Új privát üzeneted érkezett!

Nita!
Köszönjük nagyon jól vagyunk. A fiatalúr folyamatosan dolgozik valamin, szóval leköti az egész napomat.

Ildi!
Szerintem a pillates és a callenetics ugyanaz, csak most divatosan pillatesnek hívják..... :roll:

Gani!
Én is remélem, hogy nem kell a doki, mert ugyanazt, amit Marciért, már nem akarom végig csinálni. Abból egyszer is elég volt. De mindenki azt mondja, hogyha az első nehezen jött a második annál könnyebben fog :D :D Nektek pedig ez tök jó, hogy ennyi év lesz a két gyerkőc között, mert azt hallottam, hogy ha már ennyi év eltelik a császár után, akkor már be lehet próbálkozni a természetes szüléssel. Az a hülye toxémia pedig most tutira elkerül!

Hékás!
Igen, a Marcell név felkapott lett mostanában. Amikor mi a neveket nézegettük, akkor azt figyeltük meg, hogy végülis az összes szép név igen gyakori... Nekünk még tetszett az Alex és a Noel, de azokból is rengeteg van mostanában. Ha másodszorra is fiam lesz nem is tudom hogyan fogjuk majd hívni. Ha lány lenne, akkor tutira Dalma lesz. Csak már tartanánk ott, hogy ezen kellene gondolkodni :roll:

Kima
Kép
Kép
kima75

kima örülök hogy jol vagytok....komoly munkát végezhet a fiatalur.... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!
Tegnap pl itt ült az ölembe a szg.-nél és úgy összenyomogatta a glaviatúrát, hogy valamit elállított és segítséget kellett kérjek, hogy vissza tudjam állítani ( mert persze az már nem ment Marcinak :D )

Kima
Kép
Kép
kima75

Hello!

Kima!
Igen Én is azt hallottam :wink: Még benn voltunk a kórházban, mikor megkérdeztem a dokimat, lehet -e valaha sima szülésem vagy legalább pár órás vajúdásom? Azt mondta, megoldjuk, csak ne legyen ilyen sürgős a dolog, mint Boginál :lol:

Igazatok van!
A kellemes hangzású, szép nevek mindig is fel voltak kapva.

Itt a farsangi hacukánk :lol:

http://www.meseparty.hu/Pages/1038/Aruh ... ozsika.htm

Anita
Kép

Kép
gani

Gani, elég csúnya körömágy-gyulladásom volt. De már megműtöttem magam, ma már tudok cipőt is felvenni. Szóval ma megint lesz torna :lol: :lol: Sajnálom, hogy császár lett a vége. Nekem nem volt rossz élmény a szülés, de tényleg. Már a 6 hetes kontrollon mondtam a dokinőmnek, hogy akár azonnal végigcsinálnám, ha ugyanilyen tündér lenne az eredménye, mint amilyen Marcus.

Kima, mi sem tudjuk, mi lesz a kisfiú nevünk. Pont tegnap este próbáltam alkudozni, de egyenlőre eredménytelenül. Csongor, Dávid, Bálint... Vagy valami tök más... De a kislány Jázmin lesz :lol: :lol: :lol: Marciból mondjuk Zsófi lett volna, de Zsófi már nem lesz

Ja, és nagyon szééééép a jelmez!!!

Brigi

Kép

Kép
hékás

gani nagyon szép a jelmez..... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Gani!
Nagyon jól fog kinézni a kislány a farsangon. tuti jelmez.

Hékás!
Nevet annyira nehéz találni. Ha meg talál az ember lánya valami jót, akkor meg apának nem tetszik (nálunk így ment hónapokon át. Marcell nevet a 35. héten találtuk ki :D )

Kima
Kép
Kép
kima75

nálam a befutó nevek:ha lány akkor:virág;norina;kira lesz.....
ha fiu akkor levente vagy bálint... :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Tényleg, Többiek! Van már név-ötletetek?

Kima, nekünk előbb volt meg a név, minthogy elkezdtük volna a megvalósítást :wink: :lol: Most is erre hajtok, de nehéz jó fiúnevet találni :cry: Ami mindkettőnknek jó... Mondjuk még van időnk, de olyan jó lenne...

Brigi

Kép

Kép
hékás

várjuk a többiek névlistáját is....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nevek? Nálunk úgy zajlott, hogy megvettem az utónévkönyvet. Apa meglátta és megkérdezte: Olyat nem lehetett kapni, amiben csak lánynevek vannak? Ő akkor is és most is ragaszkodik, hogy az Ő nevét kapja a gyerek, ha fiú lesz. Én elengedtem a fantáziámat és előálltam a nekem kedves nevekkel: Zétény, Benedek, de egyikre jobban húzogatta a száját, mint a másikra.
Lánynevek:Borbála, Brigitta vagy Boglárka. Végül úgy lett Boglárka, hogy a szülinapjához képest egy évben így vannak a legjobban elosztva az ünnepnapjai. Nálunk ez is fontos szempont.

Hogy a tesóbaba milyen nevű lesz, passz. Ha fiú, gyanús, hogy Zoltán lesz, ha lány, passz. Abban apa is sokkal nyitottabb szerencsére. Sok lánynév tettszik mindkettőnknek. Tuti, hogy alliteráló nevet nem választunk.

Anita
Kép

Kép
gani

Hát nálunk is meggyőződése volt anyóséknak, hogy az unokájuk az apja-nagyapja nevét fogja kapni. Meg is lepődtek rajta, mikor mondtam, hogy nem. :lol:

Alliteráló név nálunk sem lesz. Ubul mégsem lehet :wink: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

nálunk is a lánynéven lesz a gond.párom mindenáron a virág nevet akarja...én meg nem annyira :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Látom már a neveken gondolkodtok :lol:

Nálam az ősmagyar nevek a befutók, most még puhítom a páromat, hogy mire eljön az idő, ne legyen vitatéma (bár addig még sokat változhat) :lol:

Ami tetszik: lány - Kincső, Zselyke, Lelle, Zsolna
Fiú: Árpád (de a haverja is az, így ez lőve), Álmos, Zétény, Bátony.

Alliteráló nálunk sem lesz, mert egy T betűs név sem tetszik :?
Vendég

kitty nemrossz nevek...bár tényleg régiek.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Csatlakozhatnék?
Van egy kisfiam, ő 4,5 éves.
Most akartunk babát, de nem jött össze, a legutóbbi próbálkozás nem maradt meg és sajnos annyira rágörcsöltem, hogy egyre esélytelenebb lenne. :cry:

Így most szünet, megműttetem a szemem, így viszont majd csak 2010 elején eshetek teherbe legkorábban...

Viszont akkor még összejöhet 2010 végéig, nem igaz? :D

Üdv.,
Kinga
kinga82

Kinga, szia!

Gratulálok a kisfiadhoz! Hogy hívják?

Sajnálom a babucit, de jó, hogy ilyen optimista vagy :D Csak így tovább! :wink:

2010 végéig meg simán beleférsz :lol:
Vendég

Szia Kitty!

Kisfiamnak két neve van, Csaba Bendegúz. Nálunk hagyomány, mindenkinek jó hosszú neve van. De Bendegúznak hívjuk.

Muszáj optimistán, lehet,h pont görcsölésem volt a baj.

Szépek a neveitek. Nekem kislányban a Bodza Bíborka játszik, kisfiúban pedig János Barnabás. Igazából Éva Bodzát szeretnék, de ez az Anyukám neve (az Éva) és a húgom leszidott, hogy nem nyúlhatom le az összes jó nevet, csak mert én vagyok az "öregebb". :roll:

Még nem olvastam végig a topikot: neked első lesz?
kinga82

Szia Kinga!

Üdv közöttünk :lol: Mondom én, a legfrissebb tag :lol: :lol: 2010 még simán összejön majd :wink:

Nekem is két nevem van, én Brigitta Anna vagyok. A két név unokatesómnál volt jó. Ő Márta Barbara, és világéletében mindenki a Barbarát használta. Egyszer pótvizsgára ment, és ott Márta néven hívták be vizsgázni. De meg sem mozdult, még szidta is azt, aki nem ment el a vizsgára :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

én anita brigitta vagyok :)
kinga persze hogy csatlakozhatsz.....hajrá a babóra... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Kinga, igen, mi az elsőt tervezzük. Nagyon szép neve van a fiadnak, és a leendő babának is! Látom neked is bejönnek a szép magyar nevek :wink:

Nekem csak egy nevem van, meg nálunk senkinek sincs 2. Én sem szeretnék a gyerekemnek.
Vendég

Sziasztok!

Kinga: Üdv köztünk! Gyere gyakran.

Nálunk a nevek már meg vannak. vagyis a párom már leadta az igényt. ha Lány akkor Annabella a fiú akkor Alexander lesz. én jobban szeretném ha valami könnyű neve lenne a gyerekünknek a Vezeték neve így is kacifántos lesz. De most úgy nézki nálunk is csak a 2010-es év második felén lesz. a baba projekt kezdete.
zuzmo4
Érd

Szia Kinga, üdv közöttünk!!! 2010-be szerintem simán beleférsz!

Nálunk még csak lánynév van, de az is egy: Viktória. Nekem fontos a név jelentése is, és ennek igazán szép: győzelem. Fiú név még nincs. De mi még nem is nagyon beszélgettünk erről, vagy ha igen,akkor mindig viccelődés lett a vége.

Férjem és a sógornőm vezeték ill. keresztnevében csak "e" magánhangzó van, szóval a családban elég egy generációban ilyen vicceskedés, tovább nem visszük ezt a szokást!
Nálunk sem szokás 2 név adása, de ha kettő lányom lesz, akkor a másodiknak szeretnék adni két nevet. Anyukám fiatalon meghalt és neki szeretnék emléket állítani, egyszersmint elindítani egy ilyen hagyományt a családban (én is anyu keresztnevét kaptam).
zénéildi

zuzmó miért tolódott így el?
zénéildi

Üdv, Kinga!

Sziasztok!

Nálunk az volt a hagyomány, hogy a lány nevet apa adja a fiút meg én. Mert lány nevet könnyebb kitalálni.
Még nem voltam 3 hónapos terhes amikor apa közölte, hogy a lány Maja lesz- addig nem is hallottam erről a névről. Maja anyukám keresztnevét kapta (Andrea vagy, de nagyon nem szeretem), Miksa meg apukájáét (bár először az én apukámét akarta a férjem).
Különben nálunk is mindenkinek 1 keresztneve van. Leginkább azért adtuk a másodikat, hogy legyen valami normális neve is a gyereknek. Illetve mivel mindkettőnknek tömegkeresztneve van, valami ritkábbat próbáltunk - Maja már nem is olyan ritka, de a Miksa sem

És akkor már ha így alakult, akkor továbbra is M betűs keresztnévben gondolkodunk és ez eléggé behatárol. :-(

Mmanya

Kép

Kép
mmanya

Még egy kérés!

Kedden műtik Miksát, kérlek szorítsatok.

MManya

Kép

Kép
mmanya

Hello!

A Lelle nagyon tettszik Kitty! Győri Lelle. Tök jól hangzik :lol:
Na, apa meg is oldotta egy vonással a problémát. Ezt válaszolta:
BalatonLelle :lol:

Brigi!
Ubul :?: :lol: :lol: :lol: Olyat röhögtem, hogy fáj a hasam :lol:

Kinga!
Üdv köztünk! Bendegúz ovis? Te dolgozol? Hol és mit?

Anita
Kép

Kép
gani

Manya!
Majd gondolok rátok!

Anita
Kép

Kép
gani

Szisztok!

Hű, micsoda szeretetteljes, babás légkör :) Köszi mindenkinek az üdvözlést

Nálunk ez a két nevezés Apuék családjától indult, le sem lehet követni mióta. Pároméknál nem volt, de én meghonosítottam neki :)
Nekem ez azért jó,m nagyon sok név tetszik, és ennyivel is kevesebbet kellett kiejteni a rostán. Azért mégsem szülhetek annyit, ahány név tetszik :shock:

Kitty: igen, nagyon tetszenek a régi nevek, bár ez nálam régi szerelem, mert már általánosban is Bendegúz-rajongó voltam (ami azért nem most volt :? )

Zuzmó: miért csak akkor?

Ildi: én pont a vezetéknevem miatt nem Eszter lettem. Akkor én is eszperente lennék :)

Manya: én is szorítok Miksának.

Anita: Bendi ovis, és lekopogom, már szeret járni. Bár most sajna, beteg, őt is elkapta ez a hányós-hasmenős vírus, begyűjtött egy arcüreggyulladást és gennyet találtak a pisijében. Nagyon ritkán beteg, de ezt most benyaltuk...
Én bankban dolgozom (a sárga alapon lófejesben :wink: ) és lakossági referens vagyok. :? Elég hamar vissza kellett mennem (muszájos volt akkor), meg is bántam, ha összejön a kistesó (Bendegúz szerint a kis Józsi), akkor nem töröm kezem-lábam visszafelé. Te?

Na, nekiállok és visszaolvaslak benneteket.

Jó éjt!
Kinga
kinga82

sziasztok.szép nevek vannak a listákon. :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Manya, szorítok én is Miksának. Tuti minden rendben lesz, de azért plusz egy szorítás mindig jól jön :wink:

Kinga, én is bankos vagyok :lol: :lol: :lol: Bár nálunk a fő a 'Bizalom', és csupa zöldek vagyunk :lol: :lol: :lol: Én meg az IT-n vagyok (azaz voltam, és jó sokára leszek)

Brigi

Kép

Kép
hékás

Jó reggelt!

Hékás, én nagyon jóban vagyok az IT HelpDesk-kel, m amint vmi hiba van,már hívom is őket :) Azt mondták, ez a jobb,m van, aki csak akkor telózik, ha már maga végleg elrontott mindent :)

Kinga
kinga82

Hello!
Mindjárt jönnek a szüleim, addig írok gyorsan.

Brigi!
Imádom leírni a nevedet, nagyon tettszik nekem :lol:

Kinga!
Csúnyán hangzik Bendi nyavajája
Nekem nem volt muszáj dolgozni mennem, Én döntöttem, hogy megyek. Gyanús, ha maradtam volna még 1,5 évet, megbolondulok itthon :roll:
Tesóbabával más lesz a helyzet, mert szeretnénk majd költözni és ide már nem is mennék vissza melózni. Na de ez még nagyon odébb van...Sajnos. Mennék már ma du. akár :lol:

Sárga alapon lófej, meg csupa zöld??? Mindjárt utánanézek, mert így nem ugrik be egyik sem és idegesít :lol:
:(

Zuzmo!
Mért toltatok a babaprojekt indításán?

Anita
Kép

Kép
gani

Kinga, én nem HelpDesk, hanem fejlesztés. Mi csináljuk a programot a fióki ügyintézőknek :lol: Szóval nálunk akkor hívják a helpdesket, amikor valamit elrontunk :lol: :lol: :lol: :lol:

Anita, köszi. Én is szeretem a nevemet.

És csupa jó hírem van. 3,1 kiló mínuszban vagyok. Éééééés jó rám a régi farmerom!!!!!!!!!!!!!!!

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi!
Olvastam a pü-t :lol: Köszönöm a segítséget :lol:

Ügyi vagy a kg-okat illetően! Ilyenkor a sikerélmény ad egy rakás új energiát a továbbiakhoz :wink:

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok Lányok!

Kinga én is üdvözöllek!Bár mostanában én keveset jövök.
Olvastam,hogy most műtetted meg a szemed.Ez lézeres műtét volt?Én is szemüveges vagyok,de többet hordok kontaklencsét.
Már régóta gondolkodok a lézeres szemműtéten,csakhát jó kis összeg.Úgytudom szemenként 250 ezer környékén van.
De pont tegnap csináltattam új szemüveget.Szép,trendit választottam.A szine piros és fekete,szögletes keretű.Összesen 27 ezer ft lesz.de ebből 20 ezret a munkahelyem visszafizet.A maradék 7 ezret,meg egészségpénztáros kártyámról lehúzzák.Úgyhogy igazán nem is fizetek érte. :wink:
Kb 2 hét múlva lesz kész.

Látom a babanevek a téma.Az újaknak mondom,hogy nekem október végén volt egy spontán vetélésem.Még csak 8 hetes voltam,így a nemét nem tudtuk.De a nevek már nagyjából megvannak(megvoltak) Lány:Fanni,Kira,Kiara Fiú:Martin,Patrik,Brendon
Ja és lassan kezdjük az újabb babaprojektet.Tehát ha hamar összejön a bébi,akkor még 2009-ben megszületik.
De ha nem bánjátok,már nem hagylak itt Titeket! :lol:

Most dolgoztam 2 hetet,most meg lesz egy hét leállásunk.Ugyhogy a jövőhéten itthon leszek.De mi ezzel a leállással még mindíg jobban jártunk,mint az a 250 ember,akit csütörtökön küldtek el.És azt hallottam,hogy még márciusban is lesz leépítés!
Hát ennyit a Bosch-ról.

Képzeljétek január 2.-a óta fogyózok.Sőt a párom is velem együtt.Lehet,azért könnyebb csinálni napról-napra,mert ketten csináljuk.Húzzuk egymást.Futunk,haspadozunk és súlyzózunk.És mellette délután már nagyon keveset eszünk,azt is olyat,ami nem hízlal.Volt olyan,hogy ebéd után már csak egy almát ettem meg estefelé.
A reggeli meg az ebéd teljesen megvan.Annyi azért kell!
Két hét alatt lement 3.5 kg és a haskörfogatomból 8 cm.Tök jóérzés!

Hékás!Te is fogyózol?És hogyan?Csak kevesebbet eszel vagy mozogsz is?Az én tapasztalatom,hogy nem elég visszafogni a kaját,mozogni is kell mellette.

Mmanya! Én is szorítok Nektek!!!!! :lol:

Most búcsúzom,igyekszek sűrűbben jönni!

Puszi mindenkinek! Jó éjt!

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Szia Sziszkó!

Nekünk is már csak 26 nap van a következő projekt indításáig, szóval azért nálunk is lehet, hogy még idén meglesz Ketteske :wink: De azért én is maradok :lol: :lol: :lol: Nem változtatok a neveken? Maradnak ugyanezek a talonban, vagy kerestek másikat?

És igen, tornázom is!!! Heti 4x voltam, aztán begyulladt a körmöm, és nem tudtam cipőt húzni a lábamra. De ma már el tudtam menni vásárolni, szóval hétfőn már megint megyek. Gratulálok Neked is fogyáshoz! Azért jó, ha van hozzá partnered. A párom azt mondta, hogy ha nekem beválik, akkor ő is elkezdi. Mondtam neki, hogy még most is bekapcsolódhat, egyszerűbb a főzőcskézés így, mint hogy amikor én abbahagyom, akkor meg ő kezdi el, de még nem sikerült meggyőzni. Pedig ma ráállítottam a mérlegre, és 3-4 kilóval nehezebb, mint egy éve volt :?

És tessék sűrűbben jönni!!!

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Brigi!
Ja, értem :) Akkor veletek konkrét kapcsolatunk nincs is. Kemény meló a tiétek is, azért milyen terhelést kell néha bírnia a rendszereknek :shock:
Ügyi vagy a kilókkal :) Én mindig előre fogyókúrázom ünnepek előtt, és akkor ált még mínuszban is kezdek ünnepek után. Mert az azért nem megy, hogy mindenki bejglit eszik, én meg sárgarépát :)

Anita!
Akkor én is kaptam egy olyan ajánlatot, amit nem utasíthattam vissza és amúgy is jól jött ki, de az én fiam nehezen szokott be a bölcsibe, így összességében meg sajnálom utólag.
Ha összejön a babó 2010-re, akkor már csak azért is otthon maradok, mert Bendegúz iskolás lesz 2011-ben, és akkor őt cipelem suliba, edzésre, haza. Ezt a bakos melóval, ahol minden nap fél 8-tól minimum 6-ig bent vagyok, nem lehet összeegyeztetni.

Sziszkó!
Még csak most megyek műttetni, ezért gyakorlati tapasztalatok kicsit később. Én IntraLasik-kel csináltatom, ez 227e szemenként. Viszont őt is lehet fizetni ep kártyával. Nekem sokba kerül a szemcsi a speckó vékonyítás miatt, ami azért kell mert 2-2,5 dioptria az eltérés a két szemem közt. Kontaktlencsét pedig már csak az egynaposat viseli el a szemem, azt sem egész nap, max 8, de leginkább 6 órán át. Nem gazdaságos. Amúgy most ratjtam is egy piros-fekete szögletes, vastag keretes van :D

Ma punnyadás van :) Néha olyan jó. Szerintem még ebédelni is Anyáékhoz megyünk. Mindjárt fel is hívom, befogad-e.

Kinga
kinga82

sziasztok...látom a fogyásról is szó van...hát akkor tőlem is egy johír....én 4 kilot fogytam................ :) :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Fogyihoz nem tudok hozzászólni, én nem fogyizok, nem is akarok :wink:

Gani, párodnak üzenem, hogy a mai településeink nagyrésze ősmagyar nevekről kapta a nevét :wink:
Vendég

Sziasztok lányok!

Hú, most olvasom ezeket a fogyás élményeket!!! Gratulálok! Én csak 5kg szeretnék leadni, de ez sem megy. Pedig most beteg is vagyok, nem nagyon kívánom a kaját és mégsem moccan a mérleg nyelve. Igaz a rendszeres mozgás biztos sokat segítene, na de 12 óra meló után kinek van kedve, vagy inkább ideje tornára?! Most a betegség miatt még otthon sincs kedvem tornázni. Na mindegy, Rubint Réka azért minden este rámkacsint a dvd lejátszóról, remélem hamarosan elcsábulok megint! :lol:

Sziszkó, tök jó hogy az új évben új erőre is kaptatok, ráadásul a pároddal együtt kezdted a fogyit, az mégjobb!

Mmanya, szorítok Miksáért!

Kinga, nem semmi hogy Bendi egyszerre kapta mindezt el! Jobbulást kívánok neki!!
Nekem csak hőemelkedésem van és az orrom van bedugulva. Semmi gyulladás a torkomban, vagy valahol! Így azt sem tudom mit szedjek be. Háromféle orrcseppem van, már egyik sem használ. Van valami ötletetek, házi praktikátok kidugítani? Férjecském azt mondta, próbáljam dugóhúzóval! :D :D Hát már tényleg csak azt nem próbáltam ki.
zénéildi

Hello!
Kitty!
Neki nem a magyarsággal van baja! Az a mániája, hogy mivel lehet majd csúfolni a nevet :shock: Pedig minden nevet lehet csúfolni. De hiába mondom neki :twisted:
Amúgy jól elszórakoztunk anno, amikor neveket kerestünk. Én mondtam a tippjeimet, Ő meg a csúftippjeit :lol:

Nem dolgozom a héten. Bogi beteg, vele vagyok táppénzen. Igazság szerint betegnek nem mondanám, mertnem látszik rajta semmi, de van benne egy kis baktérium, ami vizelési panaszokat okoz nála (éget a pisi) és erre szed gyógyszert is.

Így jobban van időm, meg idegzetem a főzőcskéhez is a héten. Holnap palacsintát sütünk, meg is beszéltük :D

Sziszkó!
Ketten azért mérföldekkel könnyebb a fogyi, mint egyedül. Főleg ahol gyerek van...
Most Én is nagyon szigorúan belevetettem magam 1 hete a Norbi update szerinti táplálkozásba.
Ezt a Callaneticset megnézem én is :wink: Én sem szeretnék ugrálni :oops:

Anita
Kép

Kép
gani

gani jobbulást boginak!!!!
ildi rubint réka nekem is apolcrol figyel... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!
Köszike!

Voltam a dokinál, a táppénz miatt. Ha már ott voltam, megmutattam a torkomat, ami fájdogál 2. hete, de egy torokfájással nem fogok dokihoz menni, az tuti. Szóval megmutattam, aztán kaptam rá jó kis augmentint. Nem is tudom, hogy az őszi arc-, homlok- és orrüreggyuszim előtt mikor szedtem utoljára antibiotikumot. Jó rég volt az bizti.

Szóval utána néztem a neten ennek a Callaneticsnek. Már töltöm! Holnapra lejön :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

gani neked is jobbulást. :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Hékás!
Igen maradunk az eddigi neveknél. :D Remélem nem rossz ómen!

Kinga!
Drukkolok Neked a műtéthez!Biztos sikerülni fog és sokkal jobban fogsz látni!
Majd írj,ha lesz már tapasztalatod!

Nita!
Te hogy fogyózol?

Gani!
Mi is a Norbi update féle fogyókúrát csináljuk.Most kértem kölcsön a Rubint Réka kismama dvd-jét.Hogy majd állapotosan se kelljen abbahagynom a mozgást.
Jobbulást Boginak!

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziasztok!

Apa keresztszülőtársának (még szinglik voltak, mikor felkérték Őket) is volt ilyen szemműtétje még '99-ben. Ő azóta is tökéletes szemmel tekint a világra. Akkor a műtétek után (mindkét szemét műtette) speckó napszemüveget kellett hordania és meg volt szabva, hogy mennyi idővel utána szabad csak teherbe esni. Azt hiszem 6 hónap volt a határidő. Akkoriban valami 300.000 ft körül volt a 2 szemműtét azt hiszem.

Nekem is van Rubint Réka torna dvd-m, de a kisbabás. Akkor szuper volt, de már Bogival igen combosító volna csinálni :lol: Emelgetni kellett meg minden, a gyerek volt a súlyzó tulajdonképpen.

Most hallottam a Mokkában, hogy július 1.től elvennék a családi pótlékot és rászorultsági alapon járna. Szép kis napkezdés. Elrontotta a napomat teljesen :evil:

Bankosok! :D
Meg mindenki!
Hátha tudtok segíteni!
Valami devizaszámlát szeretnénk nyitni. Még csak tapogatózunk, érdeklődünk. Olyasvalamire lenne szükségünk, amire itthon tennénk forintot és az adott országban az adott pénznemet lehetne levenni róla. Még nem tudjuk, hová megy apa dolgozni. Ha Ausztria, akkor nyilvánvaló, hogy jó lenne az euro devizaszámla. De volna egy Román lehetőség is, ott viszont még román lei a fizetőeszköz.
Ha tudtok erről valamit, írjatok légyszi!
Jöhet pü-ben is, hogy ne untassuk a többieket!
Köszi előre is!

Anita
Kép

Kép
gani

sziasztok.ma reggel teszteltem és POZITÍV!!!!!!halványka de ot van...kedden megyek uh-ra!!!!
sziszkó igazából annyi hogy egy nap 2-3 szor ha eszem... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Először is a legfontosabb: NITÁCSKA, NAGYON ÖRÜLÖK, GRATULÁLOK!!! Ha halvány is, de a lényeg, hogy látszódik :wink: Na majd mesélj, mi volt az UH-n :lol: :lol: És akkor most átmész a 2009-esekhez??? Ugye azért maradsz nálunk is :wink:

Ildi, jobban vagy már? És Bogi?

Sziszkó, miért lenne rossz ómen a régi nevek??? Fő az optimizmus :wink: Mi eljutottunk odáig, hogy fiúnevekből van egy azt hiszem 7 neves lista, hogy majd ebből választunk...

Én ha terhes leszek, szerintem megint megyek kismama-tornára. Marcival is jártam, és élveztem nagyon. Sőt, a szüléskor megkérdezte a doki, hogy jártam-e a kismamatornára, mert annyira jó a légzésem, hogy legalább fél órát nyertünk a kitolási szakaszon :wink: :lol:

Én is hallottam a családi pótlékot. Meg hogy a fizetéstől függne, hogy jár-e vagy sem. Remélem okosan húzzák meg a határt, és mi továbbra is kapunk majd :wink:

Devizaszámla: miért akartok devizaszámlát? Ha sima forint számlád van, akkor is a külföldi automatáknál az adott ország fizetőeszközét adja ki... Én nem örülnék, ha a párom külföldön dolgozna... Ti itthon maradtok, vagy mentek vele?

Az enyém most 3 napig van Szerbiában, de már idegroncs vagyok... annyira hiányzik a gyereknek az apja, hogy el sem lehet képzelni... Már fényképet mutattam neki, attól kicsit lenyugodott.
Este annyira zokogott, megvigasztalhatatlanul, szinte levegőt sem kapott, hogy már azon voltam, hogy megyünk az ügyeletre vele... de aztán nagy nehezen megnyugodott, és éjfélig hintázott :twisted:

Brigi

Kép

Kép
hékás

hékás nem megyek máshova én ezt megfogadtam....eddig kétszer mentem át.és kétszer el is vetéltem....hát most szűlni szeretnék......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?