Helló!
Dancsi! Gratula a 3. fiúhoz!
:):)
Norus! Az ágyat az RS-ben vettük Pesten, de Szegeden is lehet venni a Ballában, csak drágább.
A gyerkőcök gyönyörűek! És nőnek, mint a gomba!
:):)
Köszi a
fellépős válaszokat! Rövid távon sztem is elég a motor, de Dénest már szép időben tudnám gyalog a bölcsibe vinni (csak 9-re jár, belefér a reggelünkbe), szeptembertől az oviba. Ki van próbálva, babakocsival 25-30 perc séta pl. a Vitéz utca, de ha Dénesnek rossz napja van és méterenként megáll, vagy nem akar jönni, sose érünk oda, ezért gondoltam a fellépőre.
Én is
vevő vagyok rá, ha valaki el akarja adni a sajátját, feltéve, ha lehet Pierre Cardin nagy babakocsira csatlakoztatni.
Karmen! Én itt lakom a Vadasparkban, mondjuk nem a vasút felőli részén, de a vonatot csak az egyik szobában lehet hallani, kizárólag éjjel, nyitott ablaknál, de azt se túl hangosan.
Pont Dénes szobája néz arra, de még sosem ébredt rá fel. A lakás többi pontján nem is hallható. Hangosbemondó szerencsére erre nincs.
:)
A beteg babócáknak jobbulást!
Macsek! Nagyon a finisben vagy már!
Mi is erre gyúrunk, szenvedős természetes szülés, a csaszit most kihagynám, szerencsére a dokim nagyon pozitívan áll hozzá! Mi lesz a neve öcsitesónak? Örülök, hogy bejött a bölcsi Lucának!
Múltkor jól elpanaszoltam itt, hogy Dénest nagyon megviseli a bölcsi, több hónap után is sokat sír. Úgy látszik, csak egy kis panasz hiányzott, közben minden probléma megoldódott!
Jókedvvel megy, sokat eszik, alszik, mosolygós stb.
Annyi kellett neki, hogy ne én vigyem, mert tőlem úgy néz ki nehezebb volt elszakadni, és nem értette, ha anya eddig egész nap vele volt, akkor most miért hagyja ott a bölcsiben, de az ágynyugalom miatt már a férjem hordja bölcsibe, és azóta nincs egy mukk sem.
Nagy megnyugvás ez nekem,
:):) irtózatosan rossz érzés volt úgy beadni, hogy nagyon sírt, és látni teljesen kisírt szemmel hazajönni délután.
Zsuzsi