Nem gáz,
Ani, itt is olvasok!
Huhh, örülök akkor h engem nem értettél félre, de komolyan, szólj(atok) ám rám, ha valakit megbántanék, beszéljük meg inkább, minthogy tüske legyen bennetek!
Én is egyébként simán elvégeznék bármilyen munkát, ha arra kerülne sor. (A 2. munkahelyem egy szocotthonban volt, gondozónő voltam, hú, de megkaptam, h "érettségizett sz.rpucoló" vagyok... Aztán ez a nőszemély jól befogta a száját, mikor rájött, hogy többet dolgozok, mint ő, és ezt mások is látták.
Nah.
Josi, de gyönyörű a lányod és milyen ügyesen kifestette magát!
Tuntun, micsodaaaa? De kiakadtam... nemár, sablonok szerint pontoznak, ezt úgy utálom, a válasza szerint a kisfiad okosabbvolt pedig, mint a tanítónéni...
Ez pont olyan, unokatesóm kisfiával ugyanilyen felmérőt irattak elsőben, egy szív volt a rajzon, mellé kellett írni, h mi az, ő meg azt írta, hogy "szívecske". nem pedig azt, h "szív". Nem kapott pontot...
Szóval, értem én, hogy nem vehetnek figyelembe akármit, meg szigorúnak kell lenni, de lehetnének kicsit rugalmasabbak is. Aztán még utána le is szólja Ricsit előtted, hát megáll az eszem. Inkább mondaná azt, h hát ez van, anyuka, gyerek tök jó választ adott, de sajnos nem adhattam rá pontot... vagy ilyesmi.
Meg ez a csoportosítás...
Ez ám a diszkrimináció! Közepes és lassú csoport???
Hát eszemmegáll, komolyan.
És a gyerekek is tudják, hogy van nevesítve, ahova tartoznak?