Lilla
Hát van is miért dicsekedni!!!!!! Anyukád csúscszuper!!!!
Tetkó
Ez volt a 3. és egy héttel a 18. szülinapom előtt készült. Az utolsó, a 4. pedig pont a 18. szülin. Az első egy csillag a csípőcsont mellett(ennek története van), a második egy treff,a fenekemen, a harmadik, a vállamon a farkas, a negyedik pedig egy cica a Holdon ücsörögve, ami szintén fenék, de középen, már majdnem derékon. Az volt az elvem, hogy csak olyat, ami eltakarható, és amit nem fogok megbánni (zenekarnév, logó, ilyenek). A farkasokat nagyon szeretem és még sosem éreztem, hogy ciki lenne. Olyan, mint az anyajegy. Hozzám tartozik. Aki azon gondolkozik, hogy mi lesz, ha megbánja, vagy hogy fog ez kinézni 100 éves korában....hát az ne csináltasson, mert biztos bánni fogja! De általában aki megteszi nem bánja meg, aki meg vacilál, az meg sem teszi végül
Steffi
Hát arra gondolotam, hogy írtál valamit, hogy pasizás terén nem kellett téged sem félteni, legalábbis nekem ez jött le belőle erre írtam, hog másban is anja Martin
Kösz, amit rólunk írtál....
Zsolti azt szokta mondani, hog a kismamákank szómenésük van....rám felkktéltlen igaz, bár eddig sem kellett félteni
AprooZso
Bizony!!! A te ötleted volt, várjuk a képeket!
Kriszta
Pók
Engem nem zavarnak....,de azért ne lakáson belül, ha lehet
De megértelek, ténlke nem volt valami szimpi...
Biztos ugyanaz volt a fotós
Orsi
Légszi küld el a linket priviben. Ott könnyebb megtaláni....
Amúgy én voltam már koncerten mióta Iván van. Helloween, 2007. november és Sziget 2008/Avantasia. Évi e belefér
ZSoltiuu meg tündér, mert vállalja Ivánt. Színházban is voltam, meg vacsi-pletyizni barátnőkkel...