Sziasztok!!!
Most dühöngök, hogy alig tudtam a magyarország.hu-ra rávergődni és elküldeni két ............******* áfa bevallást. Pedig azért szoktam ilyen későn, mert akkor általában működik. Háááát
Azért sikerült!!! Remélem, de már nem volt energiám szerencsétlenkedni azzal, hogy megnézzem. Kb fél óra amíg betöltött.
Tünci, tényleg elég frappáns volt a távolságos megjegyzés. Jól meg is jegyeztem. Tényleg építész technikus vagy??? Az nagyon jó, hugicám is. Bár ő egyetemre is járt, de valahogy még nem jutott el a diplomáig.
Jó kis szakma egy nőnek. Engem az építésvezető nem engedett a dolgozók közé, max, ha ő is jelen volt. Biztos tudta miért... Látod, az ember lánya még poénkodni sem tud úgy, hogy ne bántsák
Hasli, akkor te most röppensz Mo-ra??? Pontosan hova is? Ja és se te sem lyly nem küldött nekem képet. Bár lyly-re rákereshetnék iwiw-en
Na most megint feladatot adtam magamnak. Imádom, amikor valamit kérdezni szeretnék és csak hipp-hopp nélkülem megválaszolódik. Jó ez a név!!! Ma nem kaptam óriás pöttyöst a boltbaaaaan!!! Még törpét sem. Össze is zuhantam. Milyen helyen lakom má!
Lányok!!! Melcsikének laptopot és mobil internetet!!!!! Hát senki sincs aki elintézze???
Nahát Betti. Teljesen jó ez a gyurmás dolog. Emlékszem amikor kicsi voltam a rajzaimon apát mindig sokkal nagyobbra rajzoltam. Csak később jött le, hogy miért. Egyébként a mostani vagy a gyerekkori családodat kellett megformázni?
Megyek én is alszom. A fiúk már húzzák a lóbőrt.