Gyakorlatilag képtelen vagyok követni, annyit írtatok...
Andikám!
Már ég a pofám...
Apus 2 órán át szöszölt a géppel, hogy sikerüljön CD-re menteni a könyvet, de egyszerűen nem boldogulunk, pedig már valami informatikus haverját is felhívta, de folyton kiírja, hogy írásvédett
Most már nem is próbálkozom tovább, elküldöm neked postai úton a kinyomtatott verziót, azt úgyis könnyebben elolvasod
Majd priviben írj címet!
(Amikor jössz talira, mert ugye jössz!!!, akkor majd visszahozod, jó?)
Evelin!Gratulálok Eliotnak egy újabb mérföldkő megtételéhez!
Bondikám!
Az idézet teljesen rám illik. Épp minap említette Apus félvállról, hogy csak addig akar élni, míg el tudja magát látni. Őt ne pelenkázza, mosdassa senki. Na, AranyApám, ez nem így működik! Mondtam neki, hogy szívesen kitörlöm majd a sz... sejhaját is, mert szeretem. És nem csak így, mint eleven, vonzó férfi, hanem szottyadt vénemberként, bénán, sőt akár büdösen is! A büdösön jót nevetett, - hisz én meglehetősen érzékeny orrú vagyok - de akkoris!!!
Otikámnak mikor kell szorítani a vizsgálathoz? Egyedül viszed?
Katák!
Köszönöm anyósommal kapcs.infókat! Valószínűleg marad Kalocsán ill. Kiskunhalason a kezelésekre. A legrosszabbra meg készülünk. Sztem nem sok esély van a gyógyulásra. Agyműtét? Nem tudom, javasolják-e majd egyáltalán... Mindent köszi!
Marcsi!
Jó ötlet ez a migrénközpont! Feltétlen menj el! Szorítok!
Kike! és a többi betegeskedő baba/mama!
Jobbulás, gyógypusz+ölelés meg minden!!!
Csajok!
Szedi valaki az Olajfalevél kivonatból készült kapszulát? Tudom, már írtam egyszer, nem akarok az agyatokra menni, de nálunk kollektíve mindenki szedi - na jó Csabit leszámítva - és nem volt beteg még senki, pedi azért van bőven rizikófaktor. Lilu közösségbe jár, Apu közel 70 és egy boltban dolgozik, Anyu is sokat mászkál, férjem meg kőműves ugye, és egész álló nap kimelegedve dolgozik nyirkos hülye helyeken... És nem vagyunk betegek, mert állítólag ez nagyon jól véd.
Pat!
Kérünk fotót a fazonírozott szépszeműről!
Tamara!
Jelenlegi tényállás Apánál?
Viki!
6 hónaposunk alszik még? Nyíregyen is süt a napocska? Itt 7ágra
Wera!
Tuti átsiklottál felette, mert akkor vateráztál épp: mikor tudtok jönni hozzánk Nórival? Itt már mindenkinek elhintettem, hogy ti lesztek a kísérleti nyuszik, és ha ti jól érzitek magatokat nálunk, akkor itt is lesz majd tali
Benne vagy? Ajánlom, hogy legyél benne!
Márti!
Te csúcs vagy, Anyus!!! Ölelés!!!
Most mennem kell...