Új privát üzeneted érkezett!

Ja és így hangzik pontosan az utolsó pillanatos "bölcsesség" (amiről múltkor írtam) :

Ha nem lenne utolsó pillanat, akkor semmi sem készülne el.

És milyen igaz! :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

itt volt a mesterember megnézni a kéményt. Szét fogják vésni az egészet,mindent le kell fóliáznunk fennt,lennt,a szobaajtókat,hogy ne menjen be a sok por meg korom. Egy nap tuti nem lesznek kész. Elizával el kellene költöznöm,az lenne a legjobb. Remélem Kristóf nem lesz beteg,és ő legalább az oviban lesz...hú,hogy nekem mennyire tele a ...
Nyáron két hétig a fürdőt vésték,az egész házban vastagon állt a por,mostmeg ez...és itt ráadásul az évek alatt lerakódott rengeteg korom is...komolyan mondom,sírhatnékom van. :cry:
Kicsit azért egyszeűbb dolgora számítottam :(
Vendég

Tuntun: hát, akkor nem gáz az a vizsga... :lol: Jó ismerős sose jön rosszkor. :P Nade értem én, én is mindig magam előtt tartottam cikinek, ha nem tudtam valamit megcsinálni; 2 gyerek mellett meg elég nehéz amúgy is, szal minden elismerésem.
Cseriani, hú, ez nem hangzik jól... Elhiszem, h rosszul érintett. Csak laknánk egy faluban, vagy legalábbis közelebb egymáshoz, jöhetnétek hozzánk is...
Ez tök jó, hogy a tánc az oviban van! Itt is volt néhány éve, de megszűnt. Most úgy járatom Hannát, hogy van itt egy néptáncegyüttes, és annak a kiscsoportjába. Majdnem ő a legfiatalabb; van még egy 3,5 éves kislány... :lol: Szombaton meg fellépésük lesz.
Dadomi, állóképesség? :lol:

been

Ani, hát elhiszem hogy tele van ... Én is útálom az ilyen dolgokat, vésés, festés, felújítás... az utána lévő takarításról nem is beszélve.

been, szerintem az lenne a legjobb ha mindnyájan egy faluban laknánk. Milyen jó kis kerti partik lennének, meg ovit is nyithatnánk, ahol csak a mi gyerkőceink lennének. :)

Kép
dius87

Dadomi, Ricsi 4 éves kora óta jár. Voltak hullámvölgyek, volt amikor nem akart menni, mert állandóan fociztak és ő nem szeret. De aztán klubot váltottunk és ide nagyon szeret járni. Volt már övvizsgája is, volt nyári-téli táborban is, szereti a csapatot is. Nekünk eddig csak hasznukra vált.
been bújhatnék a 2 gyerek mögé, hogy azért nincs időm tanulni, de ez nálunk nem igaz. Inkább az, hogy egy lusta dög vagyok! Na de majd mostantól (jaj istenem hányszor mondtam ezt már).
Na voltunk a fogszabályzón kb. 50-70 eFt lesz, kivehető, de már ahogy hazajön du. onnantól hordania kell. Na de ez sem ilyen egyszerű. Kell még egy röntgen a teljes fejéről, de ugye azt csak helyi szinten tudjuk megcsináltatni. Először felhívom az orvosunkat, hogy kellene beutaló, azt mondja, hogy ő nem tud adni, csak fogorvos. De beutaló nélkül is megcsinálják, csak fizetni kell érte. Felhívom az SZTK-t mondják, hogy nekik nincs ilyen gépük, de ezt tudnia kellene aki odaküldött minket. Mondtam neki, hogy nehezen hiszen pesti az orvos és maszek alapon megy. :twisted: Azt mondja, akkor menjek oda vissza és kérdezzem meg, hogy hol csináltathatok. Persze a hangnemmel volt inkább a bajom, meg azzal, hogy a háziorvosunk nem tudja, hogy milyen röntgengép van az SZTK-ban, ahová nap mint nap küld gyerekeket. Szóval megjártam a szokásos eü.-i köröket és most ott tartok, hogy be kell vinnem Pestre, de előtte be kell mennem a rendelőbe és írnak egy beutalót.
Szóval pénteken nincs suli, így már meg is csináltam az aznapi programunkat.
Miért érzem úgy, hogy ez a mai nap nem az én napom?
Ani sajnálom, ez nagyon vacak lesz, főleg a korom miatt.
Vendég

Tuntun, naaagy magyar egészségügy... :cry:

been

Tuntun ez elég gáz,hoyg küldözgetnek ide-oda,lehet,hogy Noéminek is kell majd fogszabályozó :roll: nekem is volt,én szertettem,bár nem nagyon használt,ezért is van 200ezer a számba :? :P többiek ismerik a sztorit :)
Ani hát így a tél közepén ilyen felfordulást?! Nem irígyellek. És addig is tudtok azért fűteni?

Kép
Kép
josi

Dius mindig csak saját magadra hallgas a nevelésben. Hallgasd meg ki mit mond és te majd eldöntöd, hogy mi a jó nektek. Nekem mind a két lányom velünk aludt és nem bántam meg. Éjszakai szopi miatt is, volt, hogy arra ébredtem, hogy a gyerekem szopizik.
Tuntun szerintem gyereke válogatja, hogy felébred-e éjszaka v. sem. A nővéremnek a kisfia 1 éves koráig alig aludt éjjel. Mikor már a nővérem nem bírta fenn létet, maga mellé tedte és láss csodát a gyerek átaludta az éjszakát. Rékám is adott furcsa hangokat az elején mikor aludt. Nálunk is szerettem a férjem, mikor a lányok velünk aludtak. Nekem soha semelyik nem rugdosott, nagyon nyugisan aludtak.

Tuntun sajnálom, hogy nem sikerült a vizsgád, majd legközelebb biztos fog. Sajna a magyara egészségügyben ez megy.

Nálunk az oviban jár Evelinem balettra és szalon táncra. Szereti mind a kettőt. Hétvégén szoktam úszásra vinni.

Cseriani nagyon sajnállak, remélem, hogy hamar megoldódik most már a kémény probléma. Sajna tudom, hogy mekkora porral jár.
Kép Az én lányaim így alszanak együtt

Josi mikor megy párod?
Vendég

már elment......... :wink: jól elvagyunk a csajokkal :)
Ja nem is meséltem,hoyg a múlthéten rámtolattak kocsival és összetört a lökhárító,nem fogjátok elhinni,de egy rendőr volt :lol: holnap viszem a kocsit csináltatni.
Csilla holnap megint a mamáék lesz,mert kocsit is vinnem kell meg dolgozok is kicsit...meg had szokják egymást :roll:

Kép
Kép
josi

Noémi meglátta a képet a lányokról és azt mondta :juj de cukik :lol:

Kép
Kép
josi

josi és mit mondott a rendőr? :lol:
Mi is úgy vigyázunk a kocsira, aztán már körbe van húzva... Az egyik én voltam azt be is ismertem, a többi a parkolóban történt és csak akkor vettük észre amikor lemostuk. :(
1 hónapja, páromba belement oldalról egy cigány gyerek, kb 30ezres kár 10est adott aztán mondta hogy majd máskor a többit persze adott számot fel is vette de csak halogatta. Rendőrt akart párom hívni rögtön amikor belement, mert persze betétlapja sem volt, de nem volt jogsija és azt mondta akkor hívja a bátyjáit. Na ilyenkor mi van??? :?

rékababa édesek a lányok. Ma megpróbáljuk hogy hátha elalszik a kiságyban, mert a mi ágyunk kicsit szűkös hármunknak fáj mindenem, és a nyakam is rendszeres elalszom hogy csak az élen tudok aludni.

Kép
dius87

Jó reggelt!

Itt van mellettem a finom kávé kér valaki?
Az éjszakánk jól telt, Ricsike csak egyszer köhögött. Igaz, hogy már du.-tól ment nála a párásító. De tegnap már adtam neki Coldrex junior szirupot is. Nálunk az csodákra képes, viszont csak hurutos köhögésnél lehet adni. Így felszakítottuk a köhögést és most mehet a gyógyítás.
De tegnap már jól volt, mert sikerült összeszednie magatartásból egy feketepontot. :twisted:
Az angolos csoporttársam tegnap írt, hogy a lányának vírusos influenzája van. Ezek szerint ezek a vírusok is aklimatizálódtak és mit számít nekik a mínusz :twisted:
Na megyek, mert a kicsim felkelt, megreggelizünk aztán romeltakarítás, mert tegnap "elorvosoztuk" az időt.
Vendég

Jó reggelt neked is tuntun!

Én nem kávézom, ezért a részem felajánlom másnak :)
tök jó hogy már nem köhögcsél annyit Ricsi. Mosmár csak rendben jön.

Képzeljétek, ma éjszaka a fiam csak a kiságyban aludt. Ez volt az első éjszaka hogy ott aludt. :) Olyan kis ügyi... :)
Ma mennünk kell a védőnőhöz, beutalókért... pedig ma nincs olyan jó idő, de muszáj :?

Kép
dius87

sziasztok..Évivel beszéltem,szegény Zsobi eléggé odavan,náthás,és nagyon-nagyon csúnyák köhög. Évi már teljesen kivan,el is hiszem.
Kipróbáltak már elég sok mindent,de nem igazán akar javulni a helyzet. Jajj,szegényke. Remélem tényleg mielöbb jobban lesz :cry:
tuntun ne haragudj,hogy nem jelentkezett,ok???
Na,megyek,Eliza elemében van.
De jó is,hogy hívott Évi,mert Eliza eltüntette a számát. De az meg ugye nem jutott eszembe,hogy tuntuntól megkérdezzem :oops:
És már az emailt sem találtam meg,amiben leírta. Ja,és most jut eszembe az iwiw...lehet ott is megvan :?
Na,mindegy,rövid az agyam... :oops:
Vendég

na szóval,az elején Zsombit akartam írni :oops:
Vendég

Dius, klassz, h jól telt az éjszakátok, ügyes kis manó Barnabáás!
Josi, rendőr... :lol: Tényleg, mit mondott? Sógornőmék is egyszer rendőrautóval karamboloztak, hát, az nem volt semmi... :evil: Mondjuk az autójuk totálkáros lett, sógornőm azóta alig mer autóba ülni, ő nem is vezet, és 90-nél gyorsabban nem szabad menni, ha ő is ott van. :roll:
Rékababa, olyan édesek a lánykáid! :D Balett meg szalontánc, ez tökjóóó! Ez nagyon tetszik. Úszásra én is vinném őket, de nem bíírom rászánni magam... :roll:
Dadomi, hoool vaaagy? :D
Tuntun, örülök, h jobban van a nagyfiad, a feketepont is ezt jelzi? :lol:
Cseriani? Ma nem fájt a fejed? (Mer az enyém nagyon hajnalban, rögtön eszembe is jutottál...)
Nettkeeee!
Éviiii!
Diuuus 02 :lol: !!!!!! Merreee? :D Jatélleg, Dius ma van dokinál, remélem, jön majd a hírekkel! :wink:

been

Hú, ezek nem jó hírek... jobbulást pici Zsombinak!
Dehogy rövid az agyad, Ani! Ne mondjááá mááá ilyent! :lol:

been

Nekem ma eddig még nem fájt..gondolom rögtön rosszullét is elkapott,ahogy eszedbe jutottam... :P
én sem írtam ám érdemben napok óta senkinek,nézzétek el nekem,ez nem azért van,mert nem érdekel,hogy mi van veletek,hanem azért,mert iszonyat szétszórt vagyok. Kezdem magam összeszedni,de ez a kémény-dolog nagyon nem hiányzott. A lépcsőházban a plafonon olyan dísz-hungarocell van. Azt is valahogy le kellene takarnunk,hisz elég érdekesen fog kinézni kormosan :evil:
Szóval,ilyeneken jár az agyam egyfolytában,ne haragudjatok...jajj,nem is gondolok rá,mert sírhatnékom lesz.
Ma kapunk árajánlatot. Remélem elég lesz rá a tartalék :?
Vendég

Cseriani, én ugyan észre nem vettem, h nem reagáltál a hszekre... :D Írtál mindenkinek, mint szoktál. Ne aggóóódj! Meg elég neked a magad baja... :cry: Hát, bele se merek gondolni a helyzetetekbe, de komolyan, vagy ne bíztassalak? :? Áhh. Remélem, elég lesz a nagyberuházásra a keretetek.
De amúgymeg olyan lüke vagy! :lol: :lol: :lol: (A "rosszullétre" értem...) Ha rád gondolok, épphogy jól szoktam lenni, nem rosszul. :P

been

ÓH.....sehol senki? :shock: mindenki kihasználta a jóidőt,Én ma a Julcsit láttam délután is meg most este is sétálni Enikővel :) bocsi.hoyg nem mentem oda,de még beugrottam egy boltba,aztán meg mentem a suliba Noémiért.
Civilbe volt a rendőr és nagyon sokszor elnézést kért,elismerte,hoyg ő volt a hibás,dehát ő is csak ember.
Szegény Zsombi,még ez is :( jobbulást!!!!!

Kép
Kép
josi

Akkor jó fej volt! :lol:
Én vagyogatok - hozzá kényszerültem gyógyulni a géphez -, csak nem akartam magammal beszélgetni, így is írok ölég hülyeséget. :mrgreen:

been

Én is vagyok, csak nem akartam egymagamban írni. :lol:
Vendég

Akkor jókat hallgatunk itt... :lol: :lol: :lol:

been

Hogy van Ricsi?

been

Én amikor elkezdtem vezetni, akkor az óvodánál nekimentem egy kocsinak, mert tolatni az nem tudtam :oops: Kiszállok, mondom a srácnak, hogy bocs, ő meg megszólalni sem tudott, mert én egy kis Daihatsuval nem tudtam kitolatni a kamionnyi helyről. Végül is nem történt semmi komoly, a hátsó lökhárítóját húztam meg. Ezek után akárhányszor láttam az ovinál a kocsiját jó messzire álltam meg tőle és mit hoz a sors, a szembeszomszédunk lett. Azóta nem áll meg az utcán, csak az udvarán, hát én nem értem miért? :lol: :lol: Pedig ha tudná, hogy azóta vezetni is megtanultam!
Vendég

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

been

Ricsi köszönöm jól van, szedi még a gyógyszert. Ma még nem is hallottam köhögni.
Na ma elkezdték az angolt tanulni, de ebben a félévben nem fognak sem füzetet, sem könyvet használni. :roll: Kérdezem én, hogy akinek a szülei nem tanulnak/tanultak angolul, az hogy fog segíteni a gyerekének? Mert én még csak-csak rájövök, hogy mit szeretne kérdezni, legfeljebb vitatkozni fog velem, hogy ezt nem így mondta a tanárnő neki... Komolyan mondom nem értem én ezt az iskolai rendszert :twisted:
Más: környezetből megírták a felmérőt tegnap, és az egyik feladat az volt, hogy húzd alá azt a hónapot, amikor nem járunk iskolába. Erre az én fiam fogta odaírta, hogy december és aláhúzta. Merthogy benne az maradt meg, hogy karácsonykor nincs iskola. Na erre a feladatra nem kapott pontot, így a 40 pontból 37-et ért el. Erre azt mondja nekem a tanárnő, hogy nem gratulál Ricsi eredményéhez. Hát csessze meg, csak az a gyerek jó, aki 100%-ot ír? Ráadásul az első dolgozata csak 80% lett, így ahhoz képest javított is. Hát olyan ideges lettem, olyat tudtam volna mondani, de visszafogtam magam.
Vendég

Beszéltem Évivel telefonon, hallottam a háttérben köhögni Zsombit, elég cudarul hangzott. Mondogattam neki, hogy mit adhatna neki, erre mondja, hogy hát tényleg lehetne ezt is, ja meg hát azt is. Teljesen le volt blokkolva. Azt mondja annyira ki van fáradva, hogy már gondolkozni sem tud. :( :( De legalább du. tudtak aludni egy kicsit. Hát remélem, hogy mostmár minél előbb rendbejön az a gyerkőc.
Vendég

Köszi been és Évi, hogy visszaigazoltátok az én Drágámat. Ugye milyen kis vékonyka?
Vendég

Nahát,de jó ennek a tanárnak,hoyg ő mindíg mindenbe 100%-os..........mert úgy gondolom,ilyet csak az ilyen mond :evil: Noéminek 94%-os lett a matekja,a környezetet még nem tudom. A magyarja meg 100%-os 8) Érdekes,hoyg Ricsiék csak most kezdik a z angolt,Noémiék szeptembertől tanulják egy könyve és egy munkafüzete is van ja meg cd lemez is. Nagyon megy neki,mindíg jön és dicsekszik,hoyg "anya te tudod,hoyg van az angolul, hogy könyv??"

Kép
Kép
josi

Ezt nézzétek: Kép Kép a sapka az enyém :roll:

Kép
Kép
josi

de NOÉMINEK JOBBAN ÁLL

Kép
Kép
josi

Ő maga sminkelt
Na jó,most már megyek fürdetni :lol:

Kép
Kép
josi

josi,de gyönyörű a lányod!!!!
Készítsd a hatlövetűt!!!
De ez a sok szín nélkül tuti még szebb :wink:
Vendég

Emma,én ismerlek téged,és dehogy bántottál meg.Nem vagy te olyan!!! De én azt a mondatot nem tudom máshogy értelmezni.
Vendég

opssz,az előzőt az ujszülöttes topikba akartam... :oops:
Vendég

tuntun én is visszajelöltem :wink:
Kristóffal felvehetik a versenyt vékonságban :?
Vendég

Köszi Ani :P. Csak Kristóffal ellentétben (legalábbis ha jól emlékszem), Ricsi rengeteget eszik. Egyébként apósom meg apukám volt ilyen fajta.
Olvastam az újszülöttes topikon a "vitát". Semmivel sem vagy Te kevesebb azért mert nincs diplomád! Nekem nagyon sok értelmes, csak szakmunkásképzővel, v. érettségivel rendelkező ismerősöm, sőt rokonom van! Mondjuk ezt a "csak addig kell a munka" szöveget utálom, mert arra az emberre mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy lelkiismeretesen végzi a munkáját. Sajnos nekem is volt ilyen kollégám és ezért hordtam én haza a munkát és csináltam még éjjel is. :lol: Másrészt ezeket a minimálbéres munkáltatókat sem értem, mert mi - munkáltatóként - egyetlen alkalmazottunkat sem jelentettük be min. bérrel, hiszen duplaannyi jár.-t kell utánuk fizetni. Nekem a férjem is tisztességes fizetéssel van bejelentve, mert nehezen magyaráznánk meg pl.: a két autót, havi 70 eből :lol: És higgyétek el tapasztalatból mondom, hogy nem adó sok, hanem a járulék! Ezért is vagyok kiakadva az eü. szolgáltatásokra, hogy rá vagyok kényszerülve a magánrendelésre, ha azt akarom, hogy emberként bánjanak velem. És csak a mi cégünk, több milliót fizet be évente!!!
Vendég

Josi, Noémi egy igazi hölgy, nagyon jó fej. Ugye jól látom, hogy Rád hasonlít?
Nálunk az angolt sem tanítják mindenkinek, szét van szedve az osztály magyarból gyors, közepes és lassú csoportra és a gyors csoportban lévőknek kötelező, a közepes csoportban lévőknek csak akkor, ha minden betűt helyesen tudnak kiejteni. A lassú csoportban lévők meg nem járhatnak. :lol:
Vendég

Egyébként még annyit, hogy az 5 nyelven beszélő, diplomás ismerősömmel találkoztam a gyöngyösi tescóban, amint pénztárosként dolgozott, mert nem volt más munkalehetősége!!!!

Na ezzel én ezt a témát befejeztem, ha még lesz valami véleményem, akkor azt megtartom magamnak. :lol: :lol:
Vendég

tuntun ne tartsd meg :wink:
Tudom én,hogy semmivel sem vagyok kevesebb,és köszönöm,hogy te is ezt mondod.
Hagyjuk is ezt az egészet,az lesz a legjobb. Azt hiszem,maradok én ennél a topiknál,nem akarok én senkivel vitába szállni értelmetlen hülyeségen. Lehet ő sem úgy gondolta,amit írt,de akkor is nagyon ...hogy is mondjam...nagyon úgy hangzott,és kész.

Na,tehát. Igen,Kristóf tényleg alig eszik. De jó a fiadnak,hogy a sok evés mellett így néz ki. És milyen boldog lenne,ha lány lenne még ennek a tetejébe :P Vagy nem a lányok szoktak örülni az ilyennek?
Megyek csajok,még hajat kellene mosnom,és már elég késő van,hogy elmenjek josihoz,hogy segytsen nekem kifésülni,hamár a múltkor felajánlotta :lol:
Jó éjt!!!
Vendég

Nem gáz, Ani, itt is olvasok! :lol: Huhh, örülök akkor h engem nem értettél félre, de komolyan, szólj(atok) ám rám, ha valakit megbántanék, beszéljük meg inkább, minthogy tüske legyen bennetek! :wink: :D
Én is egyébként simán elvégeznék bármilyen munkát, ha arra kerülne sor. (A 2. munkahelyem egy szocotthonban volt, gondozónő voltam, hú, de megkaptam, h "érettségizett sz.rpucoló" vagyok... Aztán ez a nőszemély jól befogta a száját, mikor rájött, hogy többet dolgozok, mint ő, és ezt mások is látták. :roll: :twisted:
Nah.
Josi, de gyönyörű a lányod és milyen ügyesen kifestette magát! :lol: :lol: :lol:
Tuntun, micsodaaaa? De kiakadtam... nemár, sablonok szerint pontoznak, ezt úgy utálom, a válasza szerint a kisfiad okosabbvolt pedig, mint a tanítónéni... :roll: Ez pont olyan, unokatesóm kisfiával ugyanilyen felmérőt irattak elsőben, egy szív volt a rajzon, mellé kellett írni, h mi az, ő meg azt írta, hogy "szívecske". nem pedig azt, h "szív". Nem kapott pontot... :roll: Szóval, értem én, hogy nem vehetnek figyelembe akármit, meg szigorúnak kell lenni, de lehetnének kicsit rugalmasabbak is. Aztán még utána le is szólja Ricsit előtted, hát megáll az eszem. Inkább mondaná azt, h hát ez van, anyuka, gyerek tök jó választ adott, de sajnos nem adhattam rá pontot... vagy ilyesmi.
Meg ez a csoportosítás... :shock: :shock: :shock: :shock: Ez ám a diszkrimináció! Közepes és lassú csoport??? :?: :?: :?: Hát eszemmegáll, komolyan. :evil: És a gyerekek is tudják, hogy van nevesítve, ahova tartoznak? :roll:

been

Ani, biztosan nem akart megbántani, csak a fogalmazással van a baj, meg szerintem te is érzékenyebb vagy amiatt a hülye kémény miatt. Ahogy én olvastam a hsz-dat, Te egy jó fej csajszi vagy, függetlenül az iskolai végzettségedtől (ráadásul Évi is dicsért).
been, sajnos igen tudják, nem ilyen sarkított a csoportok megnevezése, de ez a lényeg :oops: Sőt azt is tudják, hogy a lassú csoportból nem lehet egyből a gyors csoportba kerülni. Mindezt tetézve ilyen csoportosításba is vannak ültetve, 3 padsor van a terembe és így ültetik a gyerekeket. Épp csak a homlokukra nincs rábélyegezve, hogy melyik csoportba tartoznak.

Na mára elköszönök Tőletek, de holnap reggel a kis kávémmal jövök Hozzátok!

Mindenkinek jó éjt!!!!!
Vendég

Tuntun, ez borzasztó, komolyan nem térek magamhoz... :cry: :cry: Már első osztályban... Nem is tudom, hogy állok majd a sulihoz, ha az én gyerekeim kezdenek járni. Már előre félek... :shock:
Ja, és még: vékonyka a fiad, de nagyon szép kiskölök - és nem is olyan vékonyka. Majd jóóó izmos kis emberke lesz belőle, meglátod! Sztem Ani Kristófja se olyan nagyon vékony, sztem szép, egészséges gyerekek.

been

sziasztok!
Emmmaaaaaa! :lol: Te mindig hiányolsz,Csajjje!Jólesik ám :lol: Ennyit írtatok,ez igen,én meg itten eltrehánykodom az időt,ez így nem mehet tovább :lol: látom,mindenkinél zajlik az élet,nem unatkoztok!Műtétek,betegségek meg minden....ma mondták az oviban hogy egy közeli másik oviban már tombol az influenza :roll: Remélem nem lesz szerencsénk hozzá!30.-án megyek Pécsre a klinikára,elfogadták a sürgősségi kérelmet!Megpróbálok visszaolvasni hogy mik történtek Veletek,nem lesz egyszerű! :lol: Na röviden csak ennyi,aláírtam a jelenlétit,majd még jövök,reggel fél ötkor csörög az óra nekem és még ki kell teregetnem az utsó adag ruhát,meg pakolni a fiúk után és már fél tíz :roll: Puszi Mindenkinek!

Kép

Kép
nettke76

Dadomi, hun vagy mááá!!!??? Nettke barátnőddel együtt tessék mosmá előkerülni! :D

been

Natess, emlegetett "szamár"! :lol: :lol: :lol: Örülök, hogy végre eljutsz Pécsre, "csajje", aztán majd mesélni ám!
Remélem, oké veletek minden!
Mosmeg húzzá aludni. :lol: (Ne pakolj, hagy a frászba, úgyis megvár! ;))

been

Sziasztok!

Vagyok én is csak mára teljesen ki vagyok,alig élek. Egész nap megállás nélkül mentem mint egy mérgezett egér. Reggel mentem vizsgázni,egyik nem sikerült :cry: , de felvehetem köv.félévre óratartás nélkül. Vizsga után haza,majd vittem Bencust dokinénihez,mert tegnap szólt a védőnéni hogy megvan a pneumo 2. adagja és vihetem ma délre szurira. Elvittem,méreckedtünk is. Bencus 15 kg és 86 cm. Kis sózsákom van! :lol: Most nem sírt annyira mint a múltkor,most csak egy pillanaig sírt,ügyes volt, büszke voltam rá hogy bírta. Hazaértünk akkor Bencének kaja és alvás. Én meg közben pakolásztam mert világháborús övezetként nézett ki a konyhánk és a nappalink. :lol: De készülődnöm is kellett mert mentünk Bakó dokihoz és a nagy hír hogy: KISFIÚNK LESZ ISMÉT! :D :D Ezt már biztosra mondta! Nagyon örülünk neki és a család is! :D Ja,és hála az égnek minden a legnagyobb rendben van!

Emma,köszi a hiányolást,jól esett. Remélem akkor nem fogsz megharagudni rám,de mivel kiderült hogy kisfiúnk lesz így nekünk is Árminunk lesz. :) :wink: Nagyon tetszik ez a név.
Mindeki gyerkőce nagyon aranyos és helyesek egytől egyig!
Betegeknek jobbulást!

Bocsi hogy most másra nem reagálok,de nagyon oda vagyok meg vissza is. De mára elköszönök,megyek elteszem magam holnapra!

Nyugodalmas jó éjszakát!
dius02

Jaj, Dius, de jó, h jöttél, és úúúgy örülök pici Árminnak! :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon büszke fiús anyuka lehetsz, tökjóóóóó!
Dehogy haragszom (nem is állna jogomban), hanem épp ellenkezőleg, nagyon örülök, hogy Árminnak fogjátok hívni a kismanót! :D
Vizsgával ne törődj, főleg, hogy felveheted a tárgyat a köv félévben is, csoda, h így is bírod, pici gyerek meg babavárás közben... (mellesleg a sikertelen vizsga nem is biztos, h a - nem - tudást tükrözi, szal nincs is ennek jelentősége szerintem.) Minden elismerésem! :D

been

Emma :lol: :lol: Minél hamarabb,annál szamarabb,mi? :lol: :lol: Mesélek majd persze és addig is remélem a legjobbakat,nem merek belegondolni egyelőre teljesen,voltam azóta már dokinál de ezek a szekszárdiak komolyan mondom...jobb is hogy nem itt vizsgálnak ki még megdöglesztenek :roll: na tényleg megyek aludni!az iwiwen azé lecsekkoltam a frissen feltett fényképeket ám :wink: Mindenkinél!!!! :lol: Na pussz!Szép álmikat!A baglyoknak jó írkálást!

Kép

Kép
nettke76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?