Noki, kitartás és szerintem is beszélned kellene az orvosoddal. Nem biztos, hogy ez normális, bár anyukám mesélte, hogy ő annak idején tesómmal is, velem is végig hányt. Megevett valamit és ahogy az utolsó falat leért, kihányta. 45 kilósan ment szülni (amúgy sem volt egy vaskos darab és nem is túl magas) és megkérdezték tőle, hogy szülni jött-e?
Mindketten 2,5 kilóval születtünk, mentünk az inkubátorba, de csak 1-2 napra, mert minden rendben volt velünk és aztán ilyen szép nagy, egészséges lánykák lettünk.
Zsiby, ez az első lombikom és nekem is túlstimu lett. 26 petesejt, és ahhoz képest, ez a kettő maradt meg összességében, ami most a pocimban fejlődik. 10 megtermékenyült, de nem osztódtak szépen. Igaz mind megmaradt az 5. napig, de fagyi már nem lett. Igen, láthattuk egymást. Te melyik szobában feküdtél? Az a baj ezekkel a fájásokkal, görcsökkel, szurkálásokkal, hogy jót is jelenthetnek meg rosszat is. Így marad a bizonytalanság még egy darabig.
Neked hányadik lombikod, és ha nem vagyok indiszkrét, mi a történeted? El szoktuk itt a fórumon mesélni, ki, hogyan jutott el a Ciris-ig. Ha a táblicskunkba szeretnél bekerülni, akkor Nokinak kell az adatokat elküldeni. Ő tartja naprakészen.
Ma mintha már nem érezném folyamatosan a mensis fájdalmakat. Néha, kicsit görcsöl, de inkább szurkál. Abszolút pozitív hangulatban vagyok
és úgy gondolom, az elmúlt pár napban ágyazódtak be a kicsikéink.
Hőemelkedésem, sztem van még, de ma összetörtem a lázmérőt, így nem tudom. A digitális meg beadta az unalmast. Nem mutat semmit, vagy ha igen, Fahrenheit-ben. Számomra most az átváltósdi megerőltető agymunka, így inkább hagyom.
Ja, a higany szanaszét gurult az ágyon, meg a notebook billentyűzete alá, így vagy fél órát töltöttem az összeszedésével. Persze, szigorúan gumikesztyűben és sokszor mostam kezet utána. Remélem, megúszom higanymérgezés nélkül.
Medvemancs, az első konzultáció után akkor kezdődhet valamiféle kezelés, ha megvannak a vizsgálati eredmények és persze mensi függő (de ezt úgyis tudod). Ha minden vizsgálatod megvan, akkor sztem, nem kell várni. Az lenne a legjobb, ha felhívnád őket és megkédeznéd, akár még az is lehet, hogy előbb lesz vérvétel, azután konzultáció. Nagyon kedvesek és segítőkészek ám.