Sziasztok,
Eni, sajnos én nem tudom pontosan, hogy mi a short és a long protokoll. Nekem long volt és fogamzásgátlóval kezdődött. Valami olyasmit gondolok én is, mint Noki. Vittem én is leleteket, de mindent újra csináltak a Ciris-ben.
Marcsi, üdvözlet itt a fórumon. A korod miatt ne aggódj.
Pont ma volt a Mokkában Jakupcsek Gabi vendég. 45 felett van és nemrég született Emma Rózája…és baromi jól néz ki a nő. Remélem, az intézetváltás, meghozza a hozzá fűzött reményeket!
Zsu, aranyos vagy, hogy mindig bekukkantasz. Mi írjuk Neked az olvasnivalót!
Hugi, Jólányka, Andy és minden kedves aggódó és érdeklődő, köszönöm, félve mondom, de mintha jobban lennék egy kicsit.
Az Espumisant megkérdeztem a Ciris-ben és szedhetem. Lehet, hogy ennek köszönhető, hogy már van 1-2 óra a 24-ből, amikor nem úgy érzem magam, mint egy felpumpált gumitehén.
A gyomorsav és a folytonos büfizés sajnos nem múlik. Tuti szexi és nőis.
(Noki, nagyon megértelek). Alul pedig a hasam folyton szurkál és érzem a premensis tüneteket is. Emiatt mondjuk nem aggódom, mert a szurkálást annak tudom be, hogy a kópék helyezkednek. Anyjukból kiindulva, eltart majd egy darabig, míg valami kényelmes pozíciót találnak!
A premensis tünet meg természetes.
A mai menüm a Korpovit, krumpli leves, sós krumpli és pirítós mellett kiegészült egy Kaukázusi kefirrel. Hurrá!
Gondoltam, megpróbálom és egyelőre még nem vagyok négyszerese önmagamnak hastájékon. Már ez is valami. Micsoda kulináris élvezetek!
Amúgy teszek-veszek szépen, lassan, óvatosan (mosás, teregetés, kis főzés), sétáltam ma, mert már nem csúszik az út, dolgozok olyan napi 4 órát (a munkahelyemre) és alszom és pihenek. Minden nap megnézem a Gilmore lányokat a Viasaton (egyszerűen imádom), és a Showder Club-ot a Cool-on. Szóval lassan, de telnek a napok. Messze van még 28-a….nagyon.
A közegészségügyhöz nekem is volt szerencsém tegnap, mint Nokinak ma a vérvételen. Borzasztó, főleg a Ciris után…A táppénzes papíromat mentem intézni, mert 5 napra felvetetem magam és így 2 hétig fogok kb. napi 4 órát dolgozni a 8 helyett. Noki, tényleg, sárgaborsó főzi hol végezte? Remélem, bent válik hasznos építőanyaggá. Hihetetlen, hogy már 11 hetes vagy. Úgy tűnik, mintha az idő nálad gyorsabb lenne, mint akár nálam vagy bárhol máshol. Valld be, hogy trükközöl valami varázslattal! Te kis Herri Péter!
Ne aggódj a fájdalom miatt, tudományos tény, hogy a szervezet még sokáig nem felejti el a mensis tüneteket a várandósság alatt és produkálja azokat. Ha 28 napos ciklussal számolunk, akkor elvileg január 23-a körül kellene neked megjönnie, tehát ezek akár a jósló vagy premensis fájdalmak is lehetnek. Ezt onnan gondolom, hogy okt 30-án volt utoljára mensid (igaz egy elég rövid ciklussal okt 9 után) és a leszívásod 14-én volt, tehát akkor voltál középidőben (ez kb 2 hét a mensitól a leszívásig). Így, a mensid november 28-án lett volna esedékes. Innen már csak 28 napokat kell számolni. Vagy annyit, amennyi a ciklusod szokott lenni. Ha pedig nem mensis fájdalom, akkor meg egyszerűen biztosan csak a baba fejlődik, és helyezkedik.
Jóslás: voltam már, életemben 3x. Az elsőre nem emlékszem, a másodikból sem sok mindenre, a harmadik tisztán él bennem. Házvásárlás előtt voltunk és házasság után. Elég sok pénzről van szó egy házvásárlásnál és én kihez fordulnék professzionális tanácsért, mint egy jósnőhöz?
Nem mondtam neki semmit magamról. Egyszerűen látta a lapokból, hogy miért mentem és nagyon megdöbbentett, hogy mi mindent látott még. Akkor én még természetesnek vettem, hogy megvesszük a házat és 1-2 hónap múlva babaprojekt, várandósság az első... na jó a második, de legkésőbb a harmadik hónapban. Természetesen mindjárt ikrek lesznek és aztán „hepihalidéj”, „papamamagyerekek” és „boldoganmígmegnemhaltak”(valamikorszázévesen).
Na erre a javasasszony ilyet mondott nekem: „baba.... azt nem látok, még nem lesz, majd….37 éves kordban látok kettőt, de az elkövetkező 1-2 évben, nem”. Gondoltam, bolond, mit tudja ő, és különben is mit keresek itt? Ez volt több mint 2,5 éve. Sok minden bejött abból, amit akkor megjósolt, többek között a baba dolog is. De soha, soha, soha többé nem megyek ilyen helyre. Nem akartam ezzel a gondolattal foglalkozni és nem is hittem el, hogy nekünk nem lesz babánk még évekig, és el is felejtettem a jóslatot, de később eszembe jutott….amikor már 6-8 hónapja sikertelenül próbálkoztunk. A kineziológia meg úgy tudom, valami más. Az inkább a feszültségek oldása, de nem biztos, hogy jól tudom.
Andi, milyen az a csokikezelés? És mire jó? Szuper dolog egy kis kényeztetés. Remélem jól is érzed magad tőle! Falással csak óvatosan, de azért szerintem ne tagadj meg magadtól mindent.
Hűű, de sokat írtam (ismét). Remélem, nem untat Titeket.
Szép estét!