hűha,írtatok ám
jajj,megzabálom azt a kis kiterült manót,dius,nagyon édes
Hát,mint már írtam is,mi nem egyszer aludtunk 4-en egy ágyban. Én sem akartam,de ez lett. De nem bánom. Most is a szobánkban alszanak,de külön ágyban,egymás mellett. Most,hogy Eliza ennyira taknyi,éjjel mellettem aludt,Kristóf meg az apjával. De van ez fordítva is. Sőt,olyan is van,hogy Zoli alszik velem.
Én így vagyok nyugodt. Nem zavar a dolog. És tuntun dehogy vagy te más. Sztem nem neveled katonásan őket,csak következetesebb vagy,mint mi. Ennyi.
Nálunk a napirend csak annyi,hogy fél 7-kor ébresztő,fél 8-kor indulás az oviba,Eliza 11-12 körül eszik,ahogy megéhezik,utána alvás,fél 4-kor megyünk Kristófért,este nyolckor meg irány a fürdő. Ha pl. nagyon fáradtak,akkor lehet,hogy elöbb fürdünk. De pl. nyáron meg ritkán fürdünk kilencnél elöbb. Mivel én mindig elég érdekesen dolgoztam,ugye éjszakáztam,meg nem volt soha normális hétvégém,ünnepnapom,stb...ezért bennem sem alakult ki szigorú napirend. Meg elég sokat vagyunk úton,kirándulunk,stb...ezért is nem akartam más napirendet. Engem nem zavar,ha Eliza mondjuk elalszik hazafelé a kocsiban,és csak 3-kor ebédel.
Mindenki más,és ez így van jól. Mi szerencsére Zolival nagyon egymásrataláltunk ilyen téren
tuntun sztem te azért is álltál máshogy a dologhoz,mert mint írtad is párod szakmáját-munkáját,sokat voltál egyedül,nem?
dadomi dehogy haragszom,majd beszélünk,ok? Mármint ha meglesz a telefonod.
na,megyek,megpróbálom kifésülni ezt a szőrcsomót a fejemen,és megszárítom a hajam,mert itt gubbasztok vizes hajjal...