Sziasztok!
Nitácska, nagy –nagy gratula.
Szorítok neked.
Ildi, nekem hörghurutom van, de sztem én is kipróbálom a megszeretgetős tippet
A hagymát nem, azt nem szeretem. Amúgy Bendi még vashiányos is. Ehet majd vasat, aztán 3 hónap múlva kontroll vérvétel...
Én is így vagyok a mozgással: én 9-10 óra meló után inkább Bendivel játszom, meg csinálom a kaját, ilyesmi, este meg belezuhanok az ágyba. Engem a Béres Alexandra néz...Csak nézzen.
Anita, valóban nem muszáj, hogy devizaszla legyen. Bármilyen devizaneműről tudsz levenni az adott ország pénznemében (akár Leiben, akár Euro-ban), igaz, elég költséges a kpfelvét (olyan 5-7 EUR/db)-de ez a másik megoldással is így van. Van ugyan egy bank, aminél ingyenes, de annak meg alig van automatája, tehát nem bizti, hogy jól jársz vele. Ha úgyis HUF-ot tennétek rá, akkor kár devizaszlát nyitni (és Lei-szlát nem is biztos, hogy valahol is tudsz), mert csak konvertálgatod ide-oda a pénzed.
Sziszkó, nem műtik a szemem Intra-Lasik-kel, hanem PRK-val... Így olcsóbb lesz ugyan, de 10 napot leszek otthon. Vékony a szaruhártyám, így nem lehet a másikat, ez biztonságosabb nekem. 6 hónap a teherbeesés (azért is csináltatom most
), meg napszemcsi egy ideig, ha süt a nap. Maga a műtét 10 perc, febr.7-én műtenek.
Ma voltam doktonál, hörghurutom van. Nagyon fáj már a hátam a köhögés miatt, meg a fejem is. Elég elesett vagyok ma. Ráadásul antibiotikumot is kaptam a fogigátló mellé, így most használhatunk óvszert is. Meg akarok gyógyulni!!!!
Kisfiam haláli: nem lehet vele menni sehová, mert minden második méteren megállítanak bennünket,h milyen szép. Szövegel ezerrel, mindenkinek udvarol egy kicsit, rajzolja a betűket és olyan szempillái vannak, hogy nekem is jól jönne. Az oviban folyton veszekednek rajta a csajok... Mondjuk, a héten már nem lesz ovi...
Ne3m baj, pihizünk.
Szép napot!
Kinga