Sziasztok, lányok!
Annyira szégyellem magam, be kell vallanom, hogy azért jutott eszembe belépni, mert annyian üzentek a névnapomra, hogy eszembe jutott, hogy lehet, hogy ti is üzentek, én meg bunkó módra nem válaszolok. Jaaaj, bocsánat!
Egyébként tegnap abból jöttem rá, hogy névnapom van, hogy elkezdtem kapni az üzeneteket. Ennyit arról, hogy mennyi időm van magamra...
Egyébként vége a vizsgáimnak, eddig minden jegyem ötös
, de ez nem az én érdemem, könnyű vizsgák voltak, most tanuljuk a szakmai dolgokat, tehát érthető, hogy nem annyira nehéz.
De a tanulást nem tudtam abbahagyni, mert itt a szakdolgozat, tehát minden nap éjjel kettőkor szépen kicuccolok a nappaliba és a laptopon nyomom az ipart.
Nem tudom, de ez nekem annyira jót tesz. Lányok, kell az embernek egy kis kikapcsolódás. Amikor tanulok, mindig annyira feltöltődöm.
Egyébként a szakdolgozatom témája hátrányos helyzetűek felnőttképzése, nagyon hálás téma és nagyon érdekes. Tudtátok, hogy a munkaerőpiacon mi is ez a kategória vagyunk???
De nem baj, mert lesz ez még jobb is. Viszont a szakdolgozatom kapcsán megtudtam, hogy van egy olyan alapítvány, amelyik azzal foglalkozik, hogy kisgyerekeseknek (anyukáknak és apukáknak) ad tanácsot, álláskeresési technikákat tanítanak, állást is lehet ott találni, van egy adatbázisuk, pszichológusi segítséget nyújtanak, stb. Szóval ha valakit érdekel, akkor szívesen mondok róla bővebb infót.
Na, visszatérve.
Képzeljétek el, lányok, most rajta vagyunk a tesóprojekten gőzerővel
, de annyira fáj a derekam (na, azért közben nem, csak máskor
), hogy néha nem tudok kiegyenesedni, ki kell másznom az ágyból.
Nektek is volt már ilyen??? Nagyon szenvedek, de nem merek elmenni dokihoz, míg nem derül ki, hogy most van tesó vagy nem, mert akkor ugye nem mindent lehet... Van valami ötletetek, hogy mi a jó derékfájásra? El fogok járni mágnesterápiára, mert azt lehet baba mellett is, de nem tudom, még mit tehetnék. Vagy lehet, hogy pont azért fáj, mert összejött a testvérke? De jóóó lenneeee.
De nem hiszem, hogy azért...
Nircee:
nálunk is ez megy, csak nálunk éjjel mindig kell pelusozni. Ugyanis királylány egész éjjel iszik tápit, úgy értem, hogy egy éjszaka többször is felébred, és akkor azonnal a kezébe kell nyomnom a tápszert, különben botrány van. Ha nincs készen tápi, akkor az apja kijön hozzám, mert én ugye elég sokat vagyok fent éjjel, és addig már én csinálom neki a tápit, mire apa megszólal az ajtóból: Kijött a rabszolga tápit csinálni és így elhallgatott a leányzó.
De tényleg így van!
Ha nincs tápi és ott maradok mellette, akkor aztán kitör a parasztgyalázat. Ha kijövök, akkor tudja, hogy azért jöttem ki és elhallgat. Nagyon rafinált egy nőszemély.
Marci nagyon aranyos!
Henus
nagyon jó sztori.
:):):):)
Lányok, majd még írok, most már nem annyira vagyok elhavazva.
Ja, egyébként meg töltöttem le rajzfilmeket, ha kértek, szóljatok, küldök át szívesen.