Új privát üzeneted érkezett!

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 08:55-kor.
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 08:51-kor.
Vendég

november 9. mázlink volt, pont mire elértünk a vendéglőbe, akkorra kezdett esni. a páros képen meg azért vágunk olyan boldog arcot, mert az épületből fújták ki a meleglevegőt, pont ahol álltunk. petya itt a kezemben és nyüszít. bocsi a kisbetűkért.

Kép
Kép
kriszta36

Lilluska, anyukád irtóóóóóó ügyi!!! Főleg, ha összehasonlítom az én ezirányú képességeimmel... azta!

Kriszta, ténylegnagyonszép!!! :wink:

Banana, a madárpóktól kiráz a hideg. :?
vbea

Sziasztok!

Emano, olyan jó, hogy anyukád vérképe jó! a 3 adag milyen gyakorisággal jön?

Kriszta, mindjárt megnézem az Évát. Én miért nem kerülök bele az ilyenekbe? :)
Ja, hogy hátul, ja, persze, mert nem küldöm. :D

Becézés. Én is utálom. Benedek Benedek, vagy Bene, Benus. Villő Villő. :) Na meg Borcsa, az elég becézős...
Na de a Tündét ahogyan becézik, uhhh. Otthon Tüncsi vagyok. Megszoktam. Tündi-Bünditől viszont konrétan kifutok a világból...

Na meg ahogy a páromat becézik a Nyíregyházi rokonok: Győzi. brrr....

Lilluska
, csak hogy én is dicsekedjek, az én esküvői ruhámat meg a nagymamám varrta. A menyecskét már nem. :)

mtunde

Eni,
ezt én nem értem. Én ahogy terhes lettem Flórával, újból táppénzt kaptam, nem a gyedet....

Kép
Kép
paklincs

Tünde, meg sem köszöntem, de most már Férj jó helyen van... újra 10 percnyire. :wink:

MSE, baromi sokat vacilláltunk az elején, hogy legyen... viszont nekem a táppénz nem jelentett volna semmi "előrelépést" a gyeddel szemben, ezért maradtam gyeden. Meg gondolom, mhelynek így jobb volt, mert nem kellett visszavennie. Más a státusz táppénz, más gyed esetében...
vbea

Sziasztok,

Nagyon jók a fotók!!!!

Steffi: Donát lesz a név már tuti és a fiúcska egyenlőre fejjel felfelé van (29. heti info) de beszélgetek vele már egy ideje, hogy legyen inkább denevér. Ha befordul, akkor elvileg természetes szüléssel indulunk, de persze ha bármi egészségi probléma adódik velem vagy vele, akkor azonnal császár. De bízom a dokiban és Donátban is, hogy fordul és sikerül átélnem most végig a csodát. Jó lenne férj miatt is...

Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Dóri... először is, a ruhád isteni volt. Valami hasonlót képzeltem eredetileg, végül az lett belőle, ami.

MEG FOG SIMÁN FORDULNI Donát, majd meglátod. Bőven ráér még erre. Barátnőm kisfia a 38. héten fordult irányba, szóval soha nem késő. :wink: Egyébként meg ez az. Ez pozitív hozzáállás. :!:
vbea

Köszi lányok! Nekem inkább furcsa, mintha nem is én lennék.

Kép
Kép
kriszta36

Dóri!
Bizti meg fog fordulni. Petykó is ilyentájt döntött úgy, hogy nem heverészni akar, hanem fejjel lefelé lógni.

Kép
Kép
kriszta36

sziasztok!!

Ámulok bámolok...mindenki gyönyörű és mindenki különleges valamiért.....Lilluska a kézzel vart ruciért darázsderékkal....Brigiék a kutyusokkal....Reniben a kettősség, Veronikuszban Kata :lol: :lol: :lol: Mse milyen törékeny és Dóri is.....Krisztáék is nagyon szépek....AproZsó igazad van , sokmindenkit én is másképp képzeltem el....tök jók az esküvői képek....még a végén én is kedvet kapok :lol: :lol: Nagyon tetszik minden kép tényleg Judyék és Andiék is mások mint eddig azt képzeltem........furi ez

Dóri!
bitang jó ez a kép..nekem hasonlít a nővérére Donát...Letykó 33-34. héten fordult be..ráér Petya még :lol: :lol:

Steffi!
sztem is hasonlít...nálunk nem volt hasonlóság egyik gyereknél sem a 4Dképeken....

Veronikusz!
nem sokkal vagyunk jobban,köhög a Letti még mindig és az orrát is szívom....Nálatok mizujs?ügyi Zsófi :lol: :lol: Letti pont a másik irányba tud megfordulni....hasról hátra :lol: mondjuk még mindig rajta van az a hülye terpesz csodálkozom, hogy egyátalán megfordul így...majd 28-án kell visszamenni hátha nem kéne már tovább hordani...sztem már jó.de majd látjuk....

remélem nem hagytam ki senkit sem...majd ég jövök

KépKépKépKép
vdorka3

MSE, nekem is azt tanácsolták annak idején, hogy jobb az első gyerekkel gyeden maradni, és onnan szülni menni, ha kijön, mert ha táppénz, akkor utána a táppénz 70%-ból számolnak majd Gyedet, és az kevesebb is lehet. Meg kevesebb adminisztráció... Pláne most, amikor a munkahely sehogyan se kifizetőhely.

Eni, szívesen, máskor is!

mtunde

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1232463043.3948.jpg[/img]

Ezt a kis büdöst a Kaláka koncerten szedtem fel - vagy inkább ő szedett fel engem. :)
Benn voltam Melindával a küzdőtéren, mert félő volt, hogy elindul a színpadra. Ahogy ott üldögéltem, énekelgettem, nézelődtem, folyton egy kis mancsot éreztem a hátamon, vállamon, itt-ott. Először azt gondoltam, véletlen, jól van, járni tanul a kismanó. De aztán elém is jött, mosolygott, megfogott, kedveskedett. Megsimiztem én is persze, láttam az anyukáját is, nem bánta. Dávid - így hívják - szép lassan odatelepedett elém, először csak üldögélt, aztán addig hendebundálta magát, hogy az ölemben kötött ki és onnan élvezte a műsort. Ki is sajátított magának. Nekem meg tetszett nagyon. :)

És hát most tudatosodott megint, hogy Eszter mekkora. Ez a kicsi tényleg akkora volt, mint az átlag egyéves, Eszter meg akkora most, mint egy húsz hónapos. Melinda is ilyen volt, mostanában lassult le a növekedése. Csak én egyszerűen annyira hozzászoktam, hogy ilyen nagyok, hogy minden gyereket picinek látok. (Amikor Melinda született, és "lekicsiztem" az osztályon egy gyereket, mondták, hogy nem az a baba a pici, hanem az enyém nagy. Péch doktor is csak legyintett, hogy "Hát ez egy másfél hónapos nagyságú csecsemő és érett is". )

És most itt volt ez a "Kicsi" és kiválasztott magának. Én meg hát régen flörtöltem már.... Legszívesebben jól meggyöntöltem volna, csak nem akartam, hogy az anyukája esetleg tolakodónak tartson. :oops: [/img]

Kép

Kép

Kép
memme

sziasztok

mindenki nagyooonnn szép volt az esküvőjén.
Renátát külön ki kell emelnem a tetkó miatt, tetovált hercegnő?? nagyon találó kifejezés.
Brigi, a kutyás kép tényleg jó.
cancan, tátrás képek szuper, főleg ahol Benedek fekszik a hóban és mosolyog mint a tejbetök. Cuki nagyon.
Látom Memme, meg Veronikusz is babával a szívetek alatt álltatok oltárhoz. én is! 13 hetes volt Kolos. Én azért nem mertem volna 8hósan ezt végigcsinálni, azért is tettük át. elvileg szep-ben lett volna, de mikor kiderült koli, gyors intézkedés és júniusban tartottuk. szép volt, meleg volt, jó volt.
nekünk csak polgári volt, ott csak család volt, aztán átmentünk egy szép kúriába (oda jöttek barátok, ismerősök), és a kertben volt a vacsi. hangulatos volt.

Renáta, zene-kritika?? :?: belinkeljem még1x??
én is szeretek koncertekre járni, de kicsit más az ízlésem mint neked. kicsit lájtosabb. utoljára kolival a pocakomban voltam (16-17hetesen) a werchter-i fesztiválon. ez brüszel mellett van , olyan mitn a sziget, persze mi nem aludtunk ott, volt rendes szállásunk, sógornőm bátyjáéknál. ez olyan nászút féleség volt , mert ők(sogornőmék) is 2007ben esküdtek és közösen csináltunk egy utat. tök jó volt…így utoljára gyerek nélkül kimozdulni.

Steffi
, tényleg hasonlít a két kép.

Veronikusz, férjed mit dolgozik, hogy ennyit kell szegénynek??

Lilla, nagyon ügyi mamád van!! (ugye Lilla vagy, és ebből jön a Lilluska??)

Dóri, szép neve lesz a fiadnak! és jó a 4d kép. Kolos a 34héten fordult meg, igaz nekem eslő baba és azt mondják a 2. és többi később szoktak befordulni

Memme
, jaj de édes kékszemű kisherceged van!! :lol: . (amúgy nekem is mindenki azt mondja, hogy Kolos egy 1,5évesnek felel meg, és nekem is minden baba kicsi hozzá képest)
snooopy

Anya 3hetente kapja a kemót és még 3 kezelés van hátra!!!

Dorka
miért, milyennek képzeltél :roll: ????
holnap kapom meg a csomit, mert nem voltunk itthon( ill. anyu itthon volt és nem csöngetett fel a futár, sőt a papírt is a hátsó bejáratra ragasztotta)
sajnálom Lettit, remélem hamar meggyógyúl

emano/Andi
KépKép
emano

Memme!
Fiad lesz, ezután én úgy érzem. Egyébként mondtam már? Imádlak olvasni. Olyan megnyugtató vagy és valami mély bölcsességet érzek mindig az írásaidban. Na, ennyi. :oops:

Kép
Kép
kriszta36

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 08:56-kor.
Vendég

kedvet kaptam itt 4d fotók láttán, meg amit Steffi feltett a hasonlóság miatt. szerintem ez is hasonlít, nem??
Kép Kép
snooopy

Lilla, én meg Orsi vagyok, de maradhat a snoopy is. mind1. :)
snooopy

Memme, Gyula lesz az a magzat... Dávid megérezte. :roll:
vbea

Snoopy/Orsi!
én már megsasoltam a blogon ezt a képet és hát ..... annyira, de annyira ééééédes :D :D olyan mint egy kis eszkimó :D

Férjem könyvelő, könyvvizsgáló és több cégben is valamilyen szinten érdekelt. (VAn egy 8 órás állása egy állami cégnél és egy könyvelőcége, talán most épp 4 vagy 5 fővel). Most épp Zalában nyitnak asztalosüzemet + Pécs mellett is valamit. Lehet mi is megyünk vele körülnézni. :D
8-hónaposan esküvő: előtte lett kész a lakás. Pénzünk minuszban. Pénteken bejelentkeztünk, csüt.-ön esküdtünk. Jó volt! kérdi a csaj, mennyire sürgős :lol: mondtuk eléggé :lol: titokban akartunk megesküdni, de végül nem tudtam ezt megtenni a szüleimmel. :? :D Nagyon örültek! :D Így csak a szüleim+öcsém, férjem részéről meg két idős pesti házaspár és a nagyija volt ott (neki mind a két szüleje meghalt 18 évesen :oops: ) azóta is néha felvetődik, hogy milyen jó lenne egy olyan IGAZI eskövő, de aztán mindig akad valami, ahova jobban kell a pénz. :oops: de így is jó volt. :D

Dorka!
jobbulást Lettinek! :oops: remélem hamarosan elhagyhatjátok a BUGYIT!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Halihó!

Na, újra itt, csak megjártuk Tolnát-Baranyát. Átutaztuk a várost és végre van újra használható babakocsim. :lol:

Meg meglátogattuk Peti volt csoptársát, 12 hetes a fia és 8 kiló! Annyira pocok, imádom, konkrétan a szemei is csak résnyire, annyira duccancs. Nagyobb, mint Levi és hihetetlenül nyugis, legalábbis Levi mellett, aki mint a motolla. :wink:

Verinokusz, ha sikerül a sóoldat beszerzése, majd újságold el, honnan és mennyiért kóstáltál...köcc!

Lettinek jobbulást, ez a 4 féle homeos cucc, amit nyomatunk úgy tűnik ütős, mert mi nagyon sokat javultunk tegnap óta!

Kriszta, pók, fúj!
Nálunk pók csak keresztes van, de a Duna nagyon közel van, konkrétan kb. 6-7 perc séta, emiatt sok a szunya, emiatt meg rengeteg a kövér gusztustalan pók és amit már írtam a lótetü. Na, ez kb. akkora mint a pókotok. :shock: :?

Reni, egy kutya, nem?

Brigi, Ti eladásra is tenyésztetek goldikat vagy "csak" kiképeztek?

ÉS akkor pár esküvői kép: ezeket cenzúrázta Péter....már úgy értem, amiken mindketten vagyunk:
Kép
Kép
Kép
Kép

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Lilla
Hát van is miért dicsekedni!!!!!! Anyukád csúscszuper!!!!

Tetkó
Ez volt a 3. és egy héttel a 18. szülinapom előtt készült. Az utolsó, a 4. pedig pont a 18. szülin. Az első egy csillag a csípőcsont mellett(ennek története van), a második egy treff,a fenekemen, a harmadik, a vállamon a farkas, a negyedik pedig egy cica a Holdon ücsörögve, ami szintén fenék, de középen, már majdnem derékon. Az volt az elvem, hogy csak olyat, ami eltakarható, és amit nem fogok megbánni (zenekarnév, logó, ilyenek). A farkasokat nagyon szeretem és még sosem éreztem, hogy ciki lenne. Olyan, mint az anyajegy. Hozzám tartozik. Aki azon gondolkozik, hogy mi lesz, ha megbánja, vagy hogy fog ez kinézni 100 éves korában....hát az ne csináltasson, mert biztos bánni fogja! De általában aki megteszi nem bánja meg, aki meg vacilál, az meg sem teszi végül :wink:

Steffi
Hát arra gondolotam, hogy írtál valamit, hogy pasizás terén nem kellett téged sem félteni, legalábbis nekem ez jött le belőle erre írtam, hog másban is anja Martin :wink:
Kösz, amit rólunk írtál....
Zsolti azt szokta mondani, hog a kismamákank szómenésük van....rám felkktéltlen igaz, bár eddig sem kellett félteni :lol:

AprooZso
Bizony!!! A te ötleted volt, várjuk a képeket!

Kriszta
Pók :roll: Engem nem zavarnak....,de azért ne lakáson belül, ha lehet :? De megértelek, ténlke nem volt valami szimpi...
Biztos ugyanaz volt a fotós :lol:

Orsi
Légszi küld el a linket priviben. Ott könnyebb megtaláni.... :wink:
Amúgy én voltam már koncerten mióta Iván van. Helloween, 2007. november és Sziget 2008/Avantasia. Évi e belefér :wink: ZSoltiuu meg tündér, mert vállalja Ivánt. Színházban is voltam, meg vacsi-pletyizni barátnőkkel...

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

És a sztori:

Polgári már előtte egy hónappal.
Nálunk is teljesen kifordult magából Péterem családja, pedig előtte 5 évig hetente taliztunk, talán ez is egyfajta kapuzárási, fiam-elvesztési pánik volt, de én rengeteget bőgtem akkoriban. Aztán megnyugodtak a kedélyek és most meg mindkét félről az egész családra teljesen 100%ig lehet számítani, szóval panaszszavam sem lehet,szuperek!

De: esküvő előtt 1 hónappal a fodrász mondta le, majd rá egy héttel a virágos.
A csúcs az volt, hogy 2 héttel a nagy nap előtt a ruhapróbán megbotlottam és a külső réteg lehellet-vékony csipke egy tenyérnyi részen kiszakadt....
majd kiderült, hogy a ruha felső része hordhatatlan, mert nem kapok benne levegőt, pedig nem kicsi.
Akkor besokkaltam, elvittem egy másik varrónőhöz, és mondtam neki, hogy tegyen csodát....és TETT! Kiderült, amikor szétbontotta a felsőt, két 15 centis halrudat (így hívják?) pluszba beletettek a sima szűkítőn kívül, pont oda, ahol a tüdőmet elszorította. :?
Na, de a lényeg: én nem vagyok babonás, virágost találtam, azóta is jóban vagyunk, itt a faluban, fodrászt detto itt, azóta is hozzá járok, szuper és a ruci csipkéjét is a spec ragasztótechnikával megoldotta a varrónő így végül teljes díszben megtartottuk a lagzit. Nálunk hatalmas a család, csak a szűk rokonság volt a vacsin, uncsitesókig, de így is közel 90en voltunk. Jó buli volt, de az a felhajtás elég egyszer is...

Mi eredetileg a Hármashatárhegynél lévő kis kőkápolna romjánál akartunk esküdni(ismeritek? annyira édes hely, kb. 50 férőhelyes több száz éves kőrom), csak a nyugati drága autós rokonságra és a távolságra tekintettel erről a romantikus ötletről letettünk. Nekem titkos vágyam a 10. évfordulót itt tartani majd, de ezt csak itt "négyszemközt" írom. :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Veronikusz,
igen, én is imádom ezt a képet, ez a hazajövetel napján készült, 4 napos volt.

szegény férjed, jó sok meló!! akkor már értem miért írtad az áfá-t. enyém is könyvelő, nekik is jó sok munkájuk van - ez most húzós lesz júniusig, amíg meg nem csinálják az összes mérleget. :roll:

Zsófi de szépek vagytok ti is!
snooopy

TÉNYLEG... Tenci??? Tigrincs??? :lol:
vbea

Lilluska, annyira szép a menyecskerucid, grat mamádnak!

És persze Andi, mindig Veletek akarom kezdeni, aztán addig kavarok: mamádnak gyógypuszi, most lesz pár kemény nap, de aztán újra költözzön a hűtő közelébe és egyen ki mindent!!!

És Orsi, nekem is a linket mégegyszer, mert tegnap behoztam de mire lejátszotta volna, újfennt kihalt a gép. :?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Zsófimenyasszony!!! VÉGRE. Szuper. Látjátok, akármilyen göröngyös, a nagy napon vhogy mindenki úgy tökély, ahogy van/volt... :wink: A kőkápolnához egyszer esküszöm, elmegyek. (Nekünk Lillafüred volt, ebbe nem engedtem beleszólást.)

Renáta, nekem tetkó nincs, ellenben köldökpiercing... volt. Benedek előtti időkben. :D
vbea

Aprooka!
én Érden (hozzánk ez van közel! jobb mint BP belváros) fogom megvenni talán holnap!!!! 3300/10 liter + kanna 650 letéti díjja

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Aprooka!
irtó csinos voltál (voltatok) ti is!!!! :D :D :D szép ez a csipke :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ja, azt hiszem, háziorvost keresek. Eddig azért nem érdekelt soha, mert ha beteg voltam, vagy csak szükségem volt receptre, a bátyám írt fel. A gyomifekélyemet is ő kezelte.

Felhívtam a házidokit, hogy 27től nekem táppénz kéne, ha addig nem szülök... Eleve közölte, hogy nem vagyok benne a rendszerben. Kösz. Régi helyről 3x(!!!) kértem ki a kartonomat, még mindig nem érkezett meg. Régi helyet gyűlölöm. Ez az új meg közölte, hogy fáradjak be (mindenórásan, kétévessel a nyakamban), és akkor megbeszéljük, és tán felvesz a rendszerbe. Azok után, hogy első trimeszterben végigültem egy egész délelőtti rendelést Bencivel ugyanezügben... No komment. :evil:
vbea

Ja és Zsó, melyik az a 4es homeós koktél LeviLackónak? Felírom...
vbea

AproZso!!
nagyon szépek voltatok :lol: majd lehet bevetem a homeós elegyet......

Mindenki!
van egy felesleges fürdőkádam állvánnyal meg egy kádam magában...ha kell valakinek akkor két jó szóért ingyen szívesen odaadom bármelyiket :lol: van róla fotóm ha kell szóljatok....

Keresem az én tetoválásomról a fotót de nem találom....

KépKépKépKép
vdorka3

Na akkor belépek a tetováltak sorába :lol: :lol:
nekem a lábujjamon van :lol: :lol:, mint egy gyűrű :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Kép mennyasszonyi kép helyett

KépKépKépKép
vdorka3

Eni!
Házidoki no comment!Azt kell mondjam már semmi nem csodálkozom....nem tudom ...ááááá inkább nem is mondok semmit mert csak csúnyákat tudnék :twisted: :evil:
Mindjárt eltelik a 38.hét is...... :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Dorka, ez állati jó! Nagyon diszkrét így, h nem fekete a festék. Tetsz.
vbea

Ahan, mindjárt az is letelik... hihetetlen! A végén itt nyígok majd a 41. héten is a jóslóimmal... :lol: Holnaptól vízöntő. Szeretem én a bakokat is (hogyne, anya, bátyám, férjem is az), de a vízöntő a szívem csücske. Nekem aszcendensem, meg Benci is vízöntő, meg sorolhatnám. :wink:
vbea

Eni, a végén még 1 napon születik mindkét gyerkőcöd. :) az lenne ám a csúcs, nem?
házidoki :twisted:

tetoválás, akkor én azok közé tartoznék akik szeretnének, de félnek tőle és valószínűleg meg is bánnák. viszont volt hennám (saját kezűleg csináltam-boka, meg dekoltázs) igaz ez nem tetkó, de én szerettem, mert lejön. :)
snooopy

Orsi, eddig nem nagyon, de most már egyre többször eszembe jut... vicces lenne. Benci tortáját nyomnám befelé a szülőszobán... :lol:
vbea

2003.09.27.

Kép

Nekünk Szentendrén volt a polgári és Csillaghegyen volt a templomi.
A vacsora/lagzi pedig Szentendre határában, Annavölgyben volt egy honvédségi üdülőben :)

Kép
tikó

Sziasztok!

Gondolom már megszoktátok, h az összeszokott csapatotokban újra és újra felbukkan egy Kútvölgyis szokássokról érdekődő... :D

Májusban fogok szülni a Kútvölgyiben, de vidéki vagyok, a dokim pedig csak szüléseket levezetni jár oda, így nem ismerek senkit.

A dokim Keszeg Évát ajánlotta szülésznőnek, aki ismeri, milyen típus? Gátvédelemmel segít stb.
Választott sülésznőnek kb. mennyit szokás adni?

Köszönöm a válaszokat!
kartifli

Sziasztok!
Nagyon jók az esküvői képek. Mindannyian szépek vagytok! :D :D :D
Én nem tudok egyelőre feltenni, mert csak papírképek vannak, szkennelni meg nem tudok. :cry:

Veronikusz
Mikor jössz holnap Érdre? Vagy nagyon sietsz haza?

Ma nagyon kikészültem. Muszáj elmondanom. A férjem múlt héten szerdán volt tüdőszűrőn, ma mentem a leletért. Hát azt nem adtak. Hangosan(szó szerint kiabálva) közölte a hölgy, hogy láttak vmi gyanús foltot, minél előbb jöjjön újra, mert valószínűleg probléma van. Hát szóhoz sem jutottam. Már kifelé jövet jutott eszembe, hogy mi van a titoktartási meg akármilyen szabályokkal? :evil: Délután 3 órára tudott ma visszamenni, most jött haza. Szerencsére nincs semmi, az előző felvételen vmi nem sikerült. De a délutánomat alaposan felforgatták. Csak az járt az eszembe, mi lesz a három gyerekkel. Kész idegbaj. :oops:

Tigrincs???? Tenci????

Eni
Tetszik a szülőszobás tortás ötlet!

Heni
Nagyon jók a képek! Benedek angyalkázós képe nekem is különösen tetszik? Már akartam kérdezni? Mi van a Tordasi barátnőd kisfiával, Erikkel? Azt hiszem róla írtad régebben, hogy fájlalta a lábát és gipszet kapott rá? Remélem jól vannak!

Memme
Nagyon kerülgetnek a fiúk mostanában. Szép lovagot gyűjtöttél be! :lol: :lol: :lol:

Mennem kell....

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

most akkor az én kérésem az lenne, hogy mindenki tegyen már fel képet, az így néztem ki egy héttel azután, hogy hazahoztam újszülöttemet a kórházból kategóriából is...csak a kontraszt miatt...köszi. :D

Kép
Kép
paklincs

Tudjátok mért volt jó ez az esküvői kép-áradat? Nem hétköznapi volt. Dorka lába meg végképp nem.

Tikó!, hát te is befigyeltél!? Mi újság nálatok? :)

Szia Kartifli, most csak üdvözöllek, bővebben ismajd, de most sietek. :)

Dóri,második babónál tényleg korai volna az aggódás. Egyébként meg jó kis technikák vannak a befordításra.
Szép ám a Donát!

Tenci, Tigrincs?

Eni, mint azt már bővebben kifejtettem volt, meglehetős intenzitással bukunk mi is a vízöntőkre :wink: Így jártunk.

Kép

Kép

Kép
memme

Emese, ez jó! :lol:
snooopy

Emese.... :) 8)

Kép

Kép

Kép
memme

MSE
:lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok...
Vagyunk ám,minden oké csak nekem torlódtak fel egy kicsit a dolgaim-szóval tényleg mindjárt szülök és most kezdek kicsit parázni....
nagyon szupik a képek sajna nekünk is csak papírképek vannak,majd szkennelek be párat....rég volt 2002 :lol:

tetkó-nekem is nagyon tetszik...Mikinek van,és lesz is még ha megszületik Benedek szeretné a két gyerkőc nevét szül évét a z alkarra iratni :lol:

ENI-nekem is köldökpiercing :lol: :lol: most akartam már nyárra visszatenni deeeeee Benedek beelözött :wink: :wink:

de tényleg olyan színes és változatos ez a mi oldalunk......nem gondoljátok???? nagyon jó hogy ebbe a kicsi csapatban bentlehetek
:wink:

Adri-írhatok vmikor privit neked?????

mennem kell Miki nem bír Mikeyval,pedig aludhatna mááááá ma össz 40percet aludt :shock:

jövök még....

TIGRINCS????????????

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?