Detti
Dávid nyáron már majdnem ágytiszta volt, de azért 1-2 hetente előfordult éjjel baleset. De akkor olyan szinten, h tocsogott az ágy (még jó, h volt védő a lepcsi alatt) és még csak fel se érbedt rá!!!
Komolyan, a nyakától a zoknijáig pisi volt és aludt édesdeden. Aztán késő ősszel meguntam, mert többször is előfordult és féltem, nehogy megfázzon. Bevallom, én éjjel képtelen vagyok úgy aludni, h többször felkelek és megnézem pisis-e v ilyesmi. Arra felébredek ha sírnak, de itt vége is. Úh. azóta pelus. Legtöbbször nincs benne, de aztán előfordult, h zsinárban 3 éjjel is telerakja. És az unokatesóm lánya novemberben múlt 4 és éjjelre még kap pelust, mert előfordulnak balesetek. Szóval nyugi.
Szerintem nyáron menni fog nekik a melegben.
Azt nem tudom, hogy mi van, ha tényleg a figyelem miatt pisil be. Én tuti nem díjaznám.
Gondolom Te se.
Próbálj vele többet foglalkozni kicsit, értsd többet, mint Ambrussal, gy, h ő is észrevegye. És ahányszor szól dícsérd meg, de ne eltúlzottan. A bepisit kezeld olyan lazán, ahogy csak tudod: Nikinek rengeteget javult a helyzet (ugye ő becsorgatta mindig az elejét) mióta nem fordítok figyelmet a balesetekre. Én tuti azt próbálnám, hogy amikor JÓT csinál, okosat mond, stb akkor dícsérném, kapna figyelmet, amikor meg bepisil, szó nélkül átöltöztetném és kész.
Brigi
Állítólag az is tök más helyzet, ha valakinek elsőre születnek ikrei v van már előttük gyereke.
Az meg tuti, h ikrek után 1 baba tiszta lazaság.
Bár, az tényleg lehet majd nehezebb, ha már a picúr is igényel foglalkozásokat, jön-megy, de totál más szinten lesz, mint a nagyok. Pl egy Gyerekkoncertet, Bábszínházat is csak úgy tudok elképzelni, hogy mini addig nagymamánál. Tök egyedül, segítség nélkül nagyon nehéz lenne ezeket a dolgokat összeegyeztetni. A nagyok meg már annyira tudják értékelni az ilyesmiket, hogy őket meg nem szívesen fosztanám meg ettől.
De azért ilyen 3 év korkülönbés később el fog tűnni, ahogy összenőnek a gyerekek.
Hát, nem tudom... én benne lennék még egyben, de tény, hogy bizonyos lemondásokkal járna.
Főleg, ha még egy Niki-típusú, nem alvó babóval áldana meg a sors.