Új privát üzeneted érkezett!

Steffike... :cry: :cry: :cry: Ennek sosem lesz vége. Bank, apeh, illetékhivatal, földhivatal. Az ember sorolhatná. Amiről beszéltünk, mi már most költöznénk, ha minden le lenne papírozva... EMLÉKSZEM A KÉPRE, csodás.

Memme, hát ez király! :wink:

Lilluska, ja, na hagyjuk, érettségi kép. :D

Veronikusz, sapit előtúrom, ha jön a negyediketek és kisfiú, KOMOLY! :roll:
vbea

Az a helyzet, hogy a lányok születése után nem voltam lepattanva, viszont Eszter születése után olyan vagyok a képeken, mint egy tyúkanyóval keresztezett bálna. (Mostmár csak egy elefánt).
Melinda születése után:
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1232538278.4656.jpg[/img]
Eszterrel a szülőszobán:
Kép [/img]

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!!!!!
jönnek itt a képek.....keresek én is de szerintem csak olyan van mikor jövünk haza a kórházból uccsó napi kép amit még a szülésznőm készített!
Itthon már csak MIKEY- Miki képek vannak de az bőven.....lehet én sem voltam szalonképes????? :lol: :lol:

Steff-sajnálom ezt a bankos dolgot!!!!!már írtál róla tudom,de nem értem mi lehet a bibi???? :cry: hiszen most váltottatok!!!!!

Veronikusz!!!-akartam írni Ercsi Érdtől nincs már messze,jöhettél volna kicsit tovább is!!!!! :wink: de átom siettél úgyhogy nincs hari :lol: :lol:
majd legközelebb......gondolom már jólvagytok!!!!

Orsi-gyerekülést nem ismerem....

MSE-kép :lol: :lol: :lol: :lol: nem semmi csajszi vagy!!!!!-látom semmi retusálás nincs rajta!!!!! :wink:

ENI-Tigrincs is ma volt,dumcsiztam vele ő látott téged!!!! :lol:
mi holnap megyünk megint de délután.....
úgylátom mindhárom béby vízőntő lesz!!!!!!!
Jankusz végigaludta???-Benedekkel tök hamar végzek,szétrúgja a gépet......no meg a hasamat :lol: :lol:
te bírsz még aludni????-én már nagyon szenvedek

Adri-ment privi!!!!

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Kép
Mikey 4naposan...

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Sziasztok!
Én is vagyok, de főleg olvasóként.
Én nem találok magamról elég elborzzasztó képeket szülés után. Most Petyánál meg semmilyet. :oops:

Kép
Kép
kriszta36

TEnci, sedatif pc. Homeós. Nem nyugtató, inkább segít, hogy ne pörögjön-kattogjon az ember, én simán elalszom, és kába sem vagyok tőle. Este 2 szem. Próbáld ki, nálam csodát tett két átalvatlan éjszaka után (amikor is számoltam a vélt 10 perceseket :lol: )...

TIGRINCS??? Láttál? Ennyire szarul néztem ki, hogy nem is akartál odajönni?! Na... :shock: :lol:
vbea

A Suttogót nézem... Benedek születése előtt is megnéztem, mármint előtte egy nappal. :wink:
vbea

Bank: próbálom röviden, de előljáróban csak annyit, hogy már 1 éve folyik az ügyünk... Szóval a lakáshitelünket gondoltuk, hogy átvisszük egy másik bankhoz és akkor már a lakásterhére szabadfelhasználásút is felveszünk, hogy az autóhitel meg ami van, az ki legyen fizetve és így legalább egy helyre fizetünk egy napon, nem össze-vissza, utalgatva stb. Ez úgy lehetséges, hogy a lakás forgalmi értékét adja a bank amiből xmillió a lakás a többi ugye a szabad. Ehhez két szerződés kellett, 2óráig tartott míg mindent aláírogattunk, még dec-ben az ünnepek előtt. De az egész 2008-as évünk tul.képp arról szólt, hogy igazolás innen, igazolás onnan, tulajdoni lap beszerzés, MÁK-hoz, bankhoz járás. De a régi bank tök sokat bénázott az ügyünnkel így csúsztunk el okt. körülre. A MÁK-hoz is be kellett adni papírt a megelőlegező kölcsönre, hogy átalakul szocpollá és hogy ők akkor ezt tudomásul veszik. Meg mét azt is kellett papírozni, hogy oké ők engedélyezik, hogy mi felvehessük a szabad felh-út. Ez volt dec 23-án, azt mondták a papír munka kb. 1hónap, várjunk utána már csak a földhivataltól kell tul.lap és egyenesben vagyunk. Hétfőn jött a papírt, hogy valami hiánypótlást kell beadnunk (??). Hívta a férjem ő hívta a bankot, ott azt mondták, írjunk kérvényt,a MÁK-nak, hogy mire kell nekünk a szab.felh (???) és akkor sínen leszünk. A MÁK azt mondta, nem létezik olyan, hogy kérvényt írunk a banknak kell eldöntenie, hogy megadja-e így vagy sem. Most itt tartunk és nem tudjuk, hogy mi lesz, várjuk, ogy a bank mit reagál egyenlőre semmit, próbálunk okoskodni, agyalni, hogy mégis hogy legyen. És az egészben engem azt bosszant, hogy eddig mindenki persze, műkődik, hogyne! És miután már aláírtunk, közjegyzőnél voltunk, rengeteg energiánk, időnk, pénzünk benne van, most elállnak?! Mert, ha azt mondják, hog ynem műkődik a dolog így, hogy ennyi szab.felh-t veszünk fel akkor oké, de így már tényleg csak a közjegyzőnél 93000 ft-ot fizettünk... Na szóval kb ennyi, próbáltam érthetően írni, de tiszta ideg vagyunk plusz én sem nagyon értem az egészet...

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi,
marha vigasztaló leszek, de szerintem épp az a lényeg, hogy ne értsd az egészet... :evil:
Jókedv fokozónak annyi, hogy talán emlékszel a mi gázár támogatásos mizériánkra, kétszer is nyilatkoztam arról, hogy jövő évre lemondom a támogatást(bár minden évben újra kell igényelni, így nem értem, mért kellett lemondani), erre valamelyik nap kaptunk egy kiló papírt, hogy töltsük ki, ha esetleg igényelni akarnánk... :twisted:
a képet kérdezted még, dehogy 20, -26,5.

Etenci,
az a gáz, hogy ez már a retusált változat... :D

én azt mondom idén karácsonyra ezekből a képekből legyen tabló!

Borsika,
ne ríjjál, különben priviben kapsz rólam egy egész alakosat!

Tigrincs
nálad mi a gond?

Kép
Kép
paklincs

Eni!
:lol: :lol: :lol: Négyeske! Ahhoz kéne egy magánál és itthon lévő férj is :lol: de azért köszi! Szavadon foglak :D :wink:

Borsika!
Ezt a lötyit csak egy széles műanyag tálba kell önteni és magától párolog. De a honlapon minden fent van. (www.somadrin.hu, képek is vannak) Én is csak onnan tudok mindent, mert a kannával nem adtak semmit. Az hogy mennyi tálát/lavórt kell kirakni a sós-vízzel a szoba belmagassága és alapterülete határozza meg.
Sós-meleg szellő, morajló tenger …. Oh! Az nekem is jöhet. No meg sok-sok napsütés a depis fejemnek :lol: :lol: :lol:

Tenci!
Ha lányok engedték volna nagyon szívesen … gondoltam is rá hogy de jó lenne kicsit tovább is „gurulni”, mondjuk Dunafüredig. Úgy nosztalgiáztam volna. De sajnos Zsófinak nem tetszett, hogy felkeltettem mert jöttünk el és még a kocsiból se látott ki mikor ott megálltunk Érden. :oops: na de majd ha jobb lesz az idő, csinálunk valamit mi Dél-Budai lányok :wink:
Köszi kérdésed, jobban vagyunk. Bár még Zsófi köhög NÉHA.

Nagylányos Anyukák!
Kicsit gondban vagyok! Az oviba egy csomó gyerek beviszi az otthoni játékát és képtelen vagyok Katával megértetni, hogy az összesgyerek összes játékát nem bírjuk megvenni. Kivagyok! Férjem már nem is mer Katáért menni, mert fél a hisztirohamoktól!!!
Ti hogy értetitek ezt meg velük??????

Más!
Lányaim visszafejlődtek Zsófi miatt :oops:
Kata ma reggel „anyuci, szoptass meg!” :shock: = itassam meg cumisüvegből (kakaót)
Szofi meg a fenekembe bújna, mert fél hogy ha elalszik este vagy DU akkor elmegyek mellőle. :oops: Nem tudok 3 fele szakadni és még a férjem sincs itthon sokszor, hogy legalább az egyik lányt leszerelje. :oops: tudom, hogy csak sok-sok türelem a megoldás, de …. Nehéz!

Hajhullás:
Szülés után nekem mindig nagyon hullott a hajam. Megnyugtatna valaki, hogy azért nem a kopaszságig fog ez tartani!!!!! :oops: pár szál maradhatna! :P

Cukipofa!
az az ACC amit írtál az van gyerekbe is vény nélkül??? azt nem ismerem! igaz már Szofi jól van de felírnál azért. :)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz
elvileg az acc100ast és a 200ast is lehet adni gyerekeknek
http://pirulapatika.hu/210000070/betegt ... granulatum
http://pirulapatika.hu/210000096/betegt ... granulatum

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

29 éves vagyok, most vagyok a 11. hét közepén, a babát augusztusra várjuk. (Nyár közepén elvesztettünk egy 10 hetes babát, így elég sok bennem a félelem és az aggódás, de azért igyekszem nem hülyére izgulni magam :) )
A Kútvölgyibe járok, a doki, akinél szülni szeretnék, Szabó dr. (Másik dokihoz járok évek óta, de szabin lesz július közepétől, így abban maradtunk, hogy másik orvost keresek, így esett a választásom az újra. 1x voltam nála, szimpatikus, figyelt rám, de azért körbejárnám a témát.)
Szeretném kérdezni, hogy szült-e nála valaki, mik a tapasztalatok, ilyesmi :) .
Kezdő fórumozó lévén bénáztam már egy sort a kereséssel :) , ha útbaigazítotok, hogy hol tudnék ilyen infókra rákeresni, azt megköszönném.
partedli

Na ezt is ki lehet beszélni :lol:

Pedig ez utóbbi képen nem is vagyok kialvatlan, épp a kórházból érkeztünk haza. Csak hát Bogi nagyon nyomja plusz a hasamtól alig bírok mozdulni... :?
(s hozzátenném: nyugaton a helyzet változatlan... :roll: )

Szóval Emese, engem te nem tudsz megijeszteni.. :lol:
A hozzászólást 5 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.28 19:05-kor.
Vendég

Partedli
(dr. Szabó Tibor?)én nála szültem, meg Orsi is!

emano/Andi
KépKép
emano

Veronikusz

Ezt neked tettem fel!
Kép Nem mostanában készült. :lol:

Itt két hetes volt. bocsi a rózsaszín ruháért!
Kép A tokám még most is megvan. :lol:

Steffi
Bank :twisted: :twisted: :twisted:

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Hurrá! :)
Találok valahol beszámolót, vagy fáraszthatlak azzal, hogy mesélsz nekem? :)
partedli

Partedli
fáraszthatsz :lol: miről meséljek?? :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Partedli
Szerintem sokat segítene, ha tudnánk, hogy ki volt az előző doki vagy legalább azt, hogy milyen elvárásaid vannak szülés terén :wink:

Veronikusz
Azt nem csyptem a sóoldatban, hogy csukott-ajtó-ablak, napi 1 szellőzettés, az is villám és egy idő után olyan nem jó volt a levegő :? Úgy értem fülledt és én nem szerettem. Egy exemnek volt ilyen a szobája, aztmás volt. Használt amúgy!
Lochnessi szörny :lol: :lol: :lol: Ne máááá, nem nézel te ki olyan rosszul! Egyik lánynál sem készült kép rólad 1-2 hónapon belül??? Senki nem hiszi :wink: :lol:
Hajhullás....Hát igen...azért normalizálódik a dolog, van remény :wink: Ezt imádom a terhesség mellékhatásaiban, ilyenkor mindig olyan jó a hajam, dúsabb, van tartása, gyorsan nő...igaz, a festék nem fogja be :roll: Meg sokszor kell mosni :?

Bori
Dm-es szett nagyon jó! Én ajánlanám mindenkinak, akinek fogzik a gyereke, hiába nincs foga! Az a buzogény nagyon jó! Sokkal jobb, mint egy normál rágóka. Ivánnak most jönnek a hátsó rágók és még most is rágicsálja. Asszem 8 fotól kezdtem el mosni este...

v-Andi-ni
Igen, szopi megszünt. Néha még cuppok egy fél percet, de most délután pl. semmi kedvem nem volt. Kicsit nyüszizett, de egy mesével gyorsan lekenyereztem :lol:

Memme
Tetkó ötlet :lol: :lol: :lol: Ez a szülőszoba??? De jóóóóóóóóóóó. Én ilyenben szültem :?
Kép
Szerencsére egyedül voltam végig! Bárki bármit mond, a környezet hangulata igenis befolyásoló! Szerintem, de nekem tuti :D

Steffi
Bank :twisted:

Tigrincs
Képek miatt? Vagy más? Szidjál bárkit bátran! Mi melletted vagyunk :wink: :lol:

Eni
Te nagyon szülni akarsz :lol:
Iván 38.hét 4.nap,kedd...Előtte szombaton Ctg, doki: "Ez a gyerek úgy elvan odabent, mint hal a vízben, ráér még izgulni :wink: "JA, rá is értem még 2 egész napig :lol: :lol: :lol:

Egy hetes kép nekem sincs, ez 3 hetes...
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Adri
Marci apja fia :wink: Ne tőlünk kérj elnézést a rózsaszín rugi miatt, hanem Matyitól :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Minden érdekel! (Teleki volt a dokim, nagyon kedvelem, őt már ismerem.)

A kórházba jártál hozzá vagy magánba?
Ha van bármi probléma telefonon elérhető? (nekem eddig nem volt, bár azt mondta, hívjam bátran, de tesztelni meg nem akarom :D)
Hogy viselkedik egy esetleges probléma esetén?
Mennyire vagy megelégedve vele?
Mennyire abajgatja az embert?
Szülés: hol van az még (gyanítom hipp-hopp itt lesz :) ), szeretnék normál úton, de volt egy szemműtétem, így majd még kell vizsgálat, hogy lehet-e.
Tényleg Andi, Neked milyen volt a szülésed? Normál, császár?

Bocsi, közben olvasgatlak Titeket, ismerkedem a nevekkel, hogy azért valamennyire képben legyek :D
partedli

Fú, jött egy csomó munkám...pfff...majd azért visszajövök.
Sziasztok!
partedli

partedli
írsz nekem egy email címet vagy itt írjam privibe?????vagy esetleg msn :lol: ???

emano/Andi
KépKép
emano

Reni,
áhhhh!!! szóval leterítik a lasztit! Én ezért nem ültem rá, mert attól féltem, valamit elkaphatok.. :oops: :oops: :oops:
Bizony számít a hangulat..De ez a szülőszoba is jónak tűnik (jól felszerelt, modern ágyak), mázli, hogy egyedül voltál. De a Kútvölgyi szülőszobáiban is áthallatszik, ha melletted valaki szül, nagyon is :lol: :lol:
Vendég

Bori
Jólfelszerelt volt, ez nem vitás, de szörnyen rideg :? Ben az áthallás miatt...A falak valahogy olyan kellemes bezártságérzetet nyújtanak, hogy ez most az én kuckóm, de a függöny....

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Veronikusz,
akkor nyomass egy képet és bizonyíts! Gabi, te is, ha már felcsigáztál...

Bár Lilluska és Memme is nagy kedvencem, azé dobogós helyen még ott vagyok szerintem...közben Bori is megérkezett... lene taszíccsá a trónról, hallod? Szőrös láb verseny?

Veronikusz,
nekem is hullott a hajam mindkét szülés után, de elmúlt, maradt is a fejemen, úgyhogy no para!Az meg, hogy nem tudsz három felé szakadni...nekem kettő felé is nehéz időnként, úgyhogy megértelek, meg bálványozlak is...

Köhög, orrfoly mindkét pulya, nem is aludtak du.(na jó Flórka mondjuk 30 percet), apa reggel hatkor köddé vált,jól mulatok... :roll:

Kép
Kép
paklincs

sziasztok,

délelőtt megjártuk az Árkádot, Ikeát, meg a piacot az örsön... undorító idő van, de legalább nincs hideg - már az is valami...

Steffi,
köszi, valamivel jobb, átálltam megfigyelőbe, eldobtam az eddigi napirendet és akkor eszik és alszik amikor akar. Most figyelem pár napig, hátha kialakul valami. Kanalazni nem akar most, remélem ez elmúlik :? Már olyan szépen evett kanállal...
Bank :evil: :evil: :evil: Melyik bank volt ilyen "kedves"? Csak hogy tudjam hova ne menjek (bár már nem sok bank maradt...)

Dorka,
ha már tényleg nem kell a kád+állvány, akkor elkérném hugoméknak... Állandóan mennek, mint a zarándok Pécs és Pest(Érd) között, lenne akkor anyuéknál is egy kád, legalább azt nem kell hurcolni. Nagyon megköszönnék az tuti :)

"utána" képek is jó ötlet :D
szerintem én nyertem...kb 1 hónapos
Kép

na szerintem most lesz alvás... majd jövök

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Renáta
Köszi! :lol: Én is ezt mondtam, csak azzal a kiegészítéssel, hogy olyan okos, mint én! :lol:
A rózsaszín ruhák meg.......(most sok fiús ruha rózsaszín ám)
Te meg nagyon csini kismama voltál Ivánnal! A szülőszobás képen annyira nyugodtnak tűnsz! Meg Memme is! Én nem így voltam vele.

Emese
Képeid! Csúcs! :lol: :lol: :lol:
Mondjatok olyanképszerkesztőt, ahol ki lehet vágni a fényképből. Mert nekem is van ám hasonló arcbeállításom, csak a mellemen lóg közben Matyi. Azt nem mutogatnám. :lol:

Bori
Én is depis, főleg az idő miatt, de ma Veronikusz nagyon feldobott! :D :D :D Neked is használna, menjetek megint együtt szoliba. :D

Partedli
Üdv itt! Én nem ismerem személyesen egyik dokidat sem. De jönnek a többiek. Kapsz elég infót. :D
Sajnálom az előző babót! Ezen a fórumon is olvashatsz sok hasonlóról. De mi itt erősítjük egymást! Csak pozitívan!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Renáta! Ez a függönnyel elválasztós jajtejóég! Kissé morbid, de elképzelem, amint a csajok ordítoznak egymással, hogy "nyomjad csibe!"

Memme, végre egy kép a szülőszobáról... tudom, hogy ott látta meg a holdvilágot Benedek, de marhára semmire nem emlékszem. :lol:

MSE, ez a köddé vált apuka milyen ismerős... :lol:
vbea

Adri! A Picasa-val ezt is lehet, azt hiszem, hogy a google-hoz tartozik, nemtom, letöltögetésben nyilván Ember a májer... De jó, hogy írtad, én konkrétan nem mertem. De a szülőszobában vhogy nem így festettem én sem. Mindig csodálkozva nézek azokra, akik kiegyensúlyozott, magabiztos mosollyal néznek a kamerába szülés előtt 2 perccel. Hja. Én meg mindenkit kergettem el magam mellől. :lol: Remélem, ezúttal maga leszek a megtestesült buddha, de az tuti, hogy eszembe fogtok jutni... :wink:
vbea

Ááááh, Judy, dehogy leszel te dobogós. Olyan szép és őszinte a mosoly az arcodon... :D
vbea

nah, akkor en is nevezek a zombi versenybe:
Kép
Kép

egyebkent meg kesz vagyok ettol az idotol, ugy faj a fejem! Zsofi meg folyton aludna, mar tegnap ota...mondjuk ez nem baj...:)
elvittem tegnap Tucsok zenere, kicsit sokkolta a dolog, a sok gyerek rohangalt ossze-vissza, meg a hangos zene...na majd megszokja...:)

betegeknek jobbulast! depiseknek fel a fejjel!
Veronikusz, en is kivancsi vagyok mukodik-e a sooldat! meg az Osanit, nektek bevalik? rendeltem egy ismerostol, de meg nem ert ide...

banana

Sziasztok!

Klassz kis idő van... :evil: szürke és esik is....imádom..... :twisted:

Memme!
Napsugár a szülőszoba.???.ismerős :lol: :lol: nekem az a legszimpibb és mind a két gyerek ott született......kérdeztem a múltkor Melinda barátját akivel a képeken van, hogy Ő ki???de gondolom elkerülte a figyelmed :lol:

Andi!
Semmivel nem tartozol...jók lettek egyátalán????

Eni!
nagyon készülődsz már.... :lol: :lol:

Jövök este képekkel.... :lol: :lol: vannak extrák a tarsolyomban :lol: :lol:

Tigrincs!
kicsit rossz hangvételű volt a hozzászólásod,remélem nincs baj????csak szimpla szülés előtti befeléfordulás....gyere majd

KépKépKépKép
vdorka3

Sziasztok!

Memme!
Napsugár a szülőszoba.???.ismerős :lol: :lol: nekem az a legszimpibb és mind a két gyerek ott született......kérdeztem a múltkor Melinda barátját akivel a képeken van, hogy Ő ki???de gondolom elkerülte a figyelmed :lol:

Andi!

Eni!

Tigrincs!
kicsit rossz hangvételű volt a hozzászólásod,remélem nincs baj????csak szimpla szülés előtti befeléfordulás....gyere majd

KépKépKépKép
vdorka3

Adri!
hogy hogy így felvidítottalak???? ilyen vicces fejem van????? :lol: :lol: :lol: csak viccelek! :lol: tényleg jó volt élőben is látni titeket :D :D :D

Eni!
én is rakok fel szülőszobást. Hátha ihletet kap itt vki :lol:

Kép Napsugár szoba :D (Kata és Szofi itt született, Zsófi meg a legelsőben. Az melyik is??? holdfény??? :roll: :oops: :D )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Memme!

Andi!

Eni!

Tigrincs!

KépKépKépKép
vdorka3

találtan egyet 3 nappal Zsófi születése után a hazamenetel napján készült :? :? :?

Kép kicsit lerobbant séró :lol: :lol: no meg kicsit banyás de evvan :lol: :lol:

Kép ezt a pocisoknak hogy szokják! :lol: :lol:

Emano/Andi!
ACC: köszi :D azt hittem nekik más van. :roll:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok... pénteken lesz a vizsgám és tanulok ezerrel. gondoltam azért benézek mi a helyzet

banana
, tücsökzene?? ott én is voltam 1x kolival, kb 10 hós volt. te hova jársz helyileg?

Renáta
, jó a szülőszobás kép..és elhiszem, hogy nem tetszett neked az a szoba. én sem szívesen szültem volna ott. értem amit mondasz, mégha hallani is másik anyukát a szomszédból egy fal sokat dob a hangulaton. a függöny mit sem ér.
aranyos volt a KisIván!

Bori,
hajra fogacska!! szépek vagytok az esküvői foton..a 2. kép is jó!!

Steffi, rajtad nem is látszik, hogy 1 hete szültél..sima bőr, egy karika sem szem alatt. szép vagy!! :lol:

Eni, sapkás kép nagyoon teszik!

Memme
, tetkó-ötlet szuper! ez melyik szülőszoba? mármint 1-2-3? én a 3.ban szültem, de meg nem tudnám mondani milyne színű volt a fal. :lol:

Tenci,
képedről jut eszembe, ilyen nekem is van. a szülészeten készült, 1 napos volt kolos...majd előkeresem, biztos zombibb vagyok mint a 3hetesen.

partedli
, én is szabó dr...írj nyugodtan!

remélem senkit nem hagytam ki... :oops:
snooopy

Veronikusz
Mégegy ilyen banyás beszólás és elmegyek, lefényképezlek és úgy fölrakom ide a képet, hogy csak na! :lol: :lol: :lol: Szeretnék én olyan banya lenni,mint te!
Nem a középső a holdfény szoba?
ACC: Én úgy tudom, kisgyereknek csak a 100-ast lehet adni, annak is max a felét egyszerre. Egy nap háromszor legfeljebb. De lehet, hogy nem így van. :?

Dorka
Mindhárom hozzászólást elolvastam, mire rájöttem, hogy uazt olvasom. Berke az öledben van tán? :lol: :lol: :lol:

Eni
Nálunk én tudom jobban kezelni a gépet, a férjem egyelőre inkább olvasgat a neten. Fel- és letöltés? Azt hogy kell? :roll: Na jó, ennyire nem vagyunk tudatlanok, csak most ismerkedünk a nekünk új dolgokkal.
Majd veszek egy jó nagyollót, oszt levágom. Szkennelőt meg szerzek vhonnan. :wink:

Na megyek, mára már sok voltam.

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Kép

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Tucsokzene, mi a Viranyosi kozossegi hazba, itt van tolunk kb 10 perc gyalog. De sok helyen van meg, muvhazakban.

Szuloszobak, hehe, en csak par percig fekudtem az egyik ilyenben(jobbra bent leghatso, azt hogy hivjak?), amig teszteltek az oxival, aztan toltak is a mutobe a csaszarra..

banana

Adri!
oké, oké :lol: :lol: :lol: no banya! :lol: :lol:
ACC: igen 3x lehet ha jól olvastam a tájékoztatót 2 éves kortól de ők 1 adagot írtak. Na majd ha ESETLEG MÉG VALAHA :lol: betegek leszünk elolvasom pontosan!!!! :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

megtaláltam, Kolos 1 avgy 2 napos
Kép
snooopy

Emese
Kép Megcsináltam a banyásat!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Veronikusz, neked is kösziiiiiiiiii! Ilyen frankó kép is volt a falon?! :wink: Rá fogok parancsolni Férjre, hogy míg szülök, csináljon képeket, de úgy, hogy én ne... :shock: Benedek születésénél is megkértem arra, hogy én ne, gyerek is csak megmosdatva, sejthetitek... itthon nézem a képeket, hát az egyiken Bene épp lehet kb 5 másodperces, az, hogy én hogy néztem ki, meg a környezetem. CSI, komolyan!!! :lol:
vbea

Eni, CSI képem nekünk is van.. :lol: ... Kolos épp kipottyan belőle... képzelheted.
snooopy

Senki nem ismeri közületek Keszeg Éva szülésznőt? :(
Jó, hogy tettetek be képet a szülőszobáról, a többiről is van valakinek? Ott vajúdtatok, vagy a folyosón és csak a vége felé mentetek be?

Lányok legaláb annyit írjatok meg, kb. mennyit illik adni a választott szülésznőnek, mert fogalmunk sincs.....
kartifli

HAli!

Megint egyedül délután és éjjel is, Levi meg kicsit nyűgös, meg bukott is egy hatalmasat, szóval szegénykém küzd a fogával nagyon, csak nyálat bukik. :? Na de mindegy, téma lezárva.

Képek eszméletlenül jók, majd én is bevállalok egy szülés utánit, bár nekünk nincs szülőszobás, kórházas sem, csak anyóséknál. De amilyen jófejek, dédi 80. szülinapjára csináltak egy tablót és melyik képet tették ki rá nagyban? Vagy már írtam? Levi születése után egy nappal lézengek a váróban a kórházas top átlátszó hálóingben. Sztetek mit szóltam amikor megláttam? Nekik meg annyira bejött a tabló, hogy odahazára is csináltak. Azóta elkerülöm azt a szobát....

Annyit írtatok, szóval nem is tudok mindenre reagálni, de:
A fal tényleg jó, még akkor is, ha minden áthallatszik. Én meg sem szólalok úgy vonultam be szülni, hogy én egy mukkot sem, mert képzelem mennyire zavaró lehet, ctg-zsé közben, meg szülés közben, de töredelmesen bevallom, nem tudtam 25 órát csendben lenni. :oops: :oops: :oops: És úgy, de úgy utáltam magam közben, de evvan, majd kistesónál viszek nagy palackot, oszt abba kajabálok, ha nagyon kell, az tompít.
Viszont mellettem egy pár végig vakuzott. Ok, pár kép még elmegy, de sztem ott 3-4 óra alatt csinált a pasi vagy 1000 képet. A végén már a mi szemünk is kisült. :shock:

Steffi, melyik bank?
Elvileg ha ők is aláírták, nem állhatnak már el!

Bori, be ne depizz nekem! Hallod?!

NA, ennyi jutott, még írnék, de úrfi már bömbizik. Majd még jövök ám!

Eni!!!!!Nagyon készülődsz már!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Kartifli!
én ismerem, majd jövök és írok de mennem kell

Kép

Kép

Kép
veronikusz

MSE!
Díjnyertes ötlet! :)

Veronikusz, a mi fülészünk is mindig acc100-at ad Benének, hogy szedje, oldja a taknyot.

Na mi van, csak a pocakosok hiányoznak nektek? Maradék pocak nem számít? Fogyasztom-fogyasztom, de azért még van. :)

Na, jön az én képfolyamon.

Bene 1 napos
Kép
Bene 4 napos, én épp bőgés után... Kép

Villőre várva
Kép
ez utánának számít? :)
Kép
És 3 héttel utána. Villő láthatóan jobban megkímélt...
Kép

amúgy meg úgy utálom magam, hogy idejövök 2 naponta, azt gyorsan idebökök valamit.... brrr....

Borsika
, depi oka?

mtunde

Sziasztok Lányok!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Így jóóó?!?!?!?!!

Na most ilyen vagyok!!! 8)

Becs szóra mondom, hogy fogggalmam sincs mi volt velem tegnap meg tegnapelőtt!!!!! :roll: :twisted:
Apa-Gyerek "tök rendesen viselkednek velem"!!!!! :lol: :wink:
Szülés előtti befordulás?!?!?!? Nem toooom!!!!
De ahogy elmúlt a napsütés és megjött ez a mai sz@r idő a kedvem qva jó lett!!!!! :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: 8) 8) De ezt most KOMOLYAN MONDOM!!!
Ha valakit/valakiket megbántottam a tegnapi hsz-mel.....HATALMASNAGYMEAKULPAAAAAAAAAAAA!!!!! :oops: :oops:

Megígérem megpróbálom magam "visszafogni" :wink: rosszkedv szempontjából, de azt hiszem, hogy ez volt az első....ezt most nézzétek el nekem!!! Okés? :oops: :wink:

Na akkor belevágok!!! :lol: :wink:

Enikém!!!!

Nem nézel ki Te sz@rul!!!! Sőt!!! Nagyon is jól nézel ki!!! :wink: :lol:
És Benci!!!!! :lol: :wink: (meg Apa is! :oops: ) Hát ha Janka Apától "megöröklki" azt a szép sötét haját...Benci hatalmas barna szemeivel....!!!!!! Hát akkor már ovis korára felkötheti Apjuk a légpuskát!!!! :lol: :wink: 8)
Egyébként kb. 50 centire voltál/voltatok előttem. :wink: A mellettem lévő széken volt a kabátotok. :lol: Benci (kétszer is) :lol: kisérletezett azzal, hogy odacsípje-e a kezét vagy sem a lengőajtónál.....de Rita "megmentette"!!! :lol: És nagyon édes volt Benci, ahogy az UH képet nézegette a kiskönyveddel együtt!! :lol:
Aztán rám is rámmeresztette hatalmas barna szemeit...meg a könyvemre, ami a kezemben volt! :wink:
De mikor kijöttél UH-ről, Rita pont akkor jött ki a "műtők-szülőszobák" felől és olyan elmélyülten beszélgettetek (előttem kb. 30 centivel! :wink: ), hogy nem akartam közbeszólni!!! :oops:
Pedig vagy kéccer-háromszor rám is néztél..... :wink:
De hát úgy látszik hemürájban nem vagyok valami felismerhető! :wink:
Szóval nem azért nem szólítottalak meg, mert nem akartam, hanem azért, mert valahogy úgy éreztem, hogy fontos amiről beszélgettek és nem akartam "közbepofázni!!" :oops:
Aztán, természetesen jött a lift egyből!!!! :twisted: :twisted: Nekem bezzeg sohasem!!!! :twisted: :wink: Aztán beszálltatok a liftbe....bár igaz, hogy először felfelé ment :lol: , de visszafelé is megállt az 5-en, úgy hogy még egyszer "megkukkolhattalak" :lol: Benneteket, hogy milyen Szép kis Család vagytok!!! :wink:
Aztán becsukódott a liftajtót és......Pápá Eni!!! Vajon látlak még a jövő héten egybe?!?! :oops:
Bár azt hiszem, hogy a jövő héten szerdán (én akkor megyek megint) valszeg nem fogunk összefutni, mert Rita azt mondta Nektek (nem hallgatóztam, csak hát ugye elég közel álltatok hozzám! :wink: és így hallottam), hogy jöhettek később is, nem muszáj ilyen korán jönni, mert akkor bent lesz tovább. Ennek a hírnek talán Istvánod örült :lol: :wink: a legjobban!!! Mert ahogy én is láttam Rajta, kicsit fáradt volt!!! :wink:
Aztán mikor elviharzott a lift, már sajnáltam, hogy nem voltam kicsit pofátlan és nem szólítottalak meg!!! :oops: :?
De nem adom fel!!! Majd legközelebb!!! És akkor majd le sem tudsz vakarni!!! :wink: :lol: 8)
De ezért ugye most nem haragszol meg rám?!?!??? :? :oops:

Veronix!

Mivel "nagylányos" :lol: :wink: anyukáktól érdeklődől és én is ide tartozom már..... :wink: Hát megmondom Neked őszintén, hogy nálunk ilyen "játékos" gond nincs az oviban, ugyanis a legelső szülői értekezleten megmondták az óvó nénik, hogy saját játékot nem hozhatnak be a gyerekek. 1. Ha elvesztik, és esetleg nem találják meg, akkor gáz van....... 2. Nem tudnak felelősséget vállalni azért, hogy "egyben" is maradjon a játék (amit megértek!!)........3. Az otthoni játék otthoni, az ovis játék meg az ovis.
Természetesen "alvós" állatkát-rongyot (ki mivel szokott) azt lehet bevinni, de abból is csak 1-et!!!
Meg azért sem ajánlották és engedik meg, hogy a gyerekek bevigyenek ottonról játékokat, hogy "ne fájdítsák" egymás szívét, hogy az egyiknek esetleg. "telik rá", a másiknak meg mondjuk nem.
És én ezt teljesen jogosnak tartom és elfogadom!!!

Haj téma! Haaajjjjjjjjjjjjjjjjj! :lol: Megmondom neked őszintén.....nem fog kihullani az összes hajad!!! Fog maradni!!! Adrival olyan erős és dús volt a hajam, hogy csak na!! Szinte egy szál sem hullott ki!!!!! A szopi alatt aztán.....volt erezdelahajamat!!! Csomóban jött!!! :evil: :evil: De aztán az is elmúlt....és marad is! :wink:
Most meg, a 7. hónapig, úgy hullott a haja, mintha szoptatós anyuka lennék!!! :evil: :evil: Jól be is paráztam, hogy na nekem, tuti nem marad hajam, ha már most hullik, mi lesz szotatásnál!! :shock:
Aztán nov. végén, dec. elején "elvágták" a dolgot!!! Komolyan mondom egyik napról a másikra abbamaradt a hajhullásom és azóta még hajmosásnál és fésülködésnél sem jön ki egy sem!!! Nem értem én ezt a dolgot..... :roll: , hogy hogy is működik, de most reménykedem, hogy szopi alatt nem fog hullani, ha már így "előre" elbánt velem a hajhullás! :twisted: De majd meglátjuk, hogy mi lesz.

Steff!

Visszatérve a 4D képre....Nekem Adrinál nem volt csináltatva, de most igen. Hát mit ne mondjak, ÖcsiHugi tisztára Adri!!!! De most komolyan!!!! Majd megkérem Apát, hogy szkennelje be a 4D-s képet, aztán, majd felrakom Adri egyik képével. Szerintem nagyon hasonlít, bár lehet, hogy csak én látom úgy!

Partedli!

Szia! Üdv a fedélzeten!!4 :wink: Jó kis csapat vagyunk Mi!!! Gyere gyakran és meglátod.....bár néha nehéz utolérni olvasásban magunkat, hacsak 1 :!: :!: napot is kihagyunk!!! :wink:
Dokijaidat nem ismerem, de látom már az illetékes "Nőcik" :lol: informálnak a dolgokról!!! :wink:

Adri!

Én lenni szenilla :lol: és kicsit gyugyóóóóóóóóóó és lehet, hogy már kérdeztem is, de.....Ti melyik részén laktok Érdnek?? Mi a Parkvárosban! :wink:
A Nagyok ide Érdre járnak suliba? És Matyi hova fog járni oviba, ha eljött az ideje?

Esküvői képet én sem tudok feltenni......szintén "zenész" vok, mint Dorka.....nem vagyunk házasok! :wink:
De azért zoombiiiiiiiiiiiiiii :lol: :wink: 8) képet majd keresek és rakok fel!!!! :wink:

Na most megyek! Aztán majd még este jövök!

Szép estét addig is Mindenkinek!! :lol: 8) :wink:
Juhééééééééééééééyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!! :lol: :lol:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?