Új privát üzeneted érkezett!

Ronix!
Jaj, egyem meg de szépséges! Gyönyörű szemei vannak!

d.dodó

Dodó: Legyen igazad!
Annyira nem!

Ronix: mi az, hogy nem írják fel? Ezt hogy gondolják?
A sinlak egy tejmentes rízs és szentjánoskenyérmagból készült pép, por alakban. Finom édes íze van, de én szoktam Levine beletenni tápot( mert amúgy nem eszik tápot) és gyüit, mert amúgy nem tudnék neki adni, mert nincs mikor. Ő ugye 3x eszik csak egy nap jobb esetben.
Ha elküldöd a címed én elküldöm neked a mi recdeptünket, mert én tudok felíratni és nekem még van itthon bőven.
Amúgy táppszernek is meg lehet csinálni csak hígabbra kell!

Ami: neked is írom, hogy én úgy szoktam csinálni (anno), hogy a sinlakot addig hígítom a míg megfelelően híg nem lesz és utánna teszem bele a táp.port. Ja és át szoktam szűrni szűrőn, hogy ne maradjon csomos!
Örülök, hogy jó lett az eredményed, de azért a biztonság kedvéért váltsd ki a gyógyszert!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

egy óra múlva órám lesz és semmi kedvem készülni... wááá. inkább itt lógok veletek! :)

KépKép
muffin

Ronix: gyönyörő ez a gyerek!!!

Levi tök jól eljátszik, pedig indulnunk kéne Olivérért!!! :roll:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

az jo lenne de titi nem fognak a gyogyszertárban belekötni???

Képimg][/url]
Kép
ronix

Evelin: megértelek, bár jöhettél volna hamarabb is! Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

titi Léna is 3 szor eszik jo esetben...
de ez van

Képimg][/url]
Kép
ronix

hát a szeme tényleg szép

a nyálunk csorog kissé eláll a füle mint apának de majd nagyobb lesz a haja és eltakarja :D

Képimg][/url]
Kép
ronix

AKata: szerintem jo, az xles kendot 185 smig irjak, 44es ruhamaeret.4, 40 meter.

Veda;tuti kaptuk valahonan en nem veszek cumit!
Vendég

gyerek most sem vitte túlzásba az alvást... :) nyomott vagy háromnegyed órát. mondjuk délelőtt volt másfél. így már el is lesz estig.

KépKép
muffin

Anna is fel ort aludt csak.

Szerintem nem kotnek beled, hisz honnan tudnak a gyerek nevet / Amugy tenyleg nagyon szep!
Vanilias tejpep van recept nelkul is. JO draga.

Ja es Tita van olyan hogy nem irjak fel! Nekemsem irna fel, hisz minek, bal bla...
Vendég

Evelin régen órákat aludt....neki is a foga lesz.

Tamara köszi, lecsapok rá akkor...

Lányok egyvalaki hozzon még édességet, egyvalaki meg salit, légyszi!

alattunk a nonstop, nem drága, ugyhogy az üditőt ne cipeljétek sztem...meg mást se nagyon...

Kép
andkata

Roni: mi közük hozzá, hogy kinek a receptjét váltod ki. Hol van az leírva, hogy csak saját magadnak váltghatsz ki receptet! :wink:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

tami tudom hogy drága mert néztem a jo majd máshol váltom ki
de titi ugy nem itt lakik
na mindegy majd lesz valami

Képimg][/url]
Kép
ronix

végülis igaz...
de ha beválik akkor 2 gyerekenk fogod iratni???
vagy hogy lesz???

Képimg][/url]
Kép
ronix

Most mennem kell!

Roni: küld el pü-ben a címed!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

MENT A PÜ TITI

Képimg][/url]
Kép
ronix

Jo KAta en viszek .
Vendég

Kata!!!
Nekem van egy eladó kendőm is, nem érdekli a tesódat?
Zsoltit már nem bírom el kendőben!
Alig használtuk!

Kép
Kép
patr

Melyiket, Tamara?

Mekkora kendő Patri?
Mennyiért adnád?

Kép
andkata

nem tom KAta, mindekettot tan.
Vendég

Kata, nem tudom, mindjárt lemérem!
Elviszem csütörtökön és megbeszéljük, jó?

Kép
Kép
patr

Lemértem 4 m 20 cm hosszú.

Kép
Kép
patr

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.15 14:15-kor.
Vendég

Muffin! Új hitelt fogunk felvenni és bele is fizetünk a régibe, így fogjuk tudni csökkenteni a részletet.

Ronix! Nagyon édi Léna!

Titi! Örülök, hogy minden ok a picivel, Levi nagyon édi!

Megvettük az ágyat, 150E lett a vége. Nem az amit akartunk, ez fenyő. De ez is jó lesz.

Kép
szly27

Titikém!
Gratulálok a sézp paraméterekhez és a jó AFP-hez!

Dóri!
Nekünk nincs kedvencünk, uramnak mindegy csak hús legyen benne :lol: :lol: :lol:

Ezt Csabinak küldöm:
Kép

Ezt pedig Lilunak:

Kép

A talira én is nagyon vágyok már!

Roni!
Léna nagyon szép!
Gyógysimi Lénának a fogaira! Biztos ez kínozta ennyire.
Küldtem emilt!

Evelyn!
[quote]h írta:ú Viki, Lackó nem is olyan mintha ő lenne az első képen. SZóval érted. Valahogy ezen a képen olyan más.

Most lebuktam :lol: , kéznél volt a szomszéd fiú :lol: :lol: :lol: :lol:

Szilvi!
Dobj majd képet az ágyról! Milyen matracot vettetek?
20150601134430

Kata, a második képen nincs tigrises, csak sárkányos, vagy nyuszis!
Melyikre gondoltatok!

Még nem kérte őket senki, de tök béna vagyok nem tudom levenni a teszveszről!! :oops: :lol: De próbálkozom!

Kép
Kép
patr

Kata!
Ja, és a negyedik képen meg csak egy body, és egy rugi van :shock: :lol:

Kép
Kép
patr

Viki! Sajna ma még nem alszunk az ágyon, még dobozban van lapra szerelve. A matracot meg ki kell bontani és egy napig úgy hagyni. VAlami ortopéd vákuummatrac téli, nyári oldallal. Rugósat nem akartunk.

Kép
szly27

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.15 14:16-kor.
Vendég

Tamara, ha választhatok, akkor a saláta. Édesség sajna úgyis adódik mindig :oops: Én legalábbis tuti túl sokat eszem...

Kép
andkata

Patri, akkro az is XL-es. szerintem megveszem a tesómnak, mert az enyém kölcsön van és még lehet használnám...Meg majd vissza is kell adni.

Kép
andkata

Patti: az aukcio valtoztatas opciot megnyomod ott lehet ido elott lezarni
Vendég

Tami, kösz, közben rájöttem, le is vettem már őket!

Kata, oké, vigyem csütörtökön? Ja Akata, a kendőt viszem, Vkata, a ruhákat a sógornődnek.

Kép
Kép
patr

Igen köööööszi.

Kép
andkata

Viki, képzeld 8500-ért ment el a mérleg! :lol:

Kép
Kép
patr

Sziasztok!

Én is előkerültem... voltunk sétálni. olyan jó volt! Csak itt nagyon fúj a szél, és én azt nem igazán díjazom...

végigolvastam, de nem sok mindenre emlékszem... :oops: arra viszont igen, hogy szépséges babafotókat láttam!!!
Meg is mutatom Lackó fickóról készült képet Emmámnak, hátha végre kedvet kap a hempergéshez... mi még mindig csak háton nyomjuk, csak mérgében szokott hasra fordulni. akkor is mindig begurul az ágy sarkába, és bepörög!

de az is lehet, hogy tudja, anya babázni szeretne, és nem kell annyira sietni... :roll: nemtom.

Titi!
Örülök, hogy a babuciddal minden rendben van! A doki meg mondjon le!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Micsoda biznisz megy itt... nekem kislány rucijaim vannak... :oops:
Vendég

Sziasztok!

Nagyon sietek úgyhogy csak 1-2 dolog!

Andkata! KAPTAM PITATÉSZTÁT!!!!!!!!!!!!
12-őt vettem.
Csinálok salátához nagyon fini tzatziki mártást,salátát nem vettem mert az lesz külön ugye?
Meg a mártás magában is jó,de ha kell még sali vagy valmai veszek oké?!

Véda! Nekem is van egy ingyen bababnónuszos Mam cumim,szintén 1X használt,Áron öklendezik tőle!

Tita! Hatalmas gratula legkissebbikhez!
Köcsög nőszemély! :twisted:

Áronnak van már nyaklánca és már megint ordít! :evil:
Voltunk ma csajozni vele,először sírt,aztán olyan jól viselkedett,remélem csütörtökön is így lesz!
Alvást majd meglátjuk,amíg beérünk tuti alszik a kocsiban aztán remélem kibírja amíg hazaindulunk és akkor újabb alvás a kocsiban!
Holnap is sok dolgom lesz de majd beézek!

Pussz mindenkinek

Kép

Kép
ibm

Most csak gyorsan.

VÉDA!

nekem meg a MAM cumis kuponom van meg, nem váltottam ki, mert Bömbi nem cumizik.
Ha megírod pü-ben a címet, elküldöm a kupont a kuponfüzettel, hogyha esetleg az egész paksamétát kérik.
Nekem nem kell már belőle semmi.

Oké?
Vendég

Azannya! ennyit írni(ezt másodszor írom le, elszállt!!!)

Kezdhetem az elejétől! Már majdnem megvolt!!!! :evil: :evil:

Hófordulósokat Isten éltesse!
Bencuri Vikinek pedig Nagyon boldog szülinapot!

Patr! Köszönöm, várom a csomit! Hú, sajnálom a gázszámlát! Szörnyű...

Linda! Gyönyörű Vivi! Apával nagyon aranyosak!

Tami! Anna is egy gyönyörűség, milyen ügyesen molyol már!!
Tedd vel az adok-veszekbe a cuccokat!

Bencuri Viki! A te lányod iy csodaszép! Egyébként igen, arról beszéltem. De nem apa volt az, hanem a munkatársa, az egyik mentésirányító. Apa kivonul...

Orsóanya! Minden tiszteletem a Tiéd...Olyan szinten írtózom a pókoktól, hogy csak na! Ha meglátok egy 3 mm-es pókot, az nekem minimum egy tarantula...Apa ki is nevet mindig miatta.
Viszont volt egy patkányom, imádtam, de sejnos elpusztult!

Szly! Ha sikerül végigolvasnom és írnom is, és nem kel fel Mütyike, akkor felrakom az oldalra a táblit!

Tita!! De örülök, hogy minden rendben!! A doki meg menyjen a fenébe! Miből tartott volna leírni? Na nem baj, majd a köv. Uh-on megkéred, hátha valami normálisat fogsz ki!
De szép a fiacskád..Lecsapnánk rá, ha lehet... :lol:

Csajok! Nem írnánk priviben egy tesz-veszes nick név listát? Csak, hogy tudjuk, hogy kiről van szó :oops:

Hú! ronix! Sajnálom!! Szegény Léna, biztos a foga miatt olyan nyűgös! Te is nagyon fáradt lehetsz!! Sok erőt és kitartást küldök!!!
De milyen szép szemei vannak!! Elolvadnak a fickók, majd ha meglátják...
A sinlacot én a bébidesszertekbe is bele teszem, a főzelékbe is. Én el tudom keverni csomómentesre! Nem értem Ti miért nem! Ok, kicsit több ideig kell kutyulni, de el lehet! Főleg, ha melegebb a kaja, amibe beleteszem!

Hihetetlen! A végére értem...

Na felteszem a táblit...

sz.andi

Fel is raktam!

sz.andi

vikikém köszi az atvart

Képimg][/url]
Kép
ronix

Patti!
Gratula a mérleg businesshez!

Marcsi!
[quote]M írta:eg is mutatom Lackó fickóról készült képet Emmámnak, hátha végre kedvet kap a hempergéshez... mi még mindig csak háton nyomjuk, csak mérgében szokott hasra fordulni. akkor is mindig begurul az ágy sarkába, és bepörög!

Nem mondta Emma h ehhez a szép szöszi fiúhoz ő is szívesen odagurulna?

Roni!
Szívesen! ;)
20150601134430

Sziasztok!

Voltunk ma tanácsadáson. A dokinő el volt ájulva, hogy milyen nagyok vagyunk. :D
Súlya:8500g, hossza:68cm.
Hála Istennek minden rendben van! :)

Tami: Tej ügyben próbálok valamit intézni. Igazából az jutott eszembe, hogy ha minden igaz a volt férjem szokott Bp-re járni. HA megy, megkérem, hogy vigye magával a tejcsit és ott már könnyebben eljut hozzád.
Remélem sikerül az ötletet megvalósítani.

Kép
zsuzska72

Kedvet kaptam tőletek a bizniszeléshez, és felraktam én is a tesz-veszre ezt azt.

ÉÉÉÉÉÉÉÉéééééééééésssss, képzeljétek!
Már licitáltak a yadine piruláimra, tehát az már nem marad a nyakamon!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Viki!
Emma még nem nyilatkozott... :roll:
Vendég

Olyan jó nektek, hogy tudtok talizni! Mi meg olyan messze vagyunk! :(

Kép
zsuzska72

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.15 14:16-kor.
Vendég

Marcsi! mi a nicked a teszveszen??

sz.andi

Andi nekem patr1

Kép
Kép
patr

Ok, megvan! :lol:

sz.andi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X