Hettuli,
ment a privi. Szerintem is tojd le a péntek-vasárnapra vonatkozó jóslást.
Szerintem egy házépítésre annak megy rá a kapcsolata, ami azelőtt sem volt valami fényes. Biztos, hogy nagyon próbára teszi az embert testileg-lelkileg, de lányok és 18 évig éltem albérletbe, a 18 év alatt 17 alkalommal költöztem (mert eladták a fejem fölül, vagy más melóm lett, vagy dárga lett és én mentem), és egy életre elegem lett az albérletből. Szerintem itt Magyarországon rettenetes a hozzáállása a tulajoknak: mindent neked kell fizetni, a közös ktsg-et is, holott azt akkor is fizeti a tulaj, ha üres a lakása, nem újítanak fel semmit, viszont a kauciót habozás nélkül visszatartja, mondván: lelaktad a lakását... Gyerekkel nemigen találsz normálisat, mert nehogy összefirkálja a falat...felszedje a parkettát, stb. ráadásul gyerekkel nehéz kirakni egy nemfizető albérlőt.
Tünci,
igazad van, az önállóságot én sem adnám fel. Nem tudom ecsetelni azt a jó érzést, hogy végre odaverem a szöget a falba, ahová akarom, és jnem szól rám senki, ha ordít a gyerek (vagy én
).
A kertvégesi szomszédunk - aki velem egy időpontra volt kiírva - évek óta az anyjáékkal laknak, és a mosógépet még leírásból sem ismeri, mert mindent az anyja csinál. El is van hízva rendesen, a fogamzás előtt már fél éve nem menstruált rendesen (2-3 hónap kimaradása is volt), és láss csodát, kihordta és megszülte a gyereket...
Á...a fene sem érti ezt.
Ja, és a mellettünk lévő üres telket vették meg, mert ők össze tudták spórolni, ezzel dicsekedett, én meg mondtam neki, hogy könnyű is úgy, hogy anyád 3 műszakba jár dolgozni, mindent ők fizetnek (a szülők), ti meg elvagytok szépen a kettőtök keresetéből. A férjét meg úgy meg hajtja (hentes), hogy a kevés szabadnapjain is zavarja maszek disznóvágásba, aztán még a nyakába varrja a gyereket. Ez a csaj olyan tapintatlan, hogy amikor megmondtam neki, hogy meghalt a baba és meg kell szülnöm, azt mondta: "te jó ég, gondolj bele, mennyit szenvedett, amíg megfulladt benned. Hogy vergődhetett!" Na, ezek után nem sokat beszélek vele.