Sziasztok!
Zazzy: Megtaláltam...hát komolyan mondom elsírtam magam!
Húúúú, milyen boldogság lehetett ez!!!!! Ő aztán tényleg szerelemgyümölcs lesz!
Meli: Ugye,ugye! Nekem raktak bele citromlét is,de így is a kézmosó felett ittam meg, 2x futottam neki és ki sem nyitottam a számat,mert féltem,hogy kijön!
Timcsi: Én még a diétát nem próbáltam. Egyszerűen képtelen vagyok azt figyelni,hogy miben mennyi kalória van és számolgatni. Napi 5x eszek, kevesebbet,mint eddig és odafigyelve. Pl.reggelire teljes kiörlésű (altalam sütött) 1 vékony szelet kenyér (max.2) light margarinnal és uborkával,paradicsommal, savanyú káposztával,paprikval,mikor hogy. Napközben 1 joghurt vagy gyümölcs. Ebédre főzelék, vagy kevésbé zsíros kaja,amit otthon este megfőzök és beviszem a melóhelyre,aztán délután megint valami kis apróság, gyümölcs vagy korpovit keksz, este pedig egy kevés vacsi. Ez változó szokott lenni. Pl.keksz, gyümölcs, ebéd maradék,kenyér,rántotta
Persze tudom,hogy sok van benne,amit nem szabad,de én nem tudom magam kínozni.
Ja,és natúr zöld teát iszom,vagy ásványvizet. Szerintem kezdésnek ha fele annyit eszelmint eddig és figyelsz,hogy mit, az is jó,nem lányok? És persze a mozgás. Én inkább úgy vagyok vele,hogy inkább többet mozgom,mint ne kóstoljak bele abba,amit megkívánok
nocciola : együtt értünk!
Szerintetek,ha 1 hónapja szedem a metet,ez az első mensim tőle,most csinált egy ilyen görbét, előtte szinte hajszálvékony volt a nyh, van esély arra,hogy most baba legyen? Szerintem még korai erre gondolnom,nem? (persze nem fogok elkenődni,ha nem lesz. Én már most tök happy vagyok, sőt már akkor az voltam,amikor megjelentek az első vérpecsétek! Azóta ez a görbe csak ráadás!!!!
)