Új privát üzeneted érkezett!

NITÁCSKA GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!! Hú, de várom már a keddet, addig még 7-et kell aludni, számolom! :D :D :D :D

Igazából én is csináltam egy tesztet még a betegség kezdetén, hogy tudjam milyen gyógyszereket szedhetek be, de negatív lett. Azért is csináltam mert nov.végén volt meg legutoljára, de úgy néz ki dokihoz kell mennem. Hjaj, pedig annyira nem akartam!

Köszi lányok jól vagyok! Tegnap a párom kitalálta hogyan gyógyíthat meg. Ettünk jósok hagymát (ma meg vehetem be a jósok rágót :lol: ), aztán jól megszeretgetett hogy megizzadjak.... :oops: Ma már az orrom sincs bedugulva, csak még egy kicsit fújom. Úgyhogy csak ajánlani tudom! Mi mindent nem orvosol egy kis hancúr!

Gani, én pénzügyes vagyok, de az ilyen számlás dolgokhoz nem értek. Még jó hogy van két bankos fórumosunk is! :wink:
zénéildi

Nitácska, köztünk biztonságban vagy :wink: Mi megvédünk Titeket, ugye csajok? :lol:

Ildi, örülök, hogy jobban vagy. A gyógyítás módja pedig tökéletes volt :wink: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Nitácska, nagy –nagy gratula. :D Szorítok neked.

Ildi, nekem hörghurutom van, de sztem én is kipróbálom a megszeretgetős tippet :oops: A hagymát nem, azt nem szeretem. Amúgy Bendi még vashiányos is. Ehet majd vasat, aztán 3 hónap múlva kontroll vérvétel...
Én is így vagyok a mozgással: én 9-10 óra meló után inkább Bendivel játszom, meg csinálom a kaját, ilyesmi, este meg belezuhanok az ágyba. Engem a Béres Alexandra néz...Csak nézzen. :P

Anita, valóban nem muszáj, hogy devizaszla legyen. Bármilyen devizaneműről tudsz levenni az adott ország pénznemében (akár Leiben, akár Euro-ban), igaz, elég költséges a kpfelvét (olyan 5-7 EUR/db)-de ez a másik megoldással is így van. Van ugyan egy bank, aminél ingyenes, de annak meg alig van automatája, tehát nem bizti, hogy jól jársz vele. Ha úgyis HUF-ot tennétek rá, akkor kár devizaszlát nyitni (és Lei-szlát nem is biztos, hogy valahol is tudsz), mert csak konvertálgatod ide-oda a pénzed.

Sziszkó, nem műtik a szemem Intra-Lasik-kel, hanem PRK-val... Így olcsóbb lesz ugyan, de 10 napot leszek otthon. Vékony a szaruhártyám, így nem lehet a másikat, ez biztonságosabb nekem. 6 hónap a teherbeesés (azért is csináltatom most :wink: ), meg napszemcsi egy ideig, ha süt a nap. Maga a műtét 10 perc, febr.7-én műtenek.

Ma voltam doktonál, hörghurutom van. Nagyon fáj már a hátam a köhögés miatt, meg a fejem is. Elég elesett vagyok ma. Ráadásul antibiotikumot is kaptam a fogigátló mellé, így most használhatunk óvszert is. Meg akarok gyógyulni!!!!

Kisfiam haláli: nem lehet vele menni sehová, mert minden második méteren megállítanak bennünket,h milyen szép. Szövegel ezerrel, mindenkinek udvarol egy kicsit, rajzolja a betűket és olyan szempillái vannak, hogy nekem is jól jönne. Az oviban folyton veszekednek rajta a csajok... Mondjuk, a héten már nem lesz ovi...
Ne3m baj, pihizünk.

Szép napot!
Kinga
kinga82

Nita, gratulálok! :D
Vendég

Nita!
Nahát! Ez nagyszerű hír!!! Ügyesek voltatok! Tuti, hogy a múltkori éjjeli "apára fel" akció járt sikerrel :lol: :lol:

Lányok!
Köszönöm szépen a bankos sos-t! Akkor így nem is gondolkodunk semmilyen számlában, ahová megy, ott vesz majd le pénzt a mostani Maestro karijával. Vagy esetleg a kártyát illetően van valami kikötés?

Brigi!
Én sem szeretném, hogy a párom külföldön dolgozzon :lol: Nem is azért megy, mert azt szeretnénk. De ha munkát akar, itt nem talál. Bárhová menne is dolgozni, mindennap nem tudna hazajárni, mert annyit keresne majdnem. Ha me már el kell mennie, úgy gondoltuk, olyan helyre menjen, ahol több lehetőség is akad. Ez pedig nem Mo. :evil: Igen, tervezünk költözést. De ahoz ugye házat kel venni, ahhoz meg pénz kell. Magyar fizuból pedig nem lehet házra gyűjteni :evil:

Kinga!
Pontosan mikor született Bendi?

Anita
Kép

Kép
gani

köszönö mindenkinek a gratut de majd inkább kedden...ha minden rendben...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kinga, a hagyma csak az orrom kidugítása miatt kellett. Nem előjátéknak szántuk, szerintem anélkül is hatásos a gyógymód! :lol: :lol: :lol:
zénéildi

Nitácska, igazad van, nem kiabáljuk el, inkább csendben szorítunk :wink: !
zénéildi

ildi köszi.. :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mmanya Miksájával vajon mi van? Ma voltak kórházban, ugye?

Anita, elméletileg a Maestrot tudja használni. Arról sokat nem tudok, de a MasterCard-ot ált Európában, a Visát a Közel-Keleten és Amerikában fogadják el. Bendi 2004.07.21-én született. Miért?Neked mekkora csoportod van az oviban?

Ildi, jól van na, nem is gondoltam komolyan :D Akkor már inkább egy kis masszázs.
kinga82

Sziasztok!

Nitácska: nem mondok semmit! Majd csak kedden:D

A baba projektbe szerintem valaki beleszólt. mert a Krisz úgy gondolja hogy még rá ér egy-két évet. a gyerek eddig ő is akarta de most hírtelen meg változott a véleménye. Most élni akar meg pénzt gyűjteni hogy mindent meg adhasson a gyerekünknek.
Én szomorú lettem valahogy már őrültem neki hogy lassan anya lehetek. Még szilveszterkor ő mondta hogy jövöre ilyenkor már pocakos leszek.

Nálam a torna a héten a hajnali sétával kimerűl. de 40 perc séta hajnali 3kor elég is :D
aki rendesen fogyózik annak kitartást!!!!
zuzmo4
Érd

Zuzmó, akkor talán még változik a hozzáállása. De ehhez ketten kelletek :? Nem tudom, hogy hogyan álltok anyagilag, de nem lehet, hogy tényleg csak azt szeretné, hogy ha jön a babus, akkor ne kelljen a pénzen aggódni?
kinga82

zuzmo ok.... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nekem Visam van, meg American Expressem, és egész Európában elfogadták eddig. Szerintem csak az elszámolásában van lényegi alapja. Ami lényeg, hogy dombornyomott kártya legyen, kiemelkedjen a név a kártya síkjából.

Zuzmó, sajnálom, hogy változott a férjed hozzáállása. De nézzük optimistán. Ahhoz, hogy 2010. decemberében megszülethessen az apróság, még simán meggondolhatja magát :wink: Ráadásul egy nő könnyen befolyásolhatja a férfi véleményét :wink: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni hozzátok, ha nem bánjátok. Lassan 1 éve született a kisfiam Budapesten az ÁEk- ban. Az év második felére tervezzük a próbálkozást, vagyis 2010- ben szeretnénk a kistesót.
Remélem sikerül.

Kép
Kép
susytunder

susytunder persze hogy csatlakozhatsz!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitacska
Köszönöm. :)
Gratulálok neked a pozitív teszthez!

Gani
Én is B.A.Z. megyei vagyok, ott születtem, és éltem majdnem 20 évig.

Kép
Kép
susytunder

köszönöm..... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nita! Halk drukk Neked!

Susy! Üdv közöttünk!

Akit illet! Irigy és büszke vagyok rátok a fogyásotok miatt, de írjatok erről jó sokat, hátha a kecvemet meghozzátok :lol:

Miksát bevittük hétfőn, felvették az osztályra majd kedden reggel mondta az altatóorvos, hogy hall valamit a tüdejében ezért nem altatja. A fül-orr-gégész kihisztizte, hogy nézze meg csütörtökön reggel is, hátha akkor már műthető, mivel csak február közepére van a következő időpont.
Szóval most hiszünk a csodában köptetőt és ACC-t eszünk nyaklóra.
Csütörtökön is gondoljatok ránk, ha már lehetek önző :roll:

Mmanya ticker nélkül
mmanya

Jó reggelt mindenkinek!

mmanya
Megkérdezhetem mi történt veletek, hogy műtét kell? Ha köhögéssel küzdötök, a nagymamám receptjén ajánlanám neked, feketeretket kell lereszelni mézzel meglocsolni, és a levét, amit enged, elkanalazni. Pár nap és eltűnik a köhögés.
Azért tervezzük az év második felére a baba megfoganását, mert én is fogyózok első félévben. :oops:

Kép
Kép
susytunder

Üdvözöllek közöttünk susytünder!!!!! Ha tudsz, hozz képet nekünk Kristófról! Amúgy én sülysápi vagyok, az nincs is messze tőled! Úgy látom alakul a fogyiklub! :lol:

Mmanya, pedig anyira szorítottam....fene azt az altatósorvost! :evil: Amúgy szerinted is van baja Miksának vagy csak eltúlozzák?

Zuzmó apának: :evil: :evil: :evil: :evil: Hogy lehet ilyen? Ha már egyszer megbeszéltétek most miért kell visszatáncolni :?: :!: Mi is ezt a pénzgyűjtős szöveget mondjuk 4 éve és még most is úgy állunk, hogy kb. 3 év még mire mindenünk meglenne. Szóval mond meg apának, hogy mindig lesz olyan anyagi cél amire gyűjthet, mert sosem lesz elég jó a ház, a kocsi, és ha már mindez megvan akkor kell a medence (én párom most ezt találta ki), a nyaralás. Ezért megbeszéltük, hogy kell még kb. fél év mire az építkezés miatti nagy adósságból kikaparjuk magunkat, aztán nyár végén elmegyünk egyet nyaralni és belekezdtünk a gyerekgyártásba. Ahogy egy nagy cégnél mondanák: ez az idei előirányzat! :lol: :lol:
zénéildi

Jó reggelt!

Susy, üdv itt köztünk. Mi is az év második felére tervezzük a kistestvért.

Mmanya, :(

Brigi, ja, nem szokott a kártyákkal gond lenni, bár Ausztriában van, hogy semmilyen magyar kártyát nem fogadnak el a határ mellett, mert a magyarok hamisítók :!: Ez sajna tény, velem ugyan még nem, de a párommal már előfordult, tehát nem csak az ügyfelekre alapozom. És tökmindegy,h dombor-e, credit-e,v debit, melyik bank. Magyar, akkor nem. Vegye ki kp-ben, aztán fizesse ki azzal.

Ildi, igazad van. Sajnos, ez a pénz ilyen, sosem elég, ami van... Mindig lehet mondani, hogy kell még egy emelet a házra, egy télikert, egy medence, még egy kocsi, egy nagyobb kocsi, egy borospince, egy nyaralás a Maldív szk-n. Csak azért írtam, h esetleg Zuzmóapa erre vár, mert a férfiakban erősebb ez a tökéletesség vágy, ahogy én tapasztalom. Mi fogyni akarunk, ők meg gyarapodni :)
kinga82

Persze, aláírás lemaradt, kóma vagyok még...

Kinga
kinga82

Sziasztok!

Először is üdvözlöm az új tagot e kis klubban :lol:
Szia Susy!

Anita
Kép

Kép
gani

Az előnézet helyett az elküld-öt nyomtam meg :oops:

Ok! Akkor kell csináltatnunk egy kártyát. Ugyanolyan, dombornyomásos karija volt apának, de amikor lejárt, nem kérdezte meg az E.bank, hogy milyet kérünk, simát készített nekünk automatice :evil:

Kinga!
Azért kérdeztem, mert azt hittem kb. Bogival lehet egyidős. De nem, 8 hónappal idősebb a lányomnál.
Tavaly nagycsoportom volt, idén du-os vagyok, olyankor egyszerre altatom a korosztályokat egy csoportszobában.

Zuzmo!
Hogy érted azt, hogy valaki beleszólt a dolgokba?

Manya!
Rendben! Csütörtökre is megy a drukk! Addig otthon vagytok, vagy benn kellett maradnotok a kórházba?

Anita
Kép

Kép
gani

Köszönöm lányok az üdvözlést. :)

Ő az én kicsi drágaságom!
Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Susytunder, üdv köztünk. Képzeld, én maglódi vagyok. azaz voltam, kb 2 és fél éve költöztem el :lol: De anyuékhoz rendszeresen járok (azaz járunk) haza látogatóba. Meg hát az egész familia ott van, nagymama, unokatesók

Mmanya, természetesen megy a drukk csütörtökön is :wink:

örülök, hogy bővül a klubunk. Ma megint megmértem magam, és már 3,4 kilónál tartok. :lol: :lol: :lol: Mondjuk most csak 30 dkg ment le 4 nap alatt, de majd a következő 4 nap!!! :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Susy!
Hol laktál? Mármint BAZ-ban?

Anita
Kép

Kép
gani

Brigi! Te vagy a wiw-en?

Anita
Kép

Kép
gani

Gani
Edelényben laktam. Ha nem mondd semmit Miskolctól nem messze van.

Hékás
De megörültem hirtelen, hogy Maglódi vagy. Merrefelé lakik a familia? :) Mi a fő úton lakunk közel a 31 úthoz.

Lányok hogyan fogyóztok? Diéta? Torna?

Kép
Kép
susytunder

Susy!
De, tudom, hol van Edelény. Ott lakott pár évig az egyik kedves barátnőm. Aztán különköltözött a párjától. De tudom, hol van. Mi nem azon a részén lakunk BAZ-nak. Suliba, hová jártál? Miskolcra? Mikor születtél? Én 80-as vagyok.

Anita
Kép

Kép
gani

Anita, én mindig azt gondoltam, hogy oviban dolgozni nagyon nem egyszerű. Mondjuk, minden melónak van előnye, hátránya, de ami zsibi van az oviban már reggelete is :shock: Én kb másfél óra alatt válnék dühöngővé :oops: A sajátom nem zavar, meg még ha itt vannak kb 4-en, az sem, pedig annyian is tudnak zajongani, de 25-en...Fú, nagy tisztelet...

Susy, cuki a Kristóf. :D

Nekem is kellene egy 3-4 kg mínusz, már csak az önértékelésem miatt is... 175 cm vagyok, és jelenleg 67 kg, ami nem rossz, csak én kb 60 voltam mindig. Így meg nem olyan jó. :roll: Majd a műtét után. :evil: Utálok fogyókúrázni, diétázni. Szeretek fincsiket enni a párommal, és csak este vagyunk együtt, az meg gáz (mármint este enni). Ti ezt hogyan oldjátok meg? Ja, és nekem alacsony a vércukrom, ezért azt nem tehetem meg, hogy pl kihagyom az ebédet, ezzel kiütve az esti apásevést :(
kinga82

Susy, tündibündi a kisfiad!!!!!! Ha már itt mindannyian babára várunk, elmondod hogy Kristófot hogyan vártátok? Mármint, hogy gyorsan összejött, vagy sokat vártatok rá?
Én most egy kicsit visszavonultam a tornától, amint belekezdtem, megbetegedtem. Meg kell állapítsam: én a torna betege vagyok :D :D :D Amint sikerült összeszednem magam, szeretném folytatni!
zénéildi

Kinga!
Szerintem az nem jó módszer, hogy kihagyod az étkezéseket! Minden étkezéskor egyél, csak azt figyeld meg, hogy mit.

Vércukrom nekem is sokszor lecsúszik. Olyankor nagyon *arul vagyok.

Ovi? Nekem már munkahelyi ártalmam a hangos beszéd. Itthon néha apa már szól, hogy halkabban is lehet, mert itthon vagyok, nem az oviba.
Óriási hátrányát azóta tapasztalom, mióta Bogi megvan és jár Ő is.
1.Nagyon nem egészséges egy helyen dolgozni a sajátoddal.
2.Mikor hazaérünk, Ő ugyanúgy kívánja az esti foglalkozásokat (mese, játék, hancúr...) de nekem olyankor már semmi ingerem előről kezdeni a napomat. Pedig kell.

Anita
Kép

Kép
gani

Ildi!
Torna betege :lol: Ez jó :lol: :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

üdv az ujjaknak!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ildi, torna betege :D

Anita, nem is tudok kihagyni kaját, de akkor úgyis ismered: szédülés, hányinger, remegés, idegesség, szorongás :evil:
Hát, pont ezekért respect :) Mit bírnak ezek a gyerekek beszélni egész nap :)
Egyébként pont ez a nehéz: hazaérek én is, és mondjuk nehéz, hosszú nap volt, de ugyanúgy játszani kell és mosolyogni és mesélni, még ha kétszer önti is ki a kakaót :roll: Nem megy mindig.
Ráadásul mi járunk még fejlesztőre is, ami szintén egy-egy óra, kétszer egy héten. Igaz, pénteken a Gekkoba Apa viszi.
kinga82

Köszönjük szépen a dicséretet. :)

Gani
78- as vagyok. Miskolcon kezdtem a közép iskolát, de a másodikat már Edelényben a gimiben, mert rettentő korán kellett kelni 0- dik órára, és anyáék nem engedték. Én nagyon szerettem Edelényt, de a munkanélküliség először Németországba, majd Pestre, Pestről pedig ide Maglódra hozott. Bár utóbbira apa miatt, ő idevalósi. :)

Ildi
Elég nehezen foganf Kristóf, 13 hónapra. Akkor még Pesten laktunk, de már tudtam, hogy mikor költözöm Maglódra, így nagy volt az izgalom, nem is gondoltuk, hogy pont akkor fog sikerülni. Igazából mai napig rejtély számunkra, hogy hogy hoztuk össze, mert egyetlen egyszer voltunk együtt apával, és akkor is a ciklus elején, talán 3- dik napon. Utána felváltva voltunk betegek, majd a költözés... Ráadásul gyógyfürdőbe voltunk, szaunáztunk...aztán nem jött meg. Apa mondta vegyünk tesztet, de mondtam neki, minek? Hogy csalódás legyen megint? Aztán rábeszélt, és azt hittem lehidalok mikor ott volt a két csík.
És ami érdekes még, hogy 26 hétig lánynak mondták. Aztán 4D- s ultrahangon mondták, hogy kisfiú. Úgy ért, mint derült égből a villácsapás. Szegénykét 6 hónapig Juliskáztuk. :shock:

Kép
Kép
susytunder

Kinga!
A Gekkoról már hallottam, olvastam! Piszok drága, az volt az első benyomásom. Igaz, vagy azóta változott esetleg?

Susy!
Kristóf előtt mit dolgoztál? Hogy, mikorra tervezed a visszatérést? Tesóbaba után esetleg tervben van egy 3. bébi?

Anita
Kép

Kép
gani

Susy, ez rejtély :) Kristóf nagyon meg akart születni :)

Anita, nem olcsó a Gekko, sajna. Hónapról hónapra csökken egy ötszázassal az ára. Itt olcsóbb, mint Bp-n. Egy hónapra fizettünk 15.000 Ft-t az első hónapban, most már csak 12.500 lesz. Ez olyan 4-5 alkalom, attól függ, hány péntek van a hónapban (mert mi pénteken járunk). De egyelőre jót tesz, mert már le lehet kötni 2,5 percnél hosszabb időre is. :lol: Meg a beszéde sem fejlődött megfelelően, viszont a térlátása és a memóriája meg évekkel a kora előtt van, így muszáj volt valahogy összehangolni.
A másik foglalkozást egy szuper csaj tartja, aki sérült gyerekekkel foglalkozik (meg viselkedészavarosokkal, vagy mi), és ő nem feladatokat csináltat, hanem "játszik" vele. Hát, egyszer elmondta, de olyan szavak voltak, ami neked nyilván jelent valamit, de nekem kínaiul volt, így nem bírtam megjegyezni. :oops:
kinga82

Kinga!
Igen, a játékos foglalkozás a leghatékonyabb. Nekem tavaly egy igen-igen eleven csoportom volt. Nagyon ügyesek voltak, de a magatartásuk... Így a leültetés nem ment. Nem is próbálkoztam vele, csak a tanév 2. felében, az isi közeledtével. Mindig jövős-menős tanulás volt. Nagyon élvezték és rettentően sokat tanultak.

Egyébként milyen fiú Bendi? Írj egy kicsit róla, hogy jobban megismerhessük Őt is.

Anita
Kép

Kép
gani

Néhány kép a gézengúzról:

Kép Közelről

Kép Számítógépes baba

Kép Csocsós baba
kinga82

Anita, Bendiről én csak szuperlatívuszokban, mint gondolom, minden anyuka a sajátjáról. Igazi szerelemgyerek, imádom. Első unoka, nekem első baba, így mindenki kényezteti, mégis csak annyira elkényeztetett, amennyire egyébként is lenne. Örökölte a makacsságunkat, a konokságot, de ezzel együtt a kitartást és önfegyelmet is. Néha hisztis, nagyon szeretne már valódi nagyfiú lenni :) Viszont szerencsére gyengéd és nagyon fejlett igazságérzete van. Folyton a kisebbeket pátyolgatja, védelmezi. Bármit megtesz, ha értelmesen elmagyarázzuk, miért van (még a vérvételhez is odatartja a kezét), de ha kényszerítjük, bevadul.
Nagyon szereti a rendszert, ehhez néha mániákusan ragaszkodik is (ami engem néha megijeszt): mindig mindent uolyan sorrendben csinál. A napirendjéhez is ragaszkodik.
Szeret ismerkedni, betűket rajzolni és 20-ig biztonsággal számol, meg 10-ig követi az összeadást, kivonást.
Ja, és rettenetesen rosszevő: nagyon magas(122 cm) és nagyon cérnavékony, bár 20 kg. SZinte csak az oviban eszik, otthon már csak virslit, tejfölös tésztát és borsófőzit fasírttal.

Jujj, ne kérdezz ilyent, mert teleírok 6 oldalt :) :oops:

Asszem, olyan ovinénikre lenne szükség, amilyen te vagy, persze, így viszonylag ismeretlenül. Volt egy bölcsisnénink, aki folyton az asztal mellett akarta foglalkoztatni őket... Bölcsiben.

Boglárka milyen kislány? Fogalmam sincs, milyenek a kislányok ilyen korban:) Még a rokonságban sincs lányka. Fotó?
kinga82

Igen, Gani, fent vagyok, Fodor Brigitta a rendes nevem. Megtaláltok, mert a becenévhez be van írva, hogy Hékás :wink:

Susy, a família a nyaralói részen lakik. Kossuth Lajos utca és Erzsébet körút. Én 75-ben születtem, szóval még az is lehet, hogy ismerem a férjedet. Végülis egy korosztály vagyunk :lol: Én a 90 napost csinálom, és mellette a villámtornát választottam.

Én egyszerűen oldom meg a vacsit. Én is eszem vele együtt :lol: Délig csak gyümölcs, és aztán rendesen van ebéd és vacsora. A párom meg azt mondja, hogy sokkal finomabbakat eszem, mióta fogyózom, szóval szívesem csatlakozik hozzám

Ildi, hát mégsem kúráltad ki magad teljesen? :wink: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Kép
Mikumögülkikukkantós

Kép
Anya ölében a mikulásvonaton, félálomban

Anita
Kép

Kép
gani

Bogi milyen nagylány :shock: Hölgyike :) Olyan hamar megnőnek...

Brigi, különben mondta nekem egy dietetikus,hogy az is jó, ha de gyümit eszem (ahogy te) és ebédre vmi rendeset, és vacsit is ehetek, csak az pl fehér hús legyen friss salival. Úgyhogy sztem te jól csinálod. Csak baromira hozzászoktunk a bankban a kolléganőimmel, hogy reggel felváltva kávézunk, meg dumcsizunk és közben vmi péksütit majszolunk. Na, erről viszont lemondtam kb 1 hete,mert ez a legrosszabb...
Mi az a villámtorna?

Kinga
kinga82

A karácsonyi képek a laptopban vannak, azt meg apa elvitte most magával. Legközelebb teszek fel a frissekből közelit is, mert ez elég tré lett így kicsinyítve.

Brigi!
Bejelöltelek!

Kinga!
Bogi? Túlteng benne a nőiség :lol: Sminkel, öltözködik, mozgatja minden porcikáját ha zenét hall.
Göndör a haja, rengeteget eszik, mégis vékony testalkatú (máig nem tudjuk, kire ütött :lol: :lol: :lol:
Nyugodt, kiegyensúlyozott kislány, megfelelő akarattal, hogy biztosítson bennünket, az idegrendszere jól fejlett :lol:
Magától számol 20-ig, 6-os számrendszerben önállóan számlál,10-es számrendszerben műveleteket kis segítséggel elvégez.
Rendkívül jó még (étvágyán kívül) az alvókája, újszülött korától. Soha nem éjszakáztam vele. Ha álmos, képes állva, a fejét lehajtva aludni. Vagy a földön, vagy a székben, vagy tök mindegy, hogy hol. Ha álmos, alszik. Ha pedig nem álmos, de Én azt mondom, hogy alvás mert késő van, 20 percen belül egyedül egy mukk nélkül elalszik.

Anita
Kép

Kép
gani

Anita, az alvás az nagyon jó. Én féléves koráig szívtam vele, mert 8-10-szer szopizott éjjel, aztán azóta aludt normálisan jó ideig, de mostanában a délutáni alvást nem akarja és van, hogy egy órát kuporgok mellette, mire elalszik. Viszont, ha nem alszik du, akkor hat felé már tiszta dilis.

Most én is csak nyünyörgök, semmi nem jó. Ráadásul olyan antibiotikumot kaptam, mint egy lórúgás, a fogigátlómat hatástalanítja, a gyomromat szétmarja, szedhetem rá a probiotikumokat, mikor úgy utálom a gyógyszereket. Bocsi, nyűgi vagyok. :cry:
kinga82

Sziasztok

Susy üdv köztünk!

Nagyon aranyosak a képek

Szerintem anyós beszélt a fejével hogy még korai a baba.
Krisz májusba teszi le a szak vizsgáját. És anyós a fejébe vette hogy még érettségizzen le nappalin ami lehetetlen mert 22 évesen nem veszik fel nappalira már.
Krisz meg azzal jön most hogy ő szeretné saját házba vinni a picurt majd. nem anyuék fölé. meg hogy élvezni akarja még a suli után egy kicsit az élettett gyerek nélkül. És sajnos mindenki azt mondja hogy még élvezzük a szabadságot.
Lehet hogy csak én akarok már gyereket. De szeretnék fiatalon anyuka lenni.
zuzmo4
Érd

Kinga
Mi ha esti falatozásra vetemedünk apával akkor sajt tál, zöldségek, sonka, fűszeres csirke, vagy mulykamell, semmi kenyér. Talán ez nem annyira gáz.

Antibiotikumnál nagyon sokat segíthetsz a pocidnak, ha szedsz mellé Normaflore- t. helyreállítja a dolgokat.

Hékás
Csomószor sétálunk arra Kristóffal. :) A párom szüleinek ingatlan irodájuk van Maglód, Ecser felőli végén a temetővel szemben, talán ismered őket.

Gani
Volt egy vállalkozásom, társasház takarítással foglalkoztam a III. kerületben. Kötetlen volt, és nagyon jó pénz volt benne, terhességem 7 hónapos koráig csináltuk.

Kép
Kép
susytunder

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?