Új privát üzeneted érkezett!

Eliot nagyon ügyes! :lol:

Kép
dittke

Megőrülök! :( ez nem az én napom! Nekem 37,5 a hőm, Lizynek most nézem, hogy szájpenésze van! Fasza! :(

d.dodó

Tominak és Izának is gratulálok a kis fogakhoz!
Dórinak meg bújjon ki mielőbb!

Eliot nagyon ügyi, szerintem titkos radarjai vannak, mint minden babának. Fel akarja vidítani anyáját.

és eddig szuperül csinálja! :P

Mi most jól aludtunk, 3 ébredéssl és fél nyolckor nekem kellett ébreszteni, mer hnegyed 9-re volt időpontunk.
Azóta viszont nem akar aludni a drágám.

Viki!
A csúzliszájhoz még: nem csak minden iránybaan mozog, hanem MINDIG.
(ebben is rám hasonlít :P )
egyész nap: bábábábádádádádá...
Apa mondta is, hogy hjaj, még egy lepcses a családba.
na de ő székely, ugye alig-alig szól :P

na befejezem, inkább eszem valamit.

Kata!
Hányra menjünk?

Tami!
Mikor zavarunk legkevésbé?
Agócs Írisz-képek, deBondi már úgy rémlik, válaszolt.

És.
depresszióval küzdők, usgyi kifelé, szépen süt a nap (itt legalábbis)
Vendég

velünk semmi különös nincs.... Lizának elmúltak az ekcémás pettyei néhány nap alatt :) És horkol :shock: Viszont van egy újkeletű dolog nálam... nem tudom hová tenni... szóval olyan, hogy nagyon jó kedvem van, aztán hipphopp tovaszáll és olyan világvégi hangulatom van. Nincs kedvem senkivel beszélni és elbújnék minden és mindenki elől.... Liza a foga miatt elég nyűgös és kikészülök tőle és tiszta ideg vagyok ettől. Nem tudok tőle semmit csinálni mert állandóan azon aggódom, hogy mivan ha felébred és megint sír és ettől kezdek sírni. Na mind1...

Nem tudom hogyan csináljátok, de én nekem cirka 30oldalt kellene visszaolvasni.

Otinak utólag is boldog születésnapot kívánok! Lizi barátosnéja hogy van??? Hiányolja mindig! Szerintem ezért sír :wink:
magdolnam

Emma ügyes volt tegnap!

Kép
dittke

Alig várjuk már a torkos csütörtököt! Már foglaltattam is asztalt, egy görög étteremben.... Annnnnyira szeretjük a görög ételeket, hogy csak na. Ha lesz rá mód, akkor el is viszünk... feltéve ha ugyanolyan áron biztosítjják. (tavaly nem volt rá lehetőség,csak az ottfogyasztás volt 50%kal olcsobb)
magdolnam

Orsi!
Nekem van 2 olyan székely barátom, akinek alig áll be a szája :lol: :lol: :lol:

Magdi!
Szeretgesd a babádat! Neki erre van a legnagyobb szüksége!
20150601134430

én szeretem meg szeretgetem, de amikor visít és hiába csinálok bármit attól én is sírvafakadok
magdolnam

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.15 15:38-kor.
Vendég

Jelentem apának lejárt a munkaideje, hazajött, összevesztünk úgy, ahogy illik, most felkapta a másik munkahelyhez való motyóját és elviharzott.
1 órára Pápára megy, oda kb 1 óra az út, gondolom addig már haza sem jön. Szép.
még neki áll felljebb.
Vendég

jajjj, Otinak mi a baja? Vissza kéne olvasni kicsit gyorsabb tempóban... :oops:
magdolnam

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.15 15:39-kor.
Vendég

Egy órája megjöttünk a dokitól:ahogy sejtettem-a torka-kapott antibigyót,és a többi ami ilyenkor-orrspré,orrszívás,orrcsepp.

Aludt háromnegyed órát,én meg pihiztem,de olyan vagyok,mint a mosott rongy :(

Kép
Kép
Kép
kike

Apa mos,tereget,rendet rak! :D

Kép
Kép
Kép
kike

És egy szó nélkül segít,amire megkérem,éjszaka felkelt orrot szívni-segíteni,odahozza a gyereket :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kike 2009.01.19 11:13-kor.

Kép
Kép
Kép
kike

Gyakorlatilag képtelen vagyok követni, annyit írtatok...

Andikám!
Már ég a pofám... :oops: :oops: :oops: Apus 2 órán át szöszölt a géppel, hogy sikerüljön CD-re menteni a könyvet, de egyszerűen nem boldogulunk, pedig már valami informatikus haverját is felhívta, de folyton kiírja, hogy írásvédett :evil: Most már nem is próbálkozom tovább, elküldöm neked postai úton a kinyomtatott verziót, azt úgyis könnyebben elolvasod :wink: Majd priviben írj címet!
(Amikor jössz talira, mert ugye jössz!!!, akkor majd visszahozod, jó?)

Evelin!Gratulálok Eliotnak egy újabb mérföldkő megtételéhez!

Bondikám!
Az idézet teljesen rám illik. Épp minap említette Apus félvállról, hogy csak addig akar élni, míg el tudja magát látni. Őt ne pelenkázza, mosdassa senki. Na, AranyApám, ez nem így működik! Mondtam neki, hogy szívesen kitörlöm majd a sz... sejhaját is, mert szeretem. És nem csak így, mint eleven, vonzó férfi, hanem szottyadt vénemberként, bénán, sőt akár büdösen is! A büdösön jót nevetett, - hisz én meglehetősen érzékeny orrú vagyok - de akkoris!!!
Otikámnak mikor kell szorítani a vizsgálathoz? Egyedül viszed?

Katák!
Köszönöm anyósommal kapcs.infókat! Valószínűleg marad Kalocsán ill. Kiskunhalason a kezelésekre. A legrosszabbra meg készülünk. Sztem nem sok esély van a gyógyulásra. Agyműtét? Nem tudom, javasolják-e majd egyáltalán... Mindent köszi!

Marcsi!
Jó ötlet ez a migrénközpont! Feltétlen menj el! Szorítok!

Kike! és a többi betegeskedő baba/mama!
Jobbulás, gyógypusz+ölelés meg minden!!!

Csajok!
Szedi valaki az Olajfalevél kivonatból készült kapszulát? Tudom, már írtam egyszer, nem akarok az agyatokra menni, de nálunk kollektíve mindenki szedi - na jó Csabit leszámítva - és nem volt beteg még senki, pedi azért van bőven rizikófaktor. Lilu közösségbe jár, Apu közel 70 és egy boltban dolgozik, Anyu is sokat mászkál, férjem meg kőműves ugye, és egész álló nap kimelegedve dolgozik nyirkos hülye helyeken... És nem vagyunk betegek, mert állítólag ez nagyon jól véd.

Pat!
Kérünk fotót a fazonírozott szépszeműről!

Tamara!
Jelenlegi tényállás Apánál?

Viki!
6 hónaposunk alszik még? Nyíregyen is süt a napocska? Itt 7ágra 8)

Wera!
Tuti átsiklottál felette, mert akkor vateráztál épp: mikor tudtok jönni hozzánk Nórival? Itt már mindenkinek elhintettem, hogy ti lesztek a kísérleti nyuszik, és ha ti jól érzitek magatokat nálunk, akkor itt is lesz majd tali :wink:
Benne vagy? Ajánlom, hogy legyél benne! :lol: :lol: :lol:

Márti!
Te csúcs vagy, Anyus!!! Ölelés!!!

Most mennem kell...
Vendég

Kata!
köszi a megnyugtatást. Dóri nem nyűgös?

Bondi!
Otinak én is drukkolok, csak elfelejtettem írni.

Magdi!
Én is sírok néha, ha Emma sír, Apa segít ilyenkor, szerencsére. De nem jó, mert Emma nagyon megérzi, ha én feszült vagy ideges vagyok.

Na, nem is meséltem.
Tegnap apu kiokított, hogy most már nem kell enyni anyatej, ehetne bármit, meg miért vagyok ilyen kocka agyereknevelésben.

Hahaha :shock:
ehhez annyit, hogy Apuval alig taliztam míg együtt éltek, utána meg elváltak, én vagyok az egyetlen lánya, semmit nem ért a gyerekekhez.

Mondtam is, Apu, nem szeretnél esetleg szoptatási tanácsadóként vagy védőnőként dolgozni??? :twisted: :P
Akata!
Merre vagytok?

Szép napot mindenkinek, este jövök még
Vendég

Véda:mi a neve annak a kapszulának?hol lehet kapni,és mennyiért?
Mindenre vevő vagyok,csak többet ne legyünk betegek-főleg én-nem lehetek beteg három gyerek mellett :!:

Kép
Kép
Kép
kike

Dominak gyors gyógyulást!

A kedve milyen?
20150601134430

Viki:köszi!
És mindenkinek!

Hát,nem valami jó-nagyon levert,kedvetlen :(

Kép
Kép
Kép
kike

Dóri!
Nem alszik, kicsit szundizott h apa elment, de most éppen amortizálja a popsitörlőt.

Mi ez a kapszula?
20150601134430

[quote]M írta:ondtam is, Apu, nem szeretnél esetleg szoptatási tanácsadóként vagy védőnőként dolgozni??? Twisted Evil Razz
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Domika, gyyógypuszi!!!
magdolnam

[quote="kike"]
írta:
kikeHát,nem valami jó-nagyon levert,kedvetlen :(

Akkor tényleg nagyon beteg, mert nem ilyen szokott lenni a kispofám!
20150601134430

Kike!
Az ÖKONET cég gyártja, 2 havi adag 9750 Ft(60 db és napi 1-et kell szedni). Van ÖKONET-es ismerősötök? Mi tagok vagyunk, ha szükséged van rá, beszerzem szívesen tagi áron, úgy pár ezerrel olcsóbb :wink:

Márti!

Amit kértél:
"Visszatérés. Siker. Feltör s belehatol akadály nélkül. Társak jönnek. Hibátlan. Fordul a sors, visszatérsz a saját utadra.Hetedik a visszatérés napja. Előnyös, ha van úticélod."

Tudod, megfejteni neked kell :wink:
Vendég

Viki!
www.okonet.hu

Itt megtaláljátok a bővebb infót :wink:
(Olajfalevél kapszula - EXTRA)
Vendég

na sikerült letennem... Bár fél óra múlva kajaidő, aztán meg indulnunk kell a fejlesztőbe... Nagyon remélem, hogy megmutatja az összes tudományát... :)
Amúgy a hason játszás mellett a másik sláger ma az volt, hogy a játszószőnyeg egyik rúdjára rátekeredett kézzel-lábbal és a szájához húzta a rudat, és énekelt neki mintha mikrofon lenne. Nagyon cuki volt. Meg is próbáltam felvenni, de ahogy észrevette, hogy veszem rögtön felém fordult és elkezdett nekem bájologni. :) Ezt kétszer eljátszotta, úgyhogy nem igazán sikerült elkapni amiről beszéltem, de cuki volt nagyon.

KépKép
muffin

ja, még egy dolog. mi nem olajfalevél kapszulát szedünk, hanem napi 15 csepp c-vitamint kap. És még ő sem volt beteg, azt leszámítva, hogy a síelés előtt pár nappal két napig szívtam az orrát, de akkor sem volt vészes a dolog és két nap alatt el is múlt. úgyhogy a jó öreg c-vitamint se hanyagoljuk. :)

KépKép
muffin

Most én vagyok depis! :( Nekem senki nem ír! :( Sziasztok! (Úgy látszik nem az én napom)

d.dodó

Közben megebédeltem...

Magunkról még nem is meséltem. Éjjel az elég car volt :? De túléltük :D Most itt alszik mellettem a drága! Mindjárt ébred...

Elég jól belejött a kajálásba. Mármint a bélrendszere, mert ugye ő eleitől fogva szívesen kanalazott. Mostanra viszont megszokta, és fájdalom nélkül emészti az almát, barackot, rizst. A sütőtök az bántotta kicsit... Azt most hanyagoljuk.
Szopi-rendünk kicsit átalakult, mivel már csak 2X alszik egy nap, így máskor cicizik, de azért a napi 7-8 simán megvan, és ugye az éjszakai 2-3. Ja, és már csak 1 cici kell neki, azt is 5 perc alatt lerendezi :lol:
Lilu 11 hóig szopizott, remélem, addig Csabival is kitart. Ha nem, azt is feldolgozzuk majd valahogy, de erre egyelőre még nem gyúrok.

Evelin!
Mi csütörtökön visszük Lilut a BHRG-hez kontrollra. Kíváncsi vagyok. Mi mondjuk nem fejlesztettünk ilyen lekiismeretesen, mint ti... Gratulálok Eliotnak!
Vendég

Katák, megjött a csomag, viszem csütörtökön!
Majonézes kukoricát viszek, és a fogyisok kedvéért Norbis majonézzel csinálom! :wink:

Kép
Kép
patr

Ne legyél depis! :wink: Nehogy beteg legyél! Laurának pedig jobbulást! Gyorsan múljon el a szájpenésze! Szegényke.

Kép
dittke

Dodó! Ne csináld már!
Én is mondhatnám,hogy senkit nem érdekel,hogy fulladok,és megyek a pulmonológiára mert egy szót sem írt erről senki!
De tudom,hogy nem azért (legalábbis remélem) mert senkit nem érdekel,hanem mert képtelenség mindere reagálni!
Gyerünk kifele a depiből,mindenki!
Sajnálom,hogy beteg vagy !
Lizynek bizti szájpenésze van?

Evelin! Eliot nagyon ügyi! (mint mindig)
:wink:

Kata! Hánykor lesz a tali?
Mostmár asszem megkérdezhetem,hogy mit vigyek?

Kike! Szegény kisproff!
Remélem hamar redbejön az antibigyótól!

Orsi! Örülök,hogy nincs nagy zűr!
Nagyon ügyi volt az ekg-val!

Áron most kel,hammol,aztán 13:30-kor indul a csapatos baba-mama séta!
Olyan szépen süt a nap!
Depisek kifelé!!!!!!!
Én is az vagyok egyébbként időnként csak titkolom! :oops:

Marcsi! Apa :twisted:
Hogy vagy?

Felébredt........

sziaszotk

Kép

Kép
ibm

Jaj, gratulálni már gratuláltam, most szorítani akarok, hogy minden rendben legyen :wink:
Vendég

dodó, fel a fejjel, mindenkinek van rossz napja!!! :) dehogynem érdekel minket hogy mi van veletek, de tényleg nem lehet mindenre reagálni. egy csomó mindent elolvas az ember és tök jó tudni, hogy mi van a másikkal, de reagálni nem mindig tudok én sem mindenre, pedig annyi midnenre lehetne. :)
Gyereknek most kéne enni hogy tudjunk majd indulni... először be akartam menni a fényképezőért, és utána a fejlesztő. aztán már sejtettem amikor elaludt, hogy ez nem fog összejönni, úgyhogy már csak a postát szerettem volna elintézni előtte. de már kezdek erről is letenni. Jó nagy szívás lesz, mert ott végzünk, kb. etetés (ott nincs rá mód, max. a huzatban az előtérben...) úgyhogy majd a kocsiban megoldjuk, és utána el kell intézni a gépet, csekkeket befizetni, lesz egy órám pesten, de még fénymásoltatnom is kéne, viszont fél hétre meg haza kell érnem, mert itthon is lesz még két órám. egyenlőre nem tudom hogy fogom csinálni, de majdcsak megoldom... :)

KépKép
muffin

Jó reggelt!

Bocsi, de elösször csak képet jöttem feltenni, aztán majd vissza is olvasok!

nem semmi a fiam. Ülni még nem tud, de már szinte mindenhol feláll. Persze csak pár másodpercre aztán eldöl...

Kép próbálkozás
Kép Na ez sikerült
Kép Hello mami, jól csináltam?

Most épp itt kiabál velem, teli torokból. Nem buszozik, vagy hasonló, nem ő teli torokból kiabál. Meg olyan hangokat ad ki mint egy kisoroszlán...

Kép
Kép
Kép
titanilla78

tita! Jó hogy jössz. :) kisoroszlán hang nálunk is szokott lenni. :)

KépKép
muffin

Levi nagyon ügyes!

Na felébredt. Van még remény. :) MIndenkinek további szép napot! Majd este jövök. :)

KépKép
muffin

Levi nagyon ügyes!
20150601134430

Levi nagyon ügyes!

áron visszaaludt!
Hogy lesz ebből fél 2-kor séta???????
Pedig mennem kell a dr-hez is vele,postára....
Megyek addig hammolni,akkor bizti felébred

Kép

Kép
ibm

Tita!
Tényleg nagyon ügyes Levi.
Milyen volt az éjszakátok?

Ami!
Sajna tuti szájpenész. Mert eleve nem cicizés után néztem neki.
Most dörzsöltem neki borax-glicerinnel (mert a felső szomszédéknak volt, és ugyis februárban lejárna a szavatossága).

Liuzy most elaludt. Mi megebédeltünk. Csináltam sült túró gombócot! Nekem sokkal jobban ízlik mint a sima. Nem olyan tömör....inkább mint egy felfújt.

Evelyn!
Kitartást a mai napra.

d.dodó

Levi milyen ügyes! :P

Ibm:dehogynem érdekel minket hogy fulladsz!!
Nagyon sajnálom!
Asztma,vagy allergia??Mikor méssz?

Dodó:ne depizz!!
Fel a fejjel!!

Én sem tudok reagálni mindenkinek,mert tök kóma vagyok!
Megyek is Domimhoz!

Kép
Kép
Kép
kike

Véda:köszi a linket,majd átnézem,bár ez nekünk elég borsos ár sajna...ebben a hónapban meg már semmiképpen nem fér bele a keretbe.

Domi kikúszott most Apához a fürdőbe,tök vicces volt,eddig csak a küszöbig merészkedett!! :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Levi nagyon ügyes, hogy már így áll! egykettőre szaladni fog...
hogy vagy kismami? Már látom, betöltötted a 18. hetet is... :shock: Milyen fura...amikor még én voltam kismami, sokkal lassabban telt az idő.

dodó!
Sajnálom a szájpenészt... meg a hőemelkedést is!
Gyorsan gyógyuljatok meg!!!

Nekem sajnos megint nagyon fáj a fejem... olyan, mintha satuba fogták volna... érdekes, mert eddig csak az egyik oldal fájt, de most az egész fejtetőm... addig jó, míg nem mozdítom...olyan, mintha megsérült volna, mint pl egy horzsolás, ami nagyon fáj.. már a redőnyöket leengedtem, totál sötét van. a monitor is zavar, úgyhogy elköszönök.
Mindenki vigyázzon magára!
Vendég

Marcsi!
Gondolom az apával történt vita is rásegített a bucifájásra.

Kike!
Domi biztos ment apának segíteni megmosni a hátát!

Orsi!
Emma elaludt?

AKatus!
Jobban aludtatok?

Anyukád barátja (Imre, ugye?) hogy van?

Wera!
Te hogy aludtál?

Nekem meg a hülye idő miatt fáj. Megyek, lökök egy kávét.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2009.01.19 12:38-kor.
20150601134430

Jaj Marcsi! Nagyon sajnálom!
Jobbulást neked!

Kike! :lol:
Köszi! Tudom,hogy érdekel,ezért írtam,hogy nem tudunk mindere reagálni,nem azért mert nem érdekel!
du megyek ha sikerül,most megyek és felkeltem Áront!
2 órája alszik!
Már csörgök-zörgök de tojik rá és lassan indulni kéne!
Ma még csak 100 tápszert evett! :shock:

Sziassztok!

Este jövök én is!

Kép

Kép
ibm

Ami!
A 100 ml nem túl sok. Főzit evett?

Enyém külök meg fárasztja magát, lassan jön a délutáni csucsu.
20150601134430

Viki!

Elaludt, bár elég nehezen. Rá akarom szoktatni, hogy nappall egyedül aludjon el, de sajna rázni kell a valagát.

Nálatok is süt a nap?
Mert itt már szinte tavaszias az idő :P

Lackó mit csinál?
Lefogadom, hogy vigyorog :P
Vendég

Ha besötétitesz a szobában, akkor sem alszik el egyedül?

Éppen ez az, h nem süt a nap. Elég szürkeség van.

Lackó nem vigyorog, éppen a szopipárnával birkózik. Lassan ő is aludni fog.
20150601134430

Bondi, ez az útleírás!!! Öröm volt csak olvasni is, el tudom képzelni, milyen lehetett átélni.... De milyen jó Nektek, hogy mehettek a barátnődékhez! Én is imádom a mediterráneumot, de ezzel asszem nem vagyok itt egyedül :)

Dodó! Mitől van hőemelkedésed? Megfáztál? Pihenj, amennyit csak tudsz és jobbulást!

Tita! Levi hihetetlen ügyes!

Jázminnak és Leának boldog hófordulót!

Kike! Jobbulást Nektek! Milyen jó, hogy otthon van a férjed és ráadásul még segít is.

Muffin! A mai programodnak még az olvasásában is elfáradtam, hihetetlen, mennyi energiád van.... :shock:

Brúnónak szorulása van... :oops: Sütőtököt adtam neki pénteken, akkor meghajtotta, szombaton is kapott és azóta alig volt egy kis kaki (pedig nálunk az átlag napi 4-5-6...) Egyelőre várakozó állásponton vagyok, őt szerencsére nem zavarja.

Na megyek, folytatom a konyha zsírtalanítását (kegyetlen küzdelem és elég eredménytelen is sajnos, hiába, a mangalica zsír mindent elöntött... :twisted: )

Zsuzsanna

Kép
brúnó anyukája

Zsuzsa!
Adj a szépségnek egy kis barackot v. szilvát.

NICIKE!
MERRE CSAVARGYÁRAZOL?
20150601134430

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?