Új privát üzeneted érkezett!

Lyly!

Nem véletlenül vagyok én beosztva erre a napokra, gondolhatod! :?

Aftára:nekem nagyon bevállt a Corsodyl nevű gyógyszertárban, vagy drogériában kapható szájfertőtlenítő oldat.Kapható mentolos ízben, elég nagy, sokáig elég.Ha aftám van egy fültisztító pálcikával szoktam ott beecsetelni, két-három alkalom és elmúlik.Magyarázd el Bencusnak előtte, ohgy kicsit keserű, és pár percig ne nyalogassa ott, mert akkor még nem szívódott be.Arra is jó volt,amikor nőtt a bölcsességfogam és ránőtt az ínyem és állandóan begyulladt.
tünci28

tüncié a laptető..... :oops:
tünci28

Bizony Tüncike :lol:
Vendég

Haho!
Nälunk ilyenkor ebèd vacsora egyben 4-5 körül!Tintahal karikàk ràntva grillezett padlizsàn,zukkini ès salàta ,persze a grill cuss bordàs serpenyöben kèszitve :lol: !-ès mind a fèrj kivànsàgàra! :D
Na megyek is ,indulunk sètàlni!
Vendég

Tintahal????De égő, az milyen, sosem láttam olyat..... :oops:
tünci28

Én nagyon szeretem. A tescoban szoktam venni fagyasztottat, csak olajban kell kisütni és kész is.
Bár életem párja szerint nyúlós izé :lol: a tintahal

Jó sétát nektek:)

Tünci, ti már túl vagytok az ebéden?

Mi is nagyon későn reggeliztünk, 11 után, szerintem nálunk is este felé lesz a ebéd.

Melcsike pihenget még?

Lyly, szerintem is tök jó lesz az az öblögető Bencusnak, amit Tünci írt. Bizti van belőle gyerekeknek való is.
Vendég

Tünci

Igen ma leszek. 8)

Boboka
Kicsit aludtam, ebéd után, jön az esős idő és szenvedek a fejfájásommal. :( A francba már ezzel a fránya migrénnel. :evil: Ilyenkor olyan nyomott vagyok, de azért nincs baj. 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melcsike70 2009.01.18 14:42-kor.

Kép

Kép
melcsike70

Boboka

Akkor ma sokáig volt alvás :?: :wink: Ha ilyen későn volt a reggeli igaz.

Tintahalat még én sem ettem Tünci. :oops: Bár én is szoktam látni a nagy Tesóban. Ha keresgélek ott.

Kép

Kép
melcsike70

Boboka

Most nézem levetted a vonalzóidat?

Kép

Kép
melcsike70

Ma nekünk csak gyorskeják vannak, kruplileves, meg spenót virslivel tojással, meg süti..Tudom, hogy vasárnap van, de későn keltem és már nem tudtam elmenni a boltba.. :oops:

De már mostam kettőt, meg takarítottam, meg háromszor mosogattam, meg ágyruhát pakoltam, meg ilyenek..

most nézek valami filmet lazításnak, közben varrok, omstmár tényleg.
tünci28

Tünci,
gondoltam én, hogy valami sz.r van a palacsintában. Az nem lehet véletlen, hogy mindog te szegény dolgozol ilyen napokon.
De a laptetőd csudajóóóóóóóóóóó!!! :lol:

Csajok,
köszönöm a Corsodyl-ötleteket, én is azzal akartam kezdeni, de csak lejárt szavatosságú volt iithon, újat meg még nem szereztem be...
A Tantum Verde-vel is próbálkoztunk, de nem nagyon jött be aftára, pedig Bencus torkára kiváló.

Melcsike,
visszavontad az iwiw-en a Bogika-jelölést? valami ilyesmi értesítőt kaptam. Volt valami oka? Fejfájásra puszimanók (Bence után szabadon).

Hasli
finomat esztek. Bár a zőccségekkel mostanság hadilábon állok, nemtom, miért.

Bobokáék meg sokáig bubukáltak. :D

Úgy unom már ezt a hülye időt, hol meleg van, hol hideg, párás az idő.

Kép

Kép

Kép
lyly

A Lackósat fent hagytam :)

Sok volt a három, mindig csak kapcsoltam ki, hogy ne foglalja a helyet.

Lassan átmegyek anyuékhoz (ma délelőtt jöttek fel). Este jövök mindenképp :)

Ma már remélem csak pihenni fog mindenki :lol:
Vendég

Tünci,
mit varrsz? Néha én is szoktam, de csak tanulgatok még, most pl. Bencének egyszerű gumis derekú gatyót a bölcsibe. Lehet, tanácsodra szorulok.

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly!

jaj, hányszor használtam lejárt szavatosságút.... :oops: 8)

Boboka, akkor este talizunk...

Este legyen mindenki! :D
tünci28

Jaj, semmi komolyat, mert nincs gépem..csak polókat, nacit, meg egy kiszakadt zipzárt a párom kabátjában.
tünci28

Ok:) Szerintem olyan 19 körül már leszek:)

Jó pihit mindenkinek :wink:

Lyly, az afta a száj belsejében van? Fáj is? Olyan mint a herpesz, csak nem kívül van? Bocs, hogy ilyen hülyeségeket kérdezek :oops:
Vendég

olyasmi boboka, csak pici nagyon, mint egy kis lyukacska, fedi egy kis fehér lepedék és baromira fáj,nagyon-nagyon...(na jó, most hogy már tudom mi az igazi fájdalom, persze nem olyan tragikus, de azért fájdalmas, egy gyereknek főleg)
tünci28

Lyly, kiokosítottam magam, gyorsan utána olvastam :lol:
A szájöblögetőt írták ott is .

Na, tényleg mentem
Vendég

baszitkuli, fél négy van???
most ettem először ma, egy tányér levest...
tünci28

Köszi Tünci.
Szegény kicsi Bencus :cry: Mielőbbi jobbulást neki :!:
Vendég

Boboka,
pont, ahogyan írtad. Olyasmi, mint a herpesz, Bencének úgy néz ki, mintha már rágta is volna, sokat piszkálja a nyelvével, mert biztos, hogy zavarja. Egyáltalán nem kérdeztél hülyeséget. Szerintem azért sem tud gyógyulni, mert állandóan birizgálja.

Tünci,
magamnak én is használok lejártat, de ez 3 éve lejárt, zavaros volt kicsit, és a gyereknek semmiképpen nem akartam adni (túlélt 3 költözést az üveg), nehogy ettől is baja legyen.
Ok, nincs géped, de tudnál varrni géppel?

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly!

Na, jó ,nem annyira lejártra gondoltam... :D

Csak nagyon egyszerű dolgokat varrtam eddig.Függyönyt, egyenes vonalú szoknyát,meg néhányszor trikót, de azt úgy ,hogy egyet szétbontottam és azt rajzoltam körbe az anyagon.
A sógornőm varrónő, vele szoktam varratni, de nem sűrűn, mert nagyon kényes vagyok a ruhákra, ha nem pont passzolnak.
Barátnőmmel csináltuk régen, de már évek óta nem.
tünci28

Boboka,
köszönöm, átadom majd neki, éppen most aludt el az apukájával.

Tünci,
én még ezeket sem tudom, a nadrágot kb. úgy varrom neki, mint te a pólót, szétbontásos mintával... Meglátom, mi lesz belőle. :wink:
TESSÉK ENNI!

Kép

Kép

Kép
lyly

Gyors helyzetjelentés: Most másztam ki a kádból, a hajam még vizes, anyuékhoz csak kb. fél óra múlva indulok, ami azt jelenti, hogy Lackókámhoz ma már nem tudunk menni :cry: Majd holnap.

Tüncike, remélem már ettél azóta :!:
Vendég

Lylynek privije van :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Boboka

Most anyukádék pesten vannak?

Kép

Kép
melcsike70

Boboka

Lackó tudja hogy igy is gondoltok rá, hiszen látják ők fentről. 8) Hiszen mindig róluk beszélünk. És azért vagyunk itt igy együtt, mert az Ő emléküket ápoljuk, mert ők igy akarják.

Kép

Kép
melcsike70

Tünci

Képzeld nekem van gépem, 5 éve kaptam karácsonyra, azóta csak a Barcinak egy tornazsákot varrtam vele. Mert nem tudom kezelni. Hát ez van. De kézzel úgy varrom a gatyókat hogy csak na. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Igen, most fent vannak egy pár napig.

Melcsike, én is remélem, hogy tudja, tudják, hogy mennyire szeretjük Őket :wink:

Nekem is van egy icipici (szerintem utazó) varrógépem. Még anyuéktól kaptam kb. 4 éve, de valahogy visszavándorolt hozzájuk, még kipróbálni sem tudtam :roll:
Vendég

Hazaértünk!
Tünci, láttad, hogy integettem? :D

Betti
Kép
betti0412

Szia Betti!

Milyen volt a bál?
Vendég

Ez az éjszakázás már nem nekem való, azt sem tudom hol vagyok, mire hazaértünk már elaludtam az autóban, innen 270 km, azt hittem közelebb van....

Régen nagyon bírtam a nem alvást, sokat dolgoztam éjjelente, még egyetem alatt, semmi bajom nem volt soha, de most! Alig tudtam 10.-kor felkelni, hogy kicsit még legyek keresztlányommal is, ők indultak Münchenbe, mi meg ide, félévben egyszer ha látom, de kicsit kómás vagyok még.

Betti
Kép
betti0412

Egyébként nagyon jó bál volt, sokat táncoltunk, énekeltünk, csak nagyon elfáradtam.

Betti
Kép
betti0412

Betti

Merre volt a bál ahol jártatok? Hogy Tünciék felé jártál?

Kép

Kép
melcsike70

Várpalotán.
Tüncinek írtam is, hogy integetek...

Betti
Kép
betti0412

Estére megpróbálok visszajönni, most még kicsit teszek veszek itthon, kimosok stb. Holnap bent alszok anyunál, mert kedden reggel fél hétkor indulnom kell Békéscsabára, és ha még szegedről megyek be, akkor valamikor 4.-kor kellene felkelni.

Betti
Kép
betti0412

Betti

Te aztán utazgatsz eleget. HOgy lehet birni?

Kép

Kép
melcsike70

Betti

Már én sem nagyon birom az éjszakázást, pedig aztán mi is szinte minden hétvégén anno jártunk szórakozni a baráti társaságunkkal. Még tavaly is voltunk bálozni, most is kaptunk meghivót de lemondtuk.

Kép

Kép
melcsike70

Este én is jövök.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike,
ment a privi neked is! :)

betti,
hát nekem nem is integettél? Alig 20 km-nyire Tüncitől... na, most szomorú lettem...
Képek lesznek a bálról? Küldhetnél priviben.

Képzeljétek,
amikor még olyan helyen dolgoztam, sok fogadásra jártunk az országban szerte a főnökömmel (egy idősebb igazi úriember volt, aki lányaként kezelt). A pesti nagy fogadásokon megmutattak nekem egyszer egy rendkívül elegáns fickót, hátrafésült, ápolt, tiszta ősz haj, legalább 190 cm magas idős férfi, kifogástalan szmokingban. Barátságosan beszélgetett államtitkárokkal, helyettesekkel, miniszterekkel, szépen táncolt. Hát ez az úriember egy rendkívül rossz körülmények között élő tanult férfi volt, aki csináltatott egy szmokingot, és a legtöbb fogadásra elment - meghívó nélkül, hogy ott jóllakhasson. Hogy csinálta? Odament a rendezvény helyszínére. Megvárta egy ismert ember érkezését, és mellécsapódott. szevasz öregem, hogy vagy? Pista/Misi/Tibi (attól függően, kivel dolgozott, barátkozott az illető) jól van? Hallottam, hogy... Ti is ide tartotok?
Mire a bejárathoz értek, a rendezők csak azt látták, nevetgélve beszélget az ismert személy ezzel a férfival. Naná, hogy senki nem kért meghívót tőle. Így kezdődött, aztán a későbbiekre már meghívót is szerzett a kapcsolatai révén. A fogadás melegében, amikor már senkit nem érdekeltek a büféasztalok, csak a pia, körbejárt, és elegáns mozdulatokkal telerakta kajával a nejlonzacsikkal kibélelt zsebeit a következő napokra... Így kell élni, lányok! :lol:

Kép

Kép

Kép
lyly

Lányok,
este lehet, én is jövök, de ha hirtelen tűnök el, ne haragudjatok, mert ilyenkor a családi kötelezettségeim elszólítanak, és már nem tudok visszajönni (bealvás miatt). :wink:

Kép

Kép

Kép
lyly

Na vagyok mostmàr èn is!Màr itt is esik az esö a reggeli csoda utàn :cry: !
Làtom nem mi vagyunk egyedü akik 11-kor regeliznek :D !Amugy a tintahalat èn is màr kèszet,fagyasztottan vettem!Egyszer olaszban làttam 1 halàrust ,ahogy a tintazsàkot eltàvolitotta a halbol... :| !!!
Akkor megfogadtam ,hogy otthon nem fogok ilyet jàtszani !!! :lol:

Betti!Örülök a jol sikerül bàlnak! :)

Tünci!A tintahal 1 undorito,de finom poliprokon àllat :lol: !

Iyly!Jobbulàst a picidnek!

Mindenki màsnak meg : Szèp estèt!!! :wink:
Vendég

Lyly

Ez a fickó. Hát igen, jól tette és végül is nagyon okos volt. :lol: Vannak ilyen úri csalók, de ő legalább nem okozott senkinek kárt, mint a nagyok, csak jól akart lakni. Ezt tudta más is róla? Vagy te honnan tudtad? És ha igen akkor még sem bukott le?

Kép

Kép
melcsike70

Hahó van valalki? :roll:

Kép

Kép
melcsike70

Én vagyogatok :wink:
Vendég

Csak közben mosogatok, meg pakolászok... Vasalni csak egy-két dolgot fogok úgy döntöttem :roll: A hétvégén én voltam a lusta háziasszonyok mintapéldánya :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops:
Vendég

Èn is!
Vendég

Szia !Vagyok én is.
tünci28

Boboka èn biztos kevesebbet csinàltam nàlad! :wink:
Vendég

-,de egyszerre jöttünk! :lol:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X