Sziasztok Lányok,
Én is fellélegezhetek, vizsgáknak vége, sikeresen letudva
Úgyhogy mostmár jövök többet, nem csak olvasóba.
De miket olvasok ittt????
Nagy gratula a babaváróknak
Tök jó, hogy újra vannak kismamáink
Kitta, én nem mondok semmit.Nagyon remélem, és Csenge érdekében is jó lenne, ha mégis meg tudnátok egyezni, és tiszta lappal újra boldogok lehetnétek!!!/ nekem sajna rossz tapasztalataim vannak, így inkább nem keserítelek
Tudod eza tipikus jót nem tudok mondani, rosszat meg minek mondjak!/
Nagyon drukkolok nektek!!!Flavint én ismerem, sajnos amikor apu beteg lett adtuk neki orrba - szájba, de akkor már..........................
Timi,neked vizsgák? Megvagy te is? Livike ovi,
tök jó örülök, hogy simán megy!
Velünk történtek: Volt taknyolás, betegeskedés, ami sajna egymás fertőzésével elég sokáig tartott
De már kigyógyultunk.
eszti elkezdte nálunk is az ovit, és nagyon szereti.Már ott is akart első nap aludni, de mi még csak 1 hete járunk, úgyhogy szerdától alszunk ott először. Nem is akar hazajönni, nagyon tetszik neki. A mi ovink is egy tök szép új, és kb. 2'-re van tőlünk, majdnem velünk szemben
Tulipán a jele
Hannus nagyon ügyes már, annyi mindent mond, utánoz, szinte amit mi mondunk mindent utánunk tud ismételni. egyedül veszi fel a sapit, csizmáját, ha látja hogy öltözünk, és mondom megyünk ki sétizni
Kajával is megbírkózna, de olyan maszatosan eszik, ken szét mindent, hogy azt anya nem hagyja még
Bili, nálunk is téma. Magától veszi ki örökké, mert Eszti ágya alá tettem, hogy ha majd kell kéznél legyen. örökké rá akar ülni, és mondogatja, kaka, pisi
Egyszer behozta a fürdőbe, és mikor levetkőztettem, fürdés előtt ráült és belepisilt
Úgyhogy szerintem menni fog ez nyáron
De én a hideg miatt nem erőltetem még, úgyse venném le róla a pelust ilyen időben.
Én szenvedek a fogaimmal, egyszerre mentek tönkre a szülések miatt valószínű
Úgyhogy most gy. kezelésekre járkálok hetente, és már kifosztottam a patikát fájdalomcsillapítóból
egyenlőre ennyi jutott eszembe, megyek aludni, holnap ovi, és kelni kell
pussz mindenkinek