Új privát üzeneted érkezett!

Latom vannak apa gondok. Figyelmes,egyutterzo apukara cserelek :lol: Ja es akivel lehet beszelgetni :D

Fogyisok szem becsuk!!!!

Epp kokuszgolyot gyartok itt veletek,ker valaki?????? :oops:
Vendég

áron sem eszi meg a főztömet! :cry:

adtam neki egy kúpot és most megyek hempergőzni veéle

Kép

Kép
ibm

Kike!
Sütő-alma, krumpli-alma. Banán-krumpli.

Ha a gyümit szereti, legyen az a vezető íz.

A paradicsomos kr. Lacknak sem jön be.
20150601134430

Bence és Csabi kép csúcs!
20150601134430

Tamara: Levinek van alvásigénye csak az a baj, ha felébred éjjel nem tud visszaaludni és csak szenved. Ekkor kell segítenem neki, de ez kezd egyre durvább lenni. Ma éjjel mellettem aludt a babakocsiba fél 2 től amikor már fél egytől próbáltam visszaaltatni. 10-20fpercenként olyan hangosan felsírt, hogy még Tamás sem tudott aludni tőle. ekkor mindig vissza ringtta, de ahogy közben elaludtam és megállt a kocsi nem telt bele pár perc és újra felsírt.
Ez ment reggelig. Már nagyon ki voltam akadva és elég cifrákat mondtam... :oops:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Viki:köszi-akkor megpróbálom ezeket! :)

Kép
Kép
Kép
kike

Kike!
Borsót is adhatsz neki, paszternákot.

Nálunk is nagyon csipi Csőrike a gyümis ízeket.

Titi!
Sajnálom h Levi nem alszik hamar vissza. Szundikendő, vagy vmi szundirongy sem nyugtatja le? H azt csócsálja?
20150601134430

Titi!
De nem ia almos?
Nalunk total kipattan a szemuk mint aki kialudta magat.
Ejszaka igy mire 1ik eszik visszaaltatom masik kel.Ordogi kor-egesz estes fentlet :(
Vendég

Hoztam képeket!

Kép ekkora habtapit kaptam

Kép rissen ébredős

Kép új fülbevalóm

d.dodó

Sajna nem nyugtatja meg semmi, néha a tea. Elég sokat iszik így éjszaka.
De álmos és még a szemét sem nyitja ki csak nem tud visszaaludni. Én nem kapcsolok villanyt, már sötétbe is megtalálom..

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Most nézem, tiszta apja ez a gyerek!
Nagyon édi!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

rissen=frissen :)

d.dodó

[quote="titanilla78"] írta:titanilla78n nem kapcsolok villanyt, már sötétbe is megtalálom..
:lol: :lol: :lol:
Vendég

tita!
Lizyre írtad, hogy tiszta apja? amúgy mindenki azt mondja!

Na, és a gyűrűm:
Kép

3 sötétebb lila kő van benne, és 4 lilásfehér.

d.dodó

8)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.08 16:48-kor.
Vendég

Tamás hazajött és lefeküdt aludni....

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!

Dodó
Azok az igéző szemek Lilynek! Meg kell zabálni! :D Nagyon szép a gyűrűd! Én abszolut gyűrűmániás vagyok, csak mostanában nem nagyon hordom őket, de van vagy 20 :) . Az óriás habtapi is szuper! Én is szeretnék majd ilyet Nórinak, hátha akkor nem fog annyira dübögni az alattunk lakónak. Szerinted felfogna valamennyi zajt?

Kike
Én ma répával és anyatejjel turmixoltam a krumplit is nagyon ízlett Nórinak. Mondjuk neki minden megy újabban, kivéve a kecskeméti barackot. Nem tudom, valamiért azt utálja.
Megvolt a temetés? Szomorkodnak még a gyerkőcök?

Mav
Hát, tényleg nem néz ki betegnek egyik ördögfiókád sem ezen a képen! :lol: Remélem nem fog Csabi már olyan csúnyán köhögni. Elhiszem h megijedtél, nem csoda!! Annyira kis édesek együtt! :D Nem szokták bántani egymást? Csak abból indulok ki h Nórit ha összeeresztem a szomszéd kisfiúval az egyik mindig püföli meg tépi a másikat.

Akata
Őszintén szólva nekem is eszembe jutott h iszom egy jégert, ráadásul az az egyetlen ami mindig van is itthon vendégkínálónak és szeretem is! :twisted: De nem mertem! Ma vettem azt a homeós cuccot amit írtál (már megint nem jut eszembe a neve) kipróbálom, de ha nem használ, tuti meghúzom a jégert! 8) :wink:

Niki
Egész nap próbáltalak hívni de nem vagy kapcsolható! Mi van veled?? Ugye minden oké?!?

Ami
Gyógypuszi Áronnak! Remélem nem lesz betegebb!!+++
Vendég

Én már így játszom! :D
Kép

Kép
Vendég

[quote]T írta:amás hazajött és lefeküdt aludni....

Kép
Vendég

Sziasztok!

Most lusta voltam trükközni, úgyhogy ami eszembe jut, azt írom!

Muffin! Megértelek! De gondolom téged ez nem fog eltántorítani a kistesó(k)tól. Nekem is biztos motoszkálna a fejemben, de azért jóval nagyobb esély van egészséges babára, mint nem.

Maverick! Jobbulást kívánok Csabinak! Tök jó, hogy nálatok házhoz megy az ügyelet! Nálunk nekünk kellene menni, ha mennék és felnőtt orvos nézné meg, mert nincs gyerek ügyelet. De szerencsére a házidokink bármikor kijön. Nagyon cukik a fiúk!

Ami! Áronnak is jobbulást kívánok! Lement már a láza?

Dodó! Lizynek jó nagyo habtapija lett! Hogy tetszik neki? Szép a fülbevaló és a gyűrűd is!

Tami! Hát, ne haragudj, de szerintem ez jó kifogás, hogy a dokinak adta. Bár én nem ismerem Alekot, de azért ez fura. Direkt nem fogadtatok dokit, hogy ne kelljen neki fizetni, erre ő odaad neki 100 ezret. Én magándokihoz jártam, de összesen nem adtam neki ennyit.
Remélem rendbe jönnek a dolgok.

Titi! Ez az alvás nem hangzik túl jól! Én nem is tudom hogy bírnám!

Kike! Gyümi nélkül én sem adok semmit, mert egyszerűen nem eszi meg. A gyümi nélküli boltit sem eszi meg!

Mi ma piacon voltunk tesómmal és Jázminnal. Roli megint mamáéknál akart maradni. Mostmár kezdem ritkítani a mamáéknál létet, mert a héten minden nap ott volt.

Véda! Nagyon sajnálom anyósodat, hát sajnos nem hangzik túl jól a dolog!

Holnap végre leszedjük a fát. Már utálok minden nap porszívózni! Mondjuk Jázmint fejleszti, mert mindig a tüskéket akarja felszedni a szőnyegről. Csak még elég ügyetlen hozzá. De majd eljön az az idő is, amikor egy szösz nem lesz a szőnyegen, mert megeszegeti!

Kép
szly27

Wera! Nagyon cuki Nóri! Az az egyenes hát! :shock: :lol: Szinte belehomorít! Nagyon aranyos!

Kép
szly27

Anita, örülök, hogy akkora baj nincs! További jobbulást! Az se jó, ha köhög, de a lényeg hogy ne fulladjon, vagy ne legyen croup. De az nincs szerencsére.
Csúcs a kép!

Tita, úgy sajnálom. Mi lenne, ha kipróbálnád, amit Márti írt? Ordít, ordít, így is azt teszi. Persze lehet hogy baja van, de az is lehet hogy csak így igényel Téged és ez a magyarázat. Napi 2 órás alvással nem lehet élni hosszútávon....

Véda, sajnálom Apust! Valószínű ahogy írtad akkor tüdőtumor, agyi áttétekkel. Sajna nem szokott sokáig tartani...Bocs, hogy ezt írom...

Ami, mi van kisfickóval?

Tamara, nagyon sajnálom! Kicsit nekem is sántít ez a pénz-történet! Remélem mégis tisztázódik majd valahogy. Gáz, hogy Te próbálsz spórolni, keveset beosztani és ő ezt csinálja...
Mégis remélem hogy van jobb magyarázat.

Tényleg Kata, hogy vagy?

Wera, megy a drukk az éjszakai alváshoz! Este 2, éjjel ha felébredsz 1 tabletta, elrágva. Kb 20 perc alatt szokott nekem hatni.

Orsi, sajnálom az éjszakát! Szerintem üditőt hozzál, azt még nem mondtam senkinek, na ne 5 litert, mert nehogy annyit cipelj! Mindjuk tea van. pl.

Patri? 4 gyerekes műszak?

Adél ma megint felborította za evési rendjét és az alvást is. Mindegy, majd csak kialakult egyszer :) Megjártuk a Tesco-t, vettem húst csütörtökre :)

Kép
andkata

wera!
Nagyon cuki Nóri! Szépen ül. Amúgy Lizy is dübög a lábával, és ez sokat felfog!

Tita!
Tamás...... :twisted:

d.dodó

Szly, Kata! 15-kor beadtam a kúpot,most volt 37,7.
Most alszik,jó kedve van de azért bágyadt szegénykém!

Titi! Tamás! :twisted:

Mav! Örülök,hogy jobb a helyzet!
Tényleg nem úgy néz ki a fotón mint aki beteg,dehát ez már csak így szokott lenni! :wink:

Dodó! Jóka fotók és szép a gyűrű!

Wera! Eza Bugri Nóri nagyon nagy csibész! Úgy birom,annyira cuki!
Ilyen ügyesen ül már?
Remélem használ a bogyesz éjszakára!

Tami! Azért mesélj majd,hogy mi újság!

Kép

Kép
ibm

Bugri Bébi milyen hetykén ül! Nagy sumák!

Szilvi!
[quote]M írta:ondjuk Jázmint fejleszti, mert mindig a tüskéket akarja felszedni a szőnyegről. Csak még elég ügyetlen hozzá. De majd eljön az az idő is, amikor egy szösz nem lesz a szőnyegen, mert megeszegeti!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Rolkó ott is alszik?

Tamásnak
Kép Kép Kép Kép Kép
20150601134430

Nagyon gyönyörűen ül Nóri! :D

Lizy nagyon édes!
Szép a gyűrű is!

Domcsikámnak majdnem 38 fokos láza van-adtam neki kúpot,evett tejpépet is.
Biztosan a torka.

Kép
Kép
Kép
kike

Domi profesznek jobbulást!
20150601134430

[quote="titanilla78"] írta:titanilla78n nem kapcsolok villanyt, már sötétbe is megtalálom..
:lol: :lol: :lol:
Vendég

ezt miert kuldte el magatol ujra mar regen elkuldtem egyszer

Ugy latom orszagos torokfajos-lazas babajarvany van 8)
Vendég

Kike
Sajnálom Domcsit! Jobbulást nektek!

Ami
Igen, kb 2 napja vettük észre hogy nem dől el már ülés közben ha nem támasztjuk. :lol: Azóta hagyom néha így játszani egy kicsit, biztos élvezetesebb neki mint hason a könyökén támaszkodva.
Puszi Áron kis bágyadt pofijára!

Úgy várom már a talit!! Hányan leszünk?????? Kata! Mit vigyek???
Vendég

De rég jártam erre!
Babák szépek! :lol:
Betegeknek jobbulást!
Dodó! Szép a gyűrűd!

Kép
dittke

kike!
Jobbulást Dominak!

d.dodó

Kata! Én meg sem merem kérdezni,hogy mit vigyek??????
Szerinted meggyógyul addig Áron?
Sírva fakadok ha nem! :cry: :cry: :cry:
Most 37C.
Én is akarok menni a talira!!!!!!!!!!!!
Már úgy beleéltem magam!
Drukkoljatok,hogy meggyógyuljon és ne legyen jég!

Kép

Kép
ibm

Viki! Rolkónak mindegy, bárhol alszik, csak a cumi ott legyen. Anyuéknál is szokott vagy két és fél órát.

Kike! Jobbulást Dominak!

Ami! Szerintem tuti meggyógyul Áron csütörtökig!

Kép
szly27

Köszi Csajok!
Hát,ez a nyavaja,úgy tűnik mindenkin átmegy :cry:
Éjszaka már arra ébredtem hogy ég a torkom :?

Ibm:drukk hogy meggyógyuljon Áron baba csütörtökig!

Nos,készen vannak a tigris kiflik,de messz nem olyan küllemre,mint kéne lennie :evil: de finom :)

Kép
Kép
Kép
kike

Mi az a tigris kifli?

d.dodó

Ami, addig még 4 nap van! Sima vírusfertőzés 3 nap alatt teljesen meggyógyul! Én is örülök, hogy végre találkozunk!!! ( mert fogunk :wink: )

Wera, nem tudom, már vagy 3an hoznak salátát, talán üdítőt vagy valami sütit.
Bugri úgy ül mint egy igazi hölgy!

Domcsikának jobbulást!

Jaj lányok úgy örülök, hogy jöttök, csak félek, hogy nem fogunk elférni! Mindegy sok jó ember...:)

EVELIN!!!!Jelentkezz!

Kép
andkata

Dodó:tigris kifli
http://sutisnene.blogspot.com/2008/05/t ... -nasi.html

Azt hiszem még vékonyabbra kell nyújtani,mint ahogyan én csináltam,mert nagyon megkel,és szerintem az volt a gond :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Kata:köszi neked is-remélem hamar meggyógyul a picurim :(

Anyjuk nem volt ma,ugye?mi lehet vele,beszéltek vajon? :roll:

Muffin:Eliot hogy van a baleset után?

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!
Most csak annyira van időm, hogy
Jobbulást a betegeknek!!

Kép
Kép
patr

kike!
Volt tesóm! Kétszer is írt!

d.dodó

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.08 16:49-kor.
Vendég

Köszi Katák!
Remélem igazatok lesz!
Most megint 38C! :cry:
Most 6-kor tápszert kapott a pép helyett,130-at megevett és így az esti tápszer helyett adommajd a pépet!
Sinlaccal jól be lehet süríteni?
Holnap veszek akkor!

Dominak is jobbulást!
Nagyon összetartanka ezek a gyerekek!

Húzok fürdetni!

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
ibm

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.08 16:49-kor.
Vendég

lányok lehet hülyeséget kérdezek,de egy hajszál megtud akadni a torokba? mert vivi nyújtogatja a nyelvét, és nagyon ici picit köhécsel mint mikor valami kaparja az ember torkát. egy hajszáltól nemlehet megfulladni ugye?

Kép
linda24

Éinda, lehet hogy az birizgálja a garatját, sajnos lenyelelhette.
De lehet az, hogy kicsit fájdogál neki pl.

Ha hajszál, nem fog megfulladni, NYUGI!

Jó éjt mindenkinek!

Kép
andkata

Na, nem volt nagy pörgés ma!

A mai napunk elég érdekesen alakult, mert a szokásos fél 2-es ebéd helyett fél 3-kor evett Lizy (nem is reklamált előbb hogy éhes). Igy viszont a 4-fél 5-ös kajája kimaradt. És egy alvást is kihagyott! :twisted: Ma egyszer aludt 20 percet a babakocsiban, és az ebédje után egy fél órát. :twisted: És egész nap pörgött ezerrel. Remélem éjjel jobban alszik majd! A tejpépet szépen ette, sokat evett belőle, és most csak egy és fél cicit evett ki, és be is aludt! Kíváncsi leszek az éjjelre! Majd még hozok képet, csak le kell mennem most a mosókonyhába.

d.dodó

Betegeknek jobbulást!!!!!

Niki!!
Jelentkezz bébi! Mi van Veled?? Hol vagy?? Látod, még a számod sincs meg nekem! :([

sz.andi

Kata köszi! :)
Hát ritka szar esténk volt! Mióta Vivi megvan, ilyen nekünk még nem volt. Úgy hisztizett, akármit csináltam semmi nem volt jó, úgyhogy most én is megtapasztaltam milyen mikor az ember idegesebb a kelleténél! És persze hogy a férjem ilyenkor éjszakás! :twisted: Most aludt el, na de milyen áron! este 7 óra óta csak ordít! Lehet a foga miatt nyűgös! :( Na megyek én is fürcsizni, szép jó éjszakát mindenkinek!

Kép
linda24

mi van velem? itt ülök, kezemben picur és alszik. én meg csak nézem, bőgök, simogatom, ölelem és annyira szorul a gyomrom meg a szívem.
annyira szeretem őt, félek, hogy ez nem normális. nem akarom lerakni, olyan jó érzés, hogy szuszog a nyakamba, érzem az illatát és teljes testével rám dől. olyan békésen alszik.
kész vagyok magamtól teljesen!

sz.andi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?