Új privát üzeneted érkezett!

Boboka, nem ez a másik..a jóból sosem elég...

Ma én is furát álmodtam, volt benne egy pozitív terhességi teszt, meg utána mindjárt szültem, de másra nem emlékszem..

De Ti aztán jó hülyeségeket álmodtatok! :D
tünci28

Tüncike igazából építésztechnikus.... 8)

Betti, tudtam hogy jár érte nap, csak viccelni akartam a korunkkal, de aztán jól pofára estem...
tünci28

Lakásnál elég kötött némelyik, de lehet szép megoldásokat csinálni.

Na tényleg mentem.....

Betti
Kép
betti0412

Akkor azért ilyen ügyi Tüncike 8)
Vendég

Jó éjt Betti!

Hát igen Boboka, sajnálom, hogy itt nálunk eléggé meg volt kötve a kezünk a lehetőségek terén.Egy régi háznál nem lehet annyira bátorkodni.

Hogy vagy egyébként?

Melcsikét elkergette a hétéves?
tünci28

Tünci28!Engem az àlmom megnyugtatott! :P

Kèpzeljètek itt az eggyik svàjci adon a holnapi tèma:magyar gàrda ès a cigànysàg!Ràadàsul a magyarok a legkevèsbè tolerànsak ,legalàbbis ezt mondjàk itt! :roll:
Vendég

Megvagyok, köszi. Kellett volna ma tornáznom de ellustálkodtam az időt :oops: No sebaj, majd holnap.

Tegnap meghalt az otthoni szomszéd bácsink. :cry: Már nagyon idős volt, az élettársa nagyon sokáig ápolta, és a bácsi sosem köszönt neki meg semmit, mindig csak morgott.
Kiskoromban tök sokat voltam náluk. Most már nagyon sokan vigyáznak az én kis csöppemre odafent :cry:
Vendég

Jo èjt Betti!
Vendég

Tüncikém drága :) Lécci léccci írd meg még egyszer mikor van a szülinapod. Pár oldallal előrébb írtad, de most lusta vagyok visszalapozni. február ... :?: :wink: Köszi

Hasli, ez a gáz, hogy az ilyen szemetek miatt alkotnak rólunk negatív véleményt....Persze a rendes népről sosincs semmilyen pozitív hír
:roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.20 21:36-kor.
Vendég

Gyorsan elmegyek zuhanyozni, utána még egy gyors bekukk elköszönni.

Tünci, hogy dolgozol a héten?

Hasli, te csütörtökön repülsz ugye?
Vendég

Boboka, írok privit...

Hasli, magyarázd majd el a svájciaknak, ohgy csak olyan távolságból lehet toleránsnak lenni..engem pl nem zavar a dzsihád...
tünci28

holnap itthon leszek aztán két nap meló.
tünci28

Tünci, ez jó, egyetértek veleled :wink:

Könnyű messziről véleményt alkotni.
Vendég

Bocs, nem veleled, hanem csak veled :lol: kezdenek ragadni a szemeim.
Vendég

Én már kétszer írtam Bobkát... :lol:
tünci28

Igen ,de inkàbb ezt a gàrdàt itèlik el meg azt mondjàk ,hogy a cigànysàgot a màllam szoktatta a juttatàsokkal ehhez az èletstilushoz stb!Bàr szerintem senkit nem lehet 1 kalap alà venni! :?-,de nem is akarok ebbe bele menni!
Engem szeressenek aztàn kèsz! :lol: :wink: :lol:
Igen,csütörtökön repülök dèlutàn,ès elöször turorudit fogok enni!!! :lol:
Nekem is irja meg lècci-lècci :wink: mindenki a szüli napjàt ,elèg a nap ès honap! :wink:
Vendég

Sajnos van benne igazsàg,de az ilyen mi fajta embereket soha nem bàntanàk 1 szoval sem!Igazàbol a radikàlis nèzettekkel nem èrtenek eggyet!Az itteni bevàndorlo ellenes pàrtot ugyan ugy tàmadjàk!Na,de mindenhol van jo is rossz is! :wink:
Vendég

bocsi! elözöleg àllam-ot akartam irni!
Vendég

Hasli, az enyém szülinap: 80.06.18.

Most már tényleg húztam zuhizni:)

Mikorra sül meg a sütim Hasli? :lol:

Tényleg, a Hasli név miből jött?
Vendég

Tünci, a bobka már olyan nekem mint a boboka. Néha már én is majdnem úgy írom :lol: :lol: :lol:

Hasli, nem akarsz priviben képet küldeni magadról? Vagy még csak én nem kaptam, a többiek igen? :)

Jobb úgy, hogy tudunk egy arcot is kötni a névhez :) Én is küldök majd.
Vendég

Màr kèsz van vanilia fagyival ès tejszinhabbal igazi finom egészsèg ellenes ètel!Aki jön az kap! :lol:
Haslinak hivom a fèrjem(ez a kedvenc svàjci nèmet szavam)nyuszit jelent! :lol:
Vendég

Hasli küldöm...

abban igazad van ,hogy elkényeztették őket..és nem egy csoporttal van baj, hanem egyénekkel..de ugyanez igaz szerintem a gárdára is..na de ezt tényleg hagyjuk. :lol:
tünci28

Hasli, ez de édes dolog...

Én Mucinak hívom az uram, Ő meg Kismucinak engem! :lol:
tünci28

Húúú, Hasli, nagyon jól hangzik ahogy eszitek :lol: :lol: :lol: :lol: Húúú de enne bobka olyat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Így már értem a Haslit :lol: Aranyos :)

Tüncike, ti is aranyosan hívjátok egymást :)
Vendég

Jó estét, vagy nem is tudom mit mondjak.

Aludtam egyet. :oops: És megébredtem. És itt vagyok. :oops:

Kép

Kép
melcsike70

Most már lemaradtam mindenről és holnap meg dolgozok. :( Nem tudok jönni.

Kép

Kép
melcsike70

Szia Melcsike, azért még köszönök!

jót aludtál, most sikerült pihenni?
tünci28

Szia Melcsike:)

Én meg most akartam jó éjt-et mondani :)

Azért még pár mondatig maradok :lol:
Vendég

Holnap hány órára mész dolgozni?
Vendég

7re megyek dolgozni és másnap hétig . De jó hogy még itt találtalak benneteket.

Kép

Kép
melcsike70

Nem sokat aludtam ám csak 1 órát, mert ledöltem a Barci mellé tévézni és a tévén aludtam el. Mert ma ketten vagyunk itthon. Aztán meg felébredtem a tévére :lol: és akkor láttam már hányóra.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike és abban a 24 órában egyáltalán nem lehet aludni? :shock:
tünci28

Szülőin voltam fél 7kor jöttem haza. Aztán meg olyan gyorsan elment az este, hogy nem győztem biluxolni, hogy már mennyi idő van és még mennyire nem értem magam utol, holnapi összepakolással.

Kép

Kép
melcsike70

De lehet, éjjel. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Este 10kor kiürül minden. És reggel háromnegyed hatkor nyitjuk a kaput. Tehát az egész éjjelt át lehet aludni. De hát én tévézek mert nem tudok olyan korán aludni. De azért szoktam kicsit, de mégsem olyan mint itthon az ágyikóban. :(

Kép

Kép
melcsike70

Akkor jó, már azt hittem....

most megyek, hazaért az uram.

puszi

KépKépKép
tünci28

Drága Melcsike, ne haragudj, de én most megyek, leragadnak a szemeim.

Nagy puszi nektek, Hasliéknál győzött a süti meg a tejszínhab úgy látom :lol: :lol: :lol:

Melcsike, jó munkát holnapra, Tünci, te pedig pihizz holnap reggel sokáig:)

Idetettem a gép mellé egy naptárat, és most már írom, ki mikor dolgozik, és akkor nem kérdezem meg naponta 5-X legalább:):):):)

Holnap reggel jövök
Vendég

Jó éjt nektek is. Holnap után itt leszek. El ne felejtsetek addig.

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
melcsike70

Ok Boboka én majd mindig előre egy hétre megirom mikor dolgozom. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Jo èjszakàt ès furcsa àlom mentes szèp àlmokat! :lol: :wink: :lol:
Melicske!-,csak ugy nem felejtünk el senkit 1 nap alatt!Mi lessz ,ha èn 1 hètig nem leszek?!? :wink: :lol: :wink:
Vendég

Hasli!

Várni fogjuk hogy újra jelentkezz! :lol:

Megyek én is vissza az ágyikóba, mert tényleg korán kelek.

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!!!
Most dühöngök, hogy alig tudtam a magyarország.hu-ra rávergődni és elküldeni két ............******* áfa bevallást. Pedig azért szoktam ilyen későn, mert akkor általában működik. Háááát :evil: :evil: :evil:

Azért sikerült!!! Remélem, de már nem volt energiám szerencsétlenkedni azzal, hogy megnézzem. Kb fél óra amíg betöltött.

Tünci, tényleg elég frappáns volt a távolságos megjegyzés. Jól meg is jegyeztem. Tényleg építész technikus vagy??? Az nagyon jó, hugicám is. Bár ő egyetemre is járt, de valahogy még nem jutott el a diplomáig. :roll: Jó kis szakma egy nőnek. Engem az építésvezető nem engedett a dolgozók közé, max, ha ő is jelen volt. Biztos tudta miért... Látod, az ember lánya még poénkodni sem tud úgy, hogy ne bántsák :cry:

Hasli, akkor te most röppensz Mo-ra??? Pontosan hova is? Ja és se te sem lyly nem küldött nekem képet. Bár lyly-re rákereshetnék iwiw-en :oops: Na most megint feladatot adtam magamnak. Imádom, amikor valamit kérdezni szeretnék és csak hipp-hopp nélkülem megválaszolódik. Jó ez a név!!! Ma nem kaptam óriás pöttyöst a boltbaaaaan!!! Még törpét sem. Össze is zuhantam. Milyen helyen lakom má!

Lányok!!! Melcsikének laptopot és mobil internetet!!!!! Hát senki sincs aki elintézze???

Nahát Betti. Teljesen jó ez a gyurmás dolog. Emlékszem amikor kicsi voltam a rajzaimon apát mindig sokkal nagyobbra rajzoltam. Csak később jött le, hogy miért. Egyébként a mostani vagy a gyerekkori családodat kellett megformázni?

Megyek én is alszom. A fiúk már húzzák a lóbőrt.
hettuli

Jó reggelt mindenkinek!

Ma akkor nem leszek :(

Legyetek jók, és mindenki vigyázzon magára, és ne hajtsátok túl magatokat a munkában.

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
melcsike70

Hettuli

Talán a Jézuskával kellett volna beszélni, de már azt hiszem erről lekéstünk!( laptoppügyben) De ha valaki olvas minket és éppen kidobna egyet az üzenjen. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Jó reggelt:)
Vendég

Halihóóóóóó! :lol:

KépKépKép
tünci28

Szia Tüncike:)
Vendég

Az uram kivágott az ágyból,azzal a mondattal, hogy:Bálnák ,ki a partra!!!!
(Humorherold)

délután megy dolgozni, úgyhogy fel kell pörögnöm, aztán majd utána, ha lemegy itt tespedek.
Be kell vásárolnom, mert durván üres a hűtő.
tünci28

Jo reggelt,napot! :wink:
Megyek magam szalonkèpessè tenni aztàn iràny a city!-ès mèg 1 utolso kisèrlet hello kitty cuccra :evil: meg plüss cicàra :twisted: !
-,ha aztàn ma màr nem jövök akkor ideg összeropit kaptam!!! :lol: :lol: :lol:
Tünci! a bàlnàs tèma nekem sem uj! :wink: Romantikusak ezek a férjecskèk! :D
Meli!Küldtem kèpet magamrol,nem a legjobb,de hàt......! :wink:

Szèp napot mindenkinek!!!
Itt ho ès esö,esö ès ho!!! :evil:
Vendég

Hééé,én is kérek képet!!!!
tünci28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?