Szasztok!
Jelentkezem!
Ma volt szegény dédi temetése, és hát elég zsúfolt volt a program...
Rékababa, asztma? Aztakutyafáját...
De legalább azt jól lehet kezelni, nekem is van pipám, meg látom, itt többeteknek is, legfeljebb megalakítjuk a pipaklubot. Vagy topikot.
Diusnak, a kettes számúnak drukk az összes vizsgájához! Te, nekem az egyetemen 4 év alatt nem volt ennyi, mint neked fél év alatt...
(Nemám... De majdnem.) Jól vagytok pocaklakóval? Áruld ám majd el nekünk, ha megmutatja a nemét!
A
87-es Diusnak pedig fantasztikus a kispasija, ééédes pofa! Nagyon szép kiskölök, hajkurászhatod majd a lányokat!
Mit mondott a sebész?
Tuntun, gyógyulást a nagyfiadnak! Szandálos sztorin jót nevettem, ilyesmik nálunk is gyakran előfordulnak.
De rendes volt a kiskrapekod, figyelmeztetett...
Dadomi, ügyeees nagyfiú Domiii! Jaj, ez olyan jó, hogy így maga próbál leszokni a pelusról... Nem tudom, én megérem-e ezt Árminnál.
Yuyu, örülök, h eljutottatok a dokinénihez, Enikő mostmár nemsokára teljesen jól lesz, meglátod!
Josi, most ezek szerint már megkezdte drága jó férjed a kiküldetését?
Fú, nagyon nem irigyellek, de meglesz majd a gyümölcse!
Te nem fodrász vagy? Ne érettségizzél, nyiss inkább egy üzletet, én leszek az első állandó kuncsaftod!
Jaj, és Csilla, hááát, tegnap
Ani szövegén röhögtem, meg ezen a fényképen, hát annyira ééédes ez a kiscsaj! Igazi jópofa kis manó. És ő is olyan szép, mint a nővérkéje!
Meg
Devcsa Zsombija is mekkora nagy fiú, és ő is csodaszép! KOmolyan, a felesleges nyálat töröljétek le a monitorról, nem akarok én igazából édelegni itt, de egyszerűen nem tudok betelni ezekkel a kölkekkel, nah...
Jah,
Dadomi: vírusos az msn-ed...
(Lehet megint az enyém is az, csak még nem szólt rám senki... )