Új privát üzeneted érkezett!

Lackónak nagyon boldog hófordulót kívánok!

Betegeknek jobbulást!

Kép
csugi

Nem is rossz ötlet ez a rízs! Holnap én is fogok adni neki csak nem tudom, hogy mivel. Én nem adhatok neki paradicsomot a refluxa miatt. Várom az ötleteket!
Köszi előre is!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Drága szerelmünk nagyon boldog feledik szülinapot!

Millió pusszantás!

Kép
bencuri

Tita!
Banánnal? Almával? Barackkal? Én a bébi desszertek közül szoktam válogatni, birsalma-vilmoskörte nagyon tuti. Azt rizsbe, sztem frankó!

sz.andi

Rendes joghurtot, amit mi is eszünk, olyat lehet adni neki?

sz.andi

Titi! Én is alma-őszibe,alma-szőlőbe adtam bébikajába és szerintem is jó a banán is!

Evelin,Márti???????????
Most már tényleg jöhetnétek!
nem szoktatok ilyet csinálni!
Marcsinak bizti itthon van a lánya!

Kép

Kép
ibm

sziasztok,

rossz a kedvem, remélem holnapra elmúlik :(
Apával minden rendben, nem velem van baja, csak néha elönti a depresszív hangulat és azt mindketten nagyon rosszul viseljük.
Ezen ment este is...
NAPFÉNYT akarok!

Bencuri, Anita HOGY VAGYTOK?

EVELIN?

A nap két jó híre hogy kaptunk egy szuper háti hordozót és egy etetőszéket is kölcsön. Mindkettő elég modern és nagyon szuper! Tavasszal fogunk kirándulni is úgy csajok??? :)

Kép
andkata

Titi:
Rizst is adhatunk már fél éves korban. Ez gyümölcsökkel együtt is jól
kombinálható, adhatjuk meggyel, ıszibarackkal, almával vagy
céklával is, akár kész gyümölcspéppel, akár gyümölcslével is
keverhetjük. Ha péppel keverjük, az rizs aránya 1/3-ad, a gyümölcsé
2/3-ad legyen. Gyümölcslé esetén fele-fele arányban keverhetjük

Kép
Kép
Kép
kike

Szegény Kata! Én is abban reménykedem, hogy hamar eljön a tavasz, akkor mindenkinek jobb lesz a kedve! Addig meg gyere ide, itt mindig lesz valaki aki megvigasztal!
Simi neked!!

sz.andi

Sziasztok Lányok!

köszönöm a hiányolást, jól esett.

Lackó fickónak boldog feledik szülinapot!!!

Nekem extra brutális hétvégém volt.

Másik bogyót szedek, Gracialt. Ezt szedtem Emma előtt is, akkor nem volt gond.
4 napja szedtem, 4 napja voltak irtózatos fejgörcseim. Tegnap volt du. 3-kor a temetés, talán ez is közrejátszott, de estére rettenetesen voltam. Már az 5-ik Algopyrin után, még semmi javulás sem volt. Bementem az ügyeletre, vagyis apa vitt. csak rá kellett néznem a dokira, látta, mi a baj. kaptam egy szurit, amitől rosszul lettem. elájultam.
aztán valahogy észhez térítettek, apa hazahozott, lefeküdtem. kb most kezdek észhez térni. szörnyű volt. a gyógyit egy ismeretlen doki írta fel, nem rendelt az enyém. Tegnap óta nem vettem be, most várom, hogy megjöjjön. az ügyeletes doki szerint el kellene mennem a migrénközpontba, kivizsgáltatni magam, mert tegnap az egyik szememmel nem is láttam a görcs miatt. Hááát.... ha apa itthon tud maradni, felkeresem a háziorvosomat, és megbeszéljük.
Vendég

Köszi Andi, majd elmúlik. Még nincs lakásunk ( anyukáméban lakunk), nincs szakvizsgám és a szüleimmel sem ok minden. És ez néha rámesik.

Közben meg van egy remek férjem és agy csodás kislányom és általában elég hogy :lol: legyek...

Kép
andkata

Marcsi, basszus, gyorsan be is fogom....abbahagytam a panaszkodást!

A migrain járhat látászavarral, de azért egy CT nem ártana.
Mondjuk ebbe most a gyógyszer is tuti belejátszott. Nehogy szedd ezt a gyógyszert!
Lehet hogy egyáltalán nem kellene mostanság hormonális fogamzásgátlót szedned...

Kép
andkata

Sziasztok!

Viki! Lalónak boldog feledik szülinapot!

Még nem olvastam teljesen vissza.

Marcsi! Sajnálom! remélem hamar rendbe jössz és megtalálod a megfelelő fogamzásgátlót.

Mi ma anyuéknál ebédeltünk. Délelőtt meg leszedtük a fát. Végre nappali formája van a nappalinak!

Andi! Épp most mondta a védőnő, hogy natúr joghurtot és túrót lassan kezdhetek neki adni. Mondjuk nekem Roli nem szerette a natúr joghurtot, de talán keverve gyümivel már jó.

Kép
szly27

Sziasztok!

Most csak egy dologért jöttem, majd holnap reagálok és írok bővebben.

Mindig Mosolygós Lackónak Nagyon Boldog Feledik Szülinapot Kívánok! Kép

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Nem Kata, most nem fogok semmit sem szedni, mert ezt mégegyszer nem akarom...
borzasztó volt.
úgy kezdődött, hogy csak fényes foltokat láttam, azon kívül csak körvonalakat. Utána jött a görcs.
Vendég

persze volt nekem már máskor is ilyen, de nem ennyire brutális, mint mostanában. Nem múlt el nap az előző 1,5 hónapban, hogy ne lett volna fejgörcsöm.
Vendég

marcsi!
Hú, ezt még olvasni is szörnyű volt! Jobbulást neked!

d.dodó

Megettem 2 doboz algopyrint, én, aki elzárkózom a gyógyszerektől, hacsak nem ég a ház... :shock: :x
Vendég

tipikus aurás migrén. Szegény Marcsi!
Nekem hányásos van, de szerecsére elég ritkán...

Kép
andkata

Mit jelent, hogy aurás?
Vendég

Sziasztok!

Marcsi!
nagyon sajnálom. nem tudod megoldani valahogy bogyó nélkül?
Írtam már, hogy nekem 7 nap szedés után lett kettőslátásom, nnagyon ijesztő volt.
Ezek elég ijesztő tünetek.

nekem ha fája fejem, olyan van, évente 3-4szer, hogy vagy kiesik a látótér egy darabja vagy pedig gyakrabban ilyen kis fénykör villog egy olyan fél óráig a látomezőmben.
nagyon zavaró és engem megijeszt.

iszol amúgy elég folyadékot?
Jobbulást!

Kata!
Sajnálom a rosszkedvet. sajnos ez a január ilyen, sztem az év legpocsékabb hónapja.
Ezt neked küldöm, hátha megvigasztal, főleg az utolsó két sora:

"Nyitott a táj, zavartan is sima,
a szélsikálta torlaszos tetőkre,
a tenger kőre, háztetőre látni:
az alkonyati rengeteg ragyog.
Kimondhatatlan jól van, ami van.
Minden tetőről látni a napot."

Tami!
Holnapután feéugorhatok érte, én is gondoltam rá, hogy nem neked kéne cipelni villamossal. Püben írd meg, hogy pontosan mennyi, mert nem emlékszem.

Drukkoljatok! Holnap reggel a Heim Pálba megyünk kardiológiára, szívzörej miatt. Kontroll. 3 hónaposan már voltunk, úgy néz ki csak akcidentális, kinövi. De azért szorítsatok.

(Nem tudtam elaltatni, Apa viszont igen :( :shock: )

Jó éjt, sok puszi
Vendég

Lackónak boldog feledik szülinapot!

Kép
dittke

Marcsi jobbulást! Ez borzasztó még olvasni is! :cry:

Kép
dittke

Orsi, annyira édes vagy, meghatódtam, el is könnyeztem magam...Estére már jobb is...
Igazából nagyon bánt, hogy annyira nincs energiám a férjemre, főleg az összebújások...A szoptatás nem tesz jót a libidómnak az tut, bár erre felkészítettek a barátnőim...

A0z aurás migrén pont ilyen csillaglátással, homályos látással, akár féloldali bénulássai is járó nagyon erős fejgörcs...
Orsinak sé Marcsinak is az van elmondás szerint.

Lányok, a Canestent használta valakiterhesség alatt? Ugye Lehet?

Kép
andkata

Akata! Én használtam, a kúpot és a kenőcsöt is, doki mondta!

Kép
szly27

Megyek aludni!

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
szly27

ja és a migrén minidg féloldali, nekem pl jobb oldali...

Kép
andkata

akata!
Én használtam canestent terhesség alatt.

d.dodó

Akata, Canesten mehet! Tesódnak kell?

Visszaolvastam, jegyzeteltem, ha lesz időm, írok is majd, csak két dologért jöttem gyorsan:

Drága Lackó! Isten éltessen a feledik szülinapodon!!!!

Köszönjük szépen a szülinapi köszöntéseket, egészen meghatódtam! Oti is köszöni, bár már nem bírta követni a neveket, akiket mondtam... egy részeteket majd csütörtökön beazonosítjuk :)

Megyek altatni, aztán visszatérek.

Kép
Kép
bondi

Kata!
örülök, hogy jobb a kedved. Canestent nem használok.
A tavaszi kirándulás jó ötlet, bár ha Emmbaba így gyarapítja a súlyát, akkor készíthetem a derekam :)

Teszek fel babókámról, olyan szép, remélem nem baj:

Kép

Kép

Kép

Kép

Bocsi, ha sok voltam :oops:
Vendég

Lackó Fickónak nagyon boldog feledik szülinapot kívánunk!

Ma nagytakarítottunk Zsu szobájában, hát.... hulla vagyok. Azt temérdek kütyüt, dobozkát, csetreszt, füzetecskét stb...
De most rend van. Kiváncsi vagyok meddig.

Nekem is szokott migrénem lenni, én sem látok olyankor, pocsék egy állapot. Nekem is jobb oldali.

Marcsi, vigyázz magadra!
Minden beteg babónak, mamának, tesónak jobbulást!!!
Nagyon sokan betegek most! :cry:

Kép
Kép
patr

Sziasztok!

Bocsánat, hogy megint eltüntem, de már megint albérletet hajkurásztunk, persze feleslegesen... Majdnem elsírtam magam, mennyi a hülye, undorítóan gerinctelen, nemtörődöm ember, és hogy ennek miért az én gyerekem kell, hogy megigya a levét. :evil: Majd mesélek, ha lesz energiám, most ne haragudjatok, de csak a pár szóra jöttem.

Utólag is boldog szülinapot Otinak, és boldog hófordulót Szonjának és Zsömi úrfinak!

Mindenkinek, aki lelki gondokkal kűzd, erőt, kitartást kívánok, reméljük, hamarosan kisüt a nap mindenki lelkében. :)

Tita: Neked tervezek írni egy privit, de hogy mikor jutok el oda??? Igyekezni fogok, de holnap délelőtt is vendégeket várok. :? Addig is itt a könyv linkje (írd át a kiterjesztést rar-ra, majd tömörítsd ki és olvasható):

http://osze1969.multiply.com/video/item/210

Viki: Ezt Lackódnak küldöm, fogadd szeretettel Lacinkó! (az imént kreáltam :lol: :oops: )

Kedves Lackó Fickó, ma fél éves lettél.
A szüleidnek már oly sok örömet szereztél,
mit szavakkal leírni talán nem is lehet!
Boldog szülinapot kívánunk neked!

Tán el sem hiszed, de míg csak álom voltál,
szüleid szemében már akkor mosolyogtál.
Ez a mosoly kísérje majd végig csöpp életed!
Nagyon boldog szülinapot kívánunk Neked!

Anyukád egy kedves és talpraesett ember,
főz, mos, takarít, meg fórumozik ezerrel,
mégis lelke minden percben ott játszik Veled.
Nagyon boldog szülinapot kívánunk neked!

Ha egy kicsit feledékeny is a mi közösségünk,
szeretünk ám Téged, s anyukád, míg élünk!
(Cavintont írtok fel nekünk Katák, ha lehet?)
Boldog szülinapot kívánunk neked!

Remélem, tetszett. :)

Jó éjt mindenkinek!

Puszi
fmarti

Márti!

Szupi a vers!
Lackóék biztos örülni fognak neki!
Sajnálom, hogy ennyire nem megy az albikeresés.
hol nézitek a hirdetéseket?
mi az expressz.hu-n 3.ra megtaláltuk a tökéleteset!
ezek szerint szerencsénk volt.
remélem jobban fog menni.

Bondi!
Oti is jön?
jaj de jó! :P (remélem dumál majd sokat :P )

na jó éjt, csillagporos álmokat
Vendég

Márti!

Hát ezért megérte benézned!
Nagyon aranyos vagy!
Ha ezt Viki elolvassa! :roll:
Köszönjük,hogy ezt a feledékeny bandát is belevetted! (tisztelet a kivételnek)
Remélem hamar megoldódik az albérlet gond!

Bocsi csajok de most ennyi,holnap jövök,Áron már nehezen viseli az ébrenlétet de az altatást még inkább! :twisted:

Kép

Kép
ibm

Márti nagyon jó a vers! :lol:

Kép
dittke

Márti!!!!

Le a kalappal, szuper a vers! Hogy Te mi mindenre gondolsz!

Kata! Én is használtam canesten pluszt terhesség alatt, de nagyon nem jött be, teljesen felmarta mindenemet.

Férjem itt horkol mellettem, komolyan mondom, kikészülök ettől.

Marcsi! Nagyon sajnálom a migrént, vigyázz Magadra, Emmának és a családodnak szüksége van Rád!

Zsuzsanna

Kép
brúnó anyukája

Sziasztok!

Márti Drága!!!
Te egy angyal vagy! kíváncsi vagyok, Viki mit szól majd a versedhez! (Nekem nagyon tetszett!!!)

Nekem megint fáj a fejem.... igen, egy oldalon...ez a bal...
Bevettem 2 Algopyrint, most húzok aludni, amíg még nem lesz rosszabb. Remélem, holnap már nem fáj. Rettegek.
Szorítsatok, hogy gyorsan kimenjen belőlem a gyógyszer, és ez a rémálom elmúljon.

Jó éjszakát!
Vendég

Vkata, azért azon jót nevettem, hogy addig vernéd amíg meg nem mondja hol a pénz, meg hogy kijön belőled az állat... Na persze... :) Rólad elég nehéz ilyet elképzelni!!! :)

Mancsi, az jó hogy nem emlékezett rá, hogy leszúrtad, akkor megtehetted mégegyszer... :)

Tita, annyira jó volt olvasni amit Tamásról írtál. Én is elítélem nagyon sokszor a viselkedésést, de semmi sem mutatja jobban, hogy küzdesz a helyzetért, mint amit most írtál arról, hogy milyen nehéz is lehet neki. NAgyon jó feleség és anya vagy!!!

Viki, lehet hogy ti még nem is ültök, de Lackó fickód buszozik, folyamatosan pörög, állandóan mosolyog és mindenkit levesz a lábáról! :) És az is tuti, hogy sokkal hamarabb fogtok ülni mint mi. :) Szerintem állni is mint mi ülni... :) És különbenis happy half b-day :)

Kata, remélem hamar kimászol a rossz hangulatból... Nagyon rossz, amikor az ember vállát ennyi minden nyomja... A napfényre meg csak annyit, hogy a felhők fölött mindig süt a nap!!! :)

Orsi, Emmáról tényleg gyönyörűek a képek!!! :)

F.marti, fergeteges a vers!!!!!!!!!!!!! :)

Marcsi, én szorítok!

Képzeljétek, írtam a fotósnak, akinek valamelyik nap betettem a linkjét hogy nézzétek meg a képeit. Megkérdeztem tőle, hogy mennyiért vállal fotózást és hol. Írtam neki még annyit, hogy nem átlagos a kisfiam, kétoldali ajakhasadékkal született, de mivel túl vagyunk az első műtéten és nagyon jól sikerült, mostmár szeretnék róla olyan igazán szép képeket. ERre ma megjött a válasz. 25 db kép 55.000 FT!!!!!!!!!! És: ha én is rajta akarok lenni a képeken, akkor nekem plusz 10.000 a smink (persze csak ha kérek) és ha hétvégén szeretnék fotózkodni, akkor még plusz 10.000! Szerintetek? De nem is ez volt a durva. Kicsit félreérthette amit írtam, mert azt írta, hogy neki nem baj, ha nem átlagos a gyerek, mert annyit retusál amennyit csak akarok! Lehet, hogy én vagyok a hülye, de én abszolút nem így értettem amit írtam. Szerintem pont arra utaltam, hogy mostmár gyönyörűnek tartom és ezért szeretnék képeket... Na mindegy. Az tuti, hogy tőle nem lesznek képeink, csak durva volt. Komolyan gyerekfotósnak kell menni. (Férjem fotózott is, mondjuk ő esküvőket, csak aztán a gépe árából lett kiépítva a házban az egész fűtés kazánostul. Viszont ha ilyen árak vannak, akkor elég hamar megtérül a dolog... Nagyon durva...

Amúgy semmi extra nem volt amiért nem jöttem. Tegnap egész nap döglős nap volt (amitől estére jó szarul éreztem magam, mert utálom, amikor nem csinálok semmit, pedig elvileg élvezni kellene, hogy csak pihen az ember... (tudnék is, ha tudnám, hogy közben valaki megcsinálja azokat a dolgokat, amiket addig nekem kéne...)
Ma meg egy csomó vendég jött, reggel is meg este is, a kettő között meg Eliot dédpapájánál voltunk. (Nagyon durva, mert amikor legutóbb nála voltunk, félő volt, hogy nem találkozunk újra. Sokminden előzménye volt, de a lényeg, hogy mindenki így érezte. A vége az lett, hogy sokadszorra is kórházba került, és kiderült, hogy az egyik doki rosszul adagolta a szívgyógyszerét és majdnem megölte vele. Még 3-4 napja volt hátra... Szerencsére észrevették, infúziókúrával kitisztították a szervezetét és mostanra a mínusz 15 kilót leszámítva megint a régi önmaga. Hihetetlen az egész. Tényleg senki nem hitte, hogy újra lábraáll. Olyan jó volt ma látni. Nagyon szeretjük.

Na húzok most. Még a blogot is be kell fejeznem és még valamikor aludni is kéne.

(Még egy dolog. Büszke vagyok magamra, mert holnap kell mennünk az egyik fejlesztőbe kontrollra, és az előírt 34 alkalomból 33-szor sikerült megcsinálnunk a feladatsorokat. :) Holnap kapunk újakat. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit mondanak a fejlődésünkre.

Bocsi akinek nem reagáltam. Tegnap visszaolvastam, csak már írni nem volt időm, így egy csomó midnen kimaradt amit még akartam... :)

Na jó éjt!

KépKép
muffin

ja, azért képeket még gyorsan hoztam. egy szimplán cuki, meg kettő arról, hogy milyen szépen haladunk az ülés felé... persze nem mindig tudja ilyen szépen tartani magát, de egyre többször sikerül. :) Kép

Kép

Kép

KépKép
muffin

Jo az ugyes Eliotrol kepeket latni!
Es Te s ugyes vagy hogy ilyen kitartoan csinalod a feladatokat vele!

Marti: a vers halali! Nagyon ugyes es figyelmes vagy!( ilyeneket en is irtam regen, a karacsonyi vers is amit feltettem sajat szerzemeny volt :oops: ).
Milyen albit kerestek? Hol? Mennyiert? Ha segitseg nezhetek , es akkor csak a linkeket kene nezned.....

Rizs: Anna eszi, jobban mint a sima pepet, en banannal kevertem, meg kis tappal higitottam. De tulajdonkepp barmivel lehet keverni, zoldseggel es hussal is!

AKAta: egyutt erzek veled! En is depi vagyok, mint alt minden telen es ilyenkor nagyon utalom magam, es mar nagyon varom a napocskat!
Es IGEN megyunk kirandulni! Mindenkepp! Mar nagyon varom! A hati hordozo merev vazas, mint a tatonka? azok annyira szupik szerintem!
Amikor kicsik voltunk nekunk is volt, chicco, a maiak meg mar annyira kenyelmesek mind a babanak, mind a szulonek....en is szeretnek, de mivel annyit nem jarunk turazni hogy jol ki legyen hasznalva, igy nem lesz.

MArcsi: jobbulast!
Nekem szerencsere csak terhesseg alatt volt migrainom, mostansag mar a fejfajas is ritka.

Mindenkinek nyugodalmas jo ejjszakat!

Mi megneztuk most a Brat Pitt uj filmjet( Button Benjamin kulonos elete vagy ilyesmi a magy cim) erdekes, de jo hogy a valosagban nincs ilyen.
Anna megint oriasit cirkuszolt elalvas gyanant, meg azota is felriadt mar 2szer de hatha innentol nyugi lesz:)
Vendég

Írás még mindig sehol, lassan dobhatom ki a jegyzeteimet, mert túlhaladottak lesznek... a gyerekek rettenet nehezen aludtak el - Oti még mindig nem alszik, de már nem bírtam, 50 percen át vagy Natit etettem-altattam, vagy Otit takargattam... egy ideje Apa van bent vele.

Evelyn! Csak úgy halkan: FOTÓSNAK: ...SSZE MEG!!!!!
Az ára is brutál (egy menyasszonyi sminkért nem kérnek el annyit) - na meg amit Eliottal kapcsolatban mondott - úgy küldeném el melegebbre és írnék róla negatív véleményt oda, ahol hirdet...
A fiad gyönyörű!

Márti, le a kalappal, bearanyoztad fáradt estémet! És remélem, ezzel megmentetted a 2008. nyári nyanyák becsületét Vikink szemében :wink:
Vikiiiiiii, ugye már kiengesztelődtél? :)

Na, lányok, a mélyrepülős hangulat ellen találtam, legyen már jobb a kedvünk:
Kép

Kép
Kép
bondi

Sziasztok!
Bocsi,nincs erőm visszaolvasni,hülye vagyok a fáradságtól-ilyen éjszakát többet nem akarok. :cry:
Kétóránként kelt Domi,akkor is alig tudott enni,mert nem kapott levegőt.
tíztől-kettőig semmit nem aludtam-ő is csak szenvedett,közben továbbra is kétóránként szeretett volna enni-éjfélkor szóltam Apának hogy ki kell szívni az orrát,mert nem kap levegőt,ugye a rizikó benne volt hogy felkelnek a nagyok,de szerencsére nem.
Nagyon köhög,be van rekedve,ronda gennyes a taknya,és alig eszik :cry:

Én is érzem hogy ahogyan köhögök jön fel a gennyes cucc.

Szörnyű...amint alszik egyszer,megyünk be busszal a dokihoz :cry:

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt!

Jázminnak és Kryss Leájának Boldog hórfordulót!

AKatus!
Kép

A napfény, csak pálmafákkal jár! Apának buksisimi!

Szakvizsgádat mikor kell megcsinálnod?

Marcsikám!

Nagy ölelés neked!

Orsi!

Emmátoknak olyan szép csókos szája van! Imádom a kis kócos buksiját.

Márti!

A verset nagyon köszönjük. Én először

Kép és Kép , utána Kép , végül nagyon Kép, Kép és Kép .

Felolvastam Lackónak, aki elismerően mosolygott!

Evelyn!

Eliot nagyon cuki! A fotós meg kapja be!

Megyek, összekapom magunkat, hamarosan jön apukám. Itt megint esett a hó.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2009.01.19 07:26-kor.
20150601134430

Domikának jobbulást! Neked is gyógypuszi és nyugi! Rendben lesz!
20150601134430

Szopogatom a tantum verdét,mézes kenyér,citromos tea,de nekem is csak roszabb-még jó hogy Tibi itthon van :roll:
Megyek...
Szebb napot mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
kike

8)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.15 17:00-kor.
Vendég

Jó reggelt!
Ismét pocsék éjszakánk volt. Zsolti óránként ébredt, és közben egyfolytában pukizott! (Lehet, hogy nem kellett volna sóletet ennem? :shock: :shock: )

Kike, jobbulást Dominak!

Márti, csúcs az a vers! Leleszel a házi költönk :lol:

Viki, nálunk nincs hó :(

Kép
Kép
patr

Patti!
[quote]M írta:árti, csúcs az a vers! Leleszel a házi költönk

Igen, Nyomasek Márti! :wink:

Sjanálom a gáz éjjelt! Puszi neked!
20150601134430

sziasztok:::

vagyok én is illetve csak olvastam,irni nem akartam mert egyenlöre csak negativat tudnék és panaszkodni azt meg nem szeretnék.....

boldog hofordulot Jázminnak és Leának

Lackonak pedig igy utolag boldog feledik szülinapot

kike jobbulást és kitartást a beteg Domikához

Képimg][/url]
Kép
ronix

Jó reggelt mindenkinek!

szerencsére tudtam pihenni, hatott este a fájdalomcsillapító.

Orsi!
Drukkolok Emmádnak. tuti minden rendben lesz! Írj, ha megjöttetek!
Emma csodaszép a képeken!

Evelin!
A fényképész nem semmi...
:shock: Menjen a f.@ncba... :evil: :evil: :evil:
Eliot nagyon ügyes! Jó látni az ilyen csodaszép fotókat!

Kike!
Gyógyuljatok meg nagyon gyorsan! Szegény Domi! Nem lehet könnyű.....

Most rohanok, felébredt Emma, majd mesélek, miért..... most sír.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?