Sziasztok Lányok!
Kinga én is üdvözöllek!Bár mostanában én keveset jövök.
Olvastam,hogy most műtetted meg a szemed.Ez lézeres műtét volt?Én is szemüveges vagyok,de többet hordok kontaklencsét.
Már régóta gondolkodok a lézeres szemműtéten,csakhát jó kis összeg.Úgytudom szemenként 250 ezer környékén van.
De pont tegnap csináltattam új szemüveget.Szép,trendit választottam.A szine piros és fekete,szögletes keretű.Összesen 27 ezer ft lesz.de ebből 20 ezret a munkahelyem visszafizet.A maradék 7 ezret,meg egészségpénztáros kártyámról lehúzzák.Úgyhogy igazán nem is fizetek érte.
Kb 2 hét múlva lesz kész.
Látom a babanevek a téma.Az újaknak mondom,hogy nekem október végén volt egy spontán vetélésem.Még csak 8 hetes voltam,így a nemét nem tudtuk.De a nevek már nagyjából megvannak(megvoltak) Lány:Fanni,Kira,Kiara Fiú:Martin,Patrik,Brendon
Ja és lassan kezdjük az újabb babaprojektet.Tehát ha hamar összejön a bébi,akkor még 2009-ben megszületik.
De ha nem bánjátok,már nem hagylak itt Titeket!
Most dolgoztam 2 hetet,most meg lesz egy hét leállásunk.Ugyhogy a jövőhéten itthon leszek.De mi ezzel a leállással még mindíg jobban jártunk,mint az a 250 ember,akit csütörtökön küldtek el.És azt hallottam,hogy még márciusban is lesz leépítés!
Hát ennyit a Bosch-ról.
Képzeljétek január 2.-a óta fogyózok.Sőt a párom is velem együtt.Lehet,azért könnyebb csinálni napról-napra,mert ketten csináljuk.Húzzuk egymást.Futunk,haspadozunk és súlyzózunk.És mellette délután már nagyon keveset eszünk,azt is olyat,ami nem hízlal.Volt olyan,hogy ebéd után már csak egy almát ettem meg estefelé.
A reggeli meg az ebéd teljesen megvan.Annyi azért kell!
Két hét alatt lement 3.5 kg és a haskörfogatomból 8 cm.Tök jóérzés!
Hékás!Te is fogyózol?És hogyan?Csak kevesebbet eszel vagy mozogsz is?Az én tapasztalatom,hogy nem elég visszafogni a kaját,mozogni is kell mellette.
Mmanya! Én is szorítok Nektek!!!!!
Most búcsúzom,igyekszek sűrűbben jönni!
Puszi mindenkinek! Jó éjt!