Új privát üzeneted érkezett!

Eldöntöttem: A férjemnek csinálok egy kis adag Tiramisut. Én pedig egy mascarponés édességet fogok enni. Baracbefőttet kell megsütni mézen - tehát egy kicsit karamell ízű lesz, és erre kell még melegen rátenni a mascarponét, amit vaniliáscukorral kell összekeverni! :) Egyszer már csináltunk ilyet, nagyon fincsi volt! :)

Én is csodálkozom, hogy ma ilyen aktív Áron. Beszélgettem is vele, hogy ugye jól érzi magát..de gondolom, mert elég okos a természet, a problémát nem ilyen kellemesen jelzi!

KépKép
KépKép
kfnoémi

sziasztok csajok.

Látom ma is nagyon aktívak vagytok, aminek nagyon örülök.

amadea: fel a fejjel. nálunk még megy a harc én inkább kisfiut az apuka meg kislányt akar. A doktor szerint meg majd csak akkor árulja el ha már 25 hetes vagyok . mert addig csak néhány mm a kuki és minden csak találgatásnak tünne. talán jobb is. azt hiszem még igy is kissebb csalódás lessz hisz én ugyérzem hogy kisfiu.
De valjuk be igazából mindegy. Ez legyen a legnagyobb gondunk.
Nekünk nagyon nehezen jött össze. és a világ kincse se ér nála többet. Ezért nem is adtunk még neki nevet. csak simán bébike.

kismanó: remélem az életben azért türelmesebb vagy és csak engem nem kimélsz. mert elgondolásom szerint a 3 gyerekhez rengeteg türelem kell. sajnos lemaradtam a táblázat készítés részleteiről, de nekem ez már nem is fontos. kielégit az amikor csak olvashatlak titeket. engem ez is boldoggá tesz

Köszi a tippeket a fözésben. Veletek könnyebb az életem.

Föleg igy hogy a párom már 3 napja sielni van, de szerencsére holnap már jön haza.

jó hét végét mindenkinek.

Kép
gijane

Sziasztok!

Először is Gijane!
Bocs, hogy félreinformáltalak! :oops: Tényleg felül lehet beállítani a profilt. Remélem, nem haragszol, hogy "szarkasztikus" voltam. :)

Hú, az esküvősök már biztos kajálnak, vagy ropják a táncot!
De jó nekik!

Noémi!
Lehet, hogy már elkészítetted, de én úgy szoktam a tiramisut, hogy egy Gála krémpudingot fél liter tejjel felverek és abba keverem a mascarponét. Egyébként nagyon jól hangzik a Te külön édességed is.
Én most a Raffaellót kívántam meg nagyon! :wink:

Ivett!
Üdv a csapatban! Ne aggódj az AFP miatt! Teljesen egészséges a pocaklakód! És gratula a kis fütyishez! :D

Zene: szerintem a koncerteket nem árt elkerülni már ilyenkor is, jiszen nagyon zavarhatja a babát az éles hang. Láttam egy dok.filmet, és ott mutatták, hogy reagál a magzat a hanghatásokra: még a turmixgép hangjára is összerezzen, a fejét ide-oda forgatja. Bocs az okoskodásért, eldugulok! :oops:
Én is próbálok komolyzenét hallgattatni vele. Szerencsés helyzetben vagyok, mert zongorázhatok is neki. Remélem, muzikális lesz a kis drága! :lol:

Puszi mindenkinek!

Kép
ácica

Sziasztok!

Nagyon jó olvasni Benneteket  ; köszönöm a megnyugtató szavakat.

Az AFP eredménnyel először az ultrahangos dokit hívtuk fel, aki azt mondta, hogy negatív lelet ellenére is ilyenkor azt a protokollt kell követni, hogy elküldenek genetikai tanácsadásra és 2-3 hét múlva megismétlik a genetikai ultrahangot.
Korábban nem csináltattunk tesztet. Ez főleg azért történt így, mert a védőnőm gyakorlatilag erőszakosan közölte, hogy el kell menjek a Bolgárkerék utcába elvégeztetni a vizsgálatot. Úgysem kerül semmibe, és különben sem vagyok felelősségteljes, ha nem így teszek. Ez a „stílus” eléggé rosszul esett, ezért tanácsot kértem az orvosomtól. Ő természetesen nem zárta ki a döntésem lehetőségét, de elmondta, hogy mindent teljesen rendben talált, és ha esetleg az AFP eltérést mutat, még akkor is van lehetőség egyéb vizsgálatokra.
A védőnőmnek egyébként semmi sem jó, amit csinálok. A legutóbbi találkozáskor csak a vérnyomásommal volt megelégedve (erre ugye nincs ráhatásom…), sem a súlyom, sem a táplálkozásom, sem a férjemmel eltöltött séták hossza nem volt megfelelő. Sajnos őt így kell elfogadnom…

Amadea: együtt érzek Veled a kislány-kisfiú kérdésben. Nálunk ugyan még nem biztos, de úgy néz ki, hogy fiúcskánk lesz, pedig nagyon Rékára készültem…picit rosszul is éreztem maga, hogy bántott a dolog. De látom, ezzel nem vagyok egyedül…

Ivett
Vendég

ácica: semmi gond, amint látod sikerült feltennem a vonalzómat, nagyon büszkevagyok magamra. Persze köszönet mindenki segitségének.
Zene: mázlista vagy hogy tudsz zongorázni, szegény gyerekem kénytelen megelégedni az én hangommal amikor éneklek neki. de lássuk be szerencsére nincs mihez viszonyítania.

jó éjt mostmár tényleg megyek.

Kép
gijane

A "Benenteket" után :) akart lenni, csak Word-ben írtam meg a hozzászólást, és megtréfáltak a jelek.
Az előbb itt elszállt a mondókám kb. 2/3-a... :cry:
Vendég

Gijane!

A babádnak a Te hangod lesz a legédesebb muzsika a világon!
Szép a vonalzód! :D

Ivett!
Valszeg mi is így lennénk a baba nemével! Mindketten kislányra készülünk, Anyukám is kislányként emlegeti... :)
Természetesen ha kisfiú lesz, ugyanolyan boldogan várjuk majd, de azért félek a csalódástól... :oops:

Babakocsi: kösz mindenkinek a tippet!

Kép
ácica

Ivett nem jó egy ilyen erőszakos védőnő! Az enyém se kutya! Az első találkozásunkkor közölte, hogy sterilizálót vennem kell, mert mikor majd a kórházban fejek, ha nem viszek sterilizálót, akkor a tejet önthetem ki a csapba! (nem tudom hol él, de én még nem nagyon hallottam olyanról, aki a 3-4 napos kórházi benntartózkodás alatt ennyit fejt volna, inkább az szokott a probléma lenni, hogy még a tejbelövelés előtt hazaküldik a kismamát)

A másik az az volt, mikor a féltve őrzött Uh képre egy pillantást vetett, és közölte, hogy majd lesz jobb is, mert ez nem kép! Persze azóta mi is voltunk 4D-n, és tény hoz azok a legszebb képek, de akkor is!

Mondjuk talán egyben igaza volt a tiednek, hogy van lehetőség ingyenes kombinált tesztre, ami egy anyai vérvétel lett volna a 12. hétre. Mivel ez nem fájdalmas és nincs kockázat, nem értem, hogy az orvosod miért nem támogatta az ötletet...

Ácica, nekem is az előbb jutottak eszembe az esküvősök! Úgy ennék valami fincsit én is! :)

KépKép
KépKép
kfnoémi

Noémi, az volt a gond, hogy a védőnőm csak a Bolgárkerék utcát mondta, mivel az ő lánya is ott volt mindhárom csemetéjével. Bevallom én meg nem néztem annyira alaposan utána, és ingyeneset nem találtam a 25.000 Ft-ot pedig picit sokkaltam. A doki pedig tulajdonképpen rám bízta a döntést.
Most még meg tudjuk csináltatani a négyes tesztet.

A védőnőmtől a "kedvenc" szöveg, hogy nem hízhatok 12 kilónál tübbet. Szívem szerint megkérdeztem volna tőle, hogy ha fél kilóval több lesz, akkor nyilvános megszégyenítésre számíthatok a Hősök terén? :shock:
Természetesen figyelek az ételekre, de nem hiszem, hogz fogyóznom kéne....
Vendég

Noémi: az a mascarponés édesség elég jól hangzik... Bár nekem szerintem kicsit tömény lenne, mert néha a tiramisut is annak érzem, de ennek ellenére biztosan nagyon finom!

Amadea: tényleg furcsa lehet átprogramozni magadat... Így már kezdem egyre kevésbé bánni, hogy a 19. héten nem mutatta meg magát a babánk... A 28. héten meg már csak nem tévednek! Kezdj el kislányos bébiruhákat nézegetni a neten, hátha segít! :)

Képzeljétek, ma teljesen véletlenül olyan kakaóport vettem, ami kismamáknak remek(persze nincs ráírva): van benne egy csomó folsav+ B1+B6+B12 :lol: :lol: Persze az Elevitet azért nem fogom elhagyni emiatt :lol:

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Sziasztok!
Hoztam egy 20 hetes pocakot :D
Kép

Banyoszka
banyoszka

Sziasztok!

Ma valamiért úgy éreztem, h 4 óra alvás elég.
De most legalább van időm egy kis élménybeszámolóra.

Szóval még a múlt szombati esküvő a téma, a polgári szertartás nem volt a legzökkenőmentesebb :)
Fél 3-kor kezdődött volna hivatalosan, mondták, h ha 10 perccel előbb megyünk, az teljesen jó. Nem túl egyszerű a környéken megoldani a parkolást, de ott voltunk már 2 után 10 perccel. Se kiviágítás, se fűtés, kb. úgy néztek ránk, mintha váratlanul estünk volna be.
Elkérték a személyiket, az egyik tanú a kabátjában hagyta, a másik a kocsiban :), erre a házasságkötős nőci már húzta a száját és ég be is szólt, h ha 2 percen belül nem lesznek meg, akkor jobb lesz új tanúk után nézni. Mindezt akkor, amikor még mindig volt negyed óránk.
Személyik meglettek, násznép bevonult, leült, vártunk. Flegma nőci újból megjelent, most már más stílusban adta elő magát: a szülőköszöntő virággal baj van, a 4 szálból csak 3 van odaadható állapotban, de higyjük el, h tegnap(!) amikor hozták, még szép volt.
Felmerültek bennünk bizonyos kérdések és megjegyzések, de visszafogtuk magunkat, fél perc alatt eldöntöttük, h akkor 2 virágot adunk csak, az én szüleimnek egyet és a férjem szüleinek is egyet.
Innentől reméltük már minden rendben lesz. Mondták, ha meghalljuk a zenét, kezdhetjük a bevonulást. De a zene nem kezdődött...
Flegma nőci megint odatipegett hozzánk, még sokkal alázatosabban persze, és közölte, h a hangtechnikus még nincs itt. 14:35-kor.
Csak mellékesen megjegyzem, h a násznép között ült két anyakönyvvezető, tehát nem simán volt égés, hanem triplán.
Ezekután előkerült még egy nő, az anyakönyvvezető és ő meg a házasságkötőtermes (a flegma) nekiálltak magyarázkodni, h ők nem tehetnek semmiről, őket csak ideküldték, de a szervezésért nem ők a felelősek és képzeljük el, h a következő esküvő fél 4-kor lesz és akkor már az is csúszni fog. Na, itt szakadt el a cérna, h nehogy már még mi aggógjunk az utánunk következő esküvőn, amikor a mienk sincs rendben.
3 előtt 10 perccel beesett egy póthangtechnikus és végre megkezdődött a ceremónia. Már kezdtünk minden kellemetlenséget elfelejteni, már mindenki sirdogált meghatottságában, amikor kimondták a nevünket... rosszul. Nem egy mindennapos név, mert "sch" az eleje, "ch" a vége, és hallottunk már egy pár variációt rá, de ez új volt.
Hát, ennyi a történet.
Ezt leszámítva csodálatos élmény volt, a templomi esküvő gyönyörű volt, bakimentes, csak nagyon hideg :) az étteremben pedig minden remekül sikerült, jó volt a kaja, a zene, a hangulat. Ott is volt egy kisebb mallőr: két nagy tálca köretet sikerült az egyik pincérnek leejtenie, de senkit nem öntött le, sőt szinte senki észre sem vette. Ezt akkor már úgy fogtuk fel, h kellett ez a történés az összképhez :)

Más téma: babamozgás. Egy párszor már én is beparáztam, de aztán arra a következtetésre jutottam, h lusta a babám :). Ha már nagyon nem bírok magammal idegileg, akkor elmegyek zuhanyozni, mert attól mindig beindul, akkor olyan buli van, h csak na :) Gondolom tetszik neki a vízcsobogás, meg biztos ő is érez abból valamit, h a hasamon végigfolyik a melegvíz.

Kedden megyünk dokihoz, szerdán meg a 18. heti UH-ra. Pécsen utoljára :(. Következő hétvégére még be van ütemezve egy laza költözés 300 km-rel arrébb, úgyhogy szerintem legközelebb csak azután jeletkezem.

Lagzisok, remélem már ágyba kerültetek és minden rendben volt!
Mindenkinek sok puszi!

Kép
Kép
mimmi

Jaj, és de tiszteletlen vagyok:

Köszönöm mindenkinek a gratulációkat és dícséreteket a képekre!

A fenti helyesírási hibákért meg bocsi, de műkörömmel nem tudok gépelni :) Szép volt, jó volt, de eljött az ideje, h leszedessem.

Kép
Kép
mimmi

Mimmi jó a beszámolód! Ilyen malőrök azért előfordulnak, bár nem értem miért volt ilyen szerencsétlen az anyakönyvvezető. A lényeg, hogy megvolt a nagy nap, és boldogok vagytok! Ráadásul a képek jól sikerültek - ez szerintem nagyon fontos! Egy barátnőmnek nagyon elrontották! (a fotós nappal szembe állította őket nyáron, és nincs egy olyan képük, ahol valaki ne hunyorogna)

Érdekes, nekem pont zuhanyzás közben tök nyugodt Áron! De még este lefekvésnél is tök aktív volt.

És képzeljétek, reggel a köldökömet rúgdosta, úgyhogy úgy látszik "felért" odáig! :) (lehet ezen ügyködött már 2 napja, ezért mocorgott olyan sokat)

Banyoszka, szép a pocakod! :)

Képeljétek! Kinéztem A BABAKOCSIT! Így csupa nagybetűvel! A probléma?! Az ára...89 990 Ft és ebbe nincs benne a hordozó, ami minimum még 10 000 Ft lenne. Hozzáteszem, ennek a felét vagy max 60 000 Ft nálam a lélektani határ...de kezdem elveszíteni az önkontrollt! :)
Már azt is néztem a neten, hogy esetleg külföldön hol lehetne olcsóbban beszerezni. Találtam is egy helyet - Romániában - de ott csak rózsaszín van, ráadásul nem értem, hogy az árban a mózes benne van -e (mert akkor jó nagyon az ára: 62 000 Ft) vagy nincs benne, mert akkor csak kb. 10 000 -et lehetne spórolni, ami meg kb. a benzinköltség. Sajna eddig 2 db használtat találtam, de mindkettő elkelt már!

Belinekelem:

http://www.brendon.hu/campaign/viewer.a ... tid=179486

Ezt szeretném pirosban, de itt látszik, hogy mennyi mindent tud...
Hát ez az álmom! :)

Ma már mindenképpen tanulnom kell, mert kedden vizsga! Még jelentkezem!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Jó reggelt!

Noémi: én is kedden vizsgázok. Csak életemben először mosti idegen nyelven- brr.- kíváncsi vagyok, milyen lesz, mert amúgy nem nehéz az anyag, csak hát németül kell előadni... Sok sikert keddre! A babakocsit a Brendonon kívül máshol nem árulják Magyarosrszágon? Én akkor döntöttem el végleg, h a Brendonban nem vásárolunk, amikor egy alsótrikót 7000 Ft-ért akartak eladni... :?

Találtam egy szép rövidfilmet a babák méhen belüli fejlődéséről, egész meghatódtam, amíg végignéztem. Belinkelem Nektek:

http://www.catholicmediahouse.com/store ... M_HYP-0001

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Most találtam: www.bebituri.hu
http://bedoli.gportal.hu/

Mindkettő onlinerendelős.

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

...
[
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2009.05.06 21:38-kor.

Heni

Kép
szheni

Sziasztok!Tegnap hallottam erről az oldalról és gondoltam kapcsolódhatnék hozzátok.
2009 június 21-re vagyok kiírva.
Van már egy 9 éves Fiam Máté
és egy 15 hónapos kislányom Anna.
Még nem igen látom át a rendszert pl nem látom az utolsó hozzászólást,de pár nap és belejövök.
Üdvözletem mindenkinek és boldog babavárást kívánok!

Kép
Kép
lenici74

Sziasztok!

Először is látom szépen gyarapszunk, aminek örülök . Üdv az újaknak.

Sajnos én elég ritkán jövök, és nem is mindíg tudok (idő hiányában) mindent elolvasni. Vagy olvasok és akkor már nincs időm írni vagy fordítva. De majd ha már nem dolgozom, biztos több időm lesz és akkor többször tudok jönni
Szóval január 5-én voltam AFP-n aminek az eredménye remélhetőleg a jövő héten már meglesz. Január 14 -én voltam a genetikai uh-on, ahol minden rendben volt és úgy néz ki hogy kisfiunk lesz. Amit persze még nem mondtak biztosra, csak mintha...
De jan. 24-én megyünk a 4D-re és ott remélem már biztosan kiderül a kis babócánk neme.

Mindenkinek további szép vasárnapot kívánok.

Éva

KépKép
begane

Íme egy fotó a piciről:

Kép

Éva

KépKép
begane

Csillagtáncos, sajnos itthon csak a Brendon árulja. Egyébként meg kell, hogy védjem őket. Tény, hogy pl. a babaruhák nagyon drágák, és még egy csomó más dolog is, de nem minden. Én pl. vettem Áron szobájának ajtajára betűket, és ott olcsóbb volt, mint több másik boltba. Meg karácsonykor egy kis játékot is vettem, és ugyan annyiba került, mint máshol. Nem mondom körül kell nézni alaposan, de én az ő kínálatukat is megnézem!

Visszatérve a babakocsira megnéztem már a gyártó honlapját, és pl. Romániát, Ausztriát és Németországot is. És rá kellett jönnöm, hogy még itthon a legolcsóbb...:(
Pl. németországban 279 Euro + 99 Euro a mózes feltét. Ez mai árfolyamon számítva 105 ezer forint. A román ár talán egy kicsit olcsóbb, de olyan 5-10 ezer lehet a különbség, az meg a benzinpénz...

Heni, nekem tetszett ez a padlizsán is, de egy fiúnak nem venném. Ráadásul a piros kislánynak is jó, ha esetleg legközelebb Emma baba jön! :)
Örülök, hogy Beni sokat mocorog! Lehet, hogy összeszövetkeztek Áronnal? :) Ő sem hagyott tegnap előtt aludni...ma meg megint zsibbadt a lábam, szóval nagyon fáradt vagyok, mert óránként keltem! :(
Holnap erre rá fogok kérdezni a dokinál!

Egyébként olvastam, hogy ilyenkor már óránként 10-50 az átlagos mozgásszám, ráadásul ahogy nőnek jobban is érezzük őket, szóval szerintem most már megnyugodhatunk! :)

Begane, édes a picúr!

Megyek, tanulok!
Ja! megcsináltuk a pocakfotókat, remélem este fel fogom tudni rakni!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Banyoszka!
Csini a pocid :wink: !

Begane!
Édes a bébikéd! Drukkolok, hogy kiderüljön a neme:wink:

Mimmi!
Szerintem nincs esküvő baki nélkül...nálunk a templomi bevonulás volt olyan, hogy legszívesebben sírógörcsöt kaptam volna....
Az én babám nem szeret zuhanyozni:oops:...

Noémi!
Nekünk TiTi babakocsink van...elég hasonló és ugyanezeket tudja, ma a Corában 82e-ért láttam. Én a Picurka bababoltból rendeltem 50e-ért és ennyiért még házhoz is hozták. És van pirosban is.

Csillagtáncos!
Köszi a linket!!!

Lenici!
Isten hozot!!

Vizsgázóknak nagyon drukkolok!!!!

Ma voltunk vásárolni a Corában...persze, hogy vettünk egy rózsaszín body-t :D , de ne tudjátok meg, hogy milyen rosszul lettem, rendesen megkergetett a róka koma :? ...pedig azt hittem ezt már "kinőttük"...

KépKép
amadea

Sziasztok Lányok!

Először is szeretném megköszönni a sok-sok jókivánságot, amit írtatok, tényleg könnyekig hatódtam, hogy ennyien gondoltatok ránk!!!! Leírom a tegnapi napunkat, amíg frissek az élmények, hogy minden apró részletre emlékezzem :)
A napom úgy kezdődött, hogy már hajnali négykor felkeltem, és nagyon nehezen tudtam csak ágyban maradni, járt az agyam, hogy mit kell elintézni, kifizetni, elvinni stb... Hatkor aztán felkeltem, kivasaltam párom ingét, felöltöztem, és mentem a fodrászhoz. Álomszép kontyot csinált, több mint két óra alatt, egyszerűen gyönyörű volt, nagyon sok dicséretet kaptam :) Aztán irány a kozmetika, negyed órás csúszással, de ott is végeztünk, lett műszempillám végül, ami ellen eléggé tiltakoztam, de végül nem bántam meg, mivel a sajátjaim nagyon apróra sikerültek :) Dél után kicsivel hazaértem, a délre ígért virágok még nem érkeztek meg, ekkor még nem aggódtam, elkezdtem öltözni, vagyis szüleim segítettek beleküzdeni a ruhába :) Párom arcát és kedves szavait soha nem fogom elfelejteni, amikor meglátott. Még most is megkönnyezem a szavait... csodálatos érzés volt...
Fél egykor már kezdtem aggódni a virág miatt, mivel még mindig nem érkezett meg, úgyhogy felhívtam a virágost. Kiderült, hogy valamit félreértettek, és azt hitték, mi megyünk a virágért. Már nem volt erőm idegesnek sem lenni, így kértem, hogy hozzák ki minél hamarabb. Sűrű bocsánatkérés közepette fél óra múlva itt voltak a virágok, addig elkezdtük csokor nélkül a fotózást. A csokrom álomszép volt, végülis megérte várni rá. A többi virágdísz is egytől-egyig gyönyörű volt. Hiába, nagyon tudnak abban a boltban a virágkötők, és a baki ellenére, ha még egyszer választanom kéne, akkor is őket választanám :)
Fotózás: egyszerűen tök jó volt, csak az idő volt kevés :) Párom és egy fotós haverja fotóztak, készültek párommal közös képek is :) Sokat nevettem, azt hiszem, egy órán keresztül csak vigyorogtam. Nagyon jó képek lettek, most vannak retusálás alatt, mindenképp fogok feltölteni.
A második baki már kicsit húzósabb volt, a házasságkötő teremben vettem észre, hogy elfelejtettem elvinni a személyim… én, aki mindenkinek a lelkére kötöttem, nehogy elfelejtsék. Húsz perccel a szertartás előtt… Barátnőmék elmentek érte, még szerencse, hogy nem lakunk messze, illetve az, hogy egy másik, négyszemélyes esküvőt be tudtak tenni elénk. Így végül mi négykor kerültünk sorra. Nagyon sokan eljöttek megnézni minket, kollégák, és távolabbi ismerősök is. Nagyon jól esett, hogy ennyien gondoltak ránk. Így visszagondolva csupa meghatottsággal telt a tegnapi napunk :)
A ceremónia, gondolom nem meglepő, hogy szintén meghatott :) Nagyon szépen beszélt az anyakönyvvezető, sajnos viszont annyira halk volt, hogy a hátsó sorokban már semmit nem lehetett hallani…
A vacsora is nagyon jól sikerült. Úgy terveztük, hogy eszünk és beszélgetünk, de végül lett egy kisebb buli is a barátokkal, nyitótánccal, harisnyakötő eldobással, vonatozással. Fantasztikusak voltak a vendégeink, a barátaink, az éttermesek, egyszóval hihetetlenül jól éreztük magunkat. Tényleg felejthetetlen élmény, és nagyon de nagyon örülök neki, hogy az először két tanúval bemegyünk dologból ekkora „felhajtás” kerekedett.
Bocsánat, ha nagyon hosszúra sikerült a beszámolóm, remélem nem voltam nagyon unalmas :) És mégegyszer, nagyon nagyon köszönöm Mindenkinek a jókivánságokat. Képeket mindenképp hozok, ahogy elkészült vele a férjem (milyen furcsa még :) ) és a barátja.
Most pedig elolvasom, hogy az elmúlt pár napban, amíg nem tudtam jönni, kivel mi történt :)
Puszi
Magdi
magdii

Magdi: örülök, hogy ilyen jól telt a tegnapi napotok, a kisebb bakik ellenére is. S máris volt időd, energiád elmesélni, megosztani velünk a nagy eseményt. Tök jó ilyen élményeket olvasni, s ilyenkor emelje fel a kezét az, aki nem kezd picit nosztalgiázni.
Pocid hogy viselte az egész napos megpróbáltatást?
Várjuk a képeket, párod igényességéből kiindulva tuti érdemes lesz várakozni rájuk.
Ja, s üdv a férjes kismamik klubbjában. :wink:

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Elköszönök tőletek. A blogomban leírtam mindent. Ne haragudjatok, ha még egyszer már nem vagyok képes erre. Mindenkinek nagyon jó babavárást, és sok-sok örömöt a kis jövevényekhez!

Puszillak Titeket!

Kata
torokka

Magdi: gratulálok!! örülök, hogy jól sikerült a kisebb bakik ellenére. várom a képeket! De ahogy Amadea írta: nincs esküvő baki nélkül, vmi mindig történik.

Lenici üdv köztünk!

Mimmi: köszi a beszámolót!

Banyoszka: szép a pocid!

Noémi: én ma nem éreztem 10 mozgást, bár nem is vagyok még félidőben. A tegnapi naphoz képest ma alig mutatta meg magát a kicsi:(.

Én ma hamis túrógombócot csináltam. Tegnap kakaós palacsintát.
Kell egy kis nasi:).

Megint gyorsan eltelt a hétvége:(. holnap munka.
Vendég

Lányok, én még nem térek magamhoz a szomorúságtól, amit olvastam Kata blogjában. Ezt annyira nehéz elhinni, elfogadni...Istenem, vigyázz mindannyiunkra
preta

Sziasztok Lányok!

De örülök, hogy már ennyien vagyunk júniusiak!
Lenici!
Szeretettel üdvözöllek köztünk, gratulálok a nagyobb gyerkőcökhöz és persze a legkisebbhez is. :wink:

Magdii!
De jó, hogy máris jöttél a beszámolóval. már nagyon vártuk! Kisebb malőrök mindenütt előfordulnak. Mi például elfelejtettük kirakni az ültetőkártyákat, pedig az fontos volt, így vacsora előtt Anyukám "feltartóztatta" az ajtóban a vendégeket, amíg férj és feleség rohangált a teremben az ültetőkártyákkal.
Meghatódtam, amikor írtad, hogy a férjed hogyan nézett rád és hogy milyen kedveseket mondott. Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, és ahogy írod, a vendégek is.
(Amúgy én is sírtam a sajátunkon, amikor az anyakönyvvezető beszélt, aztán az egyik barátunk elmondott egy bájos mesét a szerelemről :oops: )

Csillagtáncos!
Gyönyörű és nagyon megható a link. Köszi!

Amadea!
Sajnálom rókakomát! Egyszer csak elmúlik. tök jó, hogy vettetek rózsaszín bodyt. Az urad mit szólt hozzá?

Noémi!
Nekem nem nagyon jön be ez a babakocsi, de ízlések és pofonok. (Bocsi az őszinteségért! :oops: ). Ha beleszerettél, és tényleg minden szempontból megfelel, ne sajnáljátok rá a pénzt!

Banyoszka!
Aranyos a pocakod! Képzeljétek az uram nem engedi, hogy feltegyek pocifotót. Asszongya, ne mutogassam magam! :shock: Na ehhez mit szóltok? Azt hittem eddig, hogy én vagyok kicsit lökött a hormonoktól, de úgy látszik, mégsem... :o

Begane!
Tessék sűrűbben írni! :D Aranyos a babód! Mi sem tudjuk még a nemét, remélem, hamarosan kiderül. De én meg fogom mondani, hogy ha csak tippelni tudnak, inkább ne mondjanak semmit... :o

Heni!
Örülök, hogy jól sikerült a buli. Biztos jó lesz Linzbe. Csak vásárolgattok, vagy pihiztek is majd?

Puszi mindenkinek!

Kép
ácica

Én sem térek magamhoz. Kata: részvétem!
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2011.11.15 13:59-kor.

Heni

Kép
szheni

Én is sírok! Nem akarom elhinni!....

Kép
ácica

Mormota, gratulálok az esküvődhöz! ;) Remélem minden úgy alakult, ahogy elterveztétek! Én is nagyon várom a beszámolód és a képeket :)

Mimmi, esküvőtökhöz szívből gratulálok! Nagyon szépek voltatok! És a legszebb koszorúslány tündéri! :)

Anuk, Amadea, csatlakozom én is a páromnak nagyobb pocija van mint nekem csoporthoz :D Állítólag most, az esküvő után fogyózni kezd. Mondjuk én nem bánom a picit nagyobb pocit, jó azért, ha van mihez hozzábújni :)

Én nem értem ezt a babamozgás dolgot, már lassan 20 hetesek leszünk, és én még mindig nem érzem... olvastam, hogy a 22. hétig fogjuk először érezni az első babánál, remélem azért addigra nálunk is történik valami :)

Heni, örülök, hogy Nálatok minden rendben babamozgás téren! Hogy az asszisztensnők mennyi badarságot tudnak összehordani, hihetetlen...

Noémi, nagyon jó babakocsit néztél ki! Lassan mi is elkezdünk nézelődni babadolgok ügyében, bár már itt a fórumon, Tőletek is sok ötletet kaptam. Eddig eléggé el voltunk foglalva az esküvőszervezéssel de most belevetjük magunkat a kisfiúnknak szükséges dolgok beszerzésébe :)

Úgy látom, tényleg nincs esküvő bakik nélkül. De azért végül ezek is pozitív emlékekké alakulnak. Most beszéltem barátnőmmel, aki utánam hozta a személyim, és már így, egy nap után is jót nevettünk rajta :)

Puszi
Magdi
magdii

Jaj, istenem, most olvasom, mi történt Katával... mélységesen sajnálom, de Ő nagyon erős, biztos, hogy tovább fog tudni lépni! Borzasztó ami történt... annyira sajnálom, hogy ilyesmi megtörténhet egy nővel, egy Anyával...
magdii

Köszönöm a gratulációkat, ne haragudjatok, de miután elolvastam mi történt Katával, teljesen magamba zuhantam... majd máskor beszélünk még esküvőről, most nem tudok... ne haragudjatok...
magdii

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2009.05.06 21:39-kor.

Heni

Kép
szheni

Nem tudok mit mondani...
Nagyon sajnálom, ami Katával történt....

KépKép
KépKép
kfnoémi

és még azt hinné az ember, félidő után nyugodtan lehet..
remélem Kata mielőbb feldolgozza,bár nem lesz könnyű az tuti. Sok erőt, kitartást!!
Vendég

Alig bírom felfogni... szegény,szegény Katáék...nem is tudom, mi lehet fájdalmasabb a gyermeked elvesztésénél...

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Kata! Úristen!

Én is itt bőgök, miután elolvastam a blogot. remeg atérdem, a gyomrom összeugrott. Mostmár mégjobban félek a keddtől. Holnap munka után indulok Szegedre, ott alszom a sogőrnőméknél. Aztán kedden: GONDOLJATOK RÁNK! Lehet, hogy nem leszek szerdáig gépközelben. :(

Kép
Kép
sosi

remélem, hogy hamarosan lesz egy újabb kistestvér, akit egészségesen a világra hoz

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Lányok!

Biztos vagyok benne, hogy Kata erős csaj! Leírta, kiírta magából, és ahogy írja is, nem akar többet erről beszélni...és áprilisban újra próbálkoznak!

Sosi, emiatt ne aggódj! Az amnio, ha betartod az utasításokat nem jár túlzott kockázattal! Mindegyikünk nevében mondom, hogy szorítani fogunk! És minden rendben lesz - utána pedig 20 boldog hét fog következni! :)

KépKép
KépKép
kfnoémi

Sosi, minden oké lesz kedden!!! Nem lehet semmi baj...... nagyon sokan fogunk gondolni Rád. És nagyon fogjuk várni, hogy jelentkezz! Ne aggódj, nem lesz semmi baj.

Heni

Kép
szheni

Túl is lesz rajta Kata! Muszáj, bármennyire fáj is most.

Sosi: ne aggódj, csak tartsd be az orvos utasításait, a szigorú fekvést! Nekem van egy barátnőm, akinek idén kétszer volt CVS-e (korionboholy-biopszia) és nem vetélt el tőle, nem lett semmi baj! Szóval nyugi, nem lesz baj, tudod, csak pozitívan!
Vendég

Lányok: örülni szerettem volna idejönni.
Erre szomorúat kell olvasnom. Igen, sajnos megtörténik. Magyarázat meg legtöbbször nincs. Csak azt tudhatjuk, hogy valamiért ennek így kellett történnie. Ezáltal Kata bíztosan valamikor erősebb lesz. Miképp az is valószínű, hogy minket bizonyára olvasni már nem fog, talán április után. Majd nyomon követjük a blogját, s reméljük mire ez a kisangyal ténylegesen meg kellett volna szülessen, addig az űr pótlódik valamelyest egy újabb pocicsodával.
Imádkozzunk és gyújtsunk egy kis gyertyát ezért az angyalkáért.

Kép
kissmanó

Nagyon sok mindent akartam írni mindenkinek, de kiszállt a fejemből...

Kata!
Ha még olvasol minket....mi mindig itt leszünk, ha kellünk, gondolunk rátok és imádkozunk értetek.

KépKép
amadea

Kata: Nem is tudom mit lehetne irni hogy jobb legyen, Kitartást az ujrakezdéshez. Sok puszi neked is.

Gratula az uj pároknak. Én is csak álmodozom hogy egyszer eljön ez a nap. Mindig ujabb és ujabb kifogás van. Most a legujabb az , hogy legalább a saját esküvömön tudjak inni. mert ugye terhesen nem ajánlott. De az eljegyzst azt hiszem ki lehet birni koccintás nélkül. de hát ez van..........

Nagyon szépek a babakocsik, én még azt sem tudom hogy milyet szeretnék.

Holnap megint hétfő. Sokan dolgoztok még? én igen, kiváncsi vok meddig birom, ti meddig tervezitek?pusz mindenkinek

Kép
gijane

Sosi!
Gondolunk Rád, ne aggódj! Végül elkísér valaki?

Kép
ácica

Sosi: ugyan mi útban leszünk, de tuti a gondolataim körülötted is fognak forogni. De szerdán föltétlenül várunk hírekkel.

Kép
kissmanó

Kata, én se tudom mit írjak. Őszinte részvétem! :cry:

Kép
Kép
evicuska

Lányok segitsetek , mert lassan elveszítem a fonalat, ti mikor voltatok a genetikai ultrahangon a 18 v 20héten, mert nekem az oros azt mondta a 16 heti afp-s vérvételen hogy 18héten amikor megyek hozzá megbeszéljük a vérvétel eredményét és kitüzünk egy dátumot a 20 héten amikor lessz az ultrahang, de mindenhol azt olvasgatom hogy a genetikai ultrahangot a 18 héten csinálják.

most akkor mi van.

köszi mindenkinek

Kép
gijane

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?