Azannya! ennyit írni(ezt másodszor írom le, elszállt!!!)
Kezdhetem az elejétől! Már majdnem megvolt!!!!
Hófordulósokat Isten éltesse!
Bencuri Vikinek pedig Nagyon boldog szülinapot!
Patr! Köszönöm, várom a csomit! Hú, sajnálom a gázszámlát! Szörnyű...
Linda! Gyönyörű Vivi! Apával nagyon aranyosak!
Tami! Anna is egy gyönyörűség, milyen ügyesen molyol már!!
Tedd vel az adok-veszekbe a cuccokat!
Bencuri Viki! A te lányod iy csodaszép! Egyébként igen, arról beszéltem. De nem apa volt az, hanem a munkatársa, az egyik mentésirányító. Apa kivonul...
Orsóanya! Minden tiszteletem a Tiéd...Olyan szinten írtózom a pókoktól, hogy csak na! Ha meglátok egy 3 mm-es pókot, az nekem minimum egy tarantula...Apa ki is nevet mindig miatta.
Viszont volt egy patkányom, imádtam, de sejnos elpusztult!
Szly! Ha sikerül végigolvasnom és írnom is, és nem kel fel Mütyike, akkor felrakom az oldalra a táblit!
Tita!! De örülök, hogy minden rendben!! A doki meg menyjen a fenébe! Miből tartott volna leírni? Na nem baj, majd a köv. Uh-on megkéred, hátha valami normálisat fogsz ki!
De szép a fiacskád..Lecsapnánk rá, ha lehet...
Csajok! Nem írnánk priviben egy tesz-veszes nick név listát? Csak, hogy tudjuk, hogy kiről van szó
Hú! ronix! Sajnálom!! Szegény Léna, biztos a foga miatt olyan nyűgös! Te is nagyon fáradt lehetsz!! Sok erőt és kitartást küldök!!!
De milyen szép szemei vannak!! Elolvadnak a fickók, majd ha meglátják...
A sinlacot én a bébidesszertekbe is bele teszem, a főzelékbe is. Én el tudom keverni csomómentesre! Nem értem Ti miért nem! Ok, kicsit több ideig kell kutyulni, de el lehet! Főleg, ha melegebb a kaja, amibe beleteszem!
Hihetetlen! A végére értem...
Na felteszem a táblit...