Melcsike,
ment a privi neked is!
betti,
hát nekem nem is integettél? Alig 20 km-nyire Tüncitől... na, most szomorú lettem...
Képek lesznek a bálról? Küldhetnél priviben.
Képzeljétek,
amikor még olyan helyen dolgoztam, sok fogadásra jártunk az országban szerte a főnökömmel (egy idősebb igazi úriember volt, aki lányaként kezelt). A pesti nagy fogadásokon megmutattak nekem egyszer egy rendkívül elegáns fickót, hátrafésült, ápolt, tiszta ősz haj, legalább 190 cm magas idős férfi, kifogástalan szmokingban. Barátságosan beszélgetett államtitkárokkal, helyettesekkel, miniszterekkel, szépen táncolt. Hát ez az úriember egy rendkívül rossz körülmények között élő tanult férfi volt, aki csináltatott egy szmokingot, és a legtöbb fogadásra elment - meghívó nélkül, hogy ott jóllakhasson. Hogy csinálta? Odament a rendezvény helyszínére. Megvárta egy ismert ember érkezését, és mellécsapódott. szevasz öregem, hogy vagy? Pista/Misi/Tibi (attól függően, kivel dolgozott, barátkozott az illető) jól van? Hallottam, hogy... Ti is ide tartotok?
Mire a bejárathoz értek, a rendezők csak azt látták, nevetgélve beszélget az ismert személy ezzel a férfival. Naná, hogy senki nem kért meghívót tőle. Így kezdődött, aztán a későbbiekre már meghívót is szerzett a kapcsolatai révén. A fogadás melegében, amikor már senkit nem érdekeltek a büféasztalok, csak a pia, körbejárt, és elegáns mozdulatokkal telerakta kajával a nejlonzacsikkal kibélelt zsebeit a következő napokra... Így kell élni, lányok!