Új privát üzeneted érkezett!

Wow, csajok, nektek is feltűnt, h 1 nap alatt teleszövegelünk 1 oldalt? :mrgreen:

been

Jájj, ez a szd-i vizsgálat nem hangzik túl jól, majd, ha lesz szabadnapod, ezt is meséld el... Aztán nyugi, Pécsett majd jóóóól meggyógyítanak!
Na, húzzá mosmá télleg az ágyba! :lol:

been

Josi, nagyon ügyes Noémi ha magát ilyen szépen ki tudta festeni. Néha nekem sem megy, habár én már jóideje nem használok semmilyen kenceficét :)

tuntun, Én Raiffeisen bank központjában dolgoztam érettségivel és szinte mindenkinek csak az volt, volt olyan akinek még az sem. Főnököm 350ezret keresett érettségivel+segg nyalás.
Állásinterjúra ha diplomás jött azt mondták túlképzett, nem kell!
Ennyit erről! :?

Dius tök jó hogy hogy fiú persze az is jó lenne ha lány lenne csak egészséges legyen. :) Mi kislányt vártunk de borzasztóan örülök hogy fiú lett :)

Nekünk sajnos kell mennünk szemészetre. Barnus szeme váladékozik, már egyszer elmúlt most megint van neki, úgy néz ki nem ússzuk meg a könnycsatorna átmosását! :cry: :(
Most bóbiskol a kiságyban remélem sikerül ma is hogy ott aludjon.
Lányok én el se hittem hogy ilyen jó anyukának lenni és az a sok sok sok szeretet ahogy lehet szeretni egy gyermeket, hihetetlen. Néha még mindig könnyezek ha ránézek. :)

Jó éjt mindenkinek!!!

Kép
dius87

Dius,te mérnem alszol? :lol:
Ugye, milyen jó érzés? Könnyezni is fogsz mindig, én a mai napig könnyezek, ha csak rájuk nézek, mikor mondjuk együtt játszanak - és épp nem verekednek... :lol: A férjem azt mondja, nem is tudja, mi a boldogság az, akinek nincs gyereke. :D Hát, egyetértek vele.
Sok kisbabának kell könnycsatorna átmosás; túl lesz rajta hamar, aztán nem lesz vele problémája, arany szíve Barnuskájának. Remélem, jó lesz az éjszakátok - már amennyi még maradt belőle :lol: -, jóéjt!

been

Sziasztok, szép jó reggelt Mindenkinek!

Mi is itt voltunk ám éjjel a férjemmel, olvasgattunk, meg nézegettük a képeket. Persze csak módjával, nehogy már rászokjon az az embör :lol:
Dius-Barnus Ricsinek is kellett, nem lesz semmi gond. Nem tudom Nektek hogy lesz, de nálunk úgy volt, hogy elvették tőlünk a babát és utána visszahozták. Csak azért írom le, hogy ne érjen váratlanul, ha egyszer csak kérik Barnust.
Dius-Bencus, gratulálok Ármin babához, vigyázz nagyon magatokra! A vizsgával meg ne foglalkozz mostmár, az a lényeg, hogy fel tudtad venni a köv. félévre (már ha ez vigasz egyáltalán). Egyébként hogy érzed magad? Neked is szép súlyban van Bencus, van mit cipelni.
:lol: :lol: Nekem Erik olyan kis pocakmanó, gyönyörű szép egyenes háttal megy, elöl meg domborodik a pocakja. Megzabálom olyan édes. Ilyenkor reggel meg teljesen be van esve neki, úgyhogy megyek is és megtöltöm.
Na még gyorsan egy kis időjárás jelentés, csúnya szürke minden és fúj a szél, úgyhogy landolt a mosógépben az ágynemű.
A mai napom legózással fog telni, mert felemeltem Ricsi rendőrségi állomását és szétesett a kezemben. A fiam 2 napig építette. 3x is bocsánatot kértem tőle és gondoltam, hogy meglepem, hogy összerakom, de potom 92 oldal az összerakási füzet. :cry:
De azért nem menekültök tőlem, jövök vissza!!!!!!
Vendég

tuntun akkor építhetünk együtt,mert Eliza meg a Kristóf gőzvonatát szedte szét. Igaz,ez nem igazi legó,annál kicsit nagyobb.
Kristóf reggel fejezte be gyorsan,és amíg én mosogattam,miután hazajöttünk az oviból,Eliza enyhén darabjaira szedte. Kiváncsiak vagytok,milyen a szoba? Mindjárt megmutatom :?
Örülök,hogy tudtál segíteni Évinek. Én itt telefonnal rohangáltam a hűtő,meg a spájz között,hogy milyen gyógyszereink is vannak,mit adhatna még Zsombinak,de sokat nem tudtam neki segíteni,sajnos. De olyan aranyos,azt is úgy megköszönte,mintha elmúlasztottam volna Zsombi köhögését. Szegényke,remélem hamar jobban lesz :shock:
Vendég

na,íme a szoba:

na,nem tudom feltenni,Eliza eltüntette az egész mappát,mostmeg bömböl,megyek,majd jövök...
Vendég

Aniii, szobát, szobááát! :lol: :lol: :lol:
Nálunkt egnap délután épített velük az apjuk ilyen tesco-s fasínekből, meg fa építőkockákból, biztos ismeritek, aztán meg Hanna épített bele várost, aztán lefényképezte - aztán szétszedtük. Ármin is imád velük játszani, csak az a baj, h szegénykém nem elég óvatos... :lol: Ilyenkor van a veszekedés meg verekedés. :?
Szegény Éviék, mostmár csak jobb jöhet nekik...
Ani, jobb a lelked? (Gondolok itt a nagyberuházásotokra... ) :?
Tuntun, fantasztikusan ügyes lehet a fiad, ha összerak ilyen többoldalas építményeket! :D
Itt is mocsok az idő, és esik. :cry: Most inkább azt mondom, legyen inkább hideg, csak ne essen... :roll:

been

még nem jobb,tegnap nem kaptunk árajánlatot,remélem ma már igen :?
Felmegyünk,kinyitogatom kicsit az ablakokat,meg Eliza imád Kristóf szobájában játszani,addig tudok pakolni...
Vendég

Ahogy rakom ezt a vacakot egyre jobban felnézek a fiamra. Ja és 2x 72 oldalas a leírás :twisted: Tavaly kezdett el igazából legózni és most karácsonyra csak azt kért. Nagyon ügyes, csak az a baj, hogy nem tudja összenyomni erősen, meg elég vacak minőségűek is mostanában. Régebben emlékszem, hogy 2 darabot összeraktál és alig bírtad szétszedni. Most a szülinapjára is azt kap a papától. Csak kértem az apját, hogy csináljon a szobájába egy polcot, amire fel tudja rakni.
Erik a favonattal addig jutott, hogy a felüljárót állandóan felrakja a dobogóra a nappaliban én meg rendszeresen belelépek..... Ő inkább a tüskeépítővel játszik, meg van egy vödrös építőnk, aminek a tetején óra van és a különböző alakú nyílások, azt is nagyon szereti. De leginkább szétpakolni és hasra esni mindenben. :lol: :lol:
Na megyek kiteregetek aztán tízórai és folytatom.
Vendég

Muszáj Nektek elmesélnem, széf, 2 WC, és vízautomata is van ebben a vacakban :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Komolyan mondom, most dobok tőle egy hátast.
Vendég

Jajjj rájöttem, hogy a WC a fogdában van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hát ez tök jó, mostmár kezdem élvezni.
Vendég

Vááá, Tuntun, minden elismerésem, nekem egy vacak kindertojás-figurát nincs türelmem összerakni... :lol:

been

Azért megy ilyen jól Tuntun,mert Erik is segít .....VALLDD BE!!!! :P

Kép
Kép
josi

Jah! :lol: :lol: :lol: :lol: Ott van Erik, és mondja, h mit hova nyomogassál! :lol:

been

lányok jöttem hozzátok felvidulni :(
Miért kell bántani a másikat? Nehéz lett volna egy hülye mondatot leírni,hogy félreértettem,vagy hasonló? Jajj,most ezeket az ujjszülöttes topikra értem ám,nem ide...Miért kell így megalázni a másik ember önbecsülését?Á,szar ez az egész...
Én mindig vigyázok,akárcsak ti,nehogy valakit megbántsak,mert mire jó az? Főleg így,hogy nem is ismerjük a másikat???
Na,mindegy,csak ti mindig olyan jól meg tudtok vigasztalni,már az is jó volt,ahogy olvaslak itt. Tuntun,nem semmi legója van nagyfiadnak :D
Megyek,Eliza épp miszlikbe tépkedi az új Starkl katalógust,amit még nem is láttam :?
Vendég

Ani, én olvastam, de már nem megyek oda; én nem látom ennyire durvának a helyzetet, pontosabban: még mindig nem gondolom, h direkt bántani akarta azokat, akiknek nincs diplomájuk meg mittomén. Hát, az elnézés kérése, meg a stílus persze megen más tészta. :roll: A mondanivalójával alapjában egyetértek, de ez meg az én egyéni szocproblemem, nem akarom ott kifejteni, mert utálok vitázni. Vagyishogy: nem utálok vitázni; a politikai vitákat utálom. Kiráz tőlük a hideg. :? A stílussal, na azzal nem értek egyet.
nem akartam én leírni ezt sem, csak gondoltam, vagyunk olyan - jó - viszonyban mi ketten, hogy elmondhatom ezt neked, h nem értünk maximálisan egyet most, dehát szerintem ezt megtehetjük, attól még ugyanúgy bírhatjuk egymást. Vagyishogy én téged biztosan. :mrgreen: :lol:
nah, most rohannom kell Hannáért, majd még jövök. :twisted:

been

Emma,persze,én is egyetértek,nekem is a stílussal volt leginkább bajom,meg azzal,hogy aki nem diplomás...
Írtam is már,hogy nekem is ez a véleményem a csp-ről,valahol korábban.

És persze,hogy bírlak :wink:
Vendég

Képzeljétek az egyik részével készen vagyok :wink: Erik valóban segített, ráült a már elkészített falaimra :lol: :lol: :lol: :lol:
Sajnos Hozzánk is elért az eső, így nem tudtunk elmenni sétálni. Azért csináltam képeket az "építkezésemről" majd felrakom.
Vendég

Most meg ellopta az egyik antennámat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ugye mennyivel jobb ezt olvasni, mint vitatkozni :wink: :wink:
Bár megfogadtam, hogy befejezem ezt a témát, de a jelen helyzet is azt mutatja, hogy a diploma nem arányos az intelligenciával. Hiszen nem ahhoz kell intelligencia, hogy megbántsak valakit, hanem ahhoz, hogy ha kell tudjak bocsánatot kérni!!!!!!!!!
Egyébiránt - been-nel összefogva - én is sok mindenben egyetértek Líviával, ne kergessük rózsaszín felhőket. Nagy sz....-ban vagyunk (mint ország) és ebből jól nem lehet kijönni. Bármihez is nyúlnak valakinek fájni fog, de nem azoknak, akiknek eddig sem volt gondjuk. Bár mi jó anyagi körülmények között élünk, de azért a csp.-ról nem szeretnék lemondani, hiszen azt nem tőlem veszik el hanem a gyerekemtől! Miért kerüljön hátrányba az én gyerekem azzal szemben, akinek az anyukája életében 3 hónapot nem dolgozott, de szült 3 gyereket, így ingyen tanul, eszik a gyereke, ráadásul még +8 évig én/mi aktív dolgozok eltartjuk. És a csp. + gyes/anyasági ua., mint az enyém, aki immáron 21 éve dolgozom. Ja és ezzel van legalább 8 év munkaviszonya!!!! Az én gyerekemnek is kell ruha, kaja stb. és emellett én megdolgoztam ezért a GYED-ért, és azért nem vállalok mégegy gyereket, mert nem vagyok biztos benne, hogy azt fel tudnám anyagilag vállalni. A diplomáról meg annyit, hogy amikor bevezették a kismamáknak, hogy ingyenes, boldog-boldogtalan, hülye-okos beiratkozott, mert ingyen van. Függetlenül attól, hogy csak vegetált ott X ideig, aztán rájött, hogy ehhez ő kevés, elvette azoktól a helyet, akinek esetleg a munkája miatt kellett volna. Arról nem is beszélve, ha esetleg el is végezte, akkor sem biztos, hogy okosabb lett, mert végig is lehet seggelni egy főiskolát, egyetemet, ugyanúgy, mint egy gimnáziumot, középiskolát is. Már most szeretném, ha senki nem venné magára, mert ezt általánosságban írtam és eszem ágában sincs megbántani az itt levőket. Elég sokat olvastalak Benneteket, hogy megbizonyosodjam abban, hogy intelligens emberekkel "beszélgetek", iskolai végzettségtől függetlenül.

Na most megint jó sok voltam, bocsánat.
Vendég

Vagyok csajok, csak mostanában ügyintézés miatt rohangálok fél napokat a városban, aztán meg nincs időm írni... :evil:
Megnézem én azt a vitát a szomszédban, és rendet teszek, irgum-burgum. Nem láttam, hogy ki volt a "beszóló", de tippem van, majd elmondom, hogy jól tippeltem-e :wink:
És még jövök ám! Bár látom nélkülem is teli írtatok egy oldalt! :P

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

képzeljétek,már 3.napja cici nélkül alszik el Eliza ebéd után. Tehát végleg abbahagyta a szopit :D :cry:
Tegnapelött 20 perc alatt,tegnap 30 perc volt,ma ismét 20 perc alatt aludt el. Pörög,forog,pakolja az állatkáit,néha rámugrik,majd egyszercsak begubózik a sarokba és elalszik.
kismama-Dius...dehogy haragszom,hogy későn válaszoltál az iwiw-en :wink:
Hatalmas gratula kiskukacoshoz. Harmadikra egy lány??? :lol: :wink:
Vendég

Na még egy szösszenet:
a jelenlegi asszisztensünk, azért iratkozott be főiskolára, mert nem akar bunkó lenni. Az érettségi is másodszorra sikerült neki. Mondtam neki, hogy akkor újra kellene születned. Na most eltelt egy félév és közölte, hogy munka mellett nem bírja, így abbahagyja. Ja és mi nem ragaszkodunk a diplomához, de még az érettségihez sem, csak tudjon helyesen írni :lol: :lol:
Szóval itt vannak az alapvető problémák, hogy azt hiszik egyes emberek, hogy a diploma mentesít a munka alól.

Szia Dadomi!!!!
Vendég

na, meggyöttem.
helló, elveszett báránka, Dadomi! :lol: 8) Örülök, h nincs gond veletek.
Tuntun, meg az építkezés... :lol:
Na, akkor még erre a témára (bár má nagyon be akarom fogni a csőrömet, meg le is írtam mit gondolok róla, csak már azt nem tudom, melyik topikban :lol: ); Ani, én úgy értettem, h abban nem értünk egyet, h amott bántani akarták azokat, akinek nincs diplomájuk, etc., vagy nem. :wink: :D Illetve, hát nincs konkrét álláspontom, de én afelé hajlok, h nem. :D Na, erre írtam, h nem értünk maximálisan egyet... :lol: (Kezdek nagggyon értelmes lenni. :P )
Nah, azt akarom még mondani, tuntunhoz, hogy biza jaaaj, de nem számít semmit a diploma... :x Nekem volt olyan munkatársam, aki az egyetemi diplomájával olyan sötét volt, mint az éjszaka, fogalmam sincs, hogy tudta elvégezni a sulit. De már nem dolgozik velünk, mer kiutáltuk.. :P Mikor én az özönvíz előtt a fősulira felvételiztem, még nagyon kemény felvételi volt, aztán az egyetemre is. Hogy most mi van, azt nem tudom, de akkor is bejutottak olyanok, akik aztán szépen lemorzsolódtak mert nem bírták, és kb feleannyian jutottunk el az államvizsgáig azok közül, akik elkezdtük. Megint magam - vagyis a gyerekeim - ellen beszélek, de szigorítani kellene újra a bejutás feltételeit, mert szörnyű sors vár ránk, ha apuci által pénzelt hülyegyerekeket ont a felsőoktatás továbbra is... Tisztelet a kivételnek. Mert azért mostmár azt is figyelik a munkáltatók, h melyik suliban végzett az illető, hálaégnek.
Na, tudom, h ez eltért a témától, meg az is, amit megen írni fogok: szóval a diploma nem lehet értékmérő, az emberek megítlésében. Komolyan, én sokkal több nemdiplomás "normális embert" ismerek, mint diplomásat... Arányaiban. Aki meg lenézi a nemdiplomásokat, az ezzel szerintem kiállította magáról a szegénységi bizonyítványt... De mondjuk azt is nehezen viselem, ha valaki azzal cikiz, h bezzeg neked diplomád/érettségid van. Néha, mintha szégyellnem kellene... :? Szóval, ez a másik véglet, de pont olyan undorító, mint az, aki lenézi a nemdiplomásokat.
Na, mostmár tényleg lelövöm magam. :twisted:

been

Hát elolvastam, és írtam is hozzá. Bocsi, de nem bírtam megállni... :oops: Nekem is van diplomám, hisz tudjátok, a másodikért mindannyian szorítottatok nekem tavaly. De nekem még olyan gondolataim sem voltak, mint eme bizonyos illetőnek (ja, egyébként másra gondoltam :wink: ). Meg nem hinném, hogy azóta másként írnék, más ember lettem volna. Szóval ezért is nagyon felhúzott a dolog. Attól, hogy ő diplomás, még nem lesz belőle atyaisten, és nincs joga lenézni másokat, akiknek nincs diplomájuk. Aki becsületesen dolgozik, azt nem szabad lenézni. Ha épp az utcát söpri, az is becsülendő, nem lenézendő. Fúúú nem szeressem az ilyen embereket. Hát ismét beigazolódott a mondás, hogy diplomával észt nem osztanak!
Na és akkor részemről téma lezárva, babázzunk inkább :lol:

Dius! Szóval akkor mégsem kislányka? :wink: Gratula az öcsihez! És szép neve lesz! :D A bátyus mit szólt hozzá, hogy újabb kukacos családtag lesz?
Tuntun! Daninak vasútépítője van, Legós az is, én vasútpályát szoktam építeni, mérnöki precizitással :lol: :lol: :lol: :lol: De ez a WC a fogdában nagyon tetszett :lol: :lol: :lol:

Na megyek, mert lassan kéne készülődnöm, megyek a Vargadokibácsinkhoz kontrollra, még az miatt a vírus-dolog miatt :? Jajj, de nincs kedvem.... Majd szorítsatok, hogy minden oké legyen!

dadomi

Jah, és Cseriani, ha tudnád, mennyire irigyellek a nemszopi miatt... :lol: Ügyesek vagytok. Én készülök felkeresni egy szoptatási tanácsadót, hogy hogyan NE szoptassam a lassan kétéves kölkemet, mert ő nem akaródzik leszállni a témáról... :?

been

Szorítunk, szorítunk...
Én változatlanul nem látok benne lenézést... :oops: :oops: :oops: :oops: Lehet, felül kéne má vizsgálnom az emberismeretemet. :wink: :lol:

been

Dadomi most nagyon felizgatott, hogy kire gondolt? :oops: :oops: Egyébként én nem véletlenül nem írok oda, majd egyszer megosztom Veletek, persze ha érdekel Benneteket.
Na most elmegyek kajálni, aztán folytatom az építkezést. Egyébként van kávéfőző is benne :lol: :lol: Apósom már tiszta hülyének néz, hogy itt ujjongok a legó felett. Kilátásba helyezte, hogy a szülinapomra vesz nekem is. Csináltam az építkezési fázisaimról képeket, majd felrakom.
Ani én már ennyi időért is irigyellek. Nekem Ricsi nem szopott, állítólag azért mert, hogy nagyon kicsi volt, úgyhogy neki fejtem 1 éves koráig a tejet. Erik meg 6 hónapos korában úgy döntött, hogy nem kell neki, pedig még nem is kezdtünk el hozzátápláni! Próbálkoztam mindkettővel többször is, de csak üvöltés lett belőle. A lelkemnek nagyon nehéz volt mindkettőnél.
Vendég

Tuntun, engem érdekel, engem minden érdekel! :lol: :lol: 8)
Fázisfotót is kérünk, meg Ani is előkereshetné az Elizaeltüntette mappáját a szobafotóval... :lol:
Hannát én se tudtam szoptatni, csak 2 hónapig, engem is nagyon rosszul érintett... Nem mondom, h ne bántson, mert naná, hogy bánt. De mindig ilyenkor azt mondom, h az a lényeg, h egészségesek, kiegyensúlyozottak a fiaid, és nem azért nem szoptattál, mert nem akartál... Ez a lényeg sztem.
Kávéfőző... :lol: Főzz magadnak akkor vele egy mini adagot. :P Mert megérdemled. Ha már összeraktad... :lol:

been

Emma: A kávé az itt van mellettem. De azt majd csak priviben jó?
Ma ráérek veletek csevegni, mert úszás után a fiamat házhoz szállítják, a kicsi meg legalább 4-ig aludni fog.
Ani: alkalomadtán elkérhetném a csodafánkod receptjét? Hétvégén megyünk le anyósomékhoz (merthogy a férjem szülei elváltak és anyósom ismét férjhez ment) és csinálnék lennt nekik. Az ottani apósom szereti az ilyen nyalánkságokat.
Már előre sírok, hogy mi lesz velem 3 napig nélkületek? Olyan jó itt Veletek. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Tuntun! Írtam privit! :wink:
Megyek altatni, bár nem tudom sikeres lesz-e, mert nagyon virgonc Domi...

dadomi

köszönöm lányok,tudtam,hogy rátok számíthatok. Dühömben elővettem a szobabiciklit a padlásról. 20 percet poroltam,majd 20 percet tekertem. Utána alig bírtam az emeletről lejönni,de jól esett :D
Most megyek,kiteregetek.
Emma,igazad van. Nem azért nem szoptattatok,mert nem akartatok.
Szerintem te úgy vagy,mint én voltam,hogy te nem igazán akarod őt leválasztani,nem? Biztos benned van,hogy Hannát nem tudtad sokáig szoptatni,Ármin meg hadd szopizzon. Meg annak ellenére,hogy szeretnétek harmadik babót,azért az is biztos,hogy benned van,hogy hátha nem lesz,és akkor nem lesz több szopi...
Nem? Kristóf 9 hósan magától hagyta abba,megsirattam rendesen a dolgot. De akkor úgy voltam vele,hogy úgyis akarunk mégegy babát,lesz még szopi. Mostmeg bennem is az volt,hogy nem lesz több,hadd szopizzon. Egyébként nem is keresi már. Napközben jön oda néha,fúrja a kis fejét,és vigyorog,hogy cici-cici :cry:
De mondom neki,hogy nincs cici,és ezzel befejezte a dolgot. Egyébként alvásnál sem keresi,szerencsére. Attól féltem,ha keresni fogja,ellágyulok,és akkor ennek soha nem lenne vége.
na...tuntun,minden elismerésem a tied,hogy annyi ideig fejted. Nagyon megerőltető dolog,szerintem. Van akaraterőd rendesen,hallod.
dadomi,csók a buksidra. Hiányoztál :(
Nagyon-nagyon szorítok!!!!!
Hú,lányok,mikor olvasom dius-kismaminkat,mindig kedvet kapok még egy kiskópéhoz.
Aztán itt van új-diusunk,és meglátom Barnabást...na akkor nyelek egyet,és próbálok ésszerűen gondolkodni,hogy elég most a kép kópé...
Na,mit is akartam még??? Nem tudom. Tényleg megyek teregetni :?
Vendég

tuntun én is kérek privit!!!!
És este felteszem a fánk-receptet,iszonyat egyszerű,após megcsókolja majd a kezed utána.
És nagyon fogsz hiányozni :cry:

Alig érzem a lábam :oops:
Vendég

Na én is kiváncsi vagyok h kire gondoltál Dadomi. Rám? :oops:

tuntun és te miért nem írsz oda? :?:

Kép
dius87

Nahhát!
Tuntun, vigyél minket is magaddal... :D Te is hiányozni fogsz nekünk!
Ani, hajrááá! Én is tornázom már 3. hete, hát, nem nagyon akartak lemenni a kilók (nem diétázom mellette mondjuk, bár kevesebbet eszem, mint eddig). meg abbahagytam a dilibogyómat - Nettke számára ismerős :wink: , mármint a dilibogyószedésem -, amitől híztam sokat (utánanéztem, hogy attól híztam). Úgyhogy, most arra várok, mikor jön vissza a pániknyavalyám, de remélem, egy jó ideig békén hagy. Nah, szal Rubintrékának az egyik DVD-jét vettem meg, meg a férjeurának a kickbokszos kazettájára tornázok, és ez utóbbi ér valamit szerintem. Ma reggel ráálltam a mérlegre és 52,4 kiló voltam, két napja meg még 55,9 nah, szal ez vissza fog menni, de olyan jól esett látni a számokat... :lol: De talán, ha folyamatosan tornázom, mint eddig, akkor lemennek nyárig ezek a hülye kilók. Ezzel csak azt akarom mndani, hogy ne add fel Ani, kezd kevesebbel és fokozatosan növeld a mozgásadagodat, meg fogja magát hálálni.
Szopi: ahogy mondod. Szó szerint ez van nálunk. Bár, az annyira nem jut eszembe, mi lesz, ha soha többet nem szoptathatok, mer akkor sztem sírógörcsöt kapnék (minmden vágyam egy köv. gyerek), de minden más egyéb benne van, amit írtál. Próbáltam én bekeményíteni, de nem ment (valszínű, mert tudat alatt mégse akartam annyira bekeményíteni...). Szal végülis tudom én, mit kellene csinálnom, de azért készülök szakemberhez fordulni, hátha ő tud olyan trükköket, amik nem jutottak eszembe. És, hogy ne legyen Árminnak nagy trauma az elválás, azt is szeretném. Az lenne jó, ha olyan okos lenne, mint Elizád... :lol:
Végülis azért lenne sürgető, hogy leszoktassam, mert szeretnénk a kistesót és ez így nem fog összejönni. :roll:

been

Szia Dius-Barnus Te egy olyan jó fej csajszi vagy, ne legyél buta! Bocs Dadomi, hogy belekotyogtam. :oops: :oops:
Tegnap megmutattam a férjemnek Barnus feltett képeit, főleg a kiterülős-alvós tetszett neki.
Hogy vagytok egyébként?
Vendég

Én is szerettem volna ma lemenni sétálni, meg jól is jönne mert elég nyügi és 10perceket alszik és nagyokat ásítozik de nem jön az álom. Cici kell neki de megint csak csumizik ha elalszik rajta és elveszem felébred :? Na mindegy jó lenne sétálni... de az időképen egész hétre csapadékot mondtak.
Ért itt valaki a teszveszhez lenne kérdésem, ha nem gond.

Ani én is szeretném a fánk recepted már egyszer leírtad a másikba és elfelejtettem leírni :oops: .

Aninak még 1 kép kedvcsinálónak babához :D
Kép
Tegnap készült. :)
Lányok ki szokott élőben is találkozni? Szoktatok talikat tartani vagy összeegyeztethetetlen?

Kép
dius87

Bár gépet fogunk vinni, de olyan rossz a térerő, hogy csak felidegesítem magam vele, hogy lassú.
Én meg Bíró Icának a 4-es kazettájára tornázom, mondjuk én mellette diétáztam is, és lementek szépen a kilók. Még vettem Béres DVD-t, de nekem az nem megy. Öreg vagyok én már az ugrálós, forgós, tapsolós tornához. Ez a Bíró meg kimondottan: fenék, comb, has.... A Norbit meg személy szerint utálom, ezért utálom az Ő dolgait is. Egyébként lányok bevallom én ilyen szempontból is tiszta hülye vagyok. Régen valaki más reklámozta az Activia joghurtot, akit nem szerettem és azért nem vettem meg, mert nem tudtam rávenni magam, hogy megegyem, mivel mindig az utált személy képe jött elő. Most meg imádom, főleg a citromosat. Szerintem én már orvosi eset vagyok.
Elküldtem a privit.
Vendég

Bár gépet fogunk vinni, de olyan rossz a térerő, hogy csak felidegesítem magam vele, hogy lassú.
Én meg Bíró Icának a 4-es kazettájára tornázom, mondjuk én mellette diétáztam is, és lementek szépen a kilók. Még vettem Béres DVD-t, de nekem az nem megy. Öreg vagyok én már az ugrálós, forgós, tapsolós tornához. Ez a Bíró meg kimondottan: fenék, comb, has.... A Norbit meg személy szerint utálom, ezért utálom az Ő dolgait is. Egyébként lányok bevallom én ilyen szempontból is tiszta hülye vagyok. Régen valaki más reklámozta az Activia joghurtot, akit nem szerettem és azért nem vettem meg, mert nem tudtam rávenni magam, hogy megegyem, mivel mindig az utált személy képe jött elő. Most meg imádom, főleg a citromosat. Szerintem én már orvosi eset vagyok.
Elküldtem a privit.
Vendég

Bocsi a duplázásért, Diussal összeakadtunk szerintem.
Vendég

tuntun köszike jól vagyunk, csak itt panelban most olyan szürkület van én meg napsütést szeretnék.
Volt ma itt a barátnőm, itt lakik 2lépcsőházra. 6 gyereke van most várja 7.ket. Minta anyuka, az a tipikus anyuka. :) De hamar elment, hát van elég dolga. :( :)
Azt hittem Barnusnak ki van száradva a homloka, és kérdeztem tőle hogy szerinte mi, és mondta h koszmók :( Pedig tisztán tatom és én kenegettem is neki... én hülye... de már lekapargattam neki olajjal.

Emma én is szeretnék fogyózni de a tejcsi miatt nem szabad. :( Van valami ötletetek hogy a tejcsi is maradjon vagy halasszam el a fogyit cici utánra?

Kép
dius87

Én is kérek privit!

Kép
dius87

Tuntun, mindent kétszer mondasz, kétszer mondasz...
Hát, én se bírom NorbiRékát, mondhatni, nagyon nem, de ők jöttek be leginkább, ami a tornát illeti. Bíró Ica 4 nekem is megvan! :lol: :lol: Épp a múlt héten tornáztam rá egyik nap. Ez a Norbi se ugrálós, de intenzív mozdulatokkal jár, talán azért ilyen hatásos. Múltkor szegény Árminkámat majdnem felrúgtam... :? :P A Rékáé se ugrálós. Ugrálósat én se bírnám, öreg vagyok már hozzá. :lol: Mondjuk jobb őket teljesen lehalkítva végigcsinálni, mert az egy dolog, hogy beszédhibás a nagysasszony, de olyan hülyeségeket mond közben, hogy ember esze megáll. :lol:
Dius, simán lehetne talit szervezni, csak sajna egyszerűen nem bírjuk összehozni. Én most a jó időt és a betegségmentességet várom, hogy az egész brancsot ide tudjam csődíteni mihozzánk a kertbe... :lol: Teszveszen nem vagyok ismerős, nem tudok sajnos segíteni. :cry: Barnabás gyönyörűűűűűűűűűűűű!!!

been

jól van dius,gonoszkodj csak!!!Jössz majd velem a szülőszobára befogni a szám??? :P
De nagyon-nagyon édes Barnus. lyan igazi kis dögönyözni-való :D
Emma dehogy adom fel. Kezdésnek az a húsz perc nagyon jól esett. Tegnap sétátunk is egy nagyot-m meg szinte egész nap esik :evil:

yuyu,te merre jársz??
És Móni is megint nagyon elveszett az építkezésben. Banoedről már nem is beszélek :(
Pedig nagyon kiváncsi vagyok,hogy van a nagyfia :shock:
Vendég

Dius! Kaptál privit! :D Talira készülünk már nagyon régóta, már tavaly nyáron akartunk szervezni egy talit. Ott még Timesz is ott lehetett volna... :( Aztán a temetés után megbeszéltük, hogy most már tényleg összehozzuk azt a talit, Timi miatt is. Ha véget ér ez a beteges időszak, akkor bizti lesz tali.

dadomi

dadomi én is kérek!!!
Vagy gondolkodjak még???
Vendég

Csajok!

Jöhetek politikamentesen????

Dadomi wazze olyat írtál, hogy huhh. :D
Bevallom őszintén, korrekt volt.

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Mi meg utazunk Hozzátok! :wink: :wink: :wink: :wink:
Vendég

Nekem azt írja nincs privim, lehet még nem ért ide? :roll:

Ani nekem tetszett a szülőszoba :) Én olyanba voltam ami sarokkádas pezsgőfürdős, igaz nem használtam de nézhettem :lol:

Én néha úgy érzem mintha már találkoztam volna veletek, pedig nem :) és mintha ezer éve ismernélek titeket. Rajtatok kívül nincs is megosztanom senkivel a napjainkat és olyan barátnőm sincs akivel rendszeresen tartanánk a kapcsolatot. Volt de már nincs, mert irígy lett :(

Kép
dius87

Tuntun, ha ezt nekem szántad, akkor: nélkületek nincs is tali, és Pestről is könnyű idetalálni ám, Barnabásanyucija! :wink:

been

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?