Új privát üzeneted érkezett!

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.08 16:50-kor.
Vendég

Sziasztok!

köszönjük szépen a köszöntéseket!

Otinak nagyon Boldog Szülinapot kívánunk!
Szoncinak pedig boldog hófordulót!

hogy elment ez a 7 hónap!!!

Evelin: nálunk szintén apával vannak a gondok-pont este beszélgettem vele, de nem jutottunk sokra.. (mi már több mint 1 éve nem) mondtam neki hogy biztos vagyok benne hogy van vkije mert az egy dolog hogy én kibírom, de egy pasi szerintem nem....na mindegy szülinapomig adtam határidőt magunknak, ha addig nem történik semmi akkor lehet nagy lépésre fogom magam szánni...

Tami: nálatok mi volt??

nicike: nálunk azon kívül hogy nincs szex, még bulizni is el szokott menni, vagy mint most is pl vadászni ment majd holnap jön. Ennyi erővel egyedül is vállahattam volna ezt a gyerkőcöt...
Hol pókerozik a párod? csak nem szigetszmiklóson? az enyém apa oda szokott menni.

Wera: sajnálom a nem alvást! próbáld ki a homeos bogyókat!! én sem tudok normálisan aludni de én agyalok és azért nem...

Ami: sajnálom Ároncit!! ez már tuti vmi nyavalya!! Anyuéknál a bölcsiben az összes gyerek beteg.

kike: a gyerköcök annyira széépek!! és Kristi nagyon kis huncut!!
ja és szegény hörike!! sajnálom

viki: a piros nescafés bögre nálunk is nyerő! amint meglátja teper ezerrel és nyúlkál! már nem tudok nyugiban kávét inni!

Babu: kérek szépen sütit :lol: majd szólj ha kész és nyitom az ablakot!!

Tita: te szegény! napközben próbálj aludni ha van rá lehetőséged!!Párod otthon lesz?

Képzeljétek tegnap Zsimike ücsörgött és egyszer csak hanyatt dobta magát, persze a parkettán és akkorát koppant!!! annyira megijedtem, gyorsan felkaptam, nem akart levegőt venni, jól megráztam aztán bömbölt 5 percig!! Egész nap figyeltem , meg éjjel sem tudtam ez miatt aludni rendesen!!
Katák: ugye nem lesz baja?? ha nincs semmi tünet akkor nem kell hogy parázzak??

Kép
mancsi76

Köszi csajok!

Tamás ma dolgozik egyedül vagyok a 2 gyerekkel.
2. napja kapta a viburcolt. Ha nem javul a dolog 1 héten belül elviszem alvásszakértőhöz vagy neurológushoz. Bocsi Katák, tudtok esetleg segíteni, hogy hova vihetném? Ez már egyszerűen nem normáli amit csinál és tudom, hogy neki sem jó és kezdek befordulni...

Amúgy meg egy csomó dolgom is van....

Kép
Kép
Kép
titanilla78

8)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.08 16:50-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.08 16:51-kor.
Vendég

Ha tegnap volt, Márti és azóta semmi baja, akkor már tutira nem. Azonnal sírt, nem? Nem volt hányás, egyebek?
Sajnálom az apa-bajokat...Reméljük észhez tér. Olyan lököttek ezek a pasik, néha csomót kell küzdeni ( pl nálatok) hogy legyen és mikor megvan nem tudják élvezni és vele lenni....Arról nem is beszélve, hogy Veled mi van.

Kép
andkata

Kata : :wink:

Kép
andkata

Kata! Köszönöm szépen,megnézem majd a Sinlacot!
Reggel evett üvegből 140-e,de este 2 napja ezt csinálja!
Még egy kérdés:
38,2-re megkapta a Nurophent 9-ko,most még mindig 37,7!
38-ig ne adjak semmit?
Van még itthon kúp az anorami...akármi,olyan hülye neve van,de azt még sose adtam!
Tudod utálom az újakat!
Meddig normális,hogy lázas!
Amú,hogy olyan mintha semmi baja nem lenne!
Tudom,hogy már 1000X leírtátok de még 1001x-e is leírnád???????????
köszike
most megyek hammoltatni

Kép

Kép
ibm

Kata: ha arról van szó, tudsz majd nekem segíteni a bejutásban és, hogy "jófejek" legyenek? Bocsika!!!! :oops:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Kata!
Latom vagy. SOS!
Csaba reggelre olyan szarul lett h levegot se kap,horog,annyira faj a torka,nem eszik,sirni se tud :cry: :cry: :cry:
Ha ugyeletre viszem mit csinalnak vele?
A normaflore-t az antibiotikum melle hogy adjam ha napi 3szor kap?
Elosztva azt is? Mennyi idovel elotte utanna? Es mennyit? Vizbe keverve v tejbe???

Ezerr hala h foglalkozol velem mindig,de mar total kivagyok es megszakad a szivem igy latni :cry:
Vendég

Ami nyugi, főleg hogy nem változott a viselkedése, nyílván vmi vírusfertőzés. Én 38-ig nem adnék semmit, főleg, ha még nem telt el a 3 óra.. Ha 1-2 óra múlva is ilyen, esetleg hűvösebb vízzel lezuhanyoznám és ha úgy se megy le, akkor adnék neki vmit. Ne izgulj, nem lesz gond!

Kép
andkata

Nem tudom, talán jobb ha megmutatod, ha úgy látod, hörög, jobb ha ráhallgatnak a tüdejére.

Különben 2x fél ampulla Normaflore, ne mikor az antibiotikumot adod, máskor.
Én adnék nekio Cataflamot, vagy Nurofent ha úgy gondolod, hogy fáj a torka. De asszem jobb azért ha megmutatod. Autóval be tudjátok vinni, úgye? Nem kell buszozni?

Kép
andkata

Vidokata ismerős a Madarászba, én nem annyira, de nyílván neki írtál Tita...

Kép
andkata

köszönöm-köszönöm-köszönöm
Hálám üldözni fog titeket! :wink:

Majd jelentkezem!

pussz

Kép

Kép
ibm

Nagyon koszi!
Nem gondoltam volna h ez lesz,masik reggelre total jobban lett.
Normaflore-t vizben oldjam? Szar ize van?

Hutofurdo nurofen-n tul vagyunk. Nekunk kup nem negyon hatott,meg a fajdalom csillapitas miatt gondoltam en is h inkabb nurofen.
Vendég

Latom masok is csomo gonddal kuszkodnek.
Kitartast es jobbulast mindenkinek!!!

Katak Ti meg aranyat ertek :wink: :D
Vendég

nem kell oldani, ha kiskanálból megissza....De ha nem, akkor anyatejben is nyogodtan.

Köszi, lánoyk :)

Kép
andkata

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.08 16:51-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.08 16:52-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.08 16:53-kor.
Vendég

Kata: minden tunet rankillik :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Es ilyenkor mit csinalnak vele bent???????
Vendég

Köszönöm neked is Vidokata!
Most hammolt és most 37,1C!

Mav.! Sajnálom,hogy nem javultok,szerintem is vidd el az ügyeletre.
Én pont tegnap este olvastam a crup-ról ,azt írta ha rájön ez a köhögés a legjobb amit thetsz,hogy beviszed a fürdőbe és megengeded a forró vizet,hogy jó párás legyen a levegő!
Legalábbis a könyv ezt írta.
Egy ismerősömnek sajna ez a baja a gyerekének,sokszor mennek a kórházba de már vett otthonra hidegpárásítót.
Szerintem is vidd el az ügyeletre.

Tami mami?????????????
Mizu?
Tessék jelentkezni!!!

Kép

Kép
ibm

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.08 16:53-kor.
Vendég

Akkor jó,hogy azt írja a könyv!
Most néztem meg direkt egy másikban és az is azt írja! :cry:
Még jó,hogy ti vagytok nekünk! :wink:

Kép

Kép
ibm

Tamara!

Vidd be inkább, Anita, ilyen korban még ritka a croup, de lássa orvos!
Ha za akkor tuti ott kell maradni, de hátha nem.

Kép
andkata

Sziasztok lányok!

na, gondoltam jövök panaszkodni, de látom, hogy sajnos van itt probléma.
Maverick!
Sajnálom a betegséget, remélem nem lesz baj!

Ami!
nektek is drukkolok!
És Tita!
Mostanában kezdem érteni min mész keresztül.

Emma fél 3-tól fél 7-ig nem aludt, pedig még panadolt is adtam be neki. Sztem a hasa volt, mert ha az apja fogta tigris pózban, akkor nem sírt, de nem tudott aludni, mert folyton felsikított.
Attól féltem, valami komoly, de most szerencsére már jól van, evett is rendesen.

Tegnap kapott először tejpépet.
attól szerintetek lehet?

Na mindegy, sajnálom, mert nálunk az éjjeli 4 szopi volt eddig a "gond", de ez a sírás sokkal rosszabb. úgy sajnáltam szegénykét!

Katák!
ényleg kincset értek :wink:

Zsöminek és Szoninak boldog hófordulót!!!

OTINAK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!

Mancsi!
Sajnálom, hogy Apa ilyen. Nálunk ő erőltetné, de úgy látszik nekem kellene vmi afrodiziákum, annyira nincs kedvem.
Majd elrágcsálok egy zellergumót! :P

Na, megyek, mert még vendégek is jönnek.
Szép hétévégét!

AKata!
MIT VIGYEK?
Mivel segítenék a legtöbbet?

Tami!
Merre vagy?
Vendég

Andi!
[quote]W írta:era! Igyál egy felest, hátha jobban megy az alvás...

Kép

Mancsi!
[quote]m írta:ondtam neki hogy biztos vagyok benne hogy van vkije mert az egy dolog hogy én kibírom, de egy pasi szerintem nem..

Erre mit mondott apa?

Zsömi buksijára gyógypuszi! Gyógysimi!

Ároncinak
jobbulást, h menjen le a láza!

Csabinak is jobbulást!

Emmának gyógysimi a pocakra!

Marcsi!
Lilla mikor ért tegnap haza?

Tami!
Mesélj, mi volt!
20150601134430

ZSÖMINEK ÉS SZONJÁNAK BOLDOG HÓFORDULÓT4

OTINAK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!

Kép
csugi

TAMI GYERE MÁR!!!!!!!!!!!!!!

most húzok hajat mosni mert elaludt!

Kép

Kép
ibm

aranyosak vagytok hogy gondoltok ram.
NEm volt semmi.
Tegnap nem beszeltunk ma sem ugy 12 ig. A penzt allitolag az orvosnak adta szules utanmarmint 100at a tobbi erre arra elment.
megegyeztunk a kinti kartyat nem horja magaval, a fizujabol meg x osszeget hazaad x az ove de nekem is jar zsebpenz.
de aztan kiugrott a szog a zsagbol, hogy en nem csinalok semmit miert nem angolozok, tanitok, miert forumozok annyit, persze a szex tema is( nekem nem megy nem tudom miert de nem is kivanom amiota Anna megzuletett)meg hogy korlatozom ot a kosarazasban.....
szo mi szo en vagyok a hibas mert sokszor nem tud mit kezdeni velem, ezert boldogtalan ezert nasizik, ezert hizott meg es ezert vasarolgat.
nem tudom , reszben ebben van igazsag hisz mindezekert utalom en is magam es vagyok depis...
ugyanakkor ezzel nem lehet mindent magyarazni.
hat ennyi.
lesz ez meg igy se :oops:

betegeknek jobbulast!
Vendég

Anita drága: úgy sajnálom, hogy nem javul Csabesz állapota!
Irány az ügyelet és minde rendben lesz! A kocsba se fűtsetek!

Kata : nagyon szépen köszi. Szerintem hétfőn kérek beutalót és időpontot is.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Tami!
Sajnálom :( , úgy érzem mindkettőtöknek kell változni.

Titi!
Pihentél AranyAnyám?

Dórikám!
Merre jársz? Milyen éjjele volt Csabi királyfinak?
20150601134430

Tami! Én is úgy gondolom,hogy mindkettőtöknek kell majd változtatni dolgokon!
Sex!
Sok mindenben számít,de mindent arra fognak!
Miért fórumozol annyit?????
Nem mondtad,hogy neked ez a kosarazás!
Ennyi kikapcsolódás jár neked is!
Azt tudtad,hogy adott a dr-nek nem?
Azért örülök,hogy sikerült beszélnetek és egyezségeket kötni,párod jó ember (ahogy eddig írtál róla aszerint) te meg mégjobb úgyhogy biztos vagyok benne,hogy sikerül megoldani,csak még kell egy idő!

Pussz nektek!

Kép

Kép
ibm

Viki: dehogy pihentem. Kimostam 2 adag ruhát főztem spenótot és próbáltam egy kis rendet rekni, nem nagy sikerrel. Tamás nem tudom mikor ér haza.
Most aludt el Olivér az ágyunkon, ha Levi is alszik, talán én is tudok kicsit, bár délelött is úgy aludt mint éjjel, többször fgelsírt és vissza kellett altatni. Most még itt játszik a földön, de már neki is lassan aludni kéne....

Kép
Kép
Kép
titanilla78

sziasztok!

Zsöminek és Szoninak sok boldog hófordulót!

Otinak nagyon sok boldog születésnapot!

Mav Csabijának mielőbbi gyógyulást! Sok puszi neki!

Áronnak is jobbulást és puszkót küldök neki is!

Orsi igazad van Katáink tényleg nagy kincsek hogy itt vannak! Olyan jó hogy ilyen sokat tudnak segíteni! :)

Kép
linda24

Szép napot :P

Csak tőmondatokban van időm írni :?

Jobbulást kis Csabinak és Ároncinak is!

Boldog hófordulót Szoncinak és Zsöminek!

Boldog szülinapot Otikámnak!

Mártikám!
Üzenetet hétfőn küldök, ha nem baj... Fejem tetején is munka...
De nagyon szívesen, és örömmel!

Ami!
Én Sinlacból pépet készítek. az tejmentes pép, és szépen kanalazza Csabesz :wink: (Nálunk pl. egyáltalán nincs cumisüveg. Az italokat is kispohárból nyomjuk v. szemcseppentővel.)

Evelin!
Ölelés! A többiek már mindent elmondtak helyettem. Talán még annyit, hogy gondolj bele, akinek makk egészséges gyereke születik, az meg azon parázhat, hogy 2X egymás után lehet-e ekkora mákja, hogy megint egészséges? Szóval így is megközelítheted a dolgot... Hátha jobb úgy a lelkednek... amúgy mindenben veled érzek...
(Kisbetűs: Én múltkor szexis cuccban jelentem meg Apus előtt - na nem mintha őt kellene gerjeszteni, de azért akkor sem árthat... Ilyesmi sem jön be Petinél? Nálunk fullra feltüzelte a csipke meg a selyem, meg az összkép :wink: :lol: )

Vikim!
Közepes éjjelünk volt 4 ébredéssel, de sírásmentesen, köszi!
Lackók pihennek? Mit főztél ma?
Vendég

Titi!
Remélem Levi hamar bealszik, és Te is, vmint h Oli is jó sokáig alszik majd.

Dóri!
Örülök a sírásmentes éjnek. Szokásos zöldség leves volt + lángos.

A fiúk együtt aludtak el, aztán kis Laci megébredt, nagy Laci még csucsuzik.
20150601134430

Rossz hírek: anyósnak 2oldali agydaganata van + a mellkasban is találtak valamit... Az agyvérzést is a daganat okozhatta. Hétfőn viszik Kalocsára szövettanhoz vesznek mintát.

Apus eléggé zaklatott. Mindez anyagiakban, és minden másban is bekavar. Anyós elég makacs, fogalmam sincs, mibe megy bele, és mibe nem. Erős dohányos, sztem erről sem fog leszokni. Úgyhogy esélyek? ... inkább hagyjuk...
Vendég

Csajokl!

Áron most kelt fel,már megint 38,2C!!!!
Hülyét kapok!
Nurophen vagy a kúp a jobb?
Kúpot még nem adtam!
A Nurophent meg max 6 óránként kaphatja ugye?
Olyan jó ez így hétvégén! :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
ibm

Ami : nem tudtam hogy adott, mert nalam volt a penz amit a dokinak szantunk,de miutan elloptak a taskam ugy voltam vele kell a penz, nem adok neki, nem volt fogadott dokim ugyse.
Azt mondta soha nem akarta elmondnai hogy adott, mert tudta hogy ellenzem.
egesz oszinten nem tudom elhinni hogy oda tunt el a penz :oops:

A kosarazassal amugy minden helyzetben tud "zsarolni", de valahogy nala abol soha nem eleg. AMig nem volt munkaja napi 7 nap 24 orat lett volna lenn. Most meg oke hog ydolgozik igy csak hetvegen tud menni, na de mi is csak hetvegen latjuk, es az azert durva hogy mikor jo ido van akkor 3tol 7ig lenn van.
Mondjuk ehhez mar hozzaszoktam szerintem az lesz, majd Annaval kettesben csinalunk hetvegi progit magunknak ha jon a jo ido( csak hat ez nem eppen epiti a csaladot...)
Hogy nem csinalok semmit, tudom es emiatt orjongok! Tegnap baratnomnek, elotte Orsinak is mondtam hogy en ebbe belazakkanok hogy semmi dolgom.
Engem ez nem elegit ki hogy fozok, mosok, takaritok es Annat ellatom es jatszok vele( ne ertsetek felre nem vagyok karrierista sot szerintem szuletett haziasszony vagyok) hianyzik valami ami kihavas, valami amire nap vegen azt tudom mondani volt ertelme felkelnem.
Orom Annaval lennem, orom anyanak lenni es gondolom csak a hulye bezartsag hozta ki bennem ilyen erosen ezt az erzest, de annyi folos energiam van hogy en is azt erzem csak elszarom a napjaim.
Persze ez nem mentseg arra hogy o herdalja a csalad penzet.

No de atlendulunk majd ezen is. Csak egy kis bokkeno, nem esunk hasra nem is ez az elso, tutira nem is az utolso, csak faj.....

VKata: jobban vagy? Nem lettel beteg?

Anita: majd jelentkez ha dokitol haza ertetek!

Tita: jo hogy vegre elviszed Levit vizsgalatra, bar mondom az egyik ismeros kisfiut is elvittek es az orvos annyit mondott os ilyen nem igenyli az alvast, most 3 eves es a mai napig nem alszik egyedul...

Annam most mar napkozben is fel felsir :shock: :(
Vendég

Sziasztok!
Megjöttünk a sétából! Vettünk Lizynek habtapit!
Én meg kaptam egy szép hét köves ezüst gyűrűt (csak azért mert 70%-os leárazás volt).

Gyógypuszi a betegeknek!

Lizynek főztem rizs-paradicsom-pipihusit. Egy kanállal sem evett belőle! Bezzeg az üveges az jöhet! Most egy jó ideig tuti nem főzök neki! :twisted:

d.dodó

Viki: dehogy pihentem. Kimostam 2 adag ruhát főztem spenótot és próbáltam egy kis rendet rekni, nem nagy sikerrel. Tamás nem tudom mikor ér haza.
Most aludt el Olivér az ágyunkon, ha Levi is alszik, talán én is tudok kicsit, bár délelött is úgy aludt mint éjjel, többször fgelsírt és vissza kellett altatni. Most még itt játszik a földön, de már neki is lassan aludni kéne....

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Hogy van az hogy Domi az üveges paradicsomos krumplit gyönyörűen megette,amit meg én csináltam neki,szó szerint kihányta???Jól meg is ijedtem :(

És még egy kérdés:a krumplit ha megakarom vele kedveltetni,miért csak almával lehet összekeverni??Mikor az megfogja a székletét!Mással nem lehet??

Kép
Kép
Kép
kike

Ugyelet kint volt! (addigra kicsit megszelloztettem a fejuket es be is aludtak)
Gyerek majd meg fulladt ugy kohogott,mire kiertek a nurofen hutofurdo kombinacio meghozta a hatasat es mosolyogva kialudva magat fogadta oket. :? A doki meghallgatta bar akkor mar nem annyira volt gaz(gondolom a fajdalomcsillapito miatt). Azt mta lehet h hajlamos ra ha legkozelebb lesz szoljunk. Persze amig itt voltak nem kohogott. Szerintem hulyenek is nezett h vigyori gyerek fogadja. Azota megint kohog. Mindig igy jarunk. Lenyeg h nem nyugodtam meg. Azt mta h az antibiot se adjam neki csak ha valadekos lesz.

Koszi h aggodtatok ertunk! (jol besz@rtam azert)
Apa hazaugrott melobol,most ment vissza.
Es ime az en nagy beteg gyerekem:(balra) ilyen kepet tegyen vki! :lol:

Kép
Vendég

Az előbb adtam Vivinek fincsi répát, krumplit husilével, jól összetörtem megkostóltam olyan fincsi volt, erre a kisasszony kiköpte. Megörülök hogy nem eszi meg a főztöm. Pedig nagyon jól főzök már többen mondták! :oops: de ezek szerint a lánykámnak nem jó! :?Aztán belekevertem üveges bébiételbe úgyse ette. Majd Adtam neki egy cukkinis főzelékes bébiételt azt bezzeg bevágta. Örülök neki hogy így eszik, de ez nagyon sokba kerül így! Na mindegy hát aki gyereket vállal ezzel jár! :D

Kép
linda24

Kel a sütőben a tigriskiflim :D
De nem mutizom majd meg a fogyisok miatt :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

kike, linda!
Ugy látom nálatok is az a gond, hogy a főztötöket nem eszi meg. Azok közül amit én csináltam, eddig egyedül a sütőtök-krumplit ette meg. Üvegesbe bármi jöhet!

d.dodó

Véda:nagyon sajnálom :(

Sok betegnek jobbulást!

Kép
Kép
Kép
kike

De nem értem miért nem!Amit gyümit kotyvasztok neki,azt megeszi örömmel...most próbáltam először a hazai paradicsomos krumplit-lehet hogy nem ezzel kéne kezdenem?
A tejpépet is megeszi.

Kép
Kép
Kép
kike

Eddig csak gyümit,meg tejpépet evett,ez volt az első úgymond rendes kaja,amit kipróbáltam neki. :?
De hát akkor mit adjak neki??

Kép
Kép
Kép
kike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?