Új privát üzeneted érkezett!

Jaj csajok, mi lett az én jól evő lányomból! :( 11-kor alig akart egy kis gyümit enni (pedig ma még nem evett). Megpróbáltam megkínálni ciciből, nem kellett neki.
Kíváncsi leszek az ebédre, de az megint csak fél 3 körül lesz. És igy tegnap is kimaradt a délután 4-fél 5-ös cicizése....egy felet cicizett ebéd után (de ennyi a napközbeni össz cicizése) Lehet hogy lassan le fog szokni?! :( Aztán este tejpép, és fürci után cici. Meg hajnalban egyszer! Jó, oké, ennyi lenne a darabszámra normális evés....ha enne.,....mert ezeket a kanalas dolgokat meg ocsmány módon eszi...és teázni sem akar. :( Na, ilyen téren még nem is panaszkodtam. De ugy látszik eljött ennek is az ideje.

d.dodó

Na, szép kis laptető!

d.dodó

Dodó: 1-1 nap, ha nem eszik rendesen az nem gáz, mi sem szoktunk mindig ugyanúgy enni!!!
nyugi, esetleg adjál neki hamarabb ebédet!

Roni: te merre jársz?

GH.Szilvi, Henka: tessék jönni, nem csak pár havonta megmutatjuk magunkat és eltününk! Kérünk képeket is!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.15 17:01-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.15 17:01-kor.
Vendég

Wera!
Köszönjük a Laci puszit! Majd átadom.

Mancsi!

Zsömid hiheteltenül ügyes az álldogálással. Mi még csak nem is ülünk.

Titi!
A te válladon is sok van, nem csak Tamásén.

Dodó!

Én a helyedben fürdés előtt adnám a cicit, és utána a tejpépet.

Én most egy kicsit Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Senkinek nem tűnt fel, hogy Lacusom ma féléves. Pedig egész héten ezekre a kedves köszöntésekre vártam.
20150601134430

Jaj, Viki!

Hogy mekkora egy ...vagyok!!!
Pont a drága Lackót felejtettem el!

Nagyon boldog feledik szülinapot neki!!!!
Vendég

Ezt pedig Emma küldi a kis vigyori Lackónak:

Kép

(és Viki, ne haragudjatok :oops: )
Vendég

ó,Lacinkó már fél éves!!
Nagyon boldog hatodik hónapot!!

És persze minden kis hófordulósnak nagyon boldog hófordulót!!

Kép
Kép
Kép
kike

viki!
Isten Éltesse a FÉLÉVES Nagyfiút!

d.dodó

Szerintetek ha nem lesz este láza Dominak,akkor is elvigyem dokihoz?Ha csak hőemelkedése lesz?

Kép
Kép
Kép
kike

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Drága Lackó fickóm! Bocsi, hogy ilyen figyelmetlen voltam!!!
Pont tége nem köszöntöttünk fel magunktól amikor a drága édesanyád mindig mindenkivel olyan figyelmes és soha nem hagy senkit figyelmen kívül! Óriási cuppantás neke és a mamádnak!!!
Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Viki!

Annyira sajnálom,mindjárt elsüllyedek!
Hogy lehettem ilyen figyelmetlen???????
Ne haragudj!

Nagyon-nagyon boldog feledik szülinapot Lackó fickónak és millió puszi nektek! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
ibm

Viki!!

Isten éltesse a fél éves nagy fiadat!!

Egyébként tudod miért nem jutott eszébe senkinek? Mert Állt.-ban Te vagy az első, aki köszönt és utánad írják a többiek, köztük én is :oops: :oops: Így maradhatott ki.

Na haraguuuuujd!!!! :oops: Kép

sz.andi

Képzeljétek Áron megette a főztömet!
Főztem spenótot+krumplit+húslevesből hozzáturmixoltam egy kis csirkehusit!
Úgy nyitotta a száját!
Még holnapra maradt egy adag!
Szuper!

Kép

Kép
ibm

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.15 17:02-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.15 17:02-kor.
Vendég

Gratula Áronnak!!!

Levit leraktam aludni dél környékén, talán fél 12 lehetett és még mindig alszik. Igaz párszor felsírt, de löktem rajta 2 és aludt tovább, így nem vettem ki. Még nem is ebédelt. Ma megint gulyásleves lesz, de most marhahúsival.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Na, Lizy evett egy fél üveg főzeléket (ez is több a semminél), és cicizett nagy nehezen. De köhécsel, és szerintem neki is fáj a torka. Így fujtam neki tantum verdet.

d.dodó

Titi! Levi is azt eszik?

Kike! Hát nem is tudom,én holnap levisuem azért Áront mert a Sinlacra is rákérdezek,ma eddig nem volt lázas,de azért megmutatom.
De ha már semmi baja és messze van a rendelő akkor nem vinném.

Mav! Hogy vagytok????????

Kép

Kép
ibm

Ami: igen, csak neki táppal pürésítem nem a levével. Már túl is vagyunk az ebéden, hát most nem izlett neki úgy mint múltkor, mondjuk nekünk sem. Pulykahúsiból azárt jobb. A felét ette meg (fél üvegnyit). Majd este turmixolok hozzá egy ki banánt a másik feléhez és úgy kapja.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Anita: tessék jelentkezni!!!! Hogy vannak a fiúk?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Szép napot :P

Viki!
Drága első szülött kisfiadnak boldog feledik születésnapot! Puszi a homlokára!

Mav! Ami! Kike! és a többiek!
Jobbulást a pici kincseknek!

Csabus egész jól aludt. 9-től éjfélig, akkor szopi. Majd f3-kor, és f5-kor volt ébredés. Aztán h8-kor keltünk. Ha a f3-as ébredés nincs, egész jól kipihentem volna magam...

Harapós babák: ha jól emlékszem, az első év a pszichológia, és Freud szerint, az orális időszak a babáknál, ezen belül a 6.hónaptól pedig van egy orál-szadisztikus korszak. Ezen jót nevettem pszicho-órán, de elmagyarázta a pszichológus, hogy ilyenkor mindent harapnak, rágnal élvezettel. Úgyhogy nyugi! Ez a fejlődésük része :wink:

Bocs, hogy alig reagálok, de hétvége van, így nagyon kevés az időm...

Katák!
Tudom, nem a szakterületetek, de mint orvosok, biztosan van rálátásotok az ilyesmire. Egy kérdés: anyósomnak holnap lesz a szövettan mintavétele (ugye kéto-i agydaganat + tüdőben is van valami beszűrődés). Szóval, ha javasolnak kezelést, műtétet, de nem mondanak helyszínt, akkor hová érdemes vinni őt szerintetek? Maradjon ott, ahol felfedezték a tumort? Vagy van értelme keresni valami speciálisan erre szakosodott intézményt? Köszönöm, előre is!

Lányok!
Ma vargabélest készítettem! Tegyem a receptesbe, vagy van már ilyen fent? (Nagyon finom!)

Puszi mindenkinek, holnap jobban leszek... Mármint többet :wink:
Vendég

Most megy a Realitin a Születések című műsor...

Kép
Kép
Kép
titanilla78

véda!
Kriszta már régebben tett fel vargabéles receptet!

d.dodó

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.15 17:03-kor.
Vendég

Véda: tedd be a receptesbe nyugodtan, nem emlékszem, hogy lenne bent és én nagyon szeretem és ha lesz végre sütőm akkor megcsinálom!
Apa hogy van? Nagyon megviseli az anyukája állapota?
Te hogy vagy? Sok-sok erőt küldök nektek!

Levi mindenhol feláll és még nem a legjobb az egyensúly, így legtöbbször eldől mint egy zsák. Még ülni sem tud pont ezért , mert eldöl. Lehet kéne neki vennem eggy bukósisakot...

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Lackónak boldog fél évet!
( mást nem is írok, mert szégyellem magam....:(:(:( )

Kép
andkata

Csak egy pillanatra bekukk!

Lackónak nagyon boldog feledik szülinapot kívánok! PUSZI neki!

Kép
linda24

Hát,szerintem viszem holnap dokihoz,megint 37,7 volt a hője,levonás után,és állandóan szörcsög az orra,folyik,vagy csak szörcsög,szívom,orrspré..szóval holnap biztos doki :(

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Lackófickónak boldogságos fél évet!

csak fél kézzel pötyögök, mert Brúnó az ölemben... Hihetetlen sokat írtatok, napok óta csak zugolvasok és most értem a végére. Babafotók tündériek, Leababa tiszta anyukája, Laura apukája. Otimanó nagyon édesen társasozott, a kék kígyótorta csúcs lehetett!

Mi túl vagyunk egy enyhe mellgyulladáson (kiakadtam, hogy miért 5 hónap szoptatás után kell begyulladnia, na nem mintha az elején jobban esett volna, de akkor még számítottam rá). tegnap levágtunk egy mangalicát (béke poraira) és bár én nagyvonalúan kivontam magam a munkából, azért mára jutott némi mosogatnivaló nekem is.... :roll:

Betegeknek jobbulást!

Zsuzsanna

Kép
brúnó anyukája

Orsi!
Köszönjük! Nem haragszom, csak nem esett túl jól. Ahogy másnak sem esne, ha kimaradna a köszöntésből.

Titi!
Köszönöm! Kép

Köszönjük a köszöntéseket.

Kike!

Ha nem lesz lázas sztem ne vidd le, mert több trutyit kaphat el a beteg gyerekek között.

Ároncinak egészségére a házi koszt!

Zsuzsa!
Jobbulást neked! Egy kis mangalica kolbászt és szalonnát kérünk a fogyis topikba!
20150601134430

Viki!

Küldöm, nyisd az ablakot! A férjem csinált isteni töpikrémet, azt is küldöm! Egyébként már akartam írni, hogy minden elismerésem a tiétek, én képtelen vagyok ilyen hidegben fogyózni....

Zsuzsanna

Kép
brúnó anyukája

Köszi a töpikrémet is! Sztem nekünk már mindegy ha hideg van, ha meleg. :lol:
20150601134430

Sziasztok!

Húúúúúúúúúúúúú lányok :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
háááááááááát ezt visszaolvasni... 20 oldallal vagyok lemaradva... nem tudom mikorra tudom visszaolvasni.... :(

Szóval, még most jutok gép elé... most mentek el a vendégek. Ági lányom névnapját tartottuk, mert a jövő hét végén úgy is az apjánál lesz. 10-en voltunk ebédre, úgyhogy tegnap sütés, ma főzés, vendégeskedés. A mosogatást már a Zoli átvállalta, úgyhogy addig megnéztem mi újság van babaneten. Sokkolt, hogy ennyit írtatok. :oops:
Azért majd megpróbálok visszaolvasni.....

Viki: Lackónak nagyon boldog fél évet kívánok! És maradjon ilyen kis cuki mosolygós baba!

Kép
zsuzska72

Kis Lackonak boldog feledik szulinapot!

Betegeknek jobbulast!
NEm evoknek jobb etvagyat!

Annam visszatert a napkozben nem alszok dologhoz, ejjszaka viszont visitva uvoltve alszik el, de nem kel sokszor.
Es vettem olyan Rossmannos kolln zabpelyhet es tejmentes pepnek megcsinaltam tegnap banannal ma almaval es ESZI, de nagyon vagy 60 ml egyszerre!
Ma viszont fozit akartam adni neki. Siman nem, krukplival nem( pedig a drabost kedveli jobban) higitva nem, vegul tapba tettem( pfujj) es megitta.

Evelyn?

Mav?

VKata: tegnap nem irtad jol vagy e.

Orsi: honnan is vannak ezek a kedves rajzok?
Nem tudtok elsetalni holnap v holnaputan a fruttapuraert, mert nagyon sok cuccom lesz szerdan.

Tita: kosz a pu-t!

Nicike: Neked is!

Tegnap megneztuk a vmi Amerika 2ot, szerintem jobb mint az 1.

Amugy beke van, es nyugalom bar en diszno mod fel felhozom a temat, de megigerte nem fog hazudni es titkolozni, azt meg hogy ez az osszeg hova lett szerintem soha nem fogom megtudni( nehany osszeget megmondott: biciklikerek, ...tudom is en) .

Mindenkienk szep estet!
Vendég

Csajok! Akartam már kérdezni,hogy aki rízst ad a babábak,az milyen rízs???

Marcsi is merre járhat?

Kép

Kép
ibm

NikiiiiiiiHol vagy?? nem jelentkezel be :( :(

sz.andi

ami!
Sima rizs, amilyet mi eszünk....jól szétfőzve, turmixolva.

d.dodó

Tényleg! Meg Hene, Tappancs!!!! Magdi!! Marcsi! Meg egy csomóan...Ronix, Sipiné, Kimma, !!!!! Azé előbújhatnátok...Lééécci-léééciiii!!

sz.andi

potyka is ezer éve írt! Tudtok róla valamit??

sz.andi

Köszi! Akkor a gyorsrízst is eheti?
Azt hittem van valami babakaja,kerestem is,de nem találtama dm-ben! :wink:

Nekem nagyon zsúfolt lesz a hét,holnaptól kettesben leszünk,Apa kezd melózni! :cry:
Nagyon furi lesz,1 hónapja itthon van!
Hétfőn du.:Áron dr.+nekem pulmonológia
Kedd:Anyósék
Szerda de.:Áronnak egészséges rendelés+este torna
Csütörtök:TALI!!!!!!!!!!
Péntek du. nőgyogyi

Király lesz!

Kép

Kép
ibm

Ami!
Mehet a gyors rizs, Orsi is ilyet csinált múltkor, én már kikérdeztem.
20150601134430

De jó, hogy mondtátok! ár én is akartam kérdezni a rizst! köszi Ami, én mindig elfelejtem. És ahhoz mit kevertek? Hogy csináljátok meg? :oops:

sz.andi

Mary!
Milyen érdekes, hogy Anna a darabosat kedveli. Lizy meg ha nem jól keverem ki a tejpépet, és marad benne csomó, akkor öklendezik.

d.dodó

Andi!
Gyümivel túrbózd fel.
20150601134430

sz.andi!
Én most paradicsompürét tettem hozzá, és párolt pipicicit, de nem ette meg...nem vitte elég simára a turmix a rizst, és csak öklendezett.

d.dodó

köszi! holnap főzök neki rizst! meglátjuk eszi-e. Remélem.

Nálunk a tápszer nem megy nagyon...

sz.andi

Ja, és tápszerrel hígítjátok a rizst??

Dodó! Ha több folyadékot teszel a turmixba, akkor simább lesz, de ne túl sokat! Nekem sem valami jó a gépem, de így meg tudom oldani...

sz.andi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?