Új privát üzeneted érkezett!

Csak beugrottam amíg Zoli fürdeti a törpit.

Lányok!
Van egy csomó tejem lefagyasztva, de úgy tűnik nekünk nem kell. Nem tudtok valakit, akinek odaadhatnám?
Olyan szívesen odaadnám, nagyon sajnálnám, ha ki kellene dobnom.
Másfél fagyasztó fióknyi.

Úgy irigykedem, hogy olyan sokan tudtok talizni. Tök jó nektek.
Mi csak a Timivel kettesben (négyesben, esténként hatosban) talizunk. :D

Kép
zsuzska72

De rendes vagy, Zsuzska! Biztos lesz, akinek kell....
Az hogy lehet hogy most ennyi tejed van és Ágicánál meg csak 3 hétig szoptattál?

Timinek például nem kell? Az ő törpije már rég nem kap anyatejet, nem?

Kép
andkata

Szép estét!

na, elaltattam Dörmikémet! most viszonylag gyorsan ment, remélem az éjszaka sem lesz rosszabb.

Dodó!
szupi az új avatar!

Nici!
nagyon szép a kislányod!

Vkata!

Dóri nagyon cuki!
Totál kiborító, amiről írtál. Hogy orvosok ennyiért dolgoznak! :evil: Tényleg röhej.
az meg méginkább, hogy ha véletlen elrontanak vmit, azonnal hír lesz, a sajtó felfújja!
ezért is ) utálom a médiát.
eléri, hogy aaz orvosokban ne bízzanak az emberek. ez kinek jó? az orvosnak se, a betegnek se.
szóval megértelek.

a tanárok heylzete sem jobb. a társadalmi megbecsülésük nulla, mert csak heti 22 órát tanítanak 8ez a min.), na de állna oda vki heti 22 órában fegyelmezni, meg dogákat javítani, meg alelkére beszélni,meg kirándulni vinni, meg versenyre vinni, meg kiugrik az ablakon, meg ha csúnyán nézel, bejön Apa, vagy megver a gyerek vagy esetleg nem hiszik el, hogy te tudod, hogy az nem mennyiségjelző, hanem számhatározó!!! :twisted:

na puff!
várjuk a többi szakmát :P

Akata! :P
Én nem rendeltem még 6db hipp szilvát is?
Adélnak jó az étvágya! :P
Bemmikém ma alig evett.

Mindenkinek nagyon szép álmokat.
Szly!
neked is akartam valamit, d elfelejtettem, na majd holnap.
Vendég

Zsuzsa!
nekem is Timi jutott eszembe, de látom, Kata már írta
.
Nem is írtam, ne haragudj, szépek a tesók eegyütt!
meg külön-külön is :)
Vendég

De Orsi, Hipp Szilva is... :oops: :oops: :oops: Elnéztem...

Kép
andkata

Kata, visszakerestem 4x4-et írtál, de ha nem kéred maradhat nálunk is!
Korlátlan mennyiségben elfogy!

Zsolti három nap után kakált egyet :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: hárman vakartuk ki kakából, ennyit még az életben nem termelt!
Azóta nagyon kiegyensúlyozott!

11 nekem tökéletes csütörtökön, Zsu-ért kell majd mennem a suliba időre.

Kép
Kép
patr

Tita! Mi ide megyünk: www.pireus.hu
magdolnam

Timinek nem kell, mert az Ő törpije nem bírta a tojást, és én ettem tojást. Azt meg, hogy melyik a tojásos tej és melyik nem, azt nem tudom, nem írtam rá. :lol:

Kata: Azt én sem tudom, hogy hogy lehet... utólag úgy gondolom, hogy nagyon fiatal voltam még akkor (20 éves) können felidegesítettem magam, na én mivel a férjem nagymamájánál laktunk, aki természetesen odacsődítette az összes öregasszonyt, hogy nézzék a szobaajtóból, hogy hogy szopik a lányom.... hát totál kiborultam. Ha szoptatni kezdtem, mindig az ajtót néztem, hogy most ugyan ki jön be... Na meg persze mindent előírás szerint csináltam. PL akárhogy üvöltött a gyerek, mindenképpen megmértem a kaja előtt, hogy mennyit evett. Aztán persze azon paráztam, hogy nem evett eleget. Nem tudom, de gondolom, hogy érezte az "idegtejet" :lol: mert fejtem a tejet a szájába és nem nyelte le, csak üvöltött.
Na, ezzel szemben most nem igazán érdekel, hogy ki jön, vagy mi van.... ha van itt valaki igyekszünk elvonulni, de vannak olyanok, akik ezt nem tartják tiszteletbe, és utánunk jönnek.... csak már nem nagyon érdekel. Elhatároztam, hogy mindenképpen szoptatni akarok, bármi áron!!! Igyekszem kiegyensúlyozott maradni (több-kevesebb sikerrel), és tudom, hogy nekem már nem lesz lehetőségem, hogy ezt a bensőséges dolgot mégegyszer élvezzem ebben az életben. Az egyik kollégám felesége gyermekorvos, szoktunk tőlük kapni ruhákat, mert nekem ami el van téve Ági után az exem nem adja ide. Na mindegy. Szóval a hét végén volt nálunk ismét egy csomaggal, és Ő mondta (3 gyereke van, a legkisebb 2,5 éves és még szopik), hogy ha akarom és Ő is akarja, akkor lesz tej mindig elegendő. Szerintem van benne igazság. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy aki nem szoptat, az nem akar, csak azt, hogy szerintem ehhez kell egy fokú bizonyos "múlt", hogy az ember megértse hogy is van ez. Szerintem én vagyok ezen a fórumon a "legöregebb", és úgy gondolom, hogy már tanultam a saját és mások kárán bizonyos dolgokat. Szerintem a kulcs kérdés az akarat, és az, hogy agyban mit gondol az ember. Ma olvastam a Kérd és megadatik c. könyvről itt. Ajánlom mindenkinek a figyelmébe.

Bocsánat, hogy kicsit hosszúra nyúlt a hsz. :oops: :oops: :oops:

Kép
zsuzska72

Zsuzska, ez nagyon tanulságos volt, köszönjük....
Szerintm a másodiknál már nekem is lesz elég. Legalábbis remélem. Most szinte a nulláról indultunk és még mindig van, nem is kevés.
Minél több gyerek van annál jobb ez állítólag...

Patri, akkor 4x4! Köszi!

MINDENKIT NAGY SZERETETTEL VÁROK CSÜTÖRTÖKÖN 11 KÖRÜL!

Kép
andkata

Megyek elteszem magam holnapra!

Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát kívánok!
Babócák Ti is aludjatok jól, hogy anyucik pihenten ébredjenek reggel! :D

Kép
zsuzska72

Lizy már most kelt egyszer a 8-as fektetése óta! :( Remélem nem lesz nagyon gáz az éjjelünk.

d.dodó

Anna mar 3szor kelt, es ismet uvoltott pedig elobbre hoztam a furdest olyan almos volt, es aludt is mikor leraktam de ra egy percre mar uvoltott.

Zsuzsa;en odaadnam Annanak a tejet, es meg is issza a fagyasztottat, de hat tul messze vagyunk egymastol....
Hat remelem velunk is igy lesz, hogy masodszorra mar lesz( akarni most is akartam, es akarni fogom ezutan is)

Orsi: igazad van, ezert nem akarok tanitani.
Holnap varlak titeket.

Megyek alukalni mert kifolyik a szemem olyan almi vagyok.
Jo ejjt!
Vendég

Végre előbújtam én is!

Hát Picur nem egyszerű eset! :lol: Ha foglalkozik vele az ember, semmi baja. De ha nem...olyan sikítást rendez!
Így csak most tudok normálisan leülni és írni.
Olvasni sikerült, de írni nem. Bár most meg olyan álmos vagyok, hogy valószínű megyek is.

Fáradt vagyok, nem bírok itt ülni. Bezzeg mikor tudnék, nem lehet. Na majd csak alakul.

Csütörtökre jó talizást, főleg kajálást! :lol: :lol:

Én nem értem! Kaptam 34000ft-ot. Gondolom 13.havi. De a munkatársaim mind 1000ft alatt kaptak pénzt. Ez most akkor mi? Az egyik kapott 18000ft-ot, de ő nem rég dolgozik ott. Valaki megmondhatná nekem mi ez, mert nem merem elkölteni... :oops: :lol: :lol:

Véda! Juj, ne add fel postán! Mi lesz, ha elveszlik!! Húú, nem venném a lelkemre! Ha sikerül kiírni Cd-re, akkor elküldöd, de az eredetit ne sztem. Bármi baja történhet, féltem!
De nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen! Mindenképp el szeretném olvasni, de ha nem sikerül kiírni akkor a talin, ha megyek ideadod. Én meg feljuttatom neked ha elolvastam!
Köszi szépen!!

Marcsika!! Remélem jobban vagy, szörnyű amin keresztül mész!

Ami! Mi újság a tüdőddel? Én sztem elsiklottam fölötte :oops: Mikor mész vizsgálatra? Hú, szegény, nem lehet könnyű!

Dodó! Nagyon szép Lizy az avatarodon!

Kata! Neked is új van, gyönyörű Dórika!

Az új vonalzók meg tök jók. Olyan fura, mert sokszor a nevet meg sem kellett nézni, hogy ki írt, mert a vonalzóra rápillantva rögtön tudtam. Nem gond, tök jó, kis változatosság! :P

Tesós képek és a baba képek annyira szépek! Itt olyan kis formás babák vannak! Jól sikerült széria ez a nyári! :lol: :lol: na!

Evelin! Hallod nagyon dúrva az a pénz, amit elkér a fotós! Há hol él ez? És az árban benne van az előhívás, retusálás, arany keret? Hihetetlen!

Niki! Ha nem vagy megelégedve a dokiddal, akkor sztem válts! Nem nagy ügy és sokkal nyugodtabb leszel! Tuti! Én is az vagyok, amióta váltottam. De látod, Evelinéknek is jobb az új doki!
EKG-ra meg miből tart elvinni...

Anyjuk! Azért örülök, hogy megpróbálsz nem gondolni a pénz ügyre, bár rossz lehet, hogy annyi pénzt a tudtod nélkül...mindegy! Nem is folytatom, jobb, ha nem foglalkozol vele! Nem idegeskedsz, Annának is az a jó!

Köszi Kata! Jól vagyunk. Idegesít, hogy nem mászik még négykézláb! De egyébként jól.

Hát az én agyam elég szűk, ennyi fért bele!
Úgysincs már itt senki, aludjon mindenki nagyon jól! Babák!! Ti is!!!

sz.andi

Halihó!

Fú, 8-tól olvasok vissza és altatom vissza Nórit felváltva. Folyton felébred, pedig iszonyat fáradt, ma csak 1x aludt! :( Nem tudom mi van vele, de úgy sajnálom. Kibújt tegnap a 2. foga, lehet h fáj neki. :roll:

Próbálok mindenre reagálni, de biztos nem tudok mindenkinek írni, ezért előre is elnézést kérek!

Védadóri
Igen, láttam a múltkor h mi lennénk a próbacseresznyék és nagyon nagy örömmel elfogadjuk a meghívást!!! :D Februárban Apa visszamegy dolgozni és akkor mehetünk Nórival amikor csak kedvünk tartja! Megbeszéljük! :wink:

Niki
Tegnap csomagoltam össze az összes 68-74-es ruhánkat, ha kell nektek, Nóri szívesen kölcsönadja őket! :wink:

Mancsi
Zsömi nagyon ügyes fiú hogy egyedül fölállt a kiságyban! Gratulálok nektek! :D

Orsi
Emmád valóban gyönyörű, nem csoda hogy büszke vagy rá! :wink:
Szívzörej nekem is volt, 14 évesen voltam utoljára kontrollon és akkorra elmúlt! :)

Márti
A Lackó-köszöntő vers zseniális volt, engem is meghatott. Ha legközelebb is megszáll a múzsa, ne fogd vissza magad, örömmel olvassuk a szép költeményket! :wink:

Brúnóanyu
Olvastad amit arról a párnáról írtam vmelyik nap? (nikken, mágneses) Horkolásra. Nekünk bevált. Nem mondom h totál elmúlt, de sokkal kevesebb és halkabb.

Marcsi
Előszöris gratulálok a nagylányod dícséretes bizijéhez! Nagyon ügyes csaj!!! :wink:
Nagyon sajnálom a fejfájásodat, még olvasni is megrendítő volt h mennyire megkínoz! Remélem sikerül kideríteni az okát és orvosolni is tudják! A fájdalomcsillapító gyógyszereket pedig érdemes váltogatni, mert ha csak egyfélét szedsz, ahhoz hozzászokik a szervezeted és lehet h a sokadik adag már nem lesz olyan hatásos. Algoflex és quarelin is jó sztem. Kávézni nem szoktál? Esetleg az is segíthet, persze csak akkor ha egyébként nem magas a vérnyomid! Nekem szokott segíteni a tarkómasszírozás is, megindítja a vérkeringést. + van mégegy trükk amit anno az edzőm csinált: lehajtod a fejed, valamivel megtámasztod felülről hátul (vagy valaki tolja le) és Te nyomjad erősen felfelé. Ez is serkenti a vérkeringést. Jobbulást neked drága!

Evelyn
Szívből örülök Eliot hason játszásának!!!!!!!! :D Olyan ügyes, mindig tudja hogy kell Anyát jókedvre deríteni!! Imádom! :D :wink:

Bondi
Tündéri a hóembercsalád! :lol: Puszi a nehezenelalvógyermekeidnek! Remélem jó éjszakátok lesz ezek után!

Tamara
Jó hogy helyreállt a béke! Sajnálom h nem derült fény az igazságra, ami a pénzt illeti, de bízzunk benne h jó helyre ment és szót se róla többet! :wink: Remélem a mai napsütés feltöltött téged is egy időre!
Ha szeretnél egy nagy forró kádfürdőt, szívesen vigyázok Annára amíg lubickolsz! Ez a legkevesebb amit tehetek, gondold meg! :wink:

Dodó
Remélem már jobban vagy és nem vert le a láz a lábadról. Lizy szájpenésze miatt pedig ne bánkódj, elmúlik hamar! Lehet egyébként h kicsit fájt neki tegnap, azért nem nagyon akart enni!

Ami
Hű, pulmonológia nem hangzik jól! :? Én is jártam, egy ideig kellett "spréznem" is a számba, de azóta nincs gond szerencsére! Az idegtől is lehet, tudod!?! Sztem nekem is attól volt. Szóval:
Kép

Viki
Ez az első kép szerintem (vonalzódon) amin komoly arccal látom Lackófickót! Így is nagyon tetszik!!! :D :wink:

Akata
Sajnálom a hullámvölgyet amibe belecsöppentél! Nálam is gyakran van ilyen. Remélem már jobb azóta, de ha nem legkésőbb csütörtökön kikaparunk belőle!! :D

Vkata
Egyre gyönyörűbb ez a Dóri baba! Nagyon jó lett ez a kép róla! :D

Kriszta
Aztamindenit milyen ügyes ez a Levi fiú! Nóri még csak 2 hete kezdte el csinálni ezt a négykézláb hintázást, pedig ő is az izgágábbik fajta! :lol: Naggggyon jók a videók! Köszönjük!!

Pati
Muti Zsolti új frizuját!!! :D Géppel vágták neki? Én is gondolkodom rajta egyébként h Nórinak is levágatom mert maradt az első hajából néhány viccesen hosszú szál... :lol:

Zsuzska
Tényleg nagyon rendes tőled h felajánlod a tejcsit másoknak! De ha megmarad, akkor fel tudod használni zöldségpüréhez, én is úgy szoktam. Nekem is van még egy csomó a jégen. :)

Titi
Annnnnyira nagyon drukkolok neked a holnapi uh-ra, hogy el sem tudom mondani!!!!! Nagyon fáj a szívem hogy nem tudlak elkísérni, de minden rendben lesz, tuti!!!

Nagyon izgi a csütörtöki tali!! Mi kendővel megyünk, remélem bírni fogja a derekam a közel 10 kilóóóóóóóóóóóóóót!!! :twisted:
2 féle sütit szándékozom csinálni, drukkoljatok h jól sikerüljön, mindkettőt először próbálom ki! 8) :lol:

Kép
Vendég

Véda, egyszerűen ki tudod kerülni az írásvédettségét annak amit írtál. CSak másold ki az egészet, illeszd be egy üres dokumentumba, és mentsd el más néven. nekem így működni szokott. :) Remélem neked is fog. :)

Alvás: mi ott tartunk, hogy reggel kilenckor kelés, aztán dél körül egy fél óra alvás, majd délután még egyszer fél óra... Este viszont leteszem és alszik. Nekem ez így jó. Nem mondom, hogy nem lenne jobb, ha napközben többet aludna... De ez van. Viszont az evése amióta kinn voltunk Ausztriában folyamatosan egyre jobb. Most ott tartunk, hogy minimum 200/evés és azt ötször. :)

Kata, akkor én viszek üdítőt ha jó

Bencuri, azt megköszönöm, ha az oldal címét megkérdezed. :)

csajok, nekem a csütörtök a legzúzósabb órák szempontjából, de azért remélem tudok maradni fél kettőig...

Anyjuk, én kaptam új kuponfüzetet... meg karácsony körül egy vékonyabbat is...

tejcsi... én már nagyon várom ebből a szempontból a következő gyereket... :) Mert szerintem mennyiségre meglesz ami kell, és végre élvezhetem is majd. :) mert amíg másoknak az a könnyebbség, hogy tejet adnak, addig nekem most a 'tápozás' könnyebb. :)

és akkor hogy mi is volt ma. :)
odaértünk időben, és megmutattuk az eddigi feladatsort. Nagyon meg lettünk dícsérve! Mondta a csajszi, hogy hihetetlen sokat fejlődött. Nagyon szépen tartja a fejét és tényleg rengeteget fejlődött a figyelme. Megírta a következő tréninget is és mondta, hogy ennek a végére várja, hogy beinduljon a kúszás és üljön. Kérdeztem tőle, hogy szerinte ez mennyire reális? És azt mondta, hogy ha ilyen tempóban fejlődik, mint ezalatt a tréning alatt, akkor szerinte meglesz. :) Úgyhogy hajrá nekünk. :) Már csak bírni kell a tempót. :) Ja, és a csajszi egyre magabiztosabb, lehet, hogy csak azért volt olyan iszonyatos zavarban először mert még nem ismert, de már a múltkor is sokkal jobb volt, ma meg már egyértelműen látszott, hogy tudja mit akar. :) Azért ez megnyugtató volt. :)

És!!! Megvan az én kis drága fényképezőm... :)

Na most megyek, mert nyűglődés van mégis... pedig már több mint fél órája alszik...
(és köszi a drukkokat mára...)

KépKép
muffin

Hát én még sajnos itt vagyok!
kb. 20 perce szól a bóbita és Áron csak ordít!
De most már mindjárt én is! :twisted:
Most betettem a kiságyba és ott folytatja!
komolyan mindjárt megőrülök! :twisted: :twisted: :twisted:

Voltam dr-nél,100%-ot fújtam,kaptam spray,hogy ha fulladok fujjak be!
Vagy asthmás vagyok (nem vagyok,már 100x vizsgálták)vagy hülye!
Úgyhogy marad az utóbbi,lehet még a pánikból maradt!
Szóval most kivagyok és elegem van mindenből! :cry:

kata! Megnézem holnap a pita tésztát az aushanban.

Holnap jövök,most megyek és földhöz vágok valamit! :twisted:

Kép

Kép
ibm

Amikám kitartás!!!

Akit érdekel, feltettem a blogba a videót arról, hogy játszott ma Eliot a hasán. :)

KépKép
muffin

Szép jó reggelt mindenkinek!

Gyorsan írok, mert a törpim már beszélget. Éhes a kincsem! :)

Natinak és Vivinek nagyon boldog hófordulót!

A többit majd később.... nehogy éhen haljon a picúrkám! :lol:

Kép
zsuzska72

Na, úgy látom még mindenki alszik....
Tomcsi megetetve, Ági az apjánál (ismét :( ), Zoli már dolgozik...
Én meg csak itt lesek, és gondolkodok. Pedig nem jó ha az ember túl sokat gondolkodik bizonyos dolgokon! :)
Tomó még énekel, de lassan vissza alszik. Mehetnék én is aludni, de nem tudok. :(
Nálunk is jönnek a gondok (illetve már itt vannak egy ideje, de nem akarnak elmenni).
Na, mind1. Nem akarok panaszkodni, meg kedvet rontani!
Megyek, megpróbálok még pihizni egy kicsit. Később majd még jövök.

Kép
zsuzska72

Remélem valakinek jó a reggel!

Nekem nem-olyan a hangom mint egy mutáló kamasznak!
És nem tudom hogyan menjek el dokihoz,mikor Domi is nagyon beteg-nem szívesen hagyom Apára-min.2 órát lennék távol.
És ezen már a tantum verde sem hiszem hogy segítene. :cry: Látatlanban meg tuti nem ír fel semmit :roll:
Pedig tapasztalatból tudom ez nem múlik el magától,csak roszabb lesz.Évente egyszer ezt a fajta torokfáját,ami lemegy a hangszálaimra elkapom.

Nem tudom mit tegyek-Domit tuti nem viszem be magammal,ha Apával marad itthon,és valami gond van,nem tudok hazaszaladni. :cry: :evil:

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt!

Nattancsnak és Vivinek Boldog Fél Évet!

Bencuri Vikim!

Isten éltessen szülinapod alkalmából!

Kép
20150601134430

Natinak és Vivinek nagyon boldog fél évet!

Bencuri:Boldog Születés Napot!!
Kép

Kép
Kép
Kép
kike

Nicike!
Örülök h előkerültél! Nem ér ennyit eltűnni!

Lili nagyon cukesz a képeken! Sajnálom a pénz dolgokat.

Szly!
Köszönjük a táblit!

AKatus!

Örülök h Imrétek már otthon van, pihenjen sokat!

+2 évmég a szakvizsga? Én látatlanban odaasom neked! :wink:

Tami!

Gratula a Annának az üléshez! Milyen éjjeletek volt?

Vikim!
Tegnap alma-krumpli volt a menü. Meggyógyultatok már?

Zsuzska!
Nagyon jófej vagy h a tejcsit felajánlottad. Védőnőd nem tud ebben segíteni?

Zsuzsa!
Brúnó nagyon édes! Imádom h olyan kis kreolos a bőre.

VKatus!
Mondom én h a szép Dórikánk hogy kikerekedett.

Dodó!
Ha nem kell fel Lizy időben, nem ébreszted fel? NÁlunk iratlan szabály, de ha elalszik véleltlenül 6 után, akkor 3/4 7kor mindig "felpuszilgatjuk".

Bugri
már 10 kg? Hová tűnteti el? Nem látom rajta!

Evelyn!

Jó huzata vana kis Eliotnak!
Örülök h ilyen kedvező híreket kaptatok! Ügyik vagytok!

Amikám!

Sajnálom h nem derült ki a bibi oka. Mikor aludt el Áronci?

Mártikám!
Behavazódtál?

Kike!
Jobbulást neked! Pedig jó lenne ha látna doki! Nem tudsz odatelefonálni h időpontra mennél?

Tegnap Lackóm este bolondgombát evett. Heherészett, ha kellett, ha nem.
20150601134430

8)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.15 15:27-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.15 15:28-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.15 15:28-kor.
Vendég

Katus!
Én látlak!

Dagi Mancinak Kép
20150601134430

Bencuri-Vivi Isten éltessen születésnapodon!

Nattancsnak és Vivinek boldog fél évet!

Sms-eztem Potykával ( vki hiányolta) jól vannak, Dani forog, gurul, több mint 10 kg és almát eszik már. ( Neki asszem 2 nap múlva lesz a fél szülinapja, nem?)

A tesóm tegnap azt hitte megszül, de nem. Viszont élesedik a helyzet, betöltött 37 hét!

Kép
andkata

Jó reggelt mindenkinek!

Nekünk kicsit kapkodósra sikerült a mai...

Elaludtam. Viszont én keltem a középsőmet a suliba, és az ébredés 7'20-ra sikerült.. :shock: Szegénykém sietett, de mivel kb 200-m-re lakunk az iskolától, meg autóba ugrottunk és elvittem, így nem késett el.

A gratulációkat mindenkinek köszönöm.

Wera!
ezeket a trükköket sajna ismerem, most már nem segítettek... viszont el ne kiabáljam, de mára jobb. talán megy ki belőlem a gyógyszer, azért. Meg fog most jönni? 5 napot vettem be, és ilyet még nem csináltam, de a tesóm emlegetett valamilyen megvonásos vérzést...
:roll:

Képzeljétek!
Hogy nekem mekkora egy barom anyósom van..... :roll: :shock:

Tegnap este felhívtam, (én marha) és kérdezte, hogy miért nem voltunk náluk szombaton este. És én elmeséltem neki, hogy dokinál voltam...bla-bla-bla, ezt ismeritek, és kérdezte, vajon miért fájt ennyire a fejem. Én pedig rávágtam, hogy a fogamzásgátlótól, és úgy tűnik, nem szedhetem.
Erre kioktatott, hogy miért nem köttettem el magam, hisz Emma amúgy is császárral született, akkor egyszerre túl lettem volna rajta, erre gondolni kellett volna, hisz számíthattam a műtétre stb.
De majdnem számonkért, hogy miért nem.
Utána pedig rákezdte, hogy mivel nekem spirálom sem lehet egy korábbi durva gyulladás miatt, akkor most mit fogunk kezdeni, mert még fiatalok vagyunk!
Majdnem csak azt meg nem kérdezte, hogy akkor szegény kisfiával mi lesz!!!!!!!!!!!!!!!
Hát, baromira felkaptam a vizet!
aztán mondtam neki, ne aggódjon anyuka, ez úgyis a kettőnk dolga!

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Emmának kibújt a harmadik foga is! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ezt sem vettük észre, úgyhogy lehet valami ebben a borostyánláncban. :roll:
Vendég

Kike, jobbulást!
Reméljük most nem megy végig a családon...

Kép
andkata

Marcsi!
Miért nem mondta a kedves mamának h ahol már 3 gyerek elfér, ott még 1-2 gyerek már meg se kottyan! :wink:

AKatus!
Hogy aludtatok?

Potykának puszi! Küldhetne Daniról képet!
20150601134430

Viki: Védőnő a már Timi által sokat emlegetett "kedves" nőci!
Mondtam neki, de erre valami olyasmit hablatyolt, hogy ha az orvos úgy beszél, hogy jobb a tápszer, mint mástól anyatejet adni, akkor ő nem igen tud senkit erre. :(
Na most erre mit mondjak? No comment.....

Kép
zsuzska72

Zsuzsa!
Jajjjjj, de okos hozzáállás.

Az nlc-n a fórumban többször keresnek anyatejet, ott esetleg megpróbálhatod.
20150601134430

Vik, jóóóól. Adél 9 után aludt el, mivel fél8-kor keltettem fel a délutáni kidőlése után, 4-kor tankolt, majd 7-ig. Ez a reggel 7 kezd beállni, viszont irtó cuki, soha sem sír, akár még egy órán át is eljátszogat ilyenkor az ágyában :)

Lányok, nehogy már elvesszen az az anyatej, amit Zsuzska ajánlott!
Létezik olyan, hogy futárszolgálat, szerintem megoldható!

Kép
andkata

Zsuzska, Zolival vannak gondok? (Már ha nem vagyok indiszkrét...)

BABU! Hiányzol a reggeli műszakból!

Kép
andkata

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.15 15:29-kor.
Vendég

sziasztok

többen kérdeztétek:
otinak vesetágulata volt, ebből maradt vissza, hogy a pisi visszafolyt a vese felé, mert kicsit nagy volt a nyílás a hólyagból a vese felé. természetes úton lassan csökkent ennek mértéke, így júliusban kapott egy teflonos pótlást katéterrel, hogy szűkítse a nyílást. ma nézik meg, hogy működik a dolog, izotóppal (oti kap egy szurit, aztán számítógép alá fekszik). apával mentek.

köszönjük a köszöntéseket :D hihetetlen, már féléves :)

Vivi drága, Isten éltessen a felediken!

ma rohangálunk (natinak szuri, aztán ebéd a fiúkkal)
este leszek és olvasok-írok.

süt a nap!!!!!
legyen szép napotok!

Kép
Kép
bondi

Kata: Hát igen.... a sokak által előzőekben már leírd "dolog" a gond! :(
Olyan min ha már nem lennék nő a szemében, csak Tomi anyukája. :(
Na nem mintha ez nem így lenne, de azért még nő is vagyok nem? Mondtam már neki, de ő állítja, hogy nem igaz, ez nem így van, meg hogy majd figyeljem meg hogy majd minden ok lesz, de nem :(
Sajnos kicsit ismerős a szitu az előző házasságomból... a reakciók, meg minden.... na mindegy... valószínűleg ezért is vagyok érzékenyebb sok mindenre.

Kép
zsuzska72

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.15 15:29-kor.
Vendég

AKatus!
Egészségetekre a pihentető alvást.

Na Öcsisajt nincs el 1 órát az ágyában ébredés után az tuti. Hangoskodik a kispiszok!

Megyek hozzá, legugolok, h a rácsnál legyen az arcom. Mondom neki h: Jó reggelt, itt a tej. Kicsit még kótyagos a Laci fej. Erre elkezd röhögni. Imádom!

Zsuzska!
Vedd kezedbe az irányítást! Szervezz magatoknak programot, amin csak ketten vagytok.
20150601134430

Kép

Überbrurtál éjszakánk volt :cry:
Nem volt egyhuzamban 1 óra amit végigaludtam vna. Úgy érzem mindjárt elpatkolok.
Asszem a hasa fájt Nórinak, sokat pukkantott. Egy darabig nem kap borsót, tegnap azt ebédelt. :roll:

Marcsi
Ürülök h jobban vagy. Sajnos elég vszínű h meg fog jönni :?

Andi
Nóri is pont olyan hisztis mint Viki!! Most ok mert apja szabin van de rettegek mi lesz ha megy melózni :twisted:
Plusz pénz?? Gyorsan költsd el! 8) :lol: :lol:
Vendég

Jó reggelt.

Előszőr is, Mártinak akrtam írni,mert már tegnap is akartam,de mindig kihagyom,pedig mindig gondolok rá :oops:
Sajnálom az albérletet,egyre több sajnos az ilyan ember.Lehet nem vagyok képbe(sőt biztos),Ti kerestek albérletet?Már eladtátok a házat?

Evelyn: Örülök h minden rendben volt.és amilyen tempóban Eliot fejlődik,meglesz az ülés,kúszás.Még mindig szoktam imádkozni értetek.

Ami: Sajnálom a dokit,de az jó h 100%-ot fújtál.
Anyukám is sokszor megfullad,meg köhög,én meg rá nézek csúnyán,mikor a dokik azt mondják minden rendben.

Natinak,vivinek boldog hófordulót

Wera,írok neked privit!

Marcsi: Anyós :twisted: Még jó h az ágyba nem akar mellétek befeküdni :shock:

nicike

Lányok, krumplit keverhetem neki szilvával?

nicike

A fel eveseket Isten eltesse!

Viki: koszonjuk a kerdest. Utana miutan megvolt az uvoltes elalvas felsiras, aludt egesz fel hatik, majd 8.45ig:)
Nagyon ki volt utve a tegnapi nem alvastol. Merthogy bebizonyosodott o ha faradt tul esik a bizonyos ponton ugy beporog hogy gyozze az ember. Amit tegnap este is lerendezett csupasz popval. En mondtam is Aelkonak en ezt nezni sem zirom mar( en hulla voltam majd osszeestem) de Anna csak maszott, mindenre fel, at, elesett tovabb, iszonyat mi energia van ebben a gyerekben. Es mi lesz meg kesobb. azt hiszem a napi tornamat tobbszorosen fogja biztositani :oops:

Zsuzska hol laksz?
Utanannezek mennyi lenne egy futar onnan.

Vkata: most aludt ejjel Dori?

Marcsi: na az en anyosom is hasonlo. O a miert nem plasztikaztatom ott lenn temaval idegelt ki. De ha tehetne ebbe is beleszolna( abba eloszeretettel szokot, ugy "viccesen" hogy ugye szex milyen fontos, es ugye osszebujunk elegszer, balbla :twisted: )bar mondom neki kb azt is tudnia kell akicsi fia hanyszor megy wcre egy nap :evil: :twisted:
Multokor epp mondtam valakinek, hogy en mindig azt mindtam az anyos vizzek igen el vannak tulozva, de jelen pillanatban nincs ember akit jobban utalok( bocs a szoert, de tenyleg olyan szinten nem birom elviselni hogy ez mar negativ erzelmekkel is tarsul) es nem azert mert az anyosom. Aleko meg allandoan nyaggat hagyjuk neki Annat itthon es mnejunk ide meg oda. Ti rabiznatok a fel eves gyereketeket egy olyan nore aki nyugtatokon el?????????????????
En nem merem. Mert egy doog hogy bubajul elgugyog :twisted: de mit csinalna ha sir, vagy epp egy eves is kozbe lenne, ne adj Isten alvas.....szoval tudom hogy ez nem tesz jot a kapcsolatunknek, de huzom halasztom a kettesben elmegyunk progikat, mert nem merem itthagyni, mas meg szoba sem johetne( nem miattam) mert az hogy nez ki hogy az anyos egy utcara lakik es en mast kerek meg h vigyazzon Annara....
Na ezert is akarom elhagyni az orszagot!Sot ez az elso ok!

Na de nem ragozom, mert meg leirva is felhuzom magam!
Vendég

Nicike!
A szilvás krumpli elég sz@rul hangzik leírva. :lol:

Werus!
Gyógysimi neked!

Tami!
Örülök h jól aludt a Szépszemű!

Oti Szívemnek nagy drukk mára!
20150601134430

Tami, Alekó mit szól ahoz h ilyen érzelmeket táplálsz anyós iránt?
Tudja h utálod?
Anyósra én sem hagynám a gyereket.Amikor megszületett át mentünk ebédelni,délbe,legnagyobb meleg tűző nap...
Mondtam apának egyen én az árnyékba maradok a gyerekkel utánna váltjuk egymást.Mondta menjek elöbb én....
Bementem anyós közli,nem így működik,mindenki ülljön az asztálnál,és behozta apát.én 2 kanál leves után nem bírtam és fel álltam h kimegyek a gyerekhez,erre ott volt hagyvaa napon,a 3 hetes gyerekem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Apára is kúrva mérges voltam,pont azért mert dög meleg is volt,kivolt terülve a gyerek,és akkor volt az h szinte soha nem vett levegőt,éjjel nappal csipogott a légzésfigyelő...és akkor ott hagyják!
De akkor is én voltam a szemét,aki epét hány az anyósra....

nicike

Viki, szerintem se hangzik jól,azért kérdeztem meg :lol:

nicike

Sziasztok!

bencuri Vikinek boldog születésnapot!

Vivit és natit is Isten éltesse!!!

Bondi!
Drukkolunk Otinak!

Wera!
Szép nagy ez a Bugri lányzó :lol: Emma is 9nél több, én ha viszem, már csak hátiban, de azt még nem tudom felkötni. Én 7,5 kilóig cipeltem elől.
A sütik biztosan jók lesznek.

Nici!
Sztem krumpli-szilva mehet. A krumpli elég semleges, sztem bármiylen gyümivel jó.

Zsuzsa!
Sajnálom az Apa-gondokat, látom mindenhol kijut valamilyen formában. tegnap olvastam, hogy a gyerek születése és az azt követő egy év az egyik legangyobb rizikófaktorú időszak egy házasságban.
Úgyhogy addig kitartás neked és mindenkinek!

Kike!
Neked meg jobbulást!

Ami!
Remélem ez a befújó jót tesz.

AKata!
Tesód mikorra van kiírva? Mert az én szülinapom is azon a környéken van. Vízöntő lesz a kismanó ezek szerint.

Most más nem maradt meg, bocsi, indulunk tamiékhoz.

Ja!
MA egy döglött kaszáspókot találtam Emma hasán :shock: :shock:
(hát miylen anya vagyok én? :D --sosem ölöm meg őket, mert szerencsét hoznak. Meg ezek nem is igazi pókok és nem bántanak. szerintem éhenhalt szegényke :D )

dél :D után még jövök és bocs, akinek nem reagáltam.
Vendég

Evelin, nem is írtam, hogy mennyire örülök a jó híreknek!

Adél már evett krumplit szilvával, épp itt volt apukám és fujjolt, de a gyerek megette. :wink:

Kép
andkata

Köszi csajok,akkor megpróbáljuk :lol:

nicike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?