Sziasztok Lányok,
Én is fellélegezhetek, vizsgáknak vége, sikeresen letudva
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Úgyhogy mostmár jövök többet, nem csak olvasóba.
De miket olvasok ittt????
Nagy gratula a babaváróknak
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Tök jó, hogy újra vannak kismamáink
Kitta, ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
én nem mondok semmit.Nagyon remélem, és Csenge érdekében is jó lenne, ha mégis meg tudnátok egyezni, és tiszta lappal újra boldogok lehetnétek!!!/ nekem sajna rossz tapasztalataim vannak, így inkább nem keserítelek
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Tudod eza tipikus jót nem tudok mondani, rosszat meg minek mondjak!/
Nagyon drukkolok nektek!!!Flavint én ismerem, sajnos amikor apu beteg lett adtuk neki orrba - szájba, de akkor már..........................
Timi,neked vizsgák? Megvagy te is? Livike ovi,
tök jó örülök, hogy simán megy!
Velünk történtek: Volt taknyolás, betegeskedés, ami sajna egymás fertőzésével elég sokáig tartott
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
De már kigyógyultunk.
eszti elkezdte nálunk is az ovit, és nagyon szereti.Már ott is akart első nap aludni, de mi még csak 1 hete járunk, úgyhogy szerdától alszunk ott először. Nem is akar hazajönni, nagyon tetszik neki. A mi ovink is egy tök szép új, és kb. 2'-re van tőlünk, majdnem velünk szemben
Tulipán a jele
Hannus nagyon ügyes már, annyi mindent mond, utánoz, szinte amit mi mondunk mindent utánunk tud ismételni. egyedül veszi fel a sapit, csizmáját, ha látja hogy öltözünk, és mondom megyünk ki sétizni
Kajával is megbírkózna, de olyan maszatosan eszik, ken szét mindent, hogy azt anya nem hagyja még
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Bili, nálunk is téma. Magától veszi ki örökké, mert Eszti ágya alá tettem, hogy ha majd kell kéznél legyen. örökké rá akar ülni, és mondogatja, kaka, pisi
Egyszer behozta a fürdőbe, és mikor levetkőztettem, fürdés előtt ráült és belepisilt
Úgyhogy szerintem menni fog ez nyáron
De én a hideg miatt nem erőltetem még, úgyse venném le róla a pelust ilyen időben.
Én szenvedek a fogaimmal, egyszerre mentek tönkre a szülések miatt valószínű
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
Úgyhogy most gy. kezelésekre járkálok hetente, és már kifosztottam a patikát fájdalomcsillapítóból
egyenlőre ennyi jutott eszembe, megyek aludni, holnap ovi, és kelni kell
pussz mindenkinek