Új privát üzeneted érkezett!

Melinda,
igen már 3. napja szedem....Kedden uhu...
mókica

Sziasztok!

olyan izgatott vagyok, ma reggel óta gyönyörű a cervixem, olyan igazi tojásfehérjeszerű, asszem csinálok egy ovutesztet.
de akkor már tényleg nem értem mi volt az a barnázás?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Melinda!
:shock: :shock: :shock: Ez komoly?Endokrinológus mondott ilyet???Vagy egyáltalán.Bármilyen orvos.Hogy mondhat ilyet??? :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
zazzy

Napvirág! Köszönöm válaszod, éppen ma megyek orvoshoz a leletemmel aztán majd kiderül,hogy ír e gyógyszert meg hogy mit mond! Remélem ír gyógyszert és akkor jobb lesz minden! Majd írok hogy mi volt az orvosnál!

Zazzy! Neked is köszi, elolvastam a történeted! Mily ismerős :)
Na, ma kiderül minden! Remélem jó dokinál járok és ért hozzá!
Üdv, nektek!
Timcsi
timcsi34

Sziasztok!

Melinda, Timcsi drukk a dokikhoz! :) Írjatok mi volt!

Lucuzs: nyúlós is? Hőd hogy alakul? Lenn volt egy pár napja?

Zazzy: Én is elolvastalak, és a happy end ott van a pocakodban már! :)

Met újrakezdés 2011.10.13

KépKép

Kép
napvirág

Lucuzs: nem tudom...nézegettem a görbéd. Akár az utolsó pár napodat vehetjük úgy is,hogy lenn van a hő....nem lányok?

KépKép

Kép
napvirág

Napvirág!

Igen nyúlós is, 10-12 cm volt tegnap, és nagyon tiszta volt. A mairól nem tudok nyilatkozni, mert a tegnapi napot nem akartuk elvesztegetni a párommal :) És azt olvastam, ohgy másnap becsapós lehet a cervix.
Én is ebben reménykedem, hogy most van lenn a hőm, tegnap újra 36,2 ma 36,3 volt. Meg fáj a jobb oldalam is. Délután az orvos megkukucsol, kiváncsi leszek mit talál?

Neked még mindig fent van, ez igazán dícséretes!
És tényleg, már nem emlékszem, te mire gyúrsz? Spontán babócára? Vagy lesz valami beavatkozás, vizsgálat?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

ja, tegnap az ovutesztem negatív lett, de nem igazán hiszek már neki

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Ha spontán baba lenne,az lenne a legjobb! :)
Most volt az első mensim a mettől, de elég gyengécske. Emelve lett 2x1-ről 3x1re, most várunk következő mensit,hogy milyen erős lesz. Mensi után átjárhatósági. Aztán hormontükör vérvételekkel. Nálam ez a terv,de jó lenne,ha keresztbehúzná egy baba! ;)

KépKép

Kép
napvirág

Ez szép kis program!
Tényleg jó lenne, ha valami keresztülhúzná a számításaidat, vagy inkább valaki :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Napvirág!
Fönt van a happyend is! :D 2 részletben, először Zazzy története, utána meg Zazzy történetének folytatása :wink: :D

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Uhu nem volt, azt beszéltem meg a dokival, hogy majd nézünk progit, aztán az majd kimutatja.

Na, meg volt ma a terhelésem.
Ez valami szörnyű volt! Hogy milyen rossz az a lötty! És én mindig azt mondom a betegeknek, hogy igyák csak meg, az nem szörnyű.Hát az volt!

Na, mindegy!
A vércukraim már meg is vannak!

'0 : 4,3
'30 : 6,4
'60 : 6,6
'90 : 5,7
'120: 5,7

Inzulin majd csak később lesz!
Na, mit gondoltok?

Bocsi, hogy nem reagálok, de épp dolgozom!

Zazzy,
bizony, ezt mondta a doki! Hihetetlen!Pedig tudta, hogy kollega vagyok, és mégis!
Meg hogy lehet azt mondani valakinek, hogy minek kezelni, úgyse lehet meggyógyítani! :evil: :evil:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Meli!
Szerintem ez a cukor jó.Talán lehetne kicsit alacsonyabb a 120-as(éhgyomri körül)de szerintem nem rossz :roll:

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok Lányok!
Hát voltam a dokinál, sajnos egyenlőre nem sok a siker :( !
Gyógyszert nem kaptam, de elküldött belgyógyászhoz mert a cukor és inzulinom is nagyon szar! Hétfőn vár a belgyógyász az I.Belklinikán
azt mondta, hogy majd ha rendben lesz a cukrom akkor menjek hozzá.
Tud nekem valaki olyan diétát ami napi 200gramm szénhidrát bevitelt tartalmaz és az a 5 étkezésre van osztva???
Megköszönném!!!
Puszi nektek :wink:
timcsi34

Sziasztok,
csak egy gyors bekacsintás...

Meli,
tök jó, h. 5 pontost csináltak neked, így teljes a kép.
Jónak tűnnek a cukrok, inzulin mikor lesz?
Met előtti helyzetről van infód?

Lucuzs,
sztem ez pé, a tesztek sem total megbízhatóak, néha nekem volt bizonyított ovum, miközben a teszt végig - volt.

Nálunk kb. múlt hétvégén volt pé, persze "gyúrtunk" is rá ahogy kell, most izgulunk, jövő szerdán megyek vérvételre, h. lássuk: összejött -e a randi? :roll:
Addig iszonyú zsúfolt a progi, nehogy túl sok időm legyen ezen agyalni. :D
nocciola
Budapest II. kerület

Nocciola,
tök jó, hogy jövőhéten mész vérvételre! :D Progit néznek majd? Vagy hcg-t is?
Az inzulin szerintem legalább 1hét,mert az hormon, és a labor lassabban csinálja meg! :shock:

Akkor a cukrom szerintetek is jó? :roll:

Timcsi,
sajnálom, hogy nem kaptál teljesen pozitív választ, de ez is haladás, ne aggódj!

Zazzy,
az a gond, hogy met előtti vérvételem sajna nincs, mert az a h..lye dokinő nem kért! :evil: Én meg nem akartam várni azzal, hogy elkezdjem a gyógyszert.
Mondjuk 1hónapja szedem, és ennek azért több idő kell, hogy rendesen kifejtse a hatását, nem? :roll: :shock: Csak azért, mert egyébként is azt mondják, hogy fél évente érdemes nézni, hogy van-e változás!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Sziasztok!

Zazzy: Megtaláltam...hát komolyan mondom elsírtam magam! :) Húúúú, milyen boldogság lehetett ez!!!!! Ő aztán tényleg szerelemgyümölcs lesz! :)

Meli: Ugye,ugye! Nekem raktak bele citromlét is,de így is a kézmosó felett ittam meg, 2x futottam neki és ki sem nyitottam a számat,mert féltem,hogy kijön! :?

Timcsi: Én még a diétát nem próbáltam. Egyszerűen képtelen vagyok azt figyelni,hogy miben mennyi kalória van és számolgatni. Napi 5x eszek, kevesebbet,mint eddig és odafigyelve. Pl.reggelire teljes kiörlésű (altalam sütött) 1 vékony szelet kenyér (max.2) light margarinnal és uborkával,paradicsommal, savanyú káposztával,paprikval,mikor hogy. Napközben 1 joghurt vagy gyümölcs. Ebédre főzelék, vagy kevésbé zsíros kaja,amit otthon este megfőzök és beviszem a melóhelyre,aztán délután megint valami kis apróság, gyümölcs vagy korpovit keksz, este pedig egy kevés vacsi. Ez változó szokott lenni. Pl.keksz, gyümölcs, ebéd maradék,kenyér,rántotta :wink: Persze tudom,hogy sok van benne,amit nem szabad,de én nem tudom magam kínozni. :( Ja,és natúr zöld teát iszom,vagy ásványvizet. Szerintem kezdésnek ha fele annyit eszelmint eddig és figyelsz,hogy mit, az is jó,nem lányok? És persze a mozgás. Én inkább úgy vagyok vele,hogy inkább többet mozgom,mint ne kóstoljak bele abba,amit megkívánok ;)

nocciola : együtt értünk! :)

Szerintetek,ha 1 hónapja szedem a metet,ez az első mensim tőle,most csinált egy ilyen görbét, előtte szinte hajszálvékony volt a nyh, van esély arra,hogy most baba legyen? Szerintem még korai erre gondolnom,nem? (persze nem fogok elkenődni,ha nem lesz. Én már most tök happy vagyok, sőt már akkor az voltam,amikor megjelentek az első vérpecsétek! Azóta ez a görbe csak ráadás!!!! :) )

KépKép

Kép
napvirág

Sziasztok!

Ez a mai az orvosok napja, én is most értem haza a nőgyógyászomtól. Én jó híreket kaptam. A tegnapi szuper cervixem nem lehet véletlen, mert van egy nagyon érett tüszőm, bármikor kiszabadulhat! :) sőt a nyálkahártya is szép vastag.

Az orvos azt hiszem jó lesz, mert bár az ultrahang előtt még a norculutot és a clostyt emlegette, mégis sikerült meggyőznöm, hogy én spontán mensit szeretnék. És ami a lényeg, hogy ha megjön, akkor csinálunk hormonvizsgálatot és megdumáltam, hogy egyben terheléses cukrot is csináljunk inzulinnal :). És itt még nincs vége, már a metformin neve is felmerült, mint lehetséges gyógymód. :)

Tele vagyok reményekkel, azt hiszem ennél többet nem is akartam az orvostól. Csak hogy alaposan kivizsgáljon és aztán együtt döntsünk. De én is látom, hogy teljesen meg volt lepődve, hogy nem akarok azonnal gyógyszerrel peteérést, hanem más irányból közelítem a dolgot. De nagyon rendes és "bármire rávehető" :).

Én csupa vigyor vagyok azóta. Csináltam is ovutesztet, ami még negatív, de már nagyon határeset.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Nocciola!

Drukkolok nektek a babához!

A vérvételen mit néznek, és miért? Ezt a nőgyógyászod intézte?

Nem sokat tudok a dolgokról, még nagyon új vagyok.

Csak azért kérdezem, mert nekem a peteérés utáni szakaszom túl rövid, kb 10 nap. És tudom, hogy így kisebb az esély a megtapadásra. Az orvostól kérdeztem is mi a teendő, de ő csak a 2 hét múlva tesztelést mondta, meg hogy ha terhes leszek majd ad progeszteront.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs: ezek tényleg nagyon jó hírek!!!!!! :) Neked szokott mensid lenni? Mikor kell újra visszamenni?

KépKép

Kép
napvirág

Sziasztok!

A héte túlórázok, így esélyem sem volt írni, de még olvasni sem. Majd hétvégén lesz valami, vagy még babaproject lesz...

Üdv.
Aisha

Üdv.
Aisha
aisha

Meli!
Cukrot 3 havonta, inzulint félévente szoktak nézni.Az inzulinnál több idő kell, hogy látszódjon változás..

Most csak ennyire futotta, hulla vagyok....

Kép
Kép
zazzy

Szia Napvirág!

Nekem szokott, de csak ritkán, kevés, sok barnázással. Tinikoromban későn jött meg, sosem volt rendszeres, 35-40 napokkal. Aztán 19-24-ig fogigátló (már sajnálom), aztán megint rendszertelen, 40-50-60 nappal. A baba meg nem jött, akkor orvos clostyt írt, attól cisztám lett. Majd 3 hónapig csak cickafark-palástfű tea, és ezután terhes lettem Bogival.
Miután megszületett 8 hónappal később megjött, de csak mutatóba, aztán 3 hónapig megint semmi. Bár én ekkor még szoptattam, egészen 14 hónapos koráig.
Azóta beállt olyan 34-36 napra, de aztán 2008. ápr-dec között más betegség miatt nem lehettem terhes. Mire szabadott volna, akkor már megint 70 napos a ciklusom. :(

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

visszamenésről nem beszéltünk, csak a mensi 3.napján vérvétel

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Meli!

Ugyanezt a terhelésest csinálják a terheseknél is? Márhogy ugyanezzel a löttyel?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!

Önző dög vagyok, mert nem olvastam vissza.
De rohanok reggelizni, emrt aztán szúrom kell magam.

Vannak fejlemények:
tegnap a jobb oldali p.fészkemben egy 19mm-es, a bal oldaliban egy 13mm-es tüszőcske tűnt fel.
Tovább kell szúrnom magam vasárnapig, h hízzanak még.
Vasárnap este 8kor irány az ügyelet, beadatom a repiszurit ÉÉÉÉÉÉÉÉÉS 20-án keddeb inszem!!!!!!!!!!! :wink:

babszika

délután megyünk szobabiciklit venni! :)

csinos kismama szeretnék lenni :)

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Babszika!

Ezek nagyon jó hírek!!!! :) Drukkolok

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Köszi lucuzs!

A szobabringa állati jó!!!!
szóval, tuti csini kismami leszel!!! :wink:

babszika

Babszikám, nem drukkolok semmi esetre sem :wink:
Vendég

Babszika, ez szuper jóhír!!!!!!!!!!! :lol:
mókica

Babszi be be kukkantok miattad!!!
+++++++++ :wink:
Vendég

Lucuzs!
Kórháza válogatja, van ahol előbb zsömle+tej variáció van, ha az rossz, akkor van cukros lötty, de szerintem már elég sok helyen kapásból cukros lötty van.
Nekem eddig a terhesség során 3szor volt.Még jó, hogy nem voltam émelygős az elején sem, mert az első a 12.héten volt.Nem mondom, hogy jól esett, de túléltem :wink:

Babszika!
Én is csak titokban, de nagyon :wink: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
zazzy

Babszika,
csak zárójelben (++++++++++++++++++++++++++++++++++++)

Na, én csak egy percre bekukk, mert mindjárt megyek éjjelre! :evil:

Cukor terhelésből megint ilyen részleteset érdemes csinálni, vagy akkor már elég lesz az éhgyomri és a 2órás!

Lucuzs,
hajrá szobabringa!
Én még mindig nem tudtam meggyőzni a férjemet róla! :cry:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Csajok!
Mindenkinek köszi a nem drukkokat :lol: :lol: :lol: :lol:

És Zazzy!
Neked meg főleg a titkos "izét", ami miatt kihúztad a topikot!!!!
:lol:

babszika

Sziasztok!

Én is csak lesem mi történik Babszikával....olvasok legalább ha nem is írok. Titokban drukkolok, számolja be mindenről.

Lucuzs: nekem cross trainerem van és a drága férjemet úgy kell leimátkozni róla.

Január 26-án megyek doki bácsihoz hogy megbeszéljük a hogyan továbbot, azt hiszem kicsit át fogok menni agresszívba, hogy meggyőzzem dolgokról :) igaz most jól állok görbeileg.

Üdv.
Aisha

Üdv.
Aisha
aisha

Sziasztok!

Megvan a szoba bicikli, a párom most szereli össze. :)
A bécsi metroban vettük, meg egyszerre be is vásároltam magamnak ehető dolgokat.

na megyek is kipróbálni! :)

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,hajrá szobabringa! :lol:

Aisha, naná hogy szép görbéd van!

Velem semmi különös, ha csak az nem ,hogy náthás voltam egész héten....
mókica

Sziasztok!

Ma sehol senki?

Mókica,
drukk holnap az uhu-hoz!

Babszika,
ma lesz a tüszőrepesztő szuri? :P

Lucuzs,
milyen a szobabringa?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Aisha,
dokihoz miért mész?
Mit beszéltek meg?
Görbéd szerintem szép, bár én nem igazán értek hozzá! :roll:

Ja, de az is lehet, hogy apácskára jókor ugrottál rá, és akkor csak egyirányba lehet a merre tovább! :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Szia Meli!

Épp most szálltam le a szobabringáról! :) Jó buli, de persze fárasztó is.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

tényleg Babszika! 8-kor gondolok rád!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Mennyiért vettétek a bringát? Milyen?
Irigykedem is egy kicsit! :wink:
Mensi még mindig sehol?
Lehet, hogy most volt pé-d? Kukuccson nem jártál?
Jajj, úgy izgulok értetek! :oops:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Szia Meli!

Nem volt olcsó, bár ennél nincs is sokkal olcsóbban sehol, ez 85 euro volt. Amennyire utána néztünk márkás, de lebutított típus. Igazából nekem decemberben volt a szülinapom és a névnapom is, és még akkor katam ajándékba lóvét az anyósoméktól, hogy végre már magamra is költsek valamit. Eddig nem volt időm foglalkozni vele, de most igen jól jött ez a kis kezdő pénz. :)

Mensi sehol, sőt pénteken az orvosnál érett tüszőt láttunk, amit sejtettem is, mert a cervixem is épp egy peteérést jelez. Tegnap olyan plusszos ovutesztet produkáltam, mint még soha. :) De még szerintem nem szabadult ki, mert a hőm nem esett le. De legalább egy hete 36,2-36,3, ami szintén szokatlan nálam, és mindenképpen reménykeltő. És fura, de pont ennyi ideje iszom a kecskeruta teát...

És veled mi van? Hogy vagy?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Köszi, megvagyok!
Csak az bánt, hogy nem tudom magamat rávenni a sportra! :evil: Nagyon bosszantó!
Használsz ovu tesztet? Mert énis vettem magamnak, még mielőtt megtudtam a pco-t, de nekem akkor mindig pozitív lett, mint kiderült, a magasabb lh szintem miatt.
Viszont most újra kipróbáltam, hátha a met már segített valamit!Hát, most nem lett pozitív, úgyhogy reménykedem, hogy mostmár talán tudom majd használni!
Aztán majd meglátjuk!

Dejóóóóóóóóóóóóóóóó, hogy érik tüsződ!
Énis úgy szeretném már! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Igen, én is régebben vettem egy csomót, egy ideig jónak is tűnt, de az előző ciklusomban már vagy 5-ször jelzett pozitívat. A mostaniban is már 4-edszer. :( Szóval abba is hagytam a nézést, csak most kezdtem újra, hogy az uh megvolt. Meg mérem a hőmet, bár régen azt gondoltam nem érdemes, de rá kellett jönnöm, hogy igen is mutat dolgokat.

Te mérsz? Vagy jól emlékszem, hogy azt írtad, hogy a két műszeak miatt nem megy?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Én nem mérem, nem is tudnám, de talán jobb is, legalább nem görcsölök rajta!

Csak néha úgy el tudok kenődni!Nem tehetek róla.
Tudom, hogy menyi lánynak sikerült már a baba, aki pcos, de az emberben azért benne van a félsz, hogy mi van akkor, ha nem lesz baba!

Na, de ezt el kell felejteni, mert igenis babásak leszünk!
Mindannyian! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Melinda, nem holnap megyek uhu-ra.....

Lucuzs, hajrá pé és mozgás....

Ma megint eveztem, újra vissza kell rázódnom, mert a héten nagyon kimaradt :oops: a nátha miatt...
mókica

Sziasztok!

Köszönöm a drukkokat!
Nagyon szimpatikus dokik voltak az ügyeleten. Jókat röhögtünk azalatt a pár perc alatt, amíg bent voltam, szóval, egész "kellemesen" telt..... :roll:

Izgulok is, mert görcsöl a p.fészkem. Remélem, nem repedt emg magától a petécském! :shock:

De még mindig nyugodt vagyok.. sikerülnie kell. :wink:

babszika

Babszika!

Ügyi vagy!
Komolyan tiszta izgalom vagyok én is, kiváncsian várom a fejleményeket! :lol:

Puszi

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs