Halihó!
Fú, 8-tól olvasok vissza és altatom vissza Nórit felváltva. Folyton felébred, pedig iszonyat fáradt, ma csak 1x aludt!
Nem tudom mi van vele, de úgy sajnálom. Kibújt tegnap a 2. foga, lehet h fáj neki.
Próbálok mindenre reagálni, de biztos nem tudok mindenkinek írni, ezért előre is elnézést kérek!
Védadóri
Igen, láttam a múltkor h mi lennénk a próbacseresznyék és nagyon nagy örömmel elfogadjuk a meghívást!!!
Februárban Apa visszamegy dolgozni és akkor mehetünk Nórival amikor csak kedvünk tartja! Megbeszéljük!
Niki
Tegnap csomagoltam össze az összes 68-74-es ruhánkat, ha kell nektek, Nóri szívesen kölcsönadja őket!
Mancsi
Zsömi nagyon ügyes fiú hogy egyedül fölállt a kiságyban! Gratulálok nektek!
Orsi
Emmád valóban gyönyörű, nem csoda hogy büszke vagy rá!
Szívzörej nekem is volt, 14 évesen voltam utoljára kontrollon és akkorra elmúlt!
Márti
A Lackó-köszöntő vers zseniális volt, engem is meghatott. Ha legközelebb is megszáll a múzsa, ne fogd vissza magad, örömmel olvassuk a szép költeményket!
Brúnóanyu
Olvastad amit arról a párnáról írtam vmelyik nap? (nikken, mágneses) Horkolásra. Nekünk bevált. Nem mondom h totál elmúlt, de sokkal kevesebb és halkabb.
Marcsi
Előszöris gratulálok a nagylányod dícséretes bizijéhez! Nagyon ügyes csaj!!!
Nagyon sajnálom a fejfájásodat, még olvasni is megrendítő volt h mennyire megkínoz! Remélem sikerül kideríteni az okát és orvosolni is tudják! A fájdalomcsillapító gyógyszereket pedig érdemes váltogatni, mert ha csak egyfélét szedsz, ahhoz hozzászokik a szervezeted és lehet h a sokadik adag már nem lesz olyan hatásos. Algoflex és quarelin is jó sztem. Kávézni nem szoktál? Esetleg az is segíthet, persze csak akkor ha egyébként nem magas a vérnyomid! Nekem szokott segíteni a tarkómasszírozás is, megindítja a vérkeringést. + van mégegy trükk amit anno az edzőm csinált: lehajtod a fejed, valamivel megtámasztod felülről hátul (vagy valaki tolja le) és Te nyomjad erősen felfelé. Ez is serkenti a vérkeringést. Jobbulást neked drága!
Evelyn
Szívből örülök Eliot hason játszásának!!!!!!!!
Olyan ügyes, mindig tudja hogy kell Anyát jókedvre deríteni!! Imádom!
Bondi
Tündéri a hóembercsalád!
Puszi a nehezenelalvógyermekeidnek! Remélem jó éjszakátok lesz ezek után!
Tamara
Jó hogy helyreállt a béke! Sajnálom h nem derült fény az igazságra, ami a pénzt illeti, de bízzunk benne h jó helyre ment és szót se róla többet!
Remélem a mai napsütés feltöltött téged is egy időre!
Ha szeretnél egy nagy forró kádfürdőt, szívesen vigyázok Annára amíg lubickolsz! Ez a legkevesebb amit tehetek, gondold meg!
Dodó
Remélem már jobban vagy és nem vert le a láz a lábadról. Lizy szájpenésze miatt pedig ne bánkódj, elmúlik hamar! Lehet egyébként h kicsit fájt neki tegnap, azért nem nagyon akart enni!
Ami
Hű, pulmonológia nem hangzik jól!
Én is jártam, egy ideig kellett "spréznem" is a számba, de azóta nincs gond szerencsére! Az idegtől is lehet, tudod!?! Sztem nekem is attól volt. Szóval:
Viki
Ez az első kép szerintem (vonalzódon) amin komoly arccal látom Lackófickót! Így is nagyon tetszik!!!
Akata
Sajnálom a hullámvölgyet amibe belecsöppentél! Nálam is gyakran van ilyen. Remélem már jobb azóta, de ha nem legkésőbb csütörtökön kikaparunk belőle!!
Vkata
Egyre gyönyörűbb ez a Dóri baba! Nagyon jó lett ez a kép róla!
Kriszta
Aztamindenit milyen ügyes ez a Levi fiú! Nóri még csak 2 hete kezdte el csinálni ezt a négykézláb hintázást, pedig ő is az izgágábbik fajta!
Naggggyon jók a videók! Köszönjük!!
Pati
Muti Zsolti új frizuját!!!
Géppel vágták neki? Én is gondolkodom rajta egyébként h Nórinak is levágatom mert maradt az első hajából néhány viccesen hosszú szál...
Zsuzska
Tényleg nagyon rendes tőled h felajánlod a tejcsit másoknak! De ha megmarad, akkor fel tudod használni zöldségpüréhez, én is úgy szoktam. Nekem is van még egy csomó a jégen.
Titi
Annnnnyira nagyon drukkolok neked a holnapi uh-ra, hogy el sem tudom mondani!!!!! Nagyon fáj a szívem hogy nem tudlak elkísérni, de minden rendben lesz, tuti!!!
Nagyon izgi a csütörtöki tali!! Mi kendővel megyünk, remélem bírni fogja a derekam a közel 10 kilóóóóóóóóóóóóóót!!!
2 féle sütit szándékozom csinálni, drukkoljatok h jól sikerüljön, mindkettőt először próbálom ki!