Ami : nem tudtam hogy adott, mert nalam volt a penz amit a dokinak szantunk,de miutan elloptak a taskam ugy voltam vele kell a penz, nem adok neki, nem volt fogadott dokim ugyse.
Azt mondta soha nem akarta elmondnai hogy adott, mert tudta hogy ellenzem.
egesz oszinten nem tudom elhinni hogy oda tunt el a penz
A kosarazassal amugy minden helyzetben tud "zsarolni", de valahogy nala abol soha nem eleg. AMig nem volt munkaja napi 7 nap 24 orat lett volna lenn. Most meg oke hog ydolgozik igy csak hetvegen tud menni, na de mi is csak hetvegen latjuk, es az azert durva hogy mikor jo ido van akkor 3tol 7ig lenn van.
Mondjuk ehhez mar hozzaszoktam szerintem az lesz, majd Annaval kettesben csinalunk hetvegi progit magunknak ha jon a jo ido( csak hat ez nem eppen epiti a csaladot...)
Hogy nem csinalok semmit, tudom es emiatt orjongok! Tegnap baratnomnek, elotte Orsinak is mondtam hogy en ebbe belazakkanok hogy semmi dolgom.
Engem ez nem elegit ki hogy fozok, mosok, takaritok es Annat ellatom es jatszok vele( ne ertsetek felre nem vagyok karrierista sot szerintem szuletett haziasszony vagyok) hianyzik valami ami kihavas, valami amire nap vegen azt tudom mondani volt ertelme felkelnem.
Orom Annaval lennem, orom anyanak lenni es gondolom csak a hulye bezartsag hozta ki bennem ilyen erosen ezt az erzest, de annyi folos energiam van hogy en is azt erzem csak elszarom a napjaim.
Persze ez nem mentseg arra hogy o herdalja a csalad penzet.
No de atlendulunk majd ezen is. Csak egy kis bokkeno, nem esunk hasra nem is ez az elso, tutira nem is az utolso, csak faj.....
VKata: jobban vagy? Nem lettel beteg?
Anita: majd jelentkez ha dokitol haza ertetek!
Tita: jo hogy vegre elviszed Levit vizsgalatra, bar mondom az egyik ismeros kisfiut is elvittek es az orvos annyit mondott os ilyen nem igenyli az alvast, most 3 eves es a mai napig nem alszik egyedul...
Annam most mar napkozben is fel felsir