Sziasztok Lányok!
Így jóóó?!?!?!?!!
Na most ilyen vagyok!!!
Becs szóra mondom, hogy fogggalmam sincs mi volt velem tegnap meg tegnapelőtt!!!!!
Apa-Gyerek "tök rendesen viselkednek velem"!!!!!
Szülés előtti befordulás?!?!?!? Nem toooom!!!!
De ahogy elmúlt a napsütés és megjött ez a mai sz@r idő a kedvem qva jó lett!!!!!
De ezt most
KOMOLYAN MONDOM!!!
Ha valakit/valakiket megbántottam a tegnapi hsz-mel.....
HATALMASNAGYMEAKULPAAAAAAAAAAAA!!!!!
Megígérem megpróbálom magam "visszafogni"
rosszkedv szempontjából, de azt hiszem, hogy ez volt az első....ezt most nézzétek el nekem!!! Okés?
Na akkor belevágok!!!
Enikém!!!!
Nem nézel ki Te sz@rul!!!! Sőt!!! Nagyon is jól nézel ki!!!
És Benci!!!!!
(meg Apa is!
) Hát ha Janka Apától "megöröklki" azt a szép sötét haját...Benci hatalmas barna szemeivel....!!!!!! Hát akkor már ovis korára felkötheti Apjuk a légpuskát!!!!
Egyébként kb. 50 centire voltál/voltatok előttem.
A mellettem lévő széken volt a kabátotok.
Benci (kétszer is)
kisérletezett azzal, hogy odacsípje-e a kezét vagy sem a lengőajtónál.....de Rita "megmentette"!!!
És nagyon édes volt Benci, ahogy az UH képet nézegette a kiskönyveddel együtt!!
Aztán rám is rámmeresztette hatalmas barna szemeit...meg a könyvemre, ami a kezemben volt!
De mikor kijöttél UH-ről, Rita pont akkor jött ki a "műtők-szülőszobák" felől és olyan elmélyülten beszélgettetek (előttem kb. 30 centivel!
), hogy nem akartam közbeszólni!!!
Pedig vagy kéccer-háromszor rám is néztél.....
De hát úgy látszik hemürájban nem vagyok valami felismerhető!
Szóval nem azért nem szólítottalak meg, mert nem akartam, hanem azért, mert valahogy úgy éreztem, hogy fontos amiről beszélgettek és nem akartam "közbepofázni!!"
Aztán, természetesen jött a lift egyből!!!!
Nekem bezzeg sohasem!!!!
Aztán beszálltatok a liftbe....bár igaz, hogy először felfelé ment
, de visszafelé is megállt az 5-en, úgy hogy még egyszer "megkukkolhattalak"
Benneteket, hogy milyen Szép kis Család vagytok!!!
Aztán becsukódott a liftajtót és......Pápá Eni!!! Vajon látlak még a jövő héten egybe?!?!
Bár azt hiszem, hogy a jövő héten szerdán (én akkor megyek megint) valszeg nem fogunk összefutni, mert Rita azt mondta Nektek (nem hallgatóztam, csak hát ugye elég közel álltatok hozzám!
és így hallottam), hogy jöhettek később is, nem muszáj ilyen korán jönni, mert akkor bent lesz tovább. Ennek a hírnek talán Istvánod örült
a legjobban!!! Mert ahogy én is láttam Rajta, kicsit fáradt volt!!!
Aztán mikor elviharzott a lift, már sajnáltam, hogy nem voltam kicsit pofátlan és nem szólítottalak meg!!!
De nem adom fel!!! Majd legközelebb!!! És akkor majd le sem tudsz vakarni!!!
De ezért ugye most nem haragszol meg rám?!?!???
Veronix!
Mivel "nagylányos"
anyukáktól érdeklődől és én is ide tartozom már.....
Hát megmondom Neked őszintén, hogy nálunk ilyen "játékos" gond nincs az oviban, ugyanis a legelső szülői értekezleten megmondták az óvó nénik, hogy saját játékot nem hozhatnak be a gyerekek. 1. Ha elvesztik, és esetleg nem találják meg, akkor gáz van....... 2. Nem tudnak felelősséget vállalni azért, hogy "egyben" is maradjon a játék (amit megértek!!)........3. Az otthoni játék otthoni, az ovis játék meg az ovis.
Természetesen "alvós" állatkát-rongyot (ki mivel szokott) azt lehet bevinni, de abból is csak 1-et!!!
Meg azért sem ajánlották és engedik meg, hogy a gyerekek bevigyenek ottonról játékokat, hogy "ne fájdítsák" egymás szívét, hogy az egyiknek esetleg. "telik rá", a másiknak meg mondjuk nem.
És én ezt teljesen jogosnak tartom és elfogadom!!!
Haj téma! Haaajjjjjjjjjjjjjjjjj!
Megmondom neked őszintén.....nem fog kihullani az összes hajad!!! Fog maradni!!! Adrival olyan erős és dús volt a hajam, hogy csak na!! Szinte egy szál sem hullott ki!!!!! A szopi alatt aztán.....volt erezdelahajamat!!! Csomóban jött!!!
De aztán az is elmúlt....és marad is!
Most meg, a 7. hónapig, úgy hullott a haja, mintha szoptatós anyuka lennék!!!
Jól be is paráztam, hogy na nekem, tuti nem marad hajam, ha már most hullik, mi lesz szotatásnál!!
Aztán nov. végén, dec. elején "elvágták" a dolgot!!! Komolyan mondom egyik napról a másikra abbamaradt a hajhullásom és azóta még hajmosásnál és fésülködésnél sem jön ki egy sem!!! Nem értem én ezt a dolgot.....
, hogy hogy is működik, de most reménykedem, hogy szopi alatt nem fog hullani, ha már így "előre" elbánt velem a hajhullás!
De majd meglátjuk, hogy mi lesz.
Steff!
Visszatérve a 4D képre....Nekem Adrinál nem volt csináltatva, de most igen. Hát mit ne mondjak, ÖcsiHugi tisztára Adri!!!! De most komolyan!!!! Majd megkérem Apát, hogy szkennelje be a 4D-s képet, aztán, majd felrakom Adri egyik képével. Szerintem nagyon hasonlít, bár lehet, hogy csak én látom úgy!
Partedli!
Szia! Üdv a fedélzeten!!4
Jó kis csapat vagyunk Mi!!! Gyere gyakran és meglátod.....bár néha nehéz utolérni olvasásban magunkat, hacsak 1
napot is kihagyunk!!!
Dokijaidat nem ismerem, de látom már az illetékes "Nőcik"
informálnak a dolgokról!!!
Adri!
Én lenni szenilla
és kicsit gyugyóóóóóóóóóó és lehet, hogy már kérdeztem is, de.....Ti melyik részén laktok Érdnek?? Mi a Parkvárosban!
A Nagyok ide Érdre járnak suliba? És Matyi hova fog járni oviba, ha eljött az ideje?
Esküvői képet én sem tudok feltenni......szintén "zenész" vok, mint
Dorka.....nem vagyunk házasok!
De azért zoombiiiiiiiiiiiiiii
képet majd keresek és rakok fel!!!!
Na most megyek! Aztán majd még este jövök!
Szép estét addig is Mindenkinek!!
Juhééééééééééééééyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!