Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzsu :)
Nálunk a hűtőfürdő sz..rt se ért, csak az egész testet becsavarós priznic hatásos. Na az viszont azonnal leviszi akár 1 fokkal is a lázat, csak sajna nem tartósan.. :(
Nálunk mindkét kölkec magas, lehúzhatatlan lázra hajlamos, ezért már az összes létező praktikát bevetettük, és szinte minden lázcsillapítót kipróbáltunk.
A Germicid-C kúp, ami még hatásos, de azt éjjelre nem merem adni, mert légzés leállást okozhat állítólag..

Kép
Kép
zituska28

Zita 79!
A Media Mark után vannak faházak, ott van egy bababolt, ott vannak nem tul drágán kocsik. vagy nézzél szét a használt baba boltokba, ott is vannak újszerűek. itt is árulja Gyanixi(piros), meg Zituska(kék), meg talán Norus is a kocsiját.

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Köszi Zsuzsu :)
zita79

Zsuzsu!
Konsti csodaszép kislegény!!Kvánom,hogy minél hamarabb jöjjön vissza a tejcsi!!!

Zitus!
Én tudatlan azt hittem eddig,hogy a priznic egyenlő a hűtőfürdővel...
:shock: :lol:

Anett!
Micsoda kék szemek!

E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Hűtőfürdő nekünk sem ért semmit, kicsit sem ment le soha a hője, csak a gyereket kinoztuk.

Zituska! Mi az a priznic? Vizes lepedő? Mennyire hideggel? Nekem gyerekorvos nagyon ellenzi a Germicidet, van itthon tacsiban de még nem adtam, ha 40 fokos volt inkább vittem ügyeletre. Dokinéni amiatt nem ajánlja hogy nyugtató is van benne, nem kérdeztem mennyi, de gondolom elég ahhoz, hogy én orvosom nem szereti ha ezt adják a gyereknek

Zsuzsi! Tényleg nagyon szép baba Konstantin! És hogy nöl!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Köszönjük szépen a dicséreteket, nagyon kedvesek vagytok! :D

Zsuzsu!
Én szedtem együtt a M.M-et az Urticával meg még ittam a Laktoherb-et is,nekem nem volt bajom :oops: szóval szerintem mehet. Nekem ami sokat segített,az az alvás,délután aludtam,de tudom ez örökmozgó Ábel mellett nehezen megoldható,de ha mégis összejön,az tuti segít a tejtermelésben! anyatejgyűjtőt a Kossuth Lajoson nem kérdeztétek?Vagy onnan nem szívesen hoznátok?
20140113113746

Karmen :)
Priznic: Én a tetra fürdőlepedőket fogom be ilyenkor, beáztatom nem teljesen hideg, inkább langyos, kézmeleg vízbe őket. Váltogatva a gyerekre tekerem, az egész testére. Addig várok, míg átmelegszik a lázas testétől, és cserélem. Kb 15-20 perc elég, és lemegy 1 fok kb. De sajnos félóra múlva kezdhetem elölről. :( :(

A hűtőfürdőt már én is kihagyom, felesleges kínzás, egy tizedet se vitt le soha.. A priznic is kínzás kicsit, de legalább van értelme..

A Germicid-C-t pont ezért, amit írtál, mi sem használjuk, max végszükség esetén, de éjjelre soha, mert a dokinénink szerint leállíthatja a légzését a babának..

Kép
Kép
zituska28

Dobok néhány képet, már rég volt... :D
Bocs, ha sok, nem tudok választani... :oops:

Boti reggel csak így hajlandó meginni a kakaóját, tv nézés közben a nappaliban...áááá, nem pasis! :lol:

Kép

Pötyikém reggel ébredés után :D

Kép

Így segítek anyának teregetni :D

Kép

És imádnak együtt lenni :D

Kép

Kép
Kép
zituska28

Zituska, pedig mi annak idején Germicid-C-n nőttünk fel, mindeki szerette, mert nyugtató (is) van benne. Nekünk nem is ír az orvos, mondjuk lekopogom, Petinek eddig egyszer volt olyan, hogy nagyon magas láza volt, négyóránként kúp és Panadol, mert még a hűtőfürdő sem ért semmit.
Na a teregetés nálunk is nagy sláger, egy lépés előre, kettő hátra. :D

Kármen, én úgy tudom, hogy a sima Germicidben nincs nyugtató...azt inkább a segédanyagai miatt nem preferálják annyira, ezért kapunk mi is mindig sima amidazofen kúpot.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Zituska: Gyönyörűek :) Boti igazi pasi :D Levi meg pont így segít teregetni, és közben persze meg kell kóstolni a ruhákat, egy kis anya bugyi, egy kis Gréti bugyi :)

Szilde: Nem vagy egyedül :) Én is azt hittem, hogy a kettő ugyanaz :oops: De ez jó :) Azt jelenti nem betegesek a gyerekeink :)

Exi: Ezer szerencse, hogy ilyen "jól" megúsztátok végülis a szalmonellát!

Toncsi: Hédi is tüneményes! Levente kajáját még pépesítem teljesen. Még nem érzem érettnek a darabosabbhoz. Na meg így kényelmes nekem :)

Zsuzsu: Édes a kicsi fiad is! Drukkok mennek, hogy szaporodjon a tejed! Bújjatok össze amennyit csak tudtok a kicsivel, ha apa otthon van és tud Ábelre vigyázni!

Anett: Cseppet sem irigyellek a vizsgák miatt :( De a nagy, kékszemű lányod nagyon édes! :)

Babatej: Én is úgy tudom, hogy a 3-as tápszer meg a babatej az ugyanaz.... :roll: Gréti is azt kapta mikor már nem szopizott, 2 éves koráig.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Zituska!
Nagyon szépek a gyerekek. :lol:
Szandi is igy szokott ülni, hogy térdel, és aztán beleűl a lábai közé. :wink:

Szilde!
Irtad a múltkor, hogy nem szivesen adsz teát Kevinnek, az összetevői miatt. :roll:
Granulátumos volt? :?:
Mert a Herbáriának van filteres teája, az a neve, hogy Babamosoly.
Fél éves kortól irja, csipkehús, kamilla, hibiszkusz az összetevője. :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!

Csak a mostani oldalra volt idom, sorry. Gyonyoruek a gyerkocok, mindjart en is vadaszok mar vmi kepet a mi zsivany csajszinkrol, ime:

Kép Kép
Orult huncut, mindenben benne vagyok csajszi lett, ha nem kellene fegyelmezni, egesz nap rajta szorakoznek. Ja, es a bolcsi bevalt. Decemberben kezdtem beszoktatni, a heten mar ott is aludt. A kajat alt. megeszi, es minimum 1 orat alszik is, a mia gondozoja szerint ennel csak tobb lesz. Jelenleg felallasban van, 2kor mar megyek erte. Aztan ha megszuletik Bulcsu bebi, kicsit kitolodhat ez is. Majd latom, hogy tetszik neki. Most mar ott tartunk, hogy nemhogy nem sir, ha elmegyek, de neha vissza se nez, mikor bemegy a szobaba, es a 4 fiu ott varja a rengeteg jatekkal. Persze ez a helyzet meg bonyolodhat a testverke megerkezesevel, meg azzal, ha apa vagy mami megy erte, de eddig is orult figyelemmel voltunk iranyaba, nem szandekozom ezen most sem valtoztatni, a tolunk telhetot megtesszuk.

En jol vagyok, most mar sokat kemenyedik a pocakom, de amugy nincs jel a kibuvasra, es eddig tok problemamentes volt ez a terhessegem is. Na majd a szules! Mivel csaszi volt az elozo, epiduralt term. ut kizarva, ja es a multkor kapasbol bekotott oxitocin is. Ergo szenvedos termeszetes ut, vagy epiduralt csaszi. Majd latjuk...

A lazcsillapitasnal nalunk is inkabb a priznic jon be, de ezt csak akkor, ha 40 fokos a laza. Akkor meg olyan bagyadt szegenyke, hogy csak les ki a torulkozobol, sirni sincs ereje, de a laza nalunk is min. 1 fokkal lemegy, na es akkor johet a gyogyszer is, az meg nalunk alt. lenn tartja. Amino kup 4 orankent, de ha makacs a laz, 2 orara ra mehet a Nourofen is, mert annak mas a hatoanyaga, arra 2 orara meg megint kup.

Apropo laz. Ti mivel meritek a lazt? En eddig popsiba dugos modszerrel, de ezt mar elhagynam. A honaljazashoz meg meg kicsi. Fulhomero? Homlokhomero? Van vkinek tapasztalata?

Testverbabakocsi
tol vagy -fellepotol nem akar vki megszabadulni? Gondolkodom rajta, bar nem vagyok meg teljesen biztos a dolgomban, hiszen Luca fel napot itthon sem lesz.

Ebredezik a first lady, megyek, tovabbi szep napot nektek!!!

Kép
Kép
-macsek-

Macsek! Ha nagyon magas a láza, akkor hiába ordit én mérek popsiban, mert az pontos. Ha csak arra vagyok kiváncsi lehet-e höje kicsit magas, akkor fülmérés, de az nekem sokkal eltért mindig a popsitól (tudom le kell vonni a 0,5-t), és hiába irják eltérés fülmérésnél 0,1 lehet, hát szép is lenne. Nekem közel 1 egész fokkal eltér! Igy ha nagyon magasnak tartom akkor popsira bizom mi legyen. Nekem is Amid. megy, de ha nem hat én is a Nurofent adom mellé.
Örülök hogy bevált a bölcsi. Nekünk is tetszett volna, de végül mivel mégis lett hely a közelebbiben igy kezdés elött visszamondtuk, nehézkes lett volna oda kibuszozni minden nap. Föleg nagyiknak, igy meg csak elsétáltak 2 sarkot. De mások is dicsérték azt, azért jelentkeztünk mi is oda amikor másutt nem volt hely.
Luca is jo nagylány lett már!

Anett! Milyen nagy már Málna is! És szép nagy, dús a haja!

Zitacicu! Nagyon hasonlok a tesok!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zituska: :lol: Nagyon tuncik a sracaid.... a Boti valoban nagyon pasis a divanyon....no es a csjszid....gyonyoruuu. :lol: Kozos vonas a Teoval...a teregetes....a szenem ,,csak" segiteni akar. :oops: En meg a hutofurdot nem mertem alkalmazni, a priznicet is csak reszlegsen nem tekerem be lepedobe csak a bokajara csuklojara es a homlokara teszek nyirkos textilpelust...nem merem a hatat is betekerni, felek a huruttol. :cry: Nalunk is gyakori a magas laz, ami csak 38, 38,5-ig egy le, es igy 3 vagy 4 orankent kup...meg reszleges priznic. Noncsi jobban van mar? :wink:

Karmen: :roll: Az itteni dokik nem igazan javasoljak a babatejet, (es a rendes bocitejbol is a zsirosat) pontosabban nem talaljak szuksegesnek (van aki ugy gondoja csak uzleti fogas 1 eves kor utan tapizni a babakat, ha nem feltetlenul szukseges...allergia vagy mas eseten). Mindezektol fuggetlenul en is vesze a koloknek idonkent de csak a kulonlegesen izestetteket...hal istennek nincs tole bajunk. :wink:

Macsek: Nagyot nott a csjszid, es igazan elbuvolo. Neked tovabbi gond mentes terhesseget! :wink:

:roll: Mi jol vagyunk, igaz az etvagyunk meg mindig nem a regi, foyik az orrunk, es ami a legfurcsabb szegeny allandoan almos :cry: ....rettentoen faradekony, ilyennek meg nem lattam.
Senki sem hasznalja a Vitacolant? :oops:

Pusza

Kriszta es szundi Teo :wink:

KépKép

sziasztok
matteo0808

Látom, a teregetés mindenhol sláger! :lol: :lol:

Kriszta :)
A részleges priznic nálunk is megy a nagy priznicelés után, mindig bekötöm a csuklóját, bokáját.
Elvileg, ha jól csinálod a priznicelést, nem fázhat meg.
ezért nem egy lepedőbe kell csavarni, hanem váltogatni kell rajta, és nem teljesen hideg vízzel. :wink:

Noémi jobban van már, nagyon jól aludt éjjel is, meg most is negyed1 óta alszik. Most piheni ki a fáradalmakat szegénykém..
Viszont Boti is elkapta, mert tiszta takony és köhög..Láza még nincs.
De az ovi ugrott pár napra, pedig kedden kezdik az úszást, pont az elsőkről fog lemaradni. :roll:
Tényleg, hogy kell lemondani az ebédet?? A holnapit még le lehet? Vagy már nem?

Kép
Kép
zituska28

Zita! Kértem Neked egy vonalkódot, és bocsi a multkoriért!

Egyszer akkor mi is megprobáljuk a priznicet. Remélem nem lesz szükség rá jóideig.

Zituska! Ebédet nálunk elözö nap 11ig lehet lemondani. Ugye elsö nap nem tudom még lemondani mert ki tudja elöre mikor lesz beteg, aznap akkor elhozom délben a kaját, a többi napot meg lemondom.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zituska!
Ebédet két nappal előtte lehet lemondani.
E.

szilde
Szeged

Ebéd nálunk is két nap...
Hát mindenkit irigylek, akinek jó a Nurofen, nálunk annyit ér, mint halottnak a puszi. Petinek csak a Panadol húzza le a lázát, a Nurofen nem vált be, egyszer próbáltuk csak, de váltottunk.

Ági és
KépKép
exdeus

Zituska!
Nálunk is a másnapi ebédet lehet lemondani, az aznapit el lehet hozni. :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita! Nem neked kellett a vonalkód? Tuti egyik Zita volt :lol:

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zita!
Granulátumos. :oops:
Állítólag 4 hós kortól mehet.
Köszi a tippet. :wink:
Azt tudtam,hogy van vmi Mecsek Gyerektea.

Zituska!
De szépek a tesók!:)

Teregetni Hanna is mindig szeretett,és a mai napig is szeret.
Valószínűleg nagykorára ez meg rögzülni is fog.:)

Jól csináljuk,nem igaz?
Milyen jó kis segjtségünk lesz majd később a lányunk,fiunk!!!! :wink:

E.

szilde
Szeged

Lehet,hogy Szegeden szigorúbbak ebédügyben az ovik? :roll:
E.

szilde
Szeged

Szilde, hát szerintem nem, mert végül is nálunk is úgy van, hogy amikor lemondom, az aznapit elhozom, meg a másnapit is, a többi lemondva. Nekünk a bölcsiben ezt már az első napon elmondták.

Tényleg csajok, akinek bölcsis a gyereke: nálatok mennyit emelkedett a kaja ára? Vagy van-e egyáltalán különbség a bölcsik ebéd (reggeli, uzsi, stb.) ára között?

Ági és
KépKép
exdeus

Zita,
Jozsó is csak és kizárólag így issza a kakaóját :)

képzeld, vettem használtan Navettát, aztán rájöttem, hogy a 2 nagy ülése mellé nem tudom bekötni, így elkezdtem árulni, én 23.500-ért árultam (ennyiért is vettem) és rácsaptak ezerrel :) lehet megéri neked is levinni egy picikét az árát

ja, amúgy én mégis meggondoltam magam, és mégsem adom el, mert előszedtem a babakocsit és nem szívesen teszek bele újszülöttet, 2-3 hósat már igen, de picikét nem, így majd egyik gyerek elöl fog ülni, és akkor hátra be tudom majd kötni

és képzeld, lőttem 20ezerért vadiúj PP hordozót talppal együtt, utólag jöttem rá, hgoy tuti, hogy lopott, még jó hogy nem kerültem bajba, mert az eladó nem volt hajlandó találkozni máshol csak egy csöndes parkolóban...
Vendég

Exi!
Nálunk 270 Ft-ról 330-ra emelkedett a napi ellátás ára a bölcsiben.

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Ja, és Kitti bölcsijében is 2 nappal előtte le kell mondani a kaját...vagyis még 2 napig hozzák az ebédet ha nem tudom vinni a gyereket..

szszkinga

Nálunk a kaját csak a diétások hozhatják el,a többiek nem... :shock:
Na mondjuk ez az ovi sokmindenben különc...:(
E.

szilde
Szeged

Szilde! Pedig szerintem egy rendelet kellene legyen erre, v. el lehet hozni mindenütt v. nem. Nem igy lenne logikus? Mert hallottam én is hogy volt ahol ANTSZ-re hivatkoztak. De akkor másutt miért lehet? :o

Nálunk a szegedi bölcsiben 1 nappal elötte lehetett lemondani, aznapi kaját ott is haza lehetett vinni.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen,
beszéltem az óvónővel és megkérdeztem, hgoy akkor hogy van az, hogyha én itthon vagyok, akkor valóban csak délig maradhatnak a gyerekek (azt hiszem téged érintett ez)? azt mondta, valóban, régen volt ilyen rendelet, de ez évekkel ezelőtt megszűnt, csak sok ovi visszaél vele..... hogy sokan azt hiszik, még mindig ki lehet pakolni a gyereket!

az otthon lévő gyerekektől csak azt kérik, hogy nyáron ne menjenek.... az újszülöttel tuti nem fogok déli hőségben elmenni értük, de szerintem ezt is meg fogják érteni :)
Vendég

Helló!

Dancsi! Gratula a 3. fiúhoz! :):):)

Norus! Az ágyat az RS-ben vettük Pesten, de Szegeden is lehet venni a Ballában, csak drágább.

A gyerkőcök gyönyörűek! És nőnek, mint a gomba! :):):)

Köszi a fellépős válaszokat! Rövid távon sztem is elég a motor, de Dénest már szép időben tudnám gyalog a bölcsibe vinni (csak 9-re jár, belefér a reggelünkbe), szeptembertől az oviba. Ki van próbálva, babakocsival 25-30 perc séta pl. a Vitéz utca, de ha Dénesnek rossz napja van és méterenként megáll, vagy nem akar jönni, sose érünk oda, ezért gondoltam a fellépőre.
Én is vevő vagyok rá, ha valaki el akarja adni a sajátját, feltéve, ha lehet Pierre Cardin nagy babakocsira csatlakoztatni.

Karmen! Én itt lakom a Vadasparkban, mondjuk nem a vasút felőli részén, de a vonatot csak az egyik szobában lehet hallani, kizárólag éjjel, nyitott ablaknál, de azt se túl hangosan.
Pont Dénes szobája néz arra, de még sosem ébredt rá fel. A lakás többi pontján nem is hallható. Hangosbemondó szerencsére erre nincs. :):)

A beteg babócáknak jobbulást!

Macsek! Nagyon a finisben vagy már! :) Mi is erre gyúrunk, szenvedős természetes szülés, a csaszit most kihagynám, szerencsére a dokim nagyon pozitívan áll hozzá! Mi lesz a neve öcsitesónak? Örülök, hogy bejött a bölcsi Lucának!

Múltkor jól elpanaszoltam itt, hogy Dénest nagyon megviseli a bölcsi, több hónap után is sokat sír. Úgy látszik, csak egy kis panasz hiányzott, közben minden probléma megoldódott! 8) :wink: :) Jókedvvel megy, sokat eszik, alszik, mosolygós stb.
Annyi kellett neki, hogy ne én vigyem, mert tőlem úgy néz ki nehezebb volt elszakadni, és nem értette, ha anya eddig egész nap vele volt, akkor most miért hagyja ott a bölcsiben, de az ágynyugalom miatt már a férjem hordja bölcsibe, és azóta nincs egy mukk sem. :) Nagy megnyugvás ez nekem, :):):) irtózatosan rossz érzés volt úgy beadni, hogy nagyon sírt, és látni teljesen kisírt szemmel hazajönni délután.

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Dancsi! Nálunk ilyen nem volt, enyhe kérés volt hogy néha csak ha anyuka elég friss még hozzá esetleg elvinné-e délben aludni a nagyot is haza, mert sok a gyerek, nehezen férnek el stb. De ált. nem szokta senki sem elvinni, és nem is érzem hogy emiatt haragudnának ránk. Ennek én is utána néztem, nevelési idö alatt nem lehet megkülönböztetni a gyereket hogy neki kistesója van ezért haza KELL mennie! De (és erröl sajna hivatalos levelem is van, v. volt) ügyeleti idöben mondhatják, hogy csak aki visz munkáltató ig. az viheti a gyerekét, na nekünk ez volt a gond nyáron. Én nyáron is vinni akartam, mert itt játszótér nagy nulla (ma kértek meg éppen hogy mivel nagy a szám:) mindig panaszkodok a játszótérre és riportmüsort forgatnak a játszótérrel kapcsolatban ugyan menjek már el én is :lol: ) szóval nyáron nagy gond hogy mit csináljunk egész nap. Nekik is jobb lenne gyerekek között, meg nekem is anyukák között, de nyáron nem vihettem. Persze hamis munkáltatóit már bárki tud szerezni, de tudták jol hogy nem dolgozok 8 órában, kisváros, láttak mindig mindenfele. Én emiatt a nyár miatt pöccentem be rendesen!

Zsuzsi! Melyik oviba fog Dénes járni? Nappal nyitott ablaknál nem hallod ha megy a vonat? Akkor ez tényleg szerencse, rosszabbnak hittem, ahogy én hallottam a Móra u-ban éjszaka. De én csak a hangosbemondot, a vonat hangját azt nem hallottam ott persze:)

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen,
de a nyár az nem ügyeleti idő! Sztem az az ügyeleti idő, amikor az ovi zárva van (nyáron 2-3 hét) és kijelölik az adott ovi ügyeletes oviját, na az más, azt megértem
nálunk ha zárva van az óvoda, akkor van egy közeli másik, az ügyeletes, ahová lehet menni, gondolom erre vonatkozik, hogy akkor mehet a gyerek, ha anyuka dolgozik, nem?
Vendég

Dancsi :)
Lehet, kicsit engedek belőle, csak sajnálom pici pénzért odaadni, annyira jó, és úgy szerettük. :oops: :oops: :lol:

Képzeld, a babakocsit, másnap, hogy beszéltünk eladtam! :)
Nagyon meg vannak vele elégedve az új gazdái, én meg megsirattam azt is.. :oops: :oops:
Tiszta hülye vagyok, úgy tudok ragaszkodni dolgokhoz. :roll:

PP hordozó: le van tojva, honnan van, ennyiért ajándék volt! :wink:

Na mostmár tudom én is, hogy műxik az ebéd lemondás: előző nap 9-ig lehet. Így a holnapit lemondtam, a mait meg hazahoztam.

Amúgy nem vészes Boti, láz nincs továbbra sem, csak taknyos, meg reggel köhögött kicsit, de egésznap semmi.
Ettől függetlenül kúrálgatom még, nehogy bújkáljon benne, és fertőzzön, vagy benyaljon rá még vmi mást.

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok

Köszike a segítséget babakocsi ügyben, remélem ezúttal már nagyobb szerencsénk lesz. Brendonból már a 4. van nálunk és ezt is visszük vissza szombaton. Mostmár nem kérünk másikat helyette hanem a pénzt kérjük vissza :/

Van
-4 db 400 Ft-os, Pampers pelusra,
-1 db 200 Ft-os, Pampers törlőkendőre,
-1 db 100 Ft-os, Oral-B Stages fogkrémre,
-1 db 100 Ft-os, Oral-B Stages fogkefére,
-1 db 200 Ft-os, Dreft Baby & Sensitive 1 l-es mosószerre március 31-ig érvényes kuponom.
Ha valakinek kell ingyen postázom
zita79

Dancsi! minden ügyeleti idö, amikor nincs nevelési év. Megvan a hivatalos válaszom, ebben is benne van, hogy az lehet ügyelet, ahogy egy összevont szombati nap is pl. AKkor meg ha nincs nevelési nap, joga van igy dönteni. Irtam én mindenfele, sajna igy van:( Nálunk a házirendben v. mi a neve is benne hogy a nevelési időszak v. év szept-máj., a nyár nem az!

Zita! Nekem kellene a fogkefe kupon! Köszi:)

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Kinga, akkor jó, nálunk is ez az árfolyam kajaügyben.

Dancsi, hátha lopott, akkor lopott, te nem tehetsz róla, főleg, hogy minden aukciós oldal szabályzata kiköti, hogy csak legális úton szerzett árut tehetsz fel.

Zsuzsi, neked ki a dokid, hogy pozitívan áll a VBAC-hez? Mert még korai ugyan, de nekem is mindenféleképp egy olyan orvos kell, aki nem akar csak amiatt vágni, mert már van egy hegem. Jöhet priviben is.

Na végül egy kép a vagesz kiscsávómról:
Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Exi!
A mi bölcsinkben is 335 Ft a kaja.

Zituska!
nagyon szépek vagytok!

Kismamáknak!
Hajrá itt a finisben!

Nem tudjátok véletlenül hol lehet (felíratás nélkül) talpemelőt teteni a cipőbe?Ha jól emlékszem egyszer Enikő említett egy helyet, ahol ő is csináltatta!

Iskolába indulóknak:
január 27-én 16:30-tól nyílt nap lesz az iskolánkban.
Tarjáni Kéttannyelvű Ált.Isk.-Építő u.9.
Megismerkedhettek az angol és a német kéttannyelvű képzéssel és a táncos képzéssel, illetve a tanító nénikkel!
Ha vkit érdekel szívesen várom/várjuk!

Szép estét!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Csibe! Én a Zászló u-i boltban vettem, szivacsbetét v. mi a neve. 1900ft körül van recept nélkül, feliratva most Orsinak 1690ft volt.
Nekem nagyon tetszene az a suli, már sokat gondolkoztam rajta, de nagyon messze van, nem tudjuk reggelente oda elvinni időben. Igy is korábban kell kelni a beutazás miatt, sajna csak közelben suli jöhet szoba.

Exi! Hát nagyon szuper ez a kép!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!
Hát ez érdekes.. :roll:
Nálunk az Úniós szabályokra hivatkoznak mindig...,meg a fertőzésveszélyre.... :evil:
Tudod a cipővédőt is a parketta miatt kellett elkezdeni,most meg már a gyerekek egészsége érdekében...???? :roll:
Nagyon érdekes.Asszem kifogtuk a legfurább ovit a városban.

Exi!
Mi az a VBAC?

Csibe!
Mi még nem megyünk suliba,de érdelne a nyiltnap.. :oops:
Mi is mehetünk?:)

E.

szilde
Szeged

Karmen!
Zászló utcai boltban miket lehet kapni?Mi az üzlet neve?Nem ismerem.
Nem nagyon járok arra.
E.

szilde
Szeged

Edit! A gyógyászati boltra gondoltam a Zászló u-ban. Vérnyomásmérök, mindenféle gyógyászati eszköz amit orvos felirhat, stb. Ott van a Honvéd térnél, a játszótérrel szemben.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Szilde, VBAC=vaginal birth after cesarean, tehát csaszi utáni természetes szülés. :)

Ági és
KépKép
exdeus

Zsuzsu!

Nálunk az egész estés szopi csodákat mívelt. 2. hónapban nálunk is a minimum alá esett a hízás, aztán belehúztunk. Amikor apa itthon van, és tud vigyázni a nagyokra, akkor én állandóan szoptatok. Ez kb. azt jelenti, hogy este 6-7-től 10-ig :) Eredmény: majdnem 8 kg-sak vagyunk. Kitartás, menni fog! Reméljük, Konsti is visszaszokik a cici édes ízére ;) Csak ne aggódj! Éhen nem fog halni. A legrosszabb eset a tápszer. Ha ezzel kibékülsz, nem frusztrálod magad, menni fog a szopi... legalábbis nálam így volt Rékánál.
Vendég

Karmen!Exi!
Köszi a választ.

Köszi mindenkinek a banán,zuhanyfüggöny,és mese témában való hozzászólásokat!!!:)

Gira!
Gratula a hízáshoz!!:)

Zsuzsu!
Kitartás!!Fog az menni!!!:)

E.

szilde
Szeged

Sziasztok,

szétvet az ideg, elmaradt a mai vizsgám, rosszul hirdették meg az időpontot. :twisted: Alig aludtam, Lali sokszor kelt, egyfolytában altatni kellett vissza.
Áttették szerdára, így ugrott a szigorlatom, mert az is szerdán lenne, más időpont már nincs rá. Így nem biztos, hogy államvizsgázhatok a nyáron. :twisted: :twisted: :twisted:

Az éjszakáink extra sz@rok, alig alszom, ráadásul abban a pár órában, amikor alhatnék, tanulnom kell.

Anett, te hogy bírod ezt???????

Holnap vizsga, szerdán vizsga és kész. Alig várom a szerda estét, magamra csukom 9kor a hálószoba ajtatját és megmondom apának, csak akkor ébresszen, ha már ordít a kölök. 8) :oops:

Kép
szilcsi

Szilcsi!
Ez durva!
De,ha rosszul hírdették meg az időpontot akkor nem kellene vhogy kiköszörülniük a csorbát?Főleg,hogy neked sok múlik rajta???
Sztem próbálj még lépni ez ügyben,és ne add fel!!
Nemtom kit kell keresni,de telefonálj,írjál kérvényt vagy mittomén...
de ne hagyd...sztem.
E.

szilde
Szeged

Szilcsi!
Nagyon sajnálom a vizsgádat :cry:
Ahogy Szilde írta, próbálj meg valamit, hátha sikerül elintézni a szigorlatodat.

Sajnálom hogy Lalit ennyire megviseli a fogzás. Kitartást!! Hamarosan kibújik az összes, utána annyit alszol amennyit nem szégyellsz :lol:

Zsuzsu!
Ne add fel!!! Hamarosan menni fog az a szopi rendesen!!

szszkinga

Csibe!
Én is oda jártam!(igaz, még a 80-as években) :D
Jó suli!
:lol:
indababa

Csibe! Tényleg ott is előjegyzés van? Már összel fel kell iratni a gyereket? Lehet Orsi is oda fog járni, mi elmegyünk a nyilt napra. Oda gyerek is jöhet? Vagy ha nélküle megyek akkor meg azért néznek ki?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Szilde, Kármen!
Persze, hogy jöhettek és gyerekkel együtt. Nekik szülői értekezlet alatt kézműves foglalkozások és egyéb érdekességek vannak!
Nem kell előre felíratkozni! :wink:

Kármen!
Köszi az infót!

Szép estét!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?