Új privát üzeneted érkezett!

Fél 9.-ig

Betti
Kép
betti0412

Drágáim,
itt jön Tyúkanyó egy röpke csiripre, aztán start gyereket altatni. Amióta bölcsis, azóta roppant anyás lett.
Ja: bölcsi ezen a héten nincs, a gondozó nénije 40 fokos lázzal otthon nyomja az ágyat a saját gyermekével együtt... :( Ennyit a megszakítás nélküli beszoktatásról...
Iszonyú gyomorgörcsöm van, szerintem az idegesség lassan rámegy a gyomromra, a héten már a második.

Köszönöm az avatar-dicséreteket! Irigyeltem a tiéteket, összekínlódtam egyet magamnak is.

Melcsike,
Barcinak egy igazi tanítós néni dicséretet küldök, meg vagyok vele elégedve! :lol:

Boboka,
punnyadni is kell. És Melcsikének igaza van. Esetleg holnap is lazíts...

Tünci,
elveszejtős nap. 8) Én is a kulcsimat akartam ma többször is elhagyni. A barátnődnek szerintem nincs igaza abban, hogy akkor jöjjön a baba, amikor készen lesz minden. Akkor jöjjön, amikor jönni akar és várjátok! Soha semmi nem lesz teljesen készen, és szerintem ez így is van jól. Ahol már minden oké, ott bizony másvalaki hiányzik, de nagyon.
A gyerekeknél tényleg következetesnek kell lenni. Nekem is elveim voltak, a szülés előtt, aztán szépen feladtam őket, vagy módosítottam rajtuk, de néha kell a szigor, mert a kis büdösök gyorsan ráéreznek, ha lazul a gyeplő. Képzeljétek, én azt mondtam, hogy cumija: az sosem lesz. Már a 6. héten kapott kettőt, annyira nem tudtunk aludni, pihenni tőle. Persze ő maradt következetes, mert jó messzire köpte mind a kettőt. Így maradt a dadi... :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lyly 2009.01.19 21:25-kor.

Kép

Kép

Kép
lyly

Ja akkor onnan netezel. Az jó hogy kicsit benéztél te is. Kipihented a délelőttöt egy kicsit stresszesnek tüntél.

Kép

Kép
melcsike70

Jo estèt! :wink:
Vendég

Anyunál is van ám net...

Betti
Kép
betti0412

Lyly

Mi az a dafi?

Kép

Kép
melcsike70

dadira javítottam...hát a didi :lol:

Kép

Kép

Kép
lyly

Jó éjt, lányok! Puszi és szép álmokat nektek!

Kép

Kép

Kép
lyly

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa te nagyon cseles vagy Lyly

Kép

Kép
melcsike70

Nincs hello kitty :evil: !Voltunk moziban ,megnéztük a revolutionary road-ot!Nagyon jo film perfekt alakitàssal,de ha tudtam volna mi lessz benne akkor nem azt nèzzük!Kicsit erösen feltèpi a sebeket babàs dolgokkal kapcsolatban.... :cry: !
Vendég

Jo èjt Iyly!
Vendég

Jó éjt Lyly!

Hasli

Még adjál magadnak időt, csak ezt tudom mondani újra és újra. Én pl. állandóan kínoztam magam. Mindig tragikus történeteket, szomorú verseket olvastam, szomorú klippeket néztem...... és még sorohatnám.

Kép

Kép
melcsike70

Azt hiszem én is megyek aludni, megnézem, hugim szobája hogy áll, lehet-e bent aludni, vagy előbb utat kell dúrni az ágyig. Rendetlen kamaszlány. :D
Ha nem jönne be, még mindig marad az öcsém szobája, ami az enyém volt régen, de már átadtam a helyemet...Az még valamennyire megközelíthető.

Holnap lesz vagy dél, mire hazaérek.

Betti
Kép
betti0412

Hasli

Hazajössz lehet itthon előbb kapnál.

Kép

Kép
melcsike70

jesszus, írtatok egy oldalt, míg hajatmostam.... :shock:
tünci28

Tünci

Közben Betti és Lyly is voltak de már elmentek alukálni. :(

Kép

Kép
melcsike70

Na, úgylátom Bettiről és Lylyról lemaradtam..

Azért sziasztok, így utólag! :lol:

Hasli, én nem ismerem azt a filmet,miről szól?
Melcsikének van igaza,van hogy engedni kell..majd fogod érezni, mikor tudsz már nem kínzásként együtt élni ezzel..

Ma írta egy régi topiktársunk, ohgy mióta megvan a kisfia, azóta is éppúgy fáj a kislánya elvesztése és nem enyhíti a kistestvér..úgy fogalmazott:a szívének az egy másik fiókja, más körülményekkel, más érzésekkel..
tünci28

ÉN még vagyok, csak tervezem az alvást

Betti
Kép
betti0412

Én ezt igy fogalmaztam meg kihunyt egyik szemem fénye.

Kép

Kép
melcsike70

Szerintem ez majd mindenkinél másképp alakul majd, hol erősebben, hol rejtettebben, de biztos vagyok benne, hogy teljes szeretettel szereti ezt a kisfiút is, bármi is történt előtte.

Betti
Kép
betti0412

Hàt Meli!Tudod kinàlat az van de ami jo àron van az nagyon gagyi ami meg jo az nagyon dràga,de szerdàn még be megyek 1 rokkonnal talàlkozni ès majd akkor mèg megnèzem 1 jàtèkàruhàzban is!
Szerintem èn vagyok a nyelvtan tanàrok rèmàlma! :twisted: :twisted:
Vendég

Azon gondolkodtam, ha egy kupacban laknánk, nem is lennénk sosem otthon,mindig egymásnál lógnánk. :D

erről jut eszembe!
Ti hogyan tudjátok ápolni az összes kapcsolatot,amit szeretnétek?
tünci28

Az új kis életnek meg kell adni a lehetőségét, hogy boldoggá tegyen minket és nekünk is tisztelnünk kell annyira, ha életre hívjuk, hogy teljes mértékben szeretjük és elfogadjuk. Lehet, hogy a fájdalmak miatt érzékenyebben és féltőbben.

Betti
Kép
betti0412

Betti,igen, pont ezt mondta:a kisfiát éppANNYIRA szereti, csak másképp..más körülmények között..Ő valóságosabb, a kislányt nem érinthette, nem vehette kézbe..mégis örökké szreti majd, ahogy a fiát is.mindkét gyermekét!

Hasli,szerintem vedd meg Mo.-n ,itt sokkal olcsóbb!
tünci28

Én telefonozok sokszor, meg kéthavonta leülünk egy kávéra azért. Igyekszem a fontos emberekkel ápolni a kapcsolatokat, mert ők tényleg fontosak nekem és kíváncsi vagyok rájuk.
Aki meg nem érez ugyanígy, úgyis lemorzsolódik.
Vannak, akik távol laknak, de nekik is írok, vagy telcsizek, igaz ritkábban, de mindig van miről beszélgetni.

Betti
Kép
betti0412

Tünci, ki írta?
Nagyon szépen megfogalmazta :cry:

Lyly, Betti, jóccakát nektek. Hamarosan én is csatlakozom az ágyba huppanókhoz.

Betti, milyen nosztalgikus lehet tinis poszterek között aludni :wink: Nekem anno az összes falam teli volt mindenféle magazinból kivett poszterrel, stb. :lol:

Hasli, sajnálom, hogy nem kaptál kittys sapit :cry: , meg a filmet is, hogy szomorút választottatok :cry: De lehet ám, hogy az nem is baj most. Szomorkodj amíg neked "jól esik".
Vendég

Na tényleg elmegyek lassan aludni, mert így aztán bármit is mondanak nekem reggel, nem fogom felfogni....
Jó éjt nektek Csajszik!

Betti
Kép
betti0412

Nekem nem egyszerű a kapcsolatápolás!Én örülnék, ha egy-egy levelet válthatnék a kedves ismerőseimmel, de ez már sokak szerint olyan idejétmúlt..bár, ha így gondolják, akkor talán enm vagyok elég fontos nekik.Aki meg igazán az, azzal akkor is tudunk beszélgetni,ha évente kétszre találkozunk, nem igaz?

Boboka, erről a lányról meséltem a talin, meg kb egy hónapja írtam, hogy megszületett a kisfia.Pontosabban 20-án.
tünci28

Tünci

Azóta hogy Bogi elment mindenki olyan máshogy viszonyul hozzám. Teljesen elindegenedtem mindenkitől. És nekem nem is hiányzik senki. Most igy érzem. Akik vannak telón egy - két szót és ennyi. Bár sokan mondták ha akarok beszélgetni menjek el hozzájuk. Én menjek........... :?: Én nem erőltetem magam senkire. Úgyhogy nekem most csak ti vagytok a kapcsolataim igazából és veletek ápolgatom.

Kép

Kép
melcsike70

A film az 50 -es èvekben jàtszodik!1 boldognak tünö hàzaspàr egymàst megcsalàsàrol ,uj èletet kezdeni akaràsàrol stb....,-de a lènyeg ,h kavril(kate winslet) sajàt kezüleg akarja megszakitani a 3.-ik terhessègèt màr a 12. hèt utàn ,sikerül ,de belehal vègül....A fèrj (leonardo dicaprio)magàra marad a 2 gyerekkel...-persze azt màr sohasem fogja megtudni ,hogy a kèt gyerek is a szomszèd fèrfitöl van aki szerelmes volt a nöbe!

Kicsit bonyolult,de nagyon jo film!Kate Winslet kapott is 1 golden globe-ot èrte!
Vendég

ez tényleg nagyon szomorú film lehetett. :(

Kép

Kép
melcsike70

Nahát Hasli, ezt megnézem lehet...fura film lehet, mindjárt rákeresek, aztán töltikézem is..Ja, dehogy, ezt még most adják majd Mo.-n a hó végén...Na akkor majd egy hónap múlva töltikézem.. 8)
tünci28

Honnan töltötök le filmeket?

Kép

Kép
melcsike70

Nàlam miota kint èlek azota tudom kik az igazi baràtok :? !Mostanàban ,meg szinte csak itt logok,de most ez esik jol,csak kàr ,hogy messzi vagytok....-nèha jo lenne talàlkozni,de sajna legközellebb talàn összel megyünk :cry: !
Vendég

Volt anyunak egy munkatársa 89 után menekült Romániából,még a zöld határon..Ő mesélte volt egy abortusza,jaj istenem, házilag..valami borzasztó módon, le sem írom..majdnem belehalt, orvoshoz sem vihették, mert börtönbe kerültek volna mind, akik tudták,Ő talán halálbüntetést kapott volna..már érezte a mozgásukat..ikrek voltak..szörnyű..most hogy emlékezem, gyerekként még alig értettem, amikor anyuval sugdolóztak ,de már tudom, mit jelent..rettenet... :cry:
tünci28

Lassan megyek,mèg pici tv aztàn megyek aludi!
Vendég

Hát ez tényleg szörnyű lehetett.

Kép

Kép
melcsike70

A meghívós fájlcserélős oldalakról..az nem törvénytelen, mert egymást közt megosztjuk.De ezek nem nyílvánosak, meghívóval lehet bejutni.
Ami ingyenes pl.A MININOVA, kell hozzá torrentprogram.Ezeken bármit megtalálsz, de csak eredeti szinkronnal, úgyhogy még keresni kell hozzá feliratot a www.feliratok.hu-n
tünci28

Hihetetlen ,hogy mik vannak...
Vendég

Akkor ez nekem bonyolult?

Kép

Kép
melcsike70

Jó éjt Hasli, pihizzél is,kicsit kényeztesd magad valamivel, egy jó masszázs, vagy fürdő, vagy fodrász...ne csak a mindennapi rohanás legyen ám! :wink:
tünci28

Megyek mostmàr!
Jo èjt nektek ès szèp àlmokat! :wink:
Vendég

Melcsike,nem!
Ez a link.
http://www.mininova.org/

Ahol villog a kurzor, mondjuk beírod, hogy prison break(szökés),ott lesznek a fájlok, részenként, ráklikklesz,amit akarsz,elmented és automatikusan beteszi a letöltőprogramba.
Azt előtte fel kell telepíteni a gépre.Pl:a mikrotorrent.

A feliratkeresés, meg sima googlizás,hogy szépen mondjam.
tünci28

Tünci, már tudom, kiről írtál.

Hát én is nagyon elhanyagoltam a kapcsolatokat:(

Bűntudatom is van miatta :cry: No de hamarosan újult erővel összeszedem magam :)

Szerintem is, ha közelebb laknánk egymáshoz, tuti, hogy feszt összejárnánk :lol:

Csajok, hamarosan elteszem magam holnapra. Bentről jövök reggel.

Puszi netkek.
Vendég

puszi Boboka,lassan én is lépek,mert hazaér az uram.

Holnap nem leszek,melo van.

Szép álmokat!

KépKépKép
tünci28

Tünci

Köszönöm majd utánanézek! De az hogy egyszerű még nekem nem biztos hogy az. :oops:

Jó éjt aki megy alukálni.

Tünci

Holnap lesz meló?

Kép

Kép
melcsike70

Én is megyek jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
melcsike70

Sajna kènyeztetès=csoki! :D Fürödni mèg nem szabad az elsö menzig sajna ,pedig azt imàdok!Fodràsz meg csak otthon ,itt kb a 8x-àba kerül! :o
,de aranyos vagy! :wink:
Tènyleg szia mindenkinek! :wink:
Vendég

Melcsike még kapott egy privit:)

Tünci, kitartást a holnapi melóhoz, remélem nem lesz sok hülye :!:

Most már én is tényleg mentem, jó éjt és pusz nektek
Vendég

Jó reggelt!
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X