Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat. Röviden az történt, hogy szekrénypakolás közben egy széken álltam és amikor leléptem a székről, akkor a térdem kificamodott. Ahogy elestem a fejemet jól bevágtam az ágy sarkába. Ez már nem az első ilyen jellegű sérülésem, sajnos a sok sport miatt már lazák a szalagok, de ilyen durva még sohasem volt. Láttam, ahogy a térdem kifordul a helyéről. Csak ordítani tudtam, megmozdulni nem nagyon. Bejött a Dóri és azonnal sírni kezdett, ahogy látta, hogy a földön fetrengek.
Azóta még a pisiléshez is segítség kell. Holnap megyek vissza a dokihoz, akkor kiderül, hogy javult-e vagy sem. Ha nem javult, arra gondolni sem merek...
Szegény férjem csinál most mindent. Bőven elég lenne neki a Dórit is ellátni, de még ott vagyok én is.

Mindenkinek sok puszi, vigyázzatok magatokra!

Amíg egészséges az ember el sem tudja képzelni, hogy ez mekkora kincs!

Kép

Kép
sharon

Mindenkinek köszönjük a köszöntést :lol: :lol: :lol:

Sharon
elég borzasztó ami veled történt :cry: :cry: remélem nem lesz gond a lábaddal :oops:

Chesti
annnnyira édes ez a csaj :lol: :lol:

Süni
barátaink és babát várnak és az Ábel nevet választották,bár a kutyusuk is Ábel :P :P

Vicuska
kérésed számomra parancs :lol: :lol: Kép 2 naposan:))

Kép 1 évesen:))

Kép
és egy kis tortázás,a java hétvégén lesz!

bibar

Jezsoerika!

Van segítségem. Anyu, de mind a ketten hullák vagyunk, anya a baba mellett a háztartást látja el, én meg könyvelek, csak az a baj, hogy a kisasszonynál egy etetés kb. 1.5 óra. Ebből 1 óra a büfi... Ja, és 2,5 - 3 óránként egyik, tehát az alvás hanyagolva van... Így nehéz dolgozni...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Agnese,
sajnálom, hogy így alakult a szülés, de a lényeg hogy mind a ketten jól vagytok, és van tejci bőven! :D Tegyél majd közös képet a fiúkról, ha lehet, jó? Share, ez neked is szól! :wink:

Süni,
az Ábel nagyon szép név! Remélem sikerül meggyőzni a párodat... :wink:

Gabi, Rebe,
hihetetlen hogy már ekkorák a Ti gyerkőceitek is. Olyan mintha csak tegnap születtek volna! Most meg milyen gyönyörű nagy babák! :D Jaa, Zsófi is kapott bödönt... Szeretjük... :wink:

Sharon,
sajnálom, hogy ilyen nehéz időszakon kell most keresztül menned! Kitartást kívánok, és mielőbb gyógyulást! Dórinak pedig utólag is NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT! :wink:

Vicus,
Rami továbbra is CSODASZÉP!!! :D Dolgozol már?

Chesti,
milyen nagy lányod van már! Mostanában nem csináltál róla klippet?

Bibar,
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT OLI BABÁNAK! Tuti jóó pasi! :D Kár, hogy foglalt... :D Kis menyasszonykája is megköszöntötte?

Mindenkinek szép hétvégét!

Ja! A közös blogos kezdeményezést érdeklődés hiányában befuccsoltnak nyilvánítom... :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
mamm

Bibarkám

millió puszi, a kis tortás kép csúcs :lol:
Öööö...az első kép két napos???Mi kb 4 hónaposan néztünk így ki :wink: :lol: :lol: Megzabi :lol: :lol:

Chesti

Lecsi gyönyörű :D

Agnese

sajnálom hogy másként alakult a szülés mint szeretted volna,lényeg hogy minden ok

Sünci

szuper az Ábel,nekem nagyon tetszik :D

Witch

dolgozol?Nem semmi.Nagyon cuki a kis csöppség :D :D :D

Gabi

tök jó a sapitok :D nagyfiú már Boti is.

NAAAAPCSI :lol:

gyere már és írj :D

Kép
lukrécia

Sziasztok!

Múlthét pénteken megérkezett Attila Márk 55cm-rel, és 3950 g-mal.
Kedd óta már itthon vagyunk. :)
Az első 2 éjszakánk elég húzós volt.....
Nem mindig tud Attikám böfizni, és fáj a pocakja.

Képeket tettem fel a fotóalbumba. :)
A vonalzóm alatt meg tudjátok nézni. :)

Kép
nika28

Sziasztok! Itt egy oldal, csak hogy nem kelljen senkinek a csapba önteni az anyatejet:

http://www.anyatejmisszio.shp.hu/hpc/we ... tejmisszio

ha valaki még ennél is gyorsabban akar megszabadulni felesleges készleteitől szóljon nekem, van egy örökbefogadott baba, akinek én is adtam a tejeket, nekik nagyon kell. Nem baj, ha már régi, de fagyasztott, azt is isszák :)
gombahölgy

Sziasztok!

Ha valakit érdekel szoptatás alatt szedhető AZALIA nevű gyógyszer üzenjen, megmaradt 2 levéllel amit eladnék.
maravilloso20@gmail.com
mistral4

Sziasztok!

Azt nem írtam legutóbb, hogy valami vírust szedtem össze a kórházban. Hétfő óta beteg vagyok. Az orrom már jobb, de átváltott hurutos köhögésre.:cry: Szinte egész nap maszkban vagyok, hogy védjem a gyerekeket. Eddig nincs nagy baj. Kicsit talán taknyosak, de semmi komoly. Én szeretnék már nagyon meggyógyulni.
Tej alakulgat, de nagyon változó: éjszaka és reggel 40-60 körül szopizik, alig kell pótlás, viszont napközben van alkalom, amikor csak 20-at sikerül kisajtolni. Pihenni kellene, ez az igazság.
Máté kezd feloldódni. Én pedig kezdem szívből átérezni a kétgyerekes anyukaságot. Eddig csak megoldandó problémaként álltam hozzá.

Egy életkép. Kornél imád a babakocsi mózeskosarában lenni, én is nyugodtabb vagyok, ha nem a kanapéra teszem le. Máté pedig a mózest imádja. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kornél 2 hetes
Kép

Kép
Kép
share

Share
nagyon szép a kisfiad(kisfiaid) :D CSak sok erőt és kitartás kívánok ezekre a nehéz napokra, ja és jobbulást!

Bibar
Kérjük a szülinapos képeket!

Pénetken voltunk a neuológián a leletekkel,csütörtökön megyünk a fül-orr-gégészetre.A doktornő szerint összefüggésben van a probléma a december eleji magas lázzal.Igaz már 2. napja nem csinálja ezt a fura fejrázást.(szerencsére)
Párom influenzás így szüleinél péntek óta karanténban van,remélem mi nem kapjuk el.És mára sajnos újra nagylány lettem :( én szerettem nélküle lenni.
gabicsibe

share!

Csodásak a fiaid :) Igazán szépek :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Apával szerelek:Kép Kár, hogy több játékot nem tudok egyszerre cipelni:Kép

Kép

Kép
sharon

A szülinapi bulimra a kórházból mentünk, így még a fényképezőgép is otthonmaradt, csak a nagybátyám fényképezett, elég gyenge képeket. Sajnos. Kép

Kép

Kép
sharon

Sziasztok!
Csak egy gyors bekukk és dobok jó sok képet! :)

Bibar
Kicsit megkésve ugyan, de mi is szeretnénk nagyon boldog első születésnapot kívánni Olivérnek! :) :) :) Képeket kérünk!

Sharon
Nagyon sajnálom, ami történt! :( :( :( Jobbulást és kitartást! Dórinak nagyon boldog első születésnapot kívánunk! :) :) :)

Witch
Meseszép! :) :) :) Le a kalappal, hogy dolgozol a pici mellett!

Chesti
Lencsi még mindig csodaszép! :) Sajnálom, hogy a közös szánkózás nem jött össze. De annak örülök és köszönöm, hogy a szülinapi zsúron itt voltatok! :)

Gabicsibe
Minden rendben lesz! Az a lényeg, hogy most utána járjatok a dolognak! Várunk a hírekkel!
Melyik könyvben olvastál az alvással kapcsolatos problémánkról?

Agnese
Sajnálom, hogy máshogy alakultak a dolgok. De a lényeg, hogy minden ok! Kérünk közös képeket!

Süni
Nekem is tetszik! :)

Share
Egyszerűen gyönyörűek vagytok együtt és ők ketten! :) :) :)
Kitartást és sok erőt kívánok! Jobbulást!

Zsókuci
De jó, hogy utaztok! :) :) :) Rád fér már a pihi!

Sajnos nekünk sem kezdődött valami túl jól ez az év. Sikerült egyből összehozni három rossz dolgot. :( Remélem a folytatás jobb lesz és nem jön a negyedik rossz! De ezekről majd máskor...

Alvás: Képzeljétek múlt hét hétfőtől mintha kicserélték volna a kislányomat. Egyre nyugodtabban mentek a dolgok. Max kétszer vagy háromszor hívott be, de akkor sem volt felpörgött állapotban, hanem feküdt. Aztán ezen a héten már be sem hívott minket. Szóval most megint minden úgy van, ahogy előtte volt. Mese, ének, puszi és kijövök. Ő pedig szépen elalszik egyedül egy hang nélkül. Már csak betakarni megyek be kb. 10 perc múlva.
Fogalmam sincs mi lehetett ez az 5-6 hét őrület!

Hát túl vagyunk Krisztina királynőm második születésnapján. Jól kiszülinapoztuk magunkat az biztos! Három köszöntése és három tortája volt, szóval kicsit túlzásba vittük... :oops: Az első a születése napján volt, majd hétvégén a nagyszülők és a mai napon volt a kisbarátaival egy igazi babazsúr. Szerencsére sikerült a babaklubban (ahova már 2 éve járunk) megtartani, ugyanis a 12 meghívott manóhoz és szüleihez nem igazán lett volna megfelelő a lakásunk mérete. Nagyon jól sikerült! Hihetetlen volt, ahogy igazi puszik csattantak el és, hogy az én Kislányom igazán zsúrozott: táncolt, evett, ivott, a szeme csillogott a torta láttán és a gyertyákat is már el tudja fújni. Egyszerűen hihetetlen, hogy hogyan szaladt el ez a két év!
Mindjárt dobok képeket is!

Puszi Mindenkinek!

Kép

Kép
motné

Sharon
Dóri csodaszép! :) :) :)
Mi volt a dokinál, hoyg van a lábad?

Kép

Kép
motné

Itt vagyok a képekkel! Bocsi ha sok leszek... :oops: úgyis ritkán jövök! :)

Lufikkal:
Kép
Kép

Babazsúr:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

A battai horgásztó:
Kép
Kép
Kép
Kép Kép

A kedvenc szülinapi ajándékok:
Kép

Kép

Kép
motné

Motné!

Nagyon aranyos a kicsi lányod. :)
Nem nagy dolog dolgozni, kell és kész, így tartom el a manókámat.. Anya sokat segít, az éjszakát pl. most ő vállalta... Imádom anyut :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Motnéni, Isteniek a Szülinapi képek!! Annyira de annyira vidámak! Krisztina meg egy tündérkirálylány!!

Witch, megkérdezhetem, Te egyedül vállaltad a babát?

Sharon, hogy vagy? Hát ez a Dominika valami meseszép!!

Share, igazán büszke lehetsz a fiaidra! Annyira helyesek!!

Íme a legfrissebb kedvencem: Kép

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Vicuska!

Igen, egyedül vállaltam... Hosszú story...
Rami fergeteges, imádom a csajt, és a hurkáit :), bár már nem is olyan hurkás, csak nem fogyókúráztatod ?

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok csajok!

Megjöttünk,igaz 10.-én,de nem volt kedvem és energiám írogatni!

Minden baba gyönyörűséges!Most nem sorolnám fel név szerint őket!

Witch,Share,Agnese,Nika!
Gratulálok a baáitok megérkezéséhez!Sok boldogságot nektek!

Minden szülinapos csemetét a jó isten éltesse!

Velünk röviden!
Fogzunk,mint állat!dóri 11,Balu 10-nél tart!Éjszakáink nem gyengék!Néha 1x,néha 2x alszanak!Mindkettő rohan ezerrel!
Jó fejek!Anya fáradt!Pihi eltelt,de nemtúl jól,mert apa nem volt velünk,mivel dolgoznia kellett és ez egy nappal az utazás előtt derült ki!Össz.Két éjszakát voltvelünk!Az elsőt és az utolsót!
Lent vbolt a tesóm esküvője!Csak 6-an voltunk a gyerekekkl.Jól bírták a kajálást is utána!Dóri nagyon anyás lett Keszthely óta!Ha nem lát vinnyog!Úszik a lakás,mert állandóan a szoknyám mellett ül!Nem könnyű!Elkezdtek félni a hirtelen zajoktól!Na olyankor ha az egyik nagyon megijed,akkor szolidaritásból rákezdi a másik is és ezerrel jönnek az ölembe!Néha azt sem tudom olyankor hova kapjak!
Teszek pár képet!
Csók!

Bibarkám!
Pusza

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Sziasztok Lányok,

Bocs, nem tudok mindenkinek írni, alig van néhány percem... :(

Agnese, sajnálom, hogy nem úgy alakultak a dolgok, ahogy szeretted volna! De az a lényeg, hogy azért megvolt a vajúdás, és a tejed is beindult! Én a programcsászár miatt voltam nagyon a padlón lelkileg, mostani fejemmel szerintem nem hagynám, hogy rébeszéljen a doki...

Jezsoerika, szuper, hogy kaptatok mégis tápszert! Sajnálom a tej-dolgot, a védőnő egy liba. Gyerekdokival nem tudsz beszélni?

Sharon, horror, mik történnek veled. Jobbulást!

Nika, szívből gratulálok a kis csodátokhoz! :)

Share, szépek a srácaid nagyon! Jobbulást!

Sharon, Dóra gyönyörű!

Mot, örülök, hogy megoldódni látszik az alvásprobléma, ránk is ránk férne :( A királylány nagyon édes :)

Benszi, kölkek cukik, mint mindig ;)

Gabicsibe, örülök, hogy nincs baj, el fog múlni ez a dolog! Nálunk már alig-alig jön elő, inkább csak akkor, ha Gabi fázik, és meg-megborzong. Mondjuk lehet, hogy ez nem ugyanaz, ami Botinál van, nehéz ezt így látatlanban eldönteni.

Nálunk több fronton áll a bál. Az egyik persze a fogzás, de az már nem is izgat annyira... viszont Gabi mostanában mintha el akarná választani magát. Tök keveset szopik, inkább csak az első éhét veri el, aztán nekiáll hasrafordulni a szoptatóspárnán, meg szórakozni ezzel-azzal, megfeszíti magát, nem lehet megszoptatni... cumisüvegből elfogadja a tejet, meg a tápszert is, a főzeléket is kajálja, szal tutira éhes, csak a cici nem kell neki. Ebből kifolyólag begyulladt a mellem (nem gondoltam volna, hogy az én tejhozamommal ilyesmitől kell tartani), belázasodtam, 2 napig elég durva volt a helyzet, aztán sikerül kimasszírozni meg kifejni. Azóta fejek minden szopás után megint...

A másik, hogy a gyerek altatás közben állandóan hasrafordul, úgy meg nem tud aludni és ordít... néha háromnegyed órán át "szórakozunk"... nem tudom, mikor áll le ezzel, elég idegesítő, ráadásul volt, hogy éjjel amiatt kelt fel, hogy hasrafordult, és nekiállt bömbölni.

Különben cukorbogyó, kúszik, mint az atom, és kutyázik! Ma jól pofára is esett szegény, aztán nézett rám, hogy most kell-e sírni vagy nem. Nevettem, mondtam, hogy hoppá, de nem győzte meg, mégiscsak úgy döntött, hogy egy kis sírás nem árthat :D

Na megyek is, még megvacsizom, mielőtt felébredne, mert önveszélyes lett, mindenbe bevágja a buciját...

Na és akkor egy csábos nézés a végére ;)

Kép

Kép
elan

Elan!

Most már bevallom, oda vagyok a fiadért, én is és anyu is :) Csoda szép, kis husi-musi :)

Benszi!

Csodásak az ikrek, nem kis meló lehet. Én is ikrekkel indultam ugye, de nem baj, hogy manócska egyedül van, lefáraszt 4 felnőttet :) Már most, mi lesz később :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Witch!
Kemény lehet egyedül helytállni minden fronton. Szerencse, h édesanyád segít!

Motné!
Krisztina gyönyörű!

Share!
Édes Dóri ahogy segédkezik! Micsoda nagylány már ő is!

Elan!
Nem egyszerű ez a hasrafordulósdi, de nagyon helyes a srác, uhogy meg lehet neki bocsátani!

Benszi!
Hello sorstárs! Cukik az anyaszomorítók! És mennyi fog! Majd lez még! Szemfogakkal hogy álltok? Nálunk most az van porondon. Nyűgösség ,éjjeli ébredések a jól alvó Gergőnél is :roll:

Vicuska!
Nagyon mosolygós Rami! Megúsztátok az oltásutóhatásait? Mi még csak most lábaltunk ki belőle.

Puszi Mindenkinek
Gica

Kép
gica1

Helló Csajok!

Drága Share, Agnese! Szívből gratulálok második csemetétek érkezéséhez! Sok boldogságot, egészséget, erőt, kitartást!

Kedves Witch, és Nika! Nektek is nagyon sok szépet és jót! élvezzétek az anyukásaág minden pillanatát!

Kedves szülinapos babukák! Isten éltessen benneteket nagyon sokáig! Boldog gyermekkort nektek!

Kedves kitartó Luki néni! :lol: :lol:
Csak nem hiányzik az émelygés, hogy az enyémen akarsz nosztalgiázni? :lol: :lol:
Mostmár azért kezdek kilábalni, de elég komoly volt. Ha lehet hinni a népi megfigyeléseknek, akkor ez a gyerkőc még lányabb lesz :lol:

Nórim jól van, leszámítva egy kiadós takonykórt, no meg a folyamatos fogzást. Öntudatos kis bestia, de nagyon cicás is tud lenni. Nagyon érdekes figyelni, ahogy alakulgat a személyisége.
Imádom, na.
Teszek róla egy képet, aztán megpróbálok visszaolvasgatni, hogy mindenkinek tudjak írni. Kép

KépKép
naposoldal

Sziasztok!

Sharon Jobbulást. Több baj ne érjen.

Nika Gratulálok Attila Márkhoz. Jó egészséget, sok tejcsit kivánok.

Gombahölgy Köszönöm. Intézem.

Share Jobbulást. Fiaid gyönyörüek.

Gabicsibe Sajnálom, hogy megfázás következménye lehet ez a baj. Gyors gyogyulást Botondnak. Viszont irigyelek, hogy nálad még csak most jelentkezet a mikulás.

Witch Szivből mondom minden elismerésem a tiéd. Ügyes vagy. Anyukádnak meg küldök egy puszit.

Motné Krisztinának boldog születésnapot.

Benszi Kitartás. Éjszakák ismerősek, mondjuk nem fogzás miatt. Kár, hogy a párod nem lehetett veletek. Gyerkőcök nagyon aranyosak.

Elán Sajnálom, hogy Gábor nehezen alszik el. A képen igazi női szivek hóditója.
Kérdezted a tej dolgot. Lett volna helyben egy baba akinek vitték volna. De elkezdték már akkor a tápszert adni az anyatej mellé.
Egy a gyerekorvosunk. Az anyuka kikérte az orvos véleményét az anyatej pótlásáról. Válasz: Hogy most már bezavarna egy idegen anyatej. Igy nem vitte el. Azóta gyüjtöm, az elejét dobom ki. Most kaptam egy cimet, ott megpróbálom.
Sajnos net közelbe keveset tudok lenni. Kertes házban van mit csinálni. Most beszorultam, de ha jön a jó idő megint kint leszünk.
Sokat tőletek tudok meg. Nincs idő böngészni. Örülök, ha a levelezést és ezt a forumot meg tudom nézni.
Na megyek ébred a gyerköc.

Mindenkinek szép napot.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Elan, Jerika, Naposoldal!

Köszönöm szépen.....:)

Kép
nika28

Napcsi!
Édes a csaj!Te hanyadik héten tartasz?Pocak fotó?

Jezsoerika!
Jó,hogy ilyen sok tejcid van és köszönöm a dícséretet!

Elan!
Nagyon helyes Gabi!
Köszönöm neked is!SAjnálom ezta fogzást!Altatás nálunk sem egyszerű!

Gica!
Szemfog még nincs csak az örlőkkel kűzdünk!Úgy megy az idő,emlékszem még a talin a pocakodra!Képeket a gyerekekről!Gyerünk!

Witch!
Fotót!köszönöm a dícséretet!
Vendég

Benszi!

Már tettem fel, de majd még teszek, csak el vagyok havazva a melóval...

Jezsóerika, naposoldal, gica!

Köszi, de tudtam mit vállalok, mindent az én manókámért :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Witch, engem nagyon érdekelne a történeted. Nincs kedved megírni?
Gica,igazából nem tudom mi is van Ramival, mert fogzik ezerrel, jönnek az örlők, náthás is volt és sajnos én nagyon-nagyon feszült vagyok, ugyanis férjem el akar hagyni minket, szombaton fog elköltözni. Nagyon durva hetek vannak mögöttünk, erről majd később, így Rami is hisztis, nyűgös.
Láza nincs szerencsére.

Kép

vicuska2007

VICUSKA!!!!!!!!!!!!!!!!!MI VAN???????

chesti

Vicuska!

Mi??? Nem semmi. Komolyan gondolja a párod? Tudod, ilyenkor nem bánom hogy egyedül vállaltam a manót. Igérem a storym leírom majd privibe...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Vicuska drága,

Hát ledöbbentem azon, amit írtál :shock: Megosztod velünk, hogy mi történt? Persze, ha nem szeretnél róla írni, azt is megértem.

Bárhogy is lesz, sok erőt kívánok!

Sok puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Vicuska
Sajnálom,remélem azért még menthető ez a házasság!Sok erőt és kitartást kivánok!

Motné
Kismamák és kisbabák egészségkönyve ha jól emlékszem.nagyon édes Kisztina és hihetetlen,hogy már 2 éves.Boldog szülinapot neki :D

Benszi
Igazi kópék :D

Agnese
Boldog névnapot!

Elan
Sajnos nincs ötletem alvás ügyben( tejci ügyben sem,nálunk még mindig megy a szopi).Mi korán elkezdtük a hason alvást így nincs ilyen problémánk.Viszont mióta Boti kúszik nekünk is mozgalmassak az éjszakáink :( remélem átmeneti állapot.
Boti meglátta Gabi fényképét és nagyokat rötyögött neki (imádja a gyerekeket)

Hétfőn sétáltunk egy nagyot és kipróbáltuk a hintát,az arca szerintem elárulja hogy tetszett neki :D
Kép
gabicsibe

Igen, Lányok, ez van. Közölte, h eltávolodtunk és szeretne kilépni a kapcsolatból.Rengeteget bántott szavakkal, állítja nincs senkije. Nem bírom már, anyós is rám szállt...

Kép

vicuska2007

Reggel ha nincs már itthon írok nektek, nem bírom magamban tartani..

Kép

vicuska2007

Vicuska!
Őszíntén sajnálom!Anyósodat meg próbáld meg leállítani!
Nehéz helytállni Rami mellett,hogy feszült vagy,de reméljük megoldódik a dolog!Nagyon szorítok nektek!

Gabicsibe!
Csodaszép a fiad és látszik mennyire élvezi a hintázást!
Az éjjeli kelések sajna összefügghetnek a meneteléssel!Új korszak az életében!

Motné!
Nagyon boldog szülinapot Krisztinek!

Ágik!
Boldog névnapot!

Zsókuci!
Meglestelek az iwiwen és jó az új képed!

Bibarka!
Csók!

Luki!
Fotót,te rejtegetős!

Chesti!
Még mindig nem kaptam püt tőled!

Witch!
Én elolvastam a másik topikban a sztoridat és le a kalappal előtted!Erős csaj vagy!de fotót kérek!
Vendég

Benszi!

Köszi, aranyos vagy, és még áfázok, de a héten dobok fotót igérem, nő a csaj nagyon, már 62-es rugikba nyomjuk :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

62-es?De komoly.Nálunk volt a legeléjén,hoyg a 44-es body volt jó a lánykámra,pedig nem is volt kicsi annyiraí!2400-al hoztam haza és 51cm-esen!Jó munkát!
Vendég

Napcsi!

Nóri csodaszép!

Vicuska!

:shock: :shock: :shock:
Nagyon sajnálom!
Segíteni nem nagyon tudunk mással, mint hogy meghallgatunk és támogatunk. Írd ki magadból, hátha segít...

Witch!

Minden tiszteletem a tied, nem semmi csaj vagy!
Szabadidődben Jaminát nyújtod :?: :lol: :lol: :lol:

Gabicsibe!

HintaBoti édes!

Ágneseknek boldog névnapot!

Puszi!

Judit Kép

jucicuki

Gabi
mekkora már a fiad,hihetetlen,nagyon édes :lol: :lol:

Vicuska
annyira szomorú lettem :cry: :cry: olyan rossz ilyet olvasni,azért remélem van még esély helyrehozni :oops: :oops: drukkolok nektek

Napcsi
gyönyörű a csajszi,de én rólad is szeretnék fotót :wink: :wink:

Witch
jó nagy már a lányka,tényleg kérünk fotót róla :wink: :wink:

Benszikém
cukik mint mindig :lol: :lol: képzeld tegnap voltam az új nőgyogyimnál/mert a régi meghalt :cry: :cry: /és ki van kiirva a rendelő ajtaján????na ki dolgozik még ott??? a kedvenc Zeke doktorunk :lol: :lol: teljesen ledöbbentem :wink: :wink:

bibar

Köszi Lányok a biztatásokat, úgy néz ki a döntése végleges. Nem szeretnék ide konkrétumokat írni, mert ez egy nyílt fórum, ki tudja ki olvassa..
A lényeg, hogy szerinte már csak élünk egymás mellett, eltávolodott tőlem, nem akar már velem élni. Tudjátok mi a vicc? Hogy én egyáltalán nem így érzem. De ez őt nem érdekli. Alig szól hozzám, szinte levegő vagyok. Persze azt, h másik nő lenne a dologban tagadja..
Végig küzdöttünk 2 évet a babóért és aztán ennyi..
Minden este próbálok vele beszélni, hatni rá, de nem megy. Mondjuk már legalább szóba áll velem, de múlt héten még arra sem volt hajlandó. JA, a nagy bűnöm, a mindent kirobbantó az volt, hogy levágtam Rami fufrúját, persze bénán...
Anyós meg ide jött kedden, és elkezdte, hogy a házasságunk az ÉN kezemben van, ne szavakkal hanem tettekkel bizonyítsak férjemnek. MILYEN TETTEKKEL?? Meg, hogy gondolkodjak el, hogy a fiacskája miért jutott el ide..szerinte mit csinálok 3 hete?? Azaz az egész helyzetért ÉN vagyok a felelős. Hú, nagyon gáz volt, aztán még belevonta szegény szüleim is, hogy anyuék lenézik őket, férjem biztos elkapott egy összenézést anyu meg hugim között, azért robbant ez ki stb,stb..PARANOIÁS!! Ja, és elmentem fodrászhoz, addig átment a szomszédasszonyomhoz és rögvest engem szapult, hogy én nem vagyok elég házias,és Péterke nem ehhez szokott a szülői házban, azért akar engem elhagyni. Hát, no komment!!
Lányok, remélem elhiszitek nekem, hogy ilyenről szó sincs. Még férjem is kiakadt az anyján. He-he.
Na, befejezem, jól esett!!

Kép

vicuska2007

Kedves Vicuska!

Őszintén sajnálva olvasom soraid, bízom benne, hogy valami férfi "őrület" csak az egész. Valami átmeneti hülyeség. (férfi klimax, kapuzárási pánik) Hiszen 15 hónapja együtt sírtatok a szülőszobában, hogy megérkezett Tündérke.
Tessék nem feladni a beszélgetéseket, megtalálni az igazi problámát és megoldani. Ezek amiket irtál apró kis foszlányok, amik nem a probláma velejére utalnak.
Nagyon szorítok Neked, sok erőt, kitartást.
Valamit viszont higgy el, ha vége kell hogy legyen TE AKKOR SEM LESZEL EGYEDÜL, NEM LESZEL KEVESEBB!!!!!
Ha van kedved írj még, akár priviben is.
Ölel
Motné

Kép

Kép
motné

Vicuska!

Nagyon sajnálom. Döbbenet hogy ilyen a párod, és ezért még téged okol mindenki (anyós)?! Az eltávolodást amúgy mindkét fél érzi, ha így lenne neked is érezned kellett volna. Nincs tapasztalatom a házasságok terén, de látom a körülöttem élőket. Sokszor el kell endgedni ahhoz, hogy vissza találjon, és ha végleges, akkor örülj annak, hogy nem évekkel később, és utána vágják a fejedhez (ezt a környezetemben valaki megtapasztalta)
Még valami. Ha rá akarsz jönni van e másik nő, nagyon egyszerű. Sajnos engem már csaltak meg nem egyszer. Tudom a jeleket. Csak figyelni kell. Ilynekor a pasik változtatnak a külsejükön. Pl. szakáll, ruházat, kondi stb. Sokszor nem tudnak idővel elszámolni (nem mintha elszámoltatni szerettem volna őket, de csak makogtak ha megkérdeztem milyen napod volt, mi jót csináltál?)
Megváltoznak, mintha nem is önmaguk lennének. Egy biztos, a külsejük újra előtérbe kerül... Ezek az alapvető jelek...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Vicuska!
Sajnálom, ami veletek történik! Remélem a férjed azért elgondolkoik a dolgon. Próbáld vhogy rábírni, h elmondja mi az oka az elhidegülésnek, mi az amit másképp szeretne, h legyen. Persze kivülállóként könnyű tanácsokat osztogatni. Anyósoddal ne foglalkozz! Az a legrosszabb, h Rami is érzi, h nincs minden rendben. :( Legyél erős! Itt mindannyian szorítunk, h rendeződjenek a dolgok!
Privit küldj nyugodtan ,ha úgy érzed!

Nika!
Gratula a babóca megérkezéséhez! Gyere gyakran, várunk!

Napcsi!
Nóribaba ééédes!
Jó, h túlvagy a nehezén a picivel!

Juci!
Mi van veletek? Lányok jól vannak?

Benszi!
Képeka gépen :oops: , egyszer csak letöltjük.
Örlő után szemfogak. Készülj, még egy ideig nem lesz nyugodt éjszaka! :?

Gabicsibe!
Édes Boti a hintában! Élvezni fogja a játszóteret! :)

Mi verekedős korszakunkat éljük. :? Főleg Zsuzsu kezdeményez.
Ha vmi nem tetszik, lefejeli Gergőt. Ő csak neveti, míg nem fáj neki, de ha fáj, sírni kezd, nem üt vissza... Ikresek! Van ilyen nálatok?
Mindig mondom, h nem szabad ütni a másikat, de egyenlőre süket fülekre talál az intelem... :roll:

Most mennem kell, kezdődik a délutáni műszak, mindjárt ébrednek...

Gica

Kép
gica1

Gica!

Nálunk harapnak, főleg Dorka, de keményen, ha harc van. Már három napja ott a foglenyomata Lili alkarján :shock:
Jól vagyunk, köszi, mindenki egészséges. Lányok zsizsikek, egy percre nem állnak meg, rengeteg a dolguk mostanság :lol:

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/t ... sBvKQ6kXno

Vicuska!

Sajnálom, főleg így, hogy egyoldalú a dolog. Ha Te úgy gondolod, hogy ő kell neked, azért még ne add fel. Próbáljatok beszélni róla, hogy mi a baja valójában. Hátha rendbe tudjátok még hozni...persze ahogy Gica is írta, innen könnyű "okoskodni", de ha bármiben segíthetünk, csak szólj!

Judit

jucicuki

Gica!

Köszönöm szépen!
Igyekszem jönni.....:)

Lányok!

Egytől egyik édesek a babák! :)
Mindig gyönyörködöm bennük....

Vicuska!

Nagyon sajnálom!
:cry:

Kép
nika28

Vicuska
Anyós hülyeségeit engedd el a füled mellett,nehogy magadra vedd!

Benszi
Sajna olvastam én is erről a korszakról.Elég megterhelő egy jó alvó babából lett pocsék alvó gyerek.Most úgy néz ki egy éjszakánk,hogy 9-10 között elalvás ébredés 11,12,hajnal 3 és 5-6 között.De neked ezt nem kell ecsetelnem sorstársam :?

Elan
Nektek hogy néz ki egy napi étkezés?

Gica
Rokon ikrek 2és fél évesek, ott is a kislány kezdi a verekedést a fiú meg csak nyervog.Ismerősöknél pedig úgy gyepálják egymást,hogy már sérülés is volt belőle.Mind a két párnál most az ütlegel aki a pocakban kapott :D

Kibújt ma reggelre az első foga Botinak :D Voltunk a fül-orr-gégén szerencsére semmit nem találtak.Ma kaptunk egy szobahintát mondanom sem kell alig birjuk kivakarni belőle.Apája ma hazajött a karanténból,hihetetlenül örült neki.Kacagott és tapogatta,simizte az arcát,percekig nem tudott betelni vele :D Presze apja sem a fiával :D
gabicsibe

Süni, Gratula a kis pöcsöshöz! Nekem tetszik az Ábel név! :wink:

Bibar, Nagyon cuki Oli, milyen nagy fiú már! Nagyon boldog szülinapot neki utólag is!

Sharon, Sajnálom, ami veled történt! Jobbulást! Aranyos Dóri! :D

Share, Nagyon édes Kornél baba! Olyan szép pofija van! :wink:

Gabi, Milyen jól áll Botinak a sapi! Milyen összefüggésben lehet a fejrázás a korábbi lázzal? Mit mond a dokinő? Örülök, hogy amúgy minden oké. Alvás miatt nem irigyellek! :oops:

Agnese, A lényeg, hogy minden rendben volt a szüléskor! :wink:
Chesti, Lencsilány csodaszép, mint mindig! :D

Erika, Jó, hogy kaptatok tápszert, és nem keltek annyiszor.

Motné, Krisztina kész kis nőci már, nagyon szép! :D

Elan, Milyen érdekes, hogy Gabi ennyire nem tud hason aludni! :shock: Ez a kép nagyon jó!

Vicuska, Te jó ég, hát ez nem jó hír. Annyira szomorú lettem! :cry: :cry: :cry:
Azt nem értem csak az egészben, hogy egyszercsak közölte veled, hogy elhidegültetek, és el is megy. Meg sem próbálta mondani neked, hogy ez így nem lesz jó, próbáljatok változtatni a kapcsolatotokon, mert baj lesz, hanem ennyi és kész. Kicsit fura az egész. :roll: Amiket írsz, az szerintem sem az igazi problémára utal. Ezek ilyen mondvacsinált okoknak tűnnek.
Mondjuk az is igaz, hogy a gyerekvállalással minden megváltozik, és egy teljesen más helyzet alakul ki, és elég nehéz. Legalábbis ha magunkból indulok ki. Nálunk is vannak problémák, nem mindig egyszerű, beszélünk róla, és igyekszünk változtatni. Mondtam a páromnak, hogy mi történt veletek, és azt mondta nem kell sok a „bekattanáshoz”. :oops:
Talán most jobb is, ha elköltözik, hátha a hiányotok rádöbbenti, hogy mégsem jó ez így, de mindenképpen próbálj vele beszélgetni, amikor csak lehet. Drukkolok! Melletted vagyunk, írj csak nyugodtan!

Rólunk: csajok másznak ezerrel, nem lehet őket megállítani. Blanka a felüléssel próbálkozik, már nem sok hiányzik neki hozzá. Zsani egy hete felállt, azóta állandóan állni akar. :lol: Dobok egy-két képet:
Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Vicuska!
Én sem értem ezt a hrtelen elhidegülést!Anyósra meg szarni rá!
Tényleg lehet majd a hiányotok megoldja a problémát,ha nincs csaj az ügyben,mert akkor az ész megáll,a pöcs feláll.Sajna.Drukkolok és sok erőt neked!

Bibarkám!
Jó volt dumcsizni!

Witch!
dolgozz ki magad és dobj képet,de anyásat is.

Süni!
Grat u kukihoz!Ábel gyönyörű tiszta név.

Gica!
Verekedés?Atyaég!

Gabicsibe!
Grat a fogacskához!Itt a bibi az alvásban.Most majd sorban bújnak ki,reméljük gyorsan.Édesek lehettek apával.Dejó,hogy minden ok volt az orr-fül-gégészeten.

Rebe!
Csodásak!

Juci!
Baromi édesek a videón!
Vendég

Sziasztok Lányok,

Witch, nagyon bátor nő vagy, le a kalappal! Köszönöm a dícséretet! :)

Jezsoerika, remélem, bejön ez a tejleadásos dolog, kár lenne érte.

Vicuska, nagyon sajnálom :( Ez egy rémálom... én is nagyon szorítok, hogy még menthető legyen a kapcsolatotok.

Gabicsibe, Boti cukiiii! :D Gratula a fogacskához! Bocs, biztos figyelmetlen voltam, de a páros miért volt karanténban és hol? Kérdezted, hogy alakul a kaja. Hát most épp elég változó, mert Gabi nem tudja eldönteni, 4x vagy 5x egyen egy nap, vagyis inkább azt, hogy mikor ébredjen. Szóval ez most egy átmeneti időszak. Ha 7-kor kel, akkor 3,5 óránként eszik. 7-kor csak szopik, 10:30-kor gyümölcs+szopás; 14:00-kor főzelék+szopás; 17:30-kor szopás+tápszer, 21:00-kor szintén. De van, hogy 8-kor kel, olyankor igyekszem kihúzni 4-óránkéntire az etetést, hogy ne éjfélkor kerüljünk ágyba, inkább korábban kicsivel. Amúgy általában 3x alszik még napközben, ebből min. egy alvás másfél órás, a többi olyan háromnegyed. Most épp nem fogzik, uh. éjjel is egész nyugi van, csak inni ébred fel 1-2 alkalommal. Ha van kedved, írd le Boti napirendjét, kiváncsi vagyok!

Rebe, csajszikáid hihetetlenek :D Állni!!! Hohó, arról mi még nem is álmodunk :D Gabi kúszik, mint az istennyila, de még ülni se akar... mondjuk most nagyon visszavett a kajából, szerintem nem is hízott a héten, remélem most már előbb-utóbb beindul a mozgásfejlődés, ha nem lesz akkora a sejhaja :)

Nálunk továbbra is az van, hogy Gabi unja a szopást, egyre rövidebbeket eszik, bennehagy a mellemben akár 40 ml-t is. Ennélfogva a mellgyulladás megint utolért, hiába fejek szorgalmasan. Káposztával járkálok a melltartómban, utálom, meg homeos bogyót szedek rá. Meg persze masszírozom forró víz alatt. Szerencsére legalább lázas nem vagyok ezúttal, de azért fáj rendesen. Ki hallott még ilyet, hogy egy 7 hónapos gyerek elkezdi magát elválasztani? :-o Most igyekszem majd új kajákat bevezetni, hogy ha végkép úgy dönt, hogy nem akar tovább szopni, változatosan tudjam etetni...Szerettem volna 1 éves koráig szoptatni, de hát ha nem megy, nem fogom eröltetni. Fejek, ameddig tudok, de hát előbb-utóbb biztosan elapad majd a tejem, ha ilyen élénk érdeklődés mutatkozik rá.
Nekem még mindig nem jött meg, pedig nagyon régen nem szoptatok már éjjel... kb. 5 hónapja. Attól tartok, nálam a terhesség nem hozta helyre a dolgokat, pedig szeretnénk még egy babót majd :(

Kép
elan

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?