Anita, örülök, hogy akkora baj nincs! További jobbulást! Az se jó, ha köhög, de a lényeg hogy ne fulladjon, vagy ne legyen croup. De az nincs szerencsére.
Csúcs a kép!
Tita, úgy sajnálom. Mi lenne, ha kipróbálnád, amit Márti írt? Ordít, ordít, így is azt teszi. Persze lehet hogy baja van, de az is lehet hogy csak így igényel Téged és ez a magyarázat. Napi 2 órás alvással nem lehet élni hosszútávon....
Véda, sajnálom Apust! Valószínű ahogy írtad akkor tüdőtumor, agyi áttétekkel. Sajna nem szokott sokáig tartani...Bocs, hogy ezt írom...
Ami, mi van kisfickóval?
Tamara, nagyon sajnálom! Kicsit nekem is sántít ez a pénz-történet! Remélem mégis tisztázódik majd valahogy. Gáz, hogy Te próbálsz spórolni, keveset beosztani és ő ezt csinálja...
Mégis remélem hogy van jobb magyarázat.
Tényleg Kata, hogy vagy?
Wera, megy a drukk az éjszakai alváshoz! Este 2, éjjel ha felébredsz 1 tabletta, elrágva. Kb 20 perc alatt szokott nekem hatni.
Orsi, sajnálom az éjszakát! Szerintem üditőt hozzál, azt még nem mondtam senkinek, na ne 5 litert, mert nehogy annyit cipelj! Mindjuk tea van. pl.
Patri? 4 gyerekes műszak?
Adél ma megint felborította za evési rendjét és az alvást is. Mindegy, majd csak kialakult egyszer
Megjártuk a Tesco-t, vettem húst csütörtökre