Szép napot
Viki!
Drága első szülött kisfiadnak boldog feledik születésnapot! Puszi a homlokára!
Mav! Ami! Kike! és a többiek!
Jobbulást a pici kincseknek!
Csabus egész jól aludt. 9-től éjfélig, akkor szopi. Majd f3-kor, és f5-kor volt ébredés. Aztán h8-kor keltünk. Ha a f3-as ébredés nincs, egész jól kipihentem volna magam...
Harapós babák: ha jól emlékszem, az első év a pszichológia, és Freud szerint, az orális időszak a babáknál, ezen belül a 6.hónaptól pedig van egy orál-szadisztikus korszak. Ezen jót nevettem pszicho-órán, de elmagyarázta a pszichológus, hogy ilyenkor mindent harapnak, rágnal élvezettel. Úgyhogy nyugi! Ez a fejlődésük része
Bocs, hogy alig reagálok, de hétvége van, így nagyon kevés az időm...
Katák!
Tudom, nem a szakterületetek, de mint orvosok, biztosan van rálátásotok az ilyesmire. Egy kérdés: anyósomnak holnap lesz a szövettan mintavétele (ugye kéto-i agydaganat + tüdőben is van valami beszűrődés). Szóval, ha javasolnak kezelést, műtétet, de nem mondanak helyszínt, akkor hová érdemes vinni őt szerintetek? Maradjon ott, ahol felfedezték a tumort? Vagy van értelme keresni valami speciálisan erre szakosodott intézményt? Köszönöm, előre is!
Lányok!
Ma vargabélest készítettem! Tegyem a receptesbe, vagy van már ilyen fent? (Nagyon finom!)
Puszi mindenkinek, holnap jobban leszek... Mármint többet