Új privát üzeneted érkezett!

Oppá... :oops:

Na megyünk vacsizni!Szép álmokat Mindenkinek!

nicike

de beszéltünk, csak úgy eszembe jutott, gondoltam kötekszem egy kicsit! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

patr! küldöm azonnalihatállyalizibederögtön! :lol: :lol:

sz.andi

Patr! elküldtem püben! köszönöm szépen!

sz.andi

sziasztok lányok!

még élünk. jól vagyunk. majd hozok fotókat... de nem sok időm van.
olvasni se nagyon tudok. most CSAK 20 oldalt kellett volna elolvasni. bevallom töredelmesen hogy nem tettem meg, de minden oldalt végignéztem. kerestem a képeket :D
nagyon szupereket láttam :D :D :D
olyan vagyok mint a gyerek... csak a képek érdekelnek :D :oops:

igyekszem jönni és olvasni, de nem igazán jön össze. pedig nincs is olyan nagy gond, és elfoglaltság, csak valahogy ide már sose jutok el.

minden anyukának, babócának, tesónak puszikát küld a Bence és én is. apukáknak is üdv ;)

Kép

Kép
timi1982

Hihetetlen h annyira szita agyam van hogy mire befejezem az olvasást már nem tudom mit akartam írni! :twisted:

Niki
Én nem keverem az üveges bébiételeket semmivel már. Esetleg ha valamelyiket túl sűrűnek találod, egy kis tápszerrel begyúrhatod, hátha úgy jobban csúszik majd Lilinek. (Azt hiszem eleinte a borsópüréhez adtam tejcsit neki mert az elég sűrűnek tűnt nekem.)
Nórinak már egész széles az étlapja. :lol: Adtam már neki borsót, cukkínit, sütőtököt, kukorica-rizs-pulykát, cukkíni-csirkét, brokkoli-pulykát, paradicsom-burgonyát, sütőtök-burgonyát, sütőtök-csirkét, ilyesmit. Itthon is szoktam kotyvasztani neki alma-burgonyát, alma-banánt, répa-burgonyát és hasonlókat.
Érdekes hogy újabban a gyümölcs babakaja nem kell neki. Tegnap pl egyáltalán nem ette meg a Kecskeméti barackot pedig olyan fini szerintem. Amúgy nem válogat. Egyelőre... :)
Vendég

Timi
Örülök h bejelentkeztél! Jó hallani rólatok! Dobj azért egy Nyuszkógyerek fotót, hogy ne legyen hiányérzetünk! :D :wink:
Vendég

Werám, a fogantyú 100-nál kezdődik, kb. 110-ig tart. Viszont lábzsákot, esővédőt egyelőre nem találom (nem használjuk :oops: )

Kép
Kép
bondi

Jó estét!

Nem voltunk itthon,úgy döntöttem elmegyek Anyuval az Aushanba és mivel Apa 18-ra ment fodrászhoz és nem akartam olyan későn menni,elvittük áront magunkal,most először volt ilyen helyen!
Hát szétröhögtem magam!
Nagyon jól viselkedett,járt keze-lába,úgy sikított a pudingoknak meg a felvágottaknak!
Haláli volt!
Volt egy tök jó könnyű babakocsi,egy kézzel csukható 15000-ért és azt nézegettem,beleültettem,tologattam és vissza akart még ülni!
A végére viszont már nagyon fájt a karom úgyhogy felraktam a halom tetejére és úgy toltam a kocsit!
Nagyon cuki volt4 :wink:

Viszont amiért még gyorsan írok,nem akarja megenni a tápszert!
Vagyis nem a tápszert hanem a cumisüveget nem akarja!
2 féle tápszert kipróbáltam,azonnal elfordul,beleöntöttem a tálkájába és megpróbáltam kanállal!
Szerintetek??????????
Úgy tátogott mint a partra vetett hal!
kb. 120-at megetettem így vele,na de bakker kihullik a hajam ha esténként ezt kell játszani!

ÖTLET????????
Lehetne süríteni valamivel?
Vagy mit adjak neki???
Pohár nem kell neki,csak a kanál! :twisted:

Holnap jövök,most ennyi,húzok puppuzni én is!

Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek!

Sziasztok

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!
Hát nem sokat írtatok az este!

Kicsit késtek a vendégeink, 6-ra értek ide (telefonáltak, hogy késnek), de most mentek még csak el. Egy jót beszélgettünk. AMugy megcsináltam végülis a minipizzákat, és jó is lett! (Nesze neked fogyókúra!! :twisted: )

Lizy most előbb felsírt, de a cumit a szájába adtam, és már alszik is! Pedig eddig sosem aludt cumival éjjel. Na mindegy, de legalább egy percen belül visszaaludt! (Lehet jön a foga, és rágcsálni akar?!)

Andi!
Akkor most pihend ki jól magad anyukádnál!
Amugy mindenhol megbolondultak, hogy fúrnak, kopácsolnak? Nálunk is ez ment délután! :evil:

Mary!
Majd írj, ha tudtatok beszélni! Bár lehet hogy már csak holnap!

Timi!
Jó hogy jelentkeztél!

Zsuzsa!
Te merre tűntél?

És Brúnó anyukája??

d.dodó

Ami!
Próbáld meg a tejpépet esetleg! Az sűrű!
Amúgy nálunk az ellenkezője van! Lizy a kanalat nem akarja elfogadni 2 napja!

d.dodó

rekordot döntöttünk, ugyanis már tízkor le tudtam tenni a gyereket. Azóta meg csak itt töltöm az időt... :) de mindjárt megyek én is aludni... Csak kisbetűvel jegyezném meg, de azt úgyis mindenki kibogarássza, és tuti hogy az az első, amit elolvas, de nálunk is vannak gondok 'azzal'. Viszont nálunk nem velem... Olyan lusta az én férjem hogy el sem tudjátok hinni. Ha én nem kezdeményezek, nincs semmi. És már kezd belőle nagyon elegem lenni. Ma is vettünk védelmi eszközöket és miután tegnap is elmagyaráztam neki, hogy ez így baromira nem jó, most mondta, hogy majd csak figyeljem meg este... hát most is itt horkol mellettem... Tökre bosszant a dolog. Nem vagyok én nimfomán vagy ilyesmi, de nem hiszem el, hogy valaki ilyen tohonya legyen... (attól meg külön kiakadok, hogy itt horkol a fülembe...) Na ennyit a kisbetűs részről.
Kistesó... Tegnap valami nagyon szöget ütött a fejembe. OKé, hogy azt mondják, hogy nyugodtan vállalhatunk mégegy gyereket, de mi van, ha ott is kijön valami? És hogy ez miről is jutott eszembe... Tegnap tudtam meg, hogy az egyik kis tanítványom, akit elsős kora óta tanítottam, csak azóta nem, hogy Eliot megszületett (most hatodikos) múlt héten volt agyműtéte. Hozzátartozik, hogy osztályelső, iszonyat intelligens és jólnevelt, jólelkű, és szép is. Tavaly óta görcsei voltak és kutatták az okát. Kb. két hete csináltak nála egy mri-t és már haza sem engedték. Úgy fel volt gyűlve az agyvíz, hogy annyira nyomta az agyát, meg a szemeit, hogy azt mondták, hogy akár öt percen belül meghalhat... Szerencsére nem kellett neki shunt-öt beültetni, csak elég volt leereszteni a felesleget, de akkor is nagyon durva. És ez ráadásul nincs is összefüggésben a görcsökkel, de ha azok nincsenek, akkor erre fény sem derül. De nem ez a durva, hanem a három gyerek közül ő volt az egyetlen, akit egészségesnek gondoltak. A fiú tesójának iszonyat súlyos vesebajai vannak (csak egy működik, az is csökkent kapacitással) ráadásul valami mással is kellett már műteni, a legkisebb meg, egy másik lány, szintén olyan rendellenességgel született, hogy egy napos korában műteni kellet a nyelőcsövét meg a légcsövét. És akivel beszélgettem, mondta, hogy tuti hogy genetikailag nem illenek össze a szülők, mert minden gyereknél kijött valami. És tökre beparáztam. Mi van, ha nálunk is ez a helyzet, és mi csak azt keressük majd, hogy ugye nem ismétlődik meg ugyanez, és mondjuk kiderül, hogy agyilag meg arcilag minden oké, de lesz valami más??????? Totál kész vagyok. :( (ÉS tudom, hogy majd írjátok, hogy úgysem lesz, de tudja valaki garantálni is? Szerintem ha bárki jobban belegondol, iszonyat para helyzet.) És én legalább három gyereket szeretnék. Most ilyenkor mi van? Én elképzelni nem tudom, hogy emiatt lombikozzunk. Nem tudnám elviselni a tudatot, hogy a gyerekem genetikailag nem a férjemé... MÁrpedig ha genetikailag nem illünk össze... Na jó, lehet, hogy már túl késő van és nem kéne ilyeneken kattognom... Megyek is, elteszem magam holnapra. Apájának meg nem szólok, horkoljon csak itt a kanapén magában.
:evil: :evil: :evil: :evil:

KépKép
muffin

Evelyn!
Nem semmi, hogy nálatok apa miatt vannak "probléma" "azzal"! :o

Hú, szegény kis tanítványod! Nagyon sajnálom! És elhiszem, hogy benned van a para! Bennem is biztos bennem lenne, ha ebben a helyzetben lennék! Ilyenkor más nem segítene, csak hogy bízik az ember..bízik a legjobban, és HISZ! Legalábbis nekem csak az segítene! Hit, és ima! Hiszek az ima erejében!

d.dodó

Sziasztok
3:20-tól nem tudok aludni :evil: és már mindent megcsinálam amit halkan lehet (körmöt lakkoztam, kajáltam, leszedtem a szárítót) de még mindig itt pislogok. Marhára bosszant...

Evelyn
Teljesen megértem h agyalsz az összeférhetetlenségen, szerintem minden épelméjű ember ezt tenné a helyedben! Sajnos nincs rá garanci... tényleg nagyon nehéz kérdés ez! Tudom nem vigasz, de függetlenül ettől mindenkinél adódhatnak problémák, persze más-más téren és különböző esélyekkel. Soha sem lehet előre tudni, de én hiszek a csodákban, akárhogy is van! :wink:
Czeizel (nem bizti h jól írtam :oops: ) nem tudna erre vmi okosat mondani? Emlékszem h voltatok nála régebben. Szóba került a következő babáknál lévő betegségek előfordulásának lehetősége akkor?
Apa-gondok. Nem lehet beszélni vele róla? Mármint h miért nincs kedve? Esetleg más baja van, fáradt stb.
És akkor itt jön a kisbetűs rész: :lol: Nálunk én vagyok a lustábbik. Főleg h amikor lehetne nem alszom, egyébként meg leesek a lábamról. Kisbetűs vége.

Bondi
Nagyon köszi!!!! Ma felhívlak és megbeszéljük! :wink:

Ami
Látom Áron is felnőttnek képzeli magát h csak kanállal hajlandó enni. :twisted: Nóri az alvásnál gondolja ezt (napközben újabban 1x alszik, akkor is csak 1-2 órát).

Kike
Ha aktuális még a serke-probléma, hoztam neked egy tuti receptet a kiírtására (párom kozmetikus keresztanyja szerint):
1 dl étolajba 2 ek petróleum. Ezzel bedörzsölni a fejbőrt, 20 percre lefóliázni majd lemosni. Azt modja a serkék futva menekülnek tőle! :lol: :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.17 05:27-kor.
Vendég

Nem is értem miért nincs itt senki rajtam kívül :twisted:
Megszáradt a körmöm, mehetek én is aludni. Gondolom Nóri mindjárt kel...
Vendég

Sziasztok!
Bondi:Otinak nagyon boldog szülinapot!!

Kép

Visszaolvasok,amíg tudok...
Sajna nálunk is mindenki beteg-kivéve Apát,de már Domi is :(

Kép
Kép
Kép
kike

Wera:köszi,ezt megjegyzem magamnak! :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Bondi! Otinak Boldog Születésnapot!
Kép

Muffin! Én teljesen megértem a félelmedet és biztos vagyok benne, hogy ha Én lennék a helyedben akkor nem mernék több gyereket bevállalni. Lehet, hogy ez csak az Én gyengeségem de Én így gondolom!
Vendég

Evelin:hát,igazad van,bizony hogy ezen gondolkozol-nem is tudok okosat mondani,azt meg bizony sajna senki nem tudja garantálni hogy legközelebb minden rendben lesz.

Sajnálom hogy gond van nálatok is ,,azzal"-bár ez férfiaknál ritkább-nálunk velem van gond...fáradt,fáradt,és fáradt vagyok hozzá,és kedvem egy szál se. :oops:

Tegnap lógtam tesó képekkel-íme:
Ferde szájúm
Kép

Vercsi+baba
Kép

Megyek a legkisebbhez! :D

Kép
Kép
Kép
kike

jó reggelt.

Ami, nálunk is ezt csinálta Lili, csinálja is még.
Eddig azt hittem a tápszer,mert váltottunk,mostanáig ette.De lehet akkor ő is a cumisüvegre van kiborulva??

Evelyn.Teljesen megértelek.Én a helyedben keresnék egy genetikust ha jöhetne a kistesó.És megkérdezném milyen esélyek vannak problémára....

Ma jó napom lesz,tegnap apa pókerozni volt este 6-tól.(én nem merek elaludni egyedül,mert nem kelek fel a légzésfigyura,vagyis nem mindig) De már hulla fáradt voltam,mikor fél 1 kor rátelefonáltam h fáradjon haza,rám nyomta a telefont...
1kor haza jött,de úgy indított jobb ha nem szólok hozzá....
Most alszik,gondolom milyen jó lesz ha felébred.... :evil: :evil: :evil:

nicike

Jó reggelt!

Oti Szívemet
Isten éltesse!

Kép

Szonci Szerelmünknek Kép és Zsömi Uraságnak Boldog Hófordulót!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2009.01.17 08:11-kor.
20150601134430

Zsolesz tesó és Domi tesó képei nagyon édesek!

Nicike!
Akkor apa hamar is végzett a pókernél.

Lackó bezsong ha a piros Nescafés bögrémet látja :lol:
20150601134430

Viki,nem az zavar h elmegy vagy h meddig pókerozik.
Ő mindig azt csinál amit akar.
Annyit kértem tőle,amég a Lili nem lesz 1 éves,éjszakára ne menjen el...
Össze számolni nem tudom h 5 hónap alatt hányszor éjszakázott....
És azért esik rosszul,mert fordított helyzetben én nem tudnék úgy virgonckodni az éjszakába,ha tudom ő otthon ül a kiságy melett fáradtan...

nicike

Oké, h nem szereted ha éjszakázik De magaddal nem kell és nem is lehet összehasonlítani.

Éjjel egy anya sztem akkor is megébred, amikor a gyerek nem szöszöl, nem sír, csak békésen szuszorékol az ágyában. Én pl. bármennyire is jól gajdírozza a férjem Bubut, még sem tudnám éjjelre csak ráhagyni, ahogy egyetlen nagyszülőre sem. Agyban még meg kell érnem erre.
20150601134430

Szonjának és Zsöminek Boldog Hófordulót!
Vendég

Viki! Amilyen jó alvó voltam amióta Szabi megvan minden apró pisszenésre fennt vagyok!
Vendég

Babukám!
Szia! Jól vagytok?
20150601134430

Igen jól vagyunk! Már sül a süti mert vendégek jönnek ma! :D
Vendég

Lacus még durmol?
Vendég

Szonjának,Zsöminek nagyon boldog hófordulót!!

Ma reggelre elpusztult az egyik hörink :? Ma temetés lesz!

Kép
Kép
Kép
kike

Babu!
Milyen sütit csinálsz?

Laló negyed 8kor ébredt, de már 9kor ledőlt egy kicsit szundikálni, hamarosan ébred.

Kike!
Szegény höri! Gyerekek hogy fogadták?
20150601134430

Ismét jó reggelt!

Akata
Írtál egyszer egy homeós v. gyógynövényes nyugtató/elalvás segítő szert.
Sajna elfelejtettem a nevét, le tudnád írni mégegyszer? Te szeded egyébként? Ha igen, használ? Én már tök kivagyok! Fél éjszakát ébren töltöm és akkorra alszom el amikor Nóri pont ébred.

Ha esetleg valaki más emlékszik ennek a szernek a nevére, vagy tud ilyesmit, jöhetnek az ötletek! Nemsokára indulok a gyógyszertárba.

Beszéltünk múltkor a horkolásról és mi kipróbáltunk egy Nikken mágneses párnát pár napja és egész jó! Nem mondom h soha nem horkol azóta, de jóval kevesebbet és nem olyan hangosan. Elég drága, de tudom h aki el van keseredve emiatt, annak mindent megér (pl én...).
Vendég

Kike! Én is sajnálom a hörit!

Viki! Joghurtos sütit csináltam és barackot raktam bele! Olyan mint a piskóta!
Vendég

Wera!
Sedatif a szer neve.
20150601134430

Otibotinak Nagyon Boldog SZületésnapot kívánok!!! :D
Kép

Szoninak és Zsöminek nagyon Boldog Hófordulót!
Kép

Kike
Sajnálom a hörit, meg a gyerkőcöket, biztos megsiratják gondolom. Lesz helyette másik?

Viki
Gyerünk áruld el mivel szedálod Lackómackót hogy ennyit alszik? Bevetném én is!! :lol: :wink:
Vendég

Jobb reggelt! Kép

Szinte semmit nem aludtam éjjel! Bizom benne, hogy ez csak a viburcol hatása és innen már csak jobb lehet. 10-20 percenként olyan hangon felsírt Levi, hogy majdnem kiugrottam az ablakon. Nem tudom mi lesz, ha már nem tudok ilyen fürge lenni. Az a baj, ha felébredek gyereksírásra, mint a petárda kiugrom az ágyból... :roll:

Majd még írok csak nyávogás van...

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Biztos fini a süti! Majd ha legizdultam elkérem a receptjét.
20150601134430

Wera!
Genetika, apjára ütött, és sokkal sz@rabbul alszom.

Titi!
Sajnálom az éjjelt! Nem tudsz ma napközben pihizni?
20150601134430

Babu
Hű, jól hagzik a süti! Képet, képet! Süti + Szabi 1 fotón! Igazi kánaán lenne!!! :lol: :lol:

Niki
Apa monnnnyon le! :evil: Az ilyet én is rosszul viselném. Szerencsére az én párom már leállt az éjszakai kimenőkkel magától. Nem örülnék ha még emiatt is szekálnom kéne... vannak más agyamra menős dolgai is :twisted: :lol:
Vendég

Titi
Sajnálom az éjszakát! Vibrucol hatása?? Mármint h nem aludt?? De hát attól pont aludnia kéne, nem? :roll: Szegénykém! Nem irigyellek most! Remélem napközben tudsz majd pihenni egy kicsit!

Viki
Kép :wink:
Vendég

Na, ma már annyit írtam mint máskor egész nap! Ez úgy érzem feljogosít arra hogy lelépjek :lol: vásárolni, aztán főzök, hajat mosok, mosok, teregetek, közben vasalok, végül felmosok és ha mindezt túléltem, akkor este még benézek!

Cuppantok mindenkit! Jó hétvégét kívánok! :wink:
Vendég

Még van kettő höri!

Egyenlőre nem volt még sírás,majd gondolom temetésnél,vagy utána-de szomorúak! :(

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt!

Evelin, gondoltam, hogy ilyen dolgok fognak nyugtalanítani, normális is ez teljesen. Egy példát két tesó szívbetegségével én is ismerek sajnos, habár jelenleg mindketten jól vannak, egyik már túl a szívműtéten. A genetikus se biztos, hogy garantálni tudja, hogy nem lesz semmi baj. Istenen kívűl egyben bizhatunk tényleg, EZ NAGYON RITKA BETEGSÉG ÉS TÉNYLEG KICSI AZ ESÉLYE, HOGY ÚJRA ELŐFORDULJON. ( Egyébként beszéltünk arról, hogy valószínűleg Eliotnál egy méhen belüli vírusfertőzés okozhatta a betegséget- szerintem így van). Veled vagyunk, mindig!

Kisbetűs rész: részemről szoptatás mellett nincs túl nagy kedvem hozzá.( Pedig azelőtt nagyon jó volt) Lényeg hogy a férjem türelmes, ugyhogy majd visszaáll itt is régi rend. :)

Zsömit, Szoncit Istne éltese!

És Otinak is nagyon boldog születésnapot!!!

Tegnap esti vendégség szuper volt, Adél kis tündérke volt
(gondolom attól is hogy tegnap összesen 5! órát aludt napközben), vacsora jó lett, megy a receptesbe!
Éjjel szintén jó volt 5.30-kor felkeltettem a kisasszony enni, mert majd szétrobbantak a melleim, jó sokat szopizott, majd még 8-ig aludtunk!!!

Kép
andkata

Sziasztok!
Otinak Boldog Szülinapot!

Szonjának, Zsöminek Boldog Hófordulót!

kike!
Sajnálom, hogy betegek vagytok! Meg a hörit is sajnálom.

Nekünk is pocsék éjszakánk volt......vagy inkább hajnalunk. Éjfélkor kelt, de akkor vissza is aludt cici után. Utána 4-ig aludt. Megint cici, de ahogy visszatettük a kiságyba, elkezdett dumálni (a plafonnak :shock: ). _Mindig próbáltam a cumit beadni, simogatni. Ő csak dumált, sikongatott. 5-kor meguntuk, apa átment a másik szobába, és odaadta mellém a nagyágyba Lizyt. Még akkor is dumált, én lehunytam a szemem, de néha felnéztem (de amúgy is ott az ölelésemben volt) és még vagy egy órán keresztül meredten , de akkor már hang nélkül bámulta a plafont (még jó hogy tegnap írtam, hogy ő eddig ilyet nem csinált).Valamikor 6-kor aludhattunk el, de 7-kor kelt cicizni.

Most ha evett gyümit, megyünk sétálni! süt a nap, jó a levegő.

Kíváncsi vagyok, hogy Mary tudott e Alekoval beszélni!

d.dodó

Sziasztok!

Csak gyorsan..

Tita! Sajnálom a rossz éjszakát!! Szegénykém, rád férne már a jó éjszaka!!

Evelin! Én értem az apás dolgokat! Nálunk dettó. De próbáljunk meg nem figyelni rá! Én rájöttem, ha erőltetem nála, hogy ő kezdeményezzen, akkor az nem olyan. Ha meg magától nem jut eszébe...Ismerem ezt a "na majd melgátod.." meg, hogy " én ma estére terveztem.." Mert ugye ezt tervezgetni kell...Na mindegy, ha ezt leszámítjuk, akkor semmi gáz.
A második gyerekkel kapcsolatban pedig, hát... senki em fogja nektek garantálni, hogy nem lesz baja, ugyanúgy, ahogy egyikünknek sem. Ok, érthető, hogy Eliot után jobban félsz tőle és ezen kattog az agyad, de ezt csak akkor fogod megtudni, ha már meg lesz a második! Full para, de mi úgyis öntjük majd beléd a lelket!!!

Wera! Igyál egy felest, hátha jobban megy az alvás... :lol: :lol: na jó, csak vicceltem! Tudom..nem vicces. Én könnyen beszélek, Viki egyszer ébredt de utána aludt. Én is. :oops:

Niki! Na az éjszaka...Hát én sem tolerálom túl jól, ha kimarad! Én nem tettem meg még egyszer sem, hogy rá hagyom. Nem is tenném, nem erről van szó. De az én lelkemnek jobb, ha mellettem van, még akkor is, ha nem tud semmit segíteni.
Nálunk a koncert az más, akkor olyan, mintha éjszakás lenne. De ha csak Úgy megy ki, azt nem szeretem.
Az meg, hogy rádvágja a telefont..tényleg mondjon le!!
Na ha felébredt, elmondod mi volt?

Megyek, megtömöm a bendőjét Picurnak!

sz.andi

Jaj, mindig elfelejtem!

Otinak Nagyon Boldog Szülinapot!! Meg az anyukákának is.. :wink:

Zsömle Úrnak és Szonja bébinek boldog hófordulót!!

sz.andi

Jó reggelt!

Titi,Wera sajnálom az éjszakát!
Titi! Ismerős,én is mindig úgy ugrom ki mert olyan keservesen tud sírni.
Áron megint aludt 22-8:15-ig,viszont 37-el kelt és nemrég volt 38,2C!
Kapott Nurophent és most alszik.
Bakker ez már biztos nem a Prevenár nem?
Kedden kapta!
Amúgy jókedvű!
Remélem meggyógyul csütörtökig!

Nicike! Sajnálom! Én sem bírnám elviselni,a kimaradást még csak-csak,de ahogy beszél!
Ne hari de én nem bírom ha valaki ilyen!
A légzésfigyelőt én akkor is hallom ha nem riaszt! :lol: :lol: :lol:
Az elején nem volt jól beállítva és sokat risasztott.

Kike! Höri nyugodjon békében! :cry:
Hát mi történt vele?
Gyerekek csuda szépek!
:wink:

Evelin! Megértem az aggódásodat és szívből kívánom,hogy minden jól alakuljon! :wink:
Apa :twisted:
Ritka eset! :lol:

Otinak boldog születésnapot,hófordulósoknak boldog hófordulót!
Mennem kell,mert ma szeretnék (kell(ene) takarítanom is!

Szép napot!

Majd jövök

Kép

Kép
ibm

Sedatif PC Wera. Általában segít, nem mindig sajnos.

Tita, Vibrucol elvileg csak első két-három alkalommal pörgethet, utána jó. Ha nem ok így akkor nem jó a szer Levinek!
Kitartás, Drága!!!!

Kép
andkata

Andi, viccet félretéve, nekem volt, hogy elkeseredésemben, mivel 3 órája nem tudtam elaludni, ittam egy Jägert. Lelekiismeretfurdalásom volt, hogy tudom bejut a tejbe, de valami muszáj volt és gondoltam jobb, mint a Xanax, hiába van gyerekágyi depressziós ismerősöm, aki szoptatás mellett azt szedte. Őrjítő, amikor nem tudsz elaludni!
Mostanában talán jobb ( kop-kop-kop)...

Kép
andkata

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?