Új privát üzeneted érkezett!

Marcsi!
Sajnálom a fejfájást, meg az apával való összeveszést is!

Viki!
Remélem a kávétól elmúlik a fejfájásod.

Most egy törlés után nem látok semmit a szájában! Most akkor mi van? De tejet nem evett előtte, hogy az lehetne. Lehet, hogy a Nurofentől maradtak fehér foltok a szájában?

d.dodó

Sziasztok!

Hófordulósoknak utólag is nagy cuppantás!

Betegeskedőkek mielőbbi gyógyulást! Mind a babáknak, mind anyukáknak!

Akik dokihoz mennek, nekik drukk!

Hú, látom, egyre ügyesebbek itt a törpikék!

Én is hoztam néznivalótkat:
Kép

http://www.videoplayer.hu/videos/play/301697

http://www.videoplayer.hu/videos/play/301700

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Dodó!
Sztem töröld még át 1-2 alkalommal, és ha továbra sem látsz semmit, akkor okés a dolog.

Te vettél be gyógyszert?
20150601134430

Kriszti!
Ámulok Levin és bámulok! Az egyik legfiatalabb baba és mégis milyen ügyes!

Kép
20150601134430

kriszta!
Hú milyen kis akrobata Levi!

brúnó anyukája!
Hát igen, vagy megfázás, vagy vírusos! Torokfájás, fejfájás, láz, köhögés.

d.dodó

viki!
Én nem vettem be semmit. Csak Tantum Verdét fújok!

d.dodó

Pedig jobb lenne, ha még csírájában elkapnád, főleg h hőemelkedésed van.

Gyógyszer be, rá forró tea és bebújni az ágyba!
20150601134430

Viki!
A gyógyszer be, forró tea, az addig stimmel, mindjárt veszek is be. De ágybabújás nem megy! Lizy ébren van, és nem rég aludt, úgyhogy egyhamar nem is fog újra aludni!

d.dodó

Vidd őt is a nagyágyba, pár játékot készíts oda. Ez hátha bejön. :wink:
20150601134430

Sziasztok!

Leának és Jázminnak boldog hófordulót!

Muffin nagyon kis ügyi Eliot, a fényképész meg dilis!

Bondi gyönyörű az a kép amit felraktál. Remélem egyszer én is eljutok egy ilyen helyre! :roll:

Kike jobbulást szegény kis Dominak!

Marcsi sajnálom az apa dolgot, meg a fejfájást is, azért tényleg nem árt kivizsgáltatni magad!

Titi hogy milyen ügyes a fiad! Lassan elindul! :D :D

Kriszti Levi is milyen kis ügyes! szegénynek látom kicsit koppant a buksija az első videó végén! Pusz neki.
Tényleg még azt szerettem volna tőled kérdezni, hogy nektek működik még a párologtató?

Apa hazahozta a kocsit a szerelőtöl, szinte nem is látni hol égett ki. Az a lényeg hogy szuperul megcsinálták. Jövőhéten megy műszakira, remélem minden okés lesz.

Most pedig megyek kicsit sétálni Vicóval mert gyönyörű napsütéses idő van. És nincs hideg!!!!!!!!

Kép
linda24

Sziasztok!

Orsi! Nagyon tündér Emma! Nekem az első kép tetszik a legjobban!

Márti! Nagyon ari a vers! :lol:

Muffin! Nagyon ügyes Eliot és te is, hogy így betartottad az előírtakat!

Kike! Hogy van Domi? Jobbulást nektek!

Marcsi! Sajnálom, hogy összekaptatok apával. Az enyém azért segíteni szokott, de ha beteg vagyok, ő sem veszi észre, hogy talán nem nekem kéne megfürdetni a gyerekeket vagy ilyesmi.

Zsuzska! Gratula a fogacskához!

Dodó! Nektek is jobbulást ! Annyi most a beteg! :cry:

Bondi! Nagyon szép a kép!

Dittke! Gratulálok a fogacskához!

Evelyn! Szerintem is odaadhatod a tejet (bár már biztos oda is adtad) És gratula az ügyes kisfickónak4

Orsi! örülök, hogy semmi komoly baj nincs Emmával!

Magdi! Kitartás! Majdcsak kibújnak azok a fogacskák és lesz ez még sokkal sokkal jobb!

Viki! Jó az új vonalzója Lalónak! Na itt meg már nem is az van! mindegy!

Titi! Nagyon édi Levi! És lehet, hogy nem eszik, nem alszik, de a mozgásban nagyon gyorsan fejlődik! Hátha jó teniszező lesz!

:lol:

Zsuzsa! Remélem Brúnónak megszűnik a dugulása! Sütőtök meghajtotta! :shock: Én úgy tudtam az fog! De lehet ez is babafüggő!

Kriszti! Nagyon ügyes Levi is! Már kúszik! :lol:

Linda! Még jó, hogy jól megcsinálták!

Itt is gyönyörű idő van! Van vagy 5 fok, de ez a múltkori -11-től is 16 fokkal több! Olyan jó!

Ma voltunk Ringatón! Hát az én leányzóm annyira élvezte! Hangosan kacagott és állandóan mosoly ült a pofiján! Imádom4 Mindenkit levett a lábáról. Majd megyünk máskor is!
Feladtam végre a gázártámogatásos papírt, voltam a Tescoban. Vettem babakekszet Jázminnak! Hogy hogy eszi! :shock: Meg sem gondoltam volna! Egyáltalán nem fuldoklik, odaadom a kezébe és megeszi az egészet. Bezzeg a főzelékben, ha van egy apró darabka, majd megfullad tőle!
Most majd próbálom ezzel a keksszel sűríteni a délutáni gyümit is.

Ja és rájöttem, hogy iért nem alszik a gyerekem. Nem volt neki elég tápláló a kaja amit kapott. Muszáj napi két főzeléket adnom neki! Hiába issza meg a 210 tápot ahányszor csak adom, este meg a 250-et, éjjel felkel. De ha rendesen megvan a napi két főzi (táp nem is kell ilyenkor, merta többi szopi), akkor gyönyörűen alszik éjjel. Ma is este fél 9-től reggel fél 8-ig aludt.

Én meg itt mindent a fogára fogtam! Pedig megint csak a kaja a ludas!

Kép
szly27

Jaj ez még elfelejtettem: Köszönjük a köszöntéseket, nagyon jól esett!

Kép
szly27

Elaludtam, jól esett. most bevettem az utolsó db algopyrint is, innentől nem tudom,mi lesz...

Közben pedig hívott a nagylányom: Megkapta a félévi bizonyítványát, ÉS MELLÉ KAPOTT TANTESTÜLETI DICSÉRETET IS!!!!!Olyan büszke vagyok!
Mindezt a győri Révai Miklós gimnáziumban! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Viki!
Szupi a vonalzód!

Gratulálok Jázminnak!

Levit pedig megnéztem, és csak ámulok és bámulok!
Vendég

Szilvi!
Miket szeret Jázmin? Milyen főzeléket?

Marcsi!
Nagylányodnak gratlua!
20150601134430

Na most értem a végére az olvasásnak, de már el is felejtettem mit akartam írni....

Kaptunk a dokitól beutalót alváslaborba, február 4.-ére kaptunk . Menni kell délelött akkor kivizsgélés és hazamehetünk és este fél 7-re kll menni és ottalszunk, mindenféle szerkentűvel felszerelve Levit. nagyon kíváncsi leszek....

A depiseknek küldök az itteni ragyogó napsütésből és jóidőből.

Én fáradt vagyok, mert ma éjjel sem aludtam valami sokat. Még azért nem hagyom abba a viburcolt, még adok neki pár napot. Jó lenne végre, ha valami segítene...

Evelin: eliot csuda ügyes! Figyeld meg a végén 1 éves korára ugyanazokat fogja csinálni, mint a társai!

Legkisebb gyermekem éppen ficánkol, olyan diszkréten legalábbis még nagyon gyengén érzem, de a szeméremcsontom felett épp bökdösést érzek. HOLNAP LÁTHATOM VÉGRE MEGINT!!!!!! Kép Kép

MARCSIKÁM DRÁGA: MARS EL A DOKIHOZ, INKÁBB LEGYEN FELESLEGES AZ UTAD, MINTHOGY VALAMI BAJ LEGYEN!!! NEM VICC! SOKKAN VAGYUNK AKIK SZERETNEK ÉS SZÜKSÉGÜNK VAN RÁD! IGEN MI IS KÖZTÜK VAGYUNK! ÉN MÁR ÚGY VAGYOK EZZEL, HOGY JOBB FÉLNI, MINT MEGIJEDNI!!! GYÓGYPUSZI NEKED ÉS MINDEN RENDBEN LESZ!!!

Véda: én szeretek kisérleti nyúl lenni! Kép
Én is benevezhetnk nálad arra a kapszulára? Amúgy terhesek is szedhetik? Mennyi idős kortól lehet adni?

Dóri: igen megyek a dokinőhöz is az afp eredmények miatt.

CSAJOK: SZORÍTSATOK, HOGY MINDEN RENDBE LEGYEN A BABUCIMMAL!!! MÁR NEM BÍRNÁM KI, HA KIDERÜLNE, HOGY GÁZ VAN ÉS MENNIE KÉNE..... Kép

Dodó: jobbulást nektek! Gyógysimi nektek!

Tamikám: milyen volt a torna? Anna gondolom megint mintagyerekként viselkedett.

Magdi: örülök, hogy jöttél kicsit!Nem vagy ezzel egyedül én is ilyen vagyok, sőt, ha Levi nem eszik vagy alszik elég ideges is szoktam néha lenni és akkor nagyon brutál vagyok...

erről jut eszembe: úgy sajnálom a gyerekeimet, olyan egy idióta tudok lenni. Egyáltalán nincs türelmem és sokszor viselkedem idiótán. Kiabálok velük tehetetlenségemben és néha a kezem is eljár. Persze ilyenkor nagyon elszégyenlem magam és "sajna" bocsánatot kérek és megszeretgetem őket amitől tiszta hülyének néznek. Olivér már szokta is mondani hogy szeretlek, de ne csinálj butaságot. (ezt azért mondja, mert amikor lehiggadok bocsánatot kérek tőle, hogy ilyen butaságot csináltam)
Az a baj velem, hogy én nagy gfeszültségbe és nem akarom ecsetelni, hogy miben nőttem fel szeretgetés nélkül és annyi bennem a szeretet, de a flusztráltság és feszültség is, hogy sokszor nem tudom őket szétválasztani. Kicsit zavaros lehet ahogy leírtam, de remélem értitek. Hamar elvesztem a türelmem, mint az anyám annak idején és akkor állat vagyok, de ha lehiggadok akkor meg össze- vissza szeretgetem őket.
Azt gondolom, ha már valamiért megszídtam a gyereket akkor akármilyen hülyeség is ki kéne tartanom a dolog mellett és csak idővel szeretgetni és nem bocsánatot kérni a szídásért. Miért ilyen nehéz ez a gyereknevelés.
Meg az sem segít, ha tamás itthon van és nem ért velem valamiben egyett akkor a gyerek elött teszi szóvá és a gyerek meg ugyanúgy rászól legközelebb. Pl.: " Titi, hagyd már abba"...
Olyan össze-visszaság van bennem és rendet kéne már tennem magamban, de nincs hozzá erőm...

Na megint rátok zúdítottam a hülyeségemet...

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Marcsi: gratula a nagylányodnak és örülök hogy pihiztél!!!

Szly: Nagyon édes lehetett Jázmin! Azt hiszem én is veszek Levinek kekszet. A kenyérhéjjat nagyon szereti mindig ráveti magát, mint egy éhes oroszlán...
Rolkó hogy van?

Viki: nagyon szupi a nyagyfiús vonalzótok! :lol:

Linda: Vivi hogy van? És te???

Magdi: melyik görögbe mentek?
Én is nagyon szeretem és én dolgoztam is görög étterembe... Szerinted hány kg-ot híztam? :oops:

V.Kata: neked hogy esett a torna? mit ettetek utánna? Készültkép a csajokról? Kérjük őket!!!

A. Kata: hogy vagy? tudtál aludni? Adél cica nyugis volt éjszaka? Gondolom most kihasználod ezt a csodaszép időt a depitlenítésre....

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Na, vagyok újra, kicsit voltunk kint.

Marcsi! Gratula a lányzónak! :D

Szly!
Úgy látszik Jázmin már felnőttesen akar étkezni! :D

Linda! Sajnos a mi párologtatónk már nem működik, mert Apa kari előtti nap fellökte és eltört. :cry:
De a párásító rész megvan, csak a nagytál tört el, ha találok vmi szép tálat, akkor csinálok újat.

Viki! Nagyon jó az új vonalzód!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Titi drága ne emészd magad! Te jó anyukája vagy a gyerekeidnek!
Különben fel sem vetődne benned a kérdés!
Igen, néha nagyon nehéz, de megoldju!

Legeslegkisebbik topicbabánknak pedig semmi baja sem lesz, egy makk egészséges pici baba! Nyugi!
Most akkor megtudakolod a nemét, vagy sem? Azt hiszem, ebben elmaradtam... :roll:
Vendég

Viki! Bébiételben mindent, amiben gyümi van. Bár a máj nem csúszott annyira, de azért megeszegette azt is. Háziban szintén amiben gyümi vagy gyári kaja van. Szóval azért eszeget, csak minden barack, vagy banán ízű legyen. Az alma nem jön be annyira. Viszont tejpép semmilyen formában, már mindenhogy próbáltam, de nem jön be neki!

Titi! Úgy tényleg nehéz, ha nem értetek egyet a gyereknevelésben. Van, hogy mi sem értünk egyet valamiben, de én próbálom visszafogni magam és akkor mondani, ha Roli már nem hallja. Ennek ellenére sokminden van, amit én soha nem engedtem volna meg, de apa igen és mostmár hiába ugrálok, meg van szokva a dolog (ilyen pl a konyhapulton ülés és evés). Idegesség, hát nálam is van, hogy felmegy a pumpa, de bántani nem szoktam. Van hogy pl Jázmin sír, emiatt mondjuk idegesebb vagyok és Roli csinál valamit, ami nem is akkora nagy baj, de mégis úgy reagálom le. Na ilyenkor szoktam én bocsánatot kérni tőle úgy, ahogy te is. De ez van, nem vagyunk tökéletesek!

Kép
szly27

Én olyan hülye vagyok................

Régen, amikor valami jó vagy rossz történt velem, mindig hanyatt-homlok rohantam az apukámhoz, elmesélni neki.

Most is hívni akartam.
Egy gondolat csak, de rögtön eszembe is jutott, hogy nem tehetem.
mikor fog végre ez elmúlni?
annyira rossz...

azt hiszem, megpróbálom inkább kiszellőztetni a fejem, meg Emmát is.
Vendég

Titi! Dehogy lesz gond az aprósággal! Ilyet ne is gondolj!
És ajánlanék valamit. Tegnap voltam egy csajnál, Bach-virágterápiával (semmi köze a zenéhez) foglalkozik, és úgy döntöttem kipróbálom. Személyre szabottan kutyulja a lötyit, amiből napi 4x4 cseppet kell bevenni. Mondta, hogy lehet csak 2-3 hét múlva érzem majd a hatását, ez a gyakoribb, de lehet, hogy hamarabb. A lényeg, hogy már egy jó napja szedem, és nem tudom, hogy csak jó napja van-e Levinek, de ma még csak egyszer volt sírás(mikor az első videó készült), valahogy több türelmet érzek hozzá, mindent együtt akarok vele csinálni, és ez így jó.
Szerintem egy próbát mindenképpen megér!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kimma: jó, hogy tudtál jönni! Kérünk lépeket is! nemirigyellek a felújítás miatt. Ránk csak 2-3 év múlva vár, ha lesz pénzünk. Pihenni azért tudsz?

Hát csajok én tuti terhes vagyok, mert most ettem meg 2-3 sütit és most úgy jólesne egykis savanyúkáposzta..... Kép
Mivel nincs itthon, így lehet megvigasztalom magam egy kis ropi pereccel...
Fogyisok bocsi.....

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi! Rolkó jól van, most alszik. Mostanában verselünk. Ami tetszik neki, veszett hamar megjegyzi, de ami nem, azt hiába szajkózom, nem mondja.
A pici pedig egészséges lesz és nyugi, mindenkiben van félsz ezzel kapcsolatban, így egészséges. (én szeretném tudni a nemét)

Kép
szly27

sziasztok lányok!

nagyon le vagyok maradva. majd visszaolvasok... egyszer... talán... de csak gyűlik-és gyűlik és gyűlik.

azért jöttem, mert tegnap nem tudtam benézni mert nem voltunk itthon... de ma jöttem és azért hogy

Lackófickónak boldog feledik szülinapot kívánjak!!! jól beelőzte az én törpémet... pedig egy napra voltunk kiirva az anyájával :D

és asszem még Jázmin is most tölti a 7 hónapot.

szóval őket isten éltesse sokáig!!!

Ha valakit kihagytam elnézést és nekik is boldog hófordulót vagy névnapot kívánok. Bocsi ha nem jegyeztem meg!

mennem kell tovább. foglalkoztatni kell a törpémet :D

Kép

Kép
timi1982

Itt is olyan csudaszép idő van! Pulcsi-mellény verzióban vittem ki Levit, persze kendőben, leizzadtam így is és Levinek is melege volt.

Hétágra süt a nap, küldök belőle mindenhova és mindenkinek aki szeretné.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Marcsi! Gratula a leányzódnak, büszke is lehetsz rá!

Kép
szly27

Jaj és elfelejtettem írni, hogy az előbb Jázmin felült! Annyira gyorsan fejlődnek!

Timi! Köszi!

Kép
szly27

Marcsi! Gratula a nagylányodnak! Én ismerem a Révait, úh tudom, ez hatalmas eredmény! Menjetek ki Emmával, egyszerűen csodálatos idő van. Én is csak etetni jöttem be, mindjárt indulunk is tovább Brúnóval. :)

Viki! Köszi szépen, a kakikérdés pár perce megoldódott.... Most nem merem kibontani, mert félek a két napi terméstől.... :twisted:

Bondi! Soha nem csináltunk még disznóvágást, a férjem mániája és hobbija a mangalicázás. Esküvő után vett egy kis vörös szőrű csodát (Larsnak neveztük el) és ismerősökhöz vittük egy gyönyörű domboldalba nevelkedni. Már akkor is tudtuk, hogy nem lesz erőnk levágni, úh elcseréltük egy másikra és azt böktük le. Férjem tegnap este töpörtyűkrémet gyártott, az nagyon finom lett, úh azt küldöm Neked, jó éétvágyat! :lol:

Aki teheti, menjen ki a szabadba, én is teljesen feltöltődtem!

Zsuzsanna

Kép
brúnó anyukája

Kriszti: hol lakik ez a csaj? Mennyibe kerül?

Köszi csajok aranyosak vagytok! Bizom benne, hogy hamarosan átlendülök ezen és ésszel is tudok majd hatni a gyerekeimre. Sajna Olivérnél elég későn kaptam észbe, mert sajna elég durva lett és ezt nekem köszönheti. Az oviban is nekimegy másoknak, pedig még friss hús...
Itthon is, ha valami nem tetszik neki elkezd kiabálni, hogy naaaaaaaaa és nekünk jön. Elég durva mostanában. Gondolom több figylmet is akar abban a korban van. És mindenkitől eltanulja a rosszaságt, sajna hamarabb, mint a jót...

Marcsi: sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de nem fog elmúlni. Anyu lassan már 3,5 éve elment, de még mindig fel akarom hívni néha és ha hazamegyek keresem....
Kimegyek a temetőbe és csak bámulom azt a kőhalmot és nem értem mit keresek ott...
Olivér is csak úgy ismeri a nagymamáját, hogy egy kőtömbnek viszünk virágot és ott lehet gyertyát gyújtani...
Bocsi csak kijött...
De hidd el ottvan veled és vigyáz rád!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Jöttem vissza, és íme a beígért képek:

Kép A szombat reggel :)

Kép Már így ülök :)

Kép A mai ebéd után

Kép Ágival tévéztem :)

Kép No comment :)

Kép dettó :)

Kép
zsuzska72

Zsuzsa: én is szívesn beneveznék egy kis mangalicára. Már ki is nyitottam az ablkot ha jut nekem is jöhet! Hát nekem sem lett volna szívem a sajátot leölni...
Túl vagy már a rendrakáson?
Örülök, hogy ott is jó az idő!
Ha lesz egy kis időd tegyél képet magatokról!

Jázminnak nagy nagy gratula!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi! Hát Ő Tatabányán, de biztosan van Budapesten is.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Zsuzska: gyönyörűek a gyerekeid!
Ez a huncut mosoly!!! Meg kell zabálni!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Marcsi! Viki!
Az új vonalzótok nagyon bejön nekem!

Marcsikám!
Ölelés Apud miatt...

Titikém!
Drukk holnapra! Minden rendben lesz, én tudom... Febr.5-re is drukk! Jaj, remélem, kitalálnak ott valamit, és mind2-en, akarom mondani mind3-an, sőt az egész család kipihenheti magát!
(Szeretnél kísérleti nyuszi lenni, drága? Én boldogan várlak! Majd egyeztetünk!)

No, mennem kell! Levegőzzön, aki tud!
Vendég

Tomi nagyon édi! Body haláli! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Jaj, Titi!
A kapszulát meg személyesen megbeszéljük, úgyis jössz ide, nemigaz? :wink:
Vendég

Kriszti: mennyibe kerül?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Na, kicsit belendült a topik!

Titi!
Én is édeset mindig megfejeltem egy kis sós ropipereccel mikor terhes voltam! :) Mondom én, hogy lányod lesz!
Drukk a dokihoz!

Marcsi!
Nagy nagy gratula a nagylányodnak!

Marcsi, Viki!
Jó az uj vonalzótok! :)

d.dodó

Sziasztok!
Nagyon szepen köszönjük a köszönteseket!
Olyan kedvesek vagytok, hogy eszetekbe jutunk!!
Termeszetesen en is mindig gondolom, hogy köszöntenek sokakat, de nem birom a tempotokat!....

Kepzeljetek, mi törtent:
ma seta közben elaludt Lea ES:2 oran at aludt!!!ilyen meg sose volt!

Remelem, hogy mminden rosszkedvü es kedvetlen környeken olyan gyönyörüen süt a nap, mint nalunk!!

Sajnos Rebinek tüszös mandulagyulladasa van...mar el van latva antibiotikummal.

:arrow: Patr
Rebinek is annyi aprosaga van a szobaban - azt sem tudom, hogy csoportositsam, rendezzem...örület!Gratula a rendhez!

:arrow: Muffin
De jo, hogy igy alakult a fenykepezövel!
kivancsi vagyok, mit mondanak a BHRGben!

Hozzataplalas
kb. harmad bebieteles üvegnyi - amit Lea megeszik. Alma,repa, sütötök, krumpl.
csinaltam neki krumplipüret:atpasziroztam, oliva olajat es anytejet tettem hozza. izlik neki!

Ja, Rebinel nagyon erös szekrekedes alakult ki anno. Most azzal probalkozom, hogy mindenbe valannyi olivaolajat teszek)!..meglatjuk...eddig OK!

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Dóri: megbeszéljük vasárnap!!!!

Kryss: jó, hogy jöttél! Miért is felejtenénk el! Örülök, hogy Rebus aludt egy jót!
Jobbulást neki!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Kryss! Leának boldog hófordulót!

Tényleg, az olajat nekem is mondta a védőnő, hogy most már rakjak a főzijébe, de eddig elfelejtettem. A zsírban oldódó vitaminok miatt vagy valami ilyesmit mondott.

Zsuzska! Nagyon szép gyerekeid vannak! De jó neked, már a nagy gondolom sokat pesztrálkodik!

Kép
szly27

kijavítottam a táblit, mostmár küldöm andinak!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
szly27

Lenne egy kérdésem:a doki azt mondta hogy adjak Dominak köptetőt is-tény hogy nagyon köhög,olyan rekettesen...de nem fogja nagyon megköhögtetni a köptető-annyira hogy hányjon??
Mindenképpen kell neki adnom?

Kép
Kép
Kép
kike

Mármint ártok vele ha nem adom?Az tény hogy nehezen köhögi fel,többszöri köhögéssel.
Úgy sajnálom szegényemet,ennyire még nem volt beteg :cry:

Most is meg sem mértem a lázát,de adtam neki nurofent,mert biztosan nagyon fáj a torka.

Kép
Kép
Kép
kike

Titi! Nekem ingyen volt, de amúgy 4ezer lett volna. Ebben majdnem 2 óra beszélgetés és a csepp is benne van.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok, köszi a hiányolást épppen horroraltatok, mostanában napközben ez van ( meg néha éjjel is)....
Ki vagyok, mint a kutya, Adél meg ordít és már mindent kipróbáltam.
Ha túlélem, jövök reagálni...

Kép
andkata

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.15 15:37-kor.
Vendég

Sziasztok!

Előszőr is
Lackónkat Istenke éltesse nagyon sokáig,feledik szülinapja alkalmából.
Anyukájának meg ismét köszönöm a hiányolást :wink:

Dodó: Lizinrk és neked is jobbulást.Remélem azért nem szájpenész elsz.

Marcsi:Jobbulást.Nekem ugyan ilyen fejfájásom volt.Volt h a konyha kövön térdeltem és a halántékomnál akartam összenyomni a fejem,és közbe bömböltem.Kivizsgáltak,semmit nem találtak.Azt mondták délutánonként aludnom kellene.
Sajnálom a balhét apával,de eggyet értek azzal amit írtál.Igazad van.
Gratulálok nagylányodnak!Nem csak szép,okos is :wink:

Ami: Sajnálom h fulladsz.Anyukám is.Évek óta vizsgálják és egyszerűen csak a karjukat tárják szét,melkas röntgen minden lelet negatí...azt mondják passz...
Én is full depis vagyok,sajnos nem csak néha egyre jobban úgy érzem.

Titi: Levi nagyon ügyes ahogy áll :wink: Babáddal meg minden rendben lesz.

Kriszta. Te Leveid se semmi :shock: Bach virág kúrát csináltam.
Nekem sajnos sz@rt sem ért :cry:

Linda: örülök h szupi lett a kocsi.

Szly: Örülök h kiderült. csak a kaja a ludas és megint jó éjszakátok van.Az meg mégjobb h akkor megint csak tejcsit kap a főzi mellé.
Köszönöm h betettél minket a tábliba,szuper lett.Cupp érte.

Zsuzska:Tomcsi nagyon édes.Az a ruci meg,megzabálom:D

Bondi:Beszéltem Verával,szerdán eldobom neki a babakocsit.
Ja apa tényleg lazára vette a figurát,de elmondta mi baja van.Meghallgattam,nem szívesen mennék bele abba amit kért (külföld még mindig),de abba maradtunk, nyárig ő is én is átgondoljuk.

Vkata: Remélem Dórit tényleg csak a foga bántotta.és minden rendben lesz.

Kike: Domikának jobbulást,apa meg egy angyal!!!
Tényleg,ajándékod megkaptad már????

Tami:Amit privibe ígértem h leírom,beszéljük meg majd személyesen,mert neki álltam,de valahogy nem tudom leírni,úgí ahogy valójában érzem.

nicike

Rólunk: Lili nagyon nyűgös.Jó kedve van végülis, de olyan ordítási rohamok jönnek rá h csuda :cry:
A hordozóját kinnőte...Autós ülést nem tudok neki venni mert 7 kiló,azok meg álltalában 9 kilótól vannak,nem is nagyon tud még ülni,egyedül a concord, ami állítólag újszülött kortól 4 évesig használható,de most pont nincs rá 60 ezer forintom.De a hordózóba szószerint nem tudom bele préselni csórikámat,íígy nem tudom mit csináljak.
Pénz az ablakban...Ráadásul 1 hét alatt kinőtte az összes 62-es ruháját.A lehető legrosszabbkor!De örülök h nő.
Csak anyukámnak adtam hétvégén azt a pénzt amit félre tettünk.
Meg apa nem dolgozott,mert bedepizett,és elégé elhagyta magát ilyen téren.De nem szídom,szeretem.Lenne pénzünk csak anyunak szüksége volt rá.Na mindegy nem panaszkodom csak kiírtam magamból...

nicike

Lili a szájához akarja húzni a lábát,de nem tudja! Csak erőlködik meg húzná szegény,de nem tudjaodáig húzni.Láttam itt már több baba a szájába veszi a lábát,de ő nem tudja,csak erőlködik,ez nem baj??

nicike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?