Drágáim,
itt jön Tyúkanyó egy röpke csiripre, aztán start gyereket altatni. Amióta bölcsis, azóta roppant anyás lett.
Ja: bölcsi ezen a héten nincs, a gondozó nénije 40 fokos lázzal otthon nyomja az ágyat a saját gyermekével együtt...
Ennyit a megszakítás nélküli beszoktatásról...
Iszonyú gyomorgörcsöm van, szerintem az idegesség lassan rámegy a gyomromra, a héten már a második.
Köszönöm az avatar-dicséreteket! Irigyeltem a tiéteket, összekínlódtam egyet magamnak is.
Melcsike,
Barcinak egy igazi tanítós néni dicséretet küldök, meg vagyok vele elégedve!
Boboka,
punnyadni is kell. És Melcsikének igaza van. Esetleg holnap is lazíts...
Tünci,
elveszejtős nap.
Én is a kulcsimat akartam ma többször is elhagyni. A barátnődnek szerintem nincs igaza abban, hogy akkor jöjjön a baba, amikor készen lesz minden. Akkor jöjjön, amikor jönni akar és várjátok! Soha semmi nem lesz teljesen készen, és szerintem ez így is van jól. Ahol már minden oké, ott bizony másvalaki hiányzik, de nagyon.
A gyerekeknél tényleg következetesnek kell lenni. Nekem is elveim voltak, a szülés előtt, aztán szépen feladtam őket, vagy módosítottam rajtuk, de néha kell a szigor, mert a kis büdösök gyorsan ráéreznek, ha lazul a gyeplő. Képzeljétek, én azt mondtam, hogy cumija: az sosem lesz. Már a 6. héten kapott kettőt, annyira nem tudtunk aludni, pihenni tőle. Persze ő maradt következetes, mert jó messzire köpte mind a kettőt. Így maradt a dadi...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lyly 2009.01.19 21:25-kor.