Vkata, azért azon jót nevettem, hogy addig vernéd amíg meg nem mondja hol a pénz, meg hogy kijön belőled az állat... Na persze...
Rólad elég nehéz ilyet elképzelni!!!
Mancsi, az jó hogy nem emlékezett rá, hogy leszúrtad, akkor megtehetted mégegyszer...
Tita, annyira jó volt olvasni amit Tamásról írtál. Én is elítélem nagyon sokszor a viselkedésést, de semmi sem mutatja jobban, hogy küzdesz a helyzetért, mint amit most írtál arról, hogy milyen nehéz is lehet neki. NAgyon jó feleség és anya vagy!!!
Viki, lehet hogy ti még nem is ültök, de Lackó fickód buszozik, folyamatosan pörög, állandóan mosolyog és mindenkit levesz a lábáról!
És az is tuti, hogy sokkal hamarabb fogtok ülni mint mi.
Szerintem állni is mint mi ülni...
És különbenis happy half b-day
Kata, remélem hamar kimászol a rossz hangulatból... Nagyon rossz, amikor az ember vállát ennyi minden nyomja... A napfényre meg csak annyit, hogy a felhők fölött mindig süt a nap!!!
Orsi, Emmáról tényleg gyönyörűek a képek!!!
F.marti, fergeteges a vers!!!!!!!!!!!!!
Marcsi, én szorítok!
Képzeljétek, írtam a fotósnak, akinek valamelyik nap betettem a linkjét hogy nézzétek meg a képeit. Megkérdeztem tőle, hogy mennyiért vállal fotózást és hol. Írtam neki még annyit, hogy nem átlagos a kisfiam, kétoldali ajakhasadékkal született, de mivel túl vagyunk az első műtéten és nagyon jól sikerült, mostmár szeretnék róla olyan igazán szép képeket. ERre ma megjött a válasz. 25 db kép 55.000 FT!!!!!!!!!! És: ha én is rajta akarok lenni a képeken, akkor nekem plusz 10.000 a smink (persze csak ha kérek) és ha hétvégén szeretnék fotózkodni, akkor még plusz 10.000! Szerintetek? De nem is ez volt a durva. Kicsit félreérthette amit írtam, mert azt írta, hogy neki nem baj, ha nem átlagos a gyerek, mert annyit retusál amennyit csak akarok! Lehet, hogy én vagyok a hülye, de én abszolút nem így értettem amit írtam. Szerintem pont arra utaltam, hogy mostmár gyönyörűnek tartom és ezért szeretnék képeket... Na mindegy. Az tuti, hogy tőle nem lesznek képeink, csak durva volt. Komolyan gyerekfotósnak kell menni. (Férjem fotózott is, mondjuk ő esküvőket, csak aztán a gépe árából lett kiépítva a házban az egész fűtés kazánostul. Viszont ha ilyen árak vannak, akkor elég hamar megtérül a dolog... Nagyon durva...
Amúgy semmi extra nem volt amiért nem jöttem. Tegnap egész nap döglős nap volt (amitől estére jó szarul éreztem magam, mert utálom, amikor nem csinálok semmit, pedig elvileg élvezni kellene, hogy csak pihen az ember... (tudnék is, ha tudnám, hogy közben valaki megcsinálja azokat a dolgokat, amiket addig nekem kéne...)
Ma meg egy csomó vendég jött, reggel is meg este is, a kettő között meg Eliot dédpapájánál voltunk. (Nagyon durva, mert amikor legutóbb nála voltunk, félő volt, hogy nem találkozunk újra. Sokminden előzménye volt, de a lényeg, hogy mindenki így érezte. A vége az lett, hogy sokadszorra is kórházba került, és kiderült, hogy az egyik doki rosszul adagolta a szívgyógyszerét és majdnem megölte vele. Még 3-4 napja volt hátra... Szerencsére észrevették, infúziókúrával kitisztították a szervezetét és mostanra a mínusz 15 kilót leszámítva megint a régi önmaga. Hihetetlen az egész. Tényleg senki nem hitte, hogy újra lábraáll. Olyan jó volt ma látni. Nagyon szeretjük.
Na húzok most. Még a blogot is be kell fejeznem és még valamikor aludni is kéne.
(Még egy dolog. Büszke vagyok magamra, mert holnap kell mennünk az egyik fejlesztőbe kontrollra, és az előírt 34 alkalomból 33-szor sikerült megcsinálnunk a feladatsorokat.
Holnap kapunk újakat. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit mondanak a fejlődésünkre.
Bocsi akinek nem reagáltam. Tegnap visszaolvastam, csak már írni nem volt időm, így egy csomó midnen kimaradt amit még akartam...
Na jó éjt!