Új privát üzeneted érkezett!

Tök jó, mire beköltöznek az új házba lehet tönkremegy a házasságuk, mert szerintem ez a felállás nem hagy lehetőséget a kiegyensúlyozott házaséletre. Szóval jó lesz, mert így legalább el tudnak lakni úgy, hogy nem találkoznak egymással. Megéri???

Mi is laktunk a szüleimmel együtt pár évet, persze nem ilyen körülmények közt, de tényleg az ember akkor tudja meg milyen egy háztartás, ha a magáét kell vezetni. Eléggé meglepődtem én is annak idején, pedig azt hittem nagyon brillkó csaj vagyok. (Na jó egyszer tévedhetek én is :oops: )

Kisfiam ma anyósnál van egész nap. Nem tudok mit kezdeni a szabadidőmmel. Bár dolgoznom kell, de nagyon fura, hogy senki nem zavar. Ennek ellenére nem haladok valami fényesen. Délben átszaladtam, mert hihetetlen, de meghívott ebédre (volt, hogy panaszkodtam rá????) Kisfiam rögtön rámrontott: Anya, hazamegyek??? Mondom miért, akarsz??? Háááát, NEM!!! Nagyon hiányozhatok neki :cry:

Péntek van és nekem még mindig nagyon jó kedvem van. Férjem elzavartam fallabdázni. A sógoromnak nem találtak semmi baját. Kapom a jó híreket... Csak a takonykórból tudnék már kilábalni. Mondjatok már valami homeos izét, amit kipróbálhatnék!!! Szóval hogy is szól a közmondás??? Aki pénteken nevet vasárnap sír??? Kíváncsi leszek!!!
hettuli

Hettuli, nem baj ám( a közhiedelemmel ellentétben), ha valaki elégedett és kiegyensúlyozott,hovatovább:boldog! :D

Csak nyugodtan!

Én nemigen ismerem a homeopátiás izéket,csak a teát ,citromot.

Én bizony semmiért nem adnám azt az önállóságot fel ,ami most van.Meg én is azt mondom a barátnőmnek ,ohgy igencsak meg fog lepődni ,amikor neki kell megvenni mindent.Mert most sem rezsit, sem az ételért nem fizetnek.Csak amit maguknak vesznek, meg az autó.Én inkább féltem a barátnőm a pofáraeséstől, egyáltalán nem irigylem.Mégcsak vécére se akkor megy, amikor kell.... :roll:
tünci28

Köszi, Tünci!!!
Igyekszem nagyon, bár azért tudnék egy listát írni arról milyen problémáink vannak. De hát ma sütött a napocska, mindig van valami aminek örülni lehet. Akkor meg miért is vágnék savagyú pofát??? Most pl az a fő kínom, hogy bedöglött autókánk. Aztán megbeszéltük férjemmel, hogy volt amikor nem volt autónk, mobil nélkül is élni tudtunk. Akkor meg minek is vagyunk ezen kiakadva??? A családban mindenki kölcsön tudja adni a verdáját, ha nagyon kell. Igaz kérni kell, meg alkalmazkodni...

Jogosan félted a barátnőd. Ezt is átéltem ám!!! Meglepődtem amikor költekeztem ész nélkül, aztán meg összeszámoltam mennyi a havi rezsi és jól megdöbbentem, férjem szintúgy. Innentől számolom, hogy felnőttem. Pedig addig azt hittem ez már megtörtént.
hettuli

Hettuli,
ment a privi. Szerintem is tojd le a péntek-vasárnapra vonatkozó jóslást.

Szerintem egy házépítésre annak megy rá a kapcsolata, ami azelőtt sem volt valami fényes. Biztos, hogy nagyon próbára teszi az embert testileg-lelkileg, de lányok és 18 évig éltem albérletbe, a 18 év alatt 17 alkalommal költöztem (mert eladták a fejem fölül, vagy más melóm lett, vagy dárga lett és én mentem), és egy életre elegem lett az albérletből. Szerintem itt Magyarországon rettenetes a hozzáállása a tulajoknak: mindent neked kell fizetni, a közös ktsg-et is, holott azt akkor is fizeti a tulaj, ha üres a lakása, nem újítanak fel semmit, viszont a kauciót habozás nélkül visszatartja, mondván: lelaktad a lakását... Gyerekkel nemigen találsz normálisat, mert nehogy összefirkálja a falat...felszedje a parkettát, stb. ráadásul gyerekkel nehéz kirakni egy nemfizető albérlőt.
Tünci,
igazad van, az önállóságot én sem adnám fel. Nem tudom ecsetelni azt a jó érzést, hogy végre odaverem a szöget a falba, ahová akarom, és jnem szól rám senki, ha ordít a gyerek (vagy én :cry: ).
A kertvégesi szomszédunk - aki velem egy időpontra volt kiírva - évek óta az anyjáékkal laknak, és a mosógépet még leírásból sem ismeri, mert mindent az anyja csinál. El is van hízva rendesen, a fogamzás előtt már fél éve nem menstruált rendesen (2-3 hónap kimaradása is volt), és láss csodát, kihordta és megszülte a gyereket... :cry: Á...a fene sem érti ezt.
Ja, és a mellettünk lévő üres telket vették meg, mert ők össze tudták spórolni, ezzel dicsekedett, én meg mondtam neki, hogy könnyű is úgy, hogy anyád 3 műszakba jár dolgozni, mindent ők fizetnek (a szülők), ti meg elvagytok szépen a kettőtök keresetéből. A férjét meg úgy meg hajtja (hentes), hogy a kevés szabadnapjain is zavarja maszek disznóvágásba, aztán még a nyakába varrja a gyereket. Ez a csaj olyan tapintatlan, hogy amikor megmondtam neki, hogy meghalt a baba és meg kell szülnöm, azt mondta: "te jó ég, gondolj bele, mennyit szenvedett, amíg megfulladt benned. Hogy vergődhetett!" Na, ezek után nem sokat beszélek vele.

Kép

Kép

Kép
lyly

Azt akartam írni: hogy én 18 évig éltem albérletben

Kép

Kép

Kép
lyly

Jézusom Lyly, micsoda egy idióta lehet az a csaj!!!!!!!!!!!!!!

A költözködéssel igazad van ,az a francnak se hiányzik.
Egyébként barátnőméknek jó a kapcsolatuk, ha vita van ,akkor ált emiatt a helyzet miatt..De akkor sem normális, ohgy soha(Tényleg soha) nincsenek kettesben!!!!!!!!!!!!!Meg egy 27 éves családanya lássa már el a családját, nem?
No mindegy!,leszálltam a témáról. 8)

nekem jó így!

Hettuli és Te mit dolgozol?Azt hiszem ,még ezt sosem kérdeztem.
tünci28

Hàt èn gurultam be ö nem gurulos tipus....-azt montam neki hogy menj a fenèbe! Ezen vèrig sèrtödött :? !Talàn tul radikàlis vagyok,de miota a mi kis angyalkànk elment idegbeteg vagyok!

Ki is ajànlott ma szàllàsèrt rakàs turorudit?Jöhet! :wink: :lol:
Vendég

Hasli, most legyetek egymással nagyon türelmesek.Emlékszem, hogy anmikor túl voltunk az első sokkon, én az egész világra haragudtam és csak a párom volt mellettem, ezért sokszor rajta csapódott le.. :(
tünci28

Hàt majd ,ha jön a csàszàrmorzsàjàval akkor biztos kibèkülünk,nem birjik sokàig hariban!
Annyira fel birom magam huzni az ilyen taho nökön màmint Iyly kertszomszèdja ès tàrsai....-sajnos van böven belölük :x
Vendég

Na pont most reklàmoz a tv 1 homeos nyugtatot.....-szerintem ez reklàm direkt nekem szolt! :roll:
Vendég

Hát azokból kijutott mindegyikőnknek.

A közvetlen kolleganőm pl. állandóan dicsekszik, hogy nem győzött régen abortuszra járni...Számtalan volt neki, úgy fogalmazott, hogy "a lepedőről is összeszedte"... :twisted: Hiába kérem, hogy nekem ezt ne mesélgesse, mert bele tudnék rugni.Tudom én, hogy mindenki életében adódhat olyan helyzet, hogy erre kényszerül, de dicsekedni nem kellene vele.Meg azt mondja, hogy amíg meg nem születik a baba, addig nem lehet kötődni hozzá.hiába mondom neki, hogy dehogynem, mindig azt válaszolja, hogy :jaj, ne modd már!!!!
tünci28

Lyly! Elég gázos ez a csaj. Felesleges bármit is mondanod neki, úgysem érti... Huh, én életemben kétszer költöztem. Egyszer nagyszülőktől az új házba, aztán a férjemhez. Még kollégista sem voltam.

Hasli! Én ígértem neked a rudikat. De vigyázz, lehet mire eljuttatnám hozzád eléggé megcsappan a mennyiség. Én is imádom. De ugye én könnyű helyzetben vagyok, bemegyek a boltba és veszek. Veszekedés helyett, meg írj nekem egy privit. Egyébként teljesen normális amit csinálsz és szerintem igen, radikális vagy. Ilyenkor mindenki a párjára irányítja a haragját, hisz ő van kéznél. De próbáld meg szeretetbe fordítani, mindkettőtöknek jobb lesz így. Jaj, de jó, hogy én már több, mint négy évet végigcsináltam azóta. Visszagondolva annyi boldogság ért ebben az időben. Nektek is így lesz ám!!!
hettuli

Èrzèketlen tusko az ilyen!
Még az a jo ,hogy vannak ilyennek mint mi (nem a tragèdiainkra èrtem ) èrzö értékes emberek!
Sajnos soknak ,csak akkor esik le milyen fàjo tudd lenni 1 àrtatlannak hitt kiejtett mondat ,mikor személyesen èlik meg!Gondolom sokan meg pont ök akik nem èlik meg!
Vendég

Azt a mindenit ezeknek a lökött nőknek!!! Miért pont azoknak osztják a hülyeségeiket, akiket megbántanak vele. Nem értem én ezt a világot...
hettuli

Sziasztok!

Annyi mindent vissza kell olvasni. Nagyon belehúztatok most este. :shock:

Kép

Kép
melcsike70

Okè irok!
Vendég

Egyébként meg én úgy gondolom, aki nem tud kötődni a babájához attól a pillanattól, hogy megtudja ott rejtőzik mélyen a pocijában, talán nem is kellene szülnie. Vagy én is radikális vagyok???

Nem azt mondom mindenki ugráljon örömében, de azért érezze, hogy most egy csoda van készülőben. Van aki talán rádöbben amikor megszületik, de mi van ha nem??? Akkor minek??? Sajnálom a gyerekeiket.
hettuli

Na bèke van! :lol:
Vendég

Szia Melcsike!

Boboka, Te hol vagy???

Hettuli, de jó, hogy most megint írsz nekünk is! :)
tünci28

Tünci

Hát én is azt hiszem ki tudnám ütni az ilyeneket.
Kép

Volt egyszer nagyon-nagyon régen, még ezelőtt 14 évvel ezelőtt, amikor elmentem először azért nőgyógy.hoz hogy szeretnék kis babát, amikor megcsinálták a petevezető átjárhatósági vizsgálatot, egy szobába kerültem egy csajjal, aki éppen abortusz miatt volt bent. Hát mit ne mondjak nagyon mérges voltam rá. De nem volt más oka csak még nem akart szülni az alakja miatt. :evil:

Kép

Kép
melcsike70

Boboka

Azt irta, ha haza megy végig alussza a délutánt. :lol: Lehet nem ébredt még fel. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Hettuli,a kolleganőm már nem fiatal, nyugdíj előtt áll.Egy fia van és a sok abortusz után elkötette magát("mert nem győzte kikapartatni"-idézet tőle) és elmondása szerint a világ legundorítóbb dolga a terhesség... :(

Annyira fáj ezt hallgatnom ,pedig hetente egyszer szóba kerül.
tünci28

Azt hiszem Hettuli ebben igazad van, azok tényleg ne szüljenek mert addig nem is akarják azt a babát. Csak hát az a gáz a természet nem igy müködik, azoknak jön csőstül. :evil: Aki meg nagyon szeretne azoknak meg......... :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Tünci

A kolléganőd szeretheti vajon azt az egyszem gyerekét? Ezen gondolkodom. :?

Kép

Kép
melcsike70

Én is a költözéstől félek. Már egyszer összecuccoltam magam...hát nem egyszerű
A mostani albérletünk előtt le a kalappal, egy 5 éve épült társasház, nagyon szépen kialakított lakásssal, bútor nem volt, berendeztük, jók a szomszédok, fiatalok, jó az utca is, mindenhez közel a központba, de csak az jön be, aki itt lakik, nem forgalmas. Ezért akarunk a mellettünk épülőbe venni, de olyan pici lakás. Van egy 85 m2.-es, de az 19.5.-nél kezdődik 3 garázs+ befejezés.

Betti
Kép
betti0412

Lyly

Olvastam a kert szomszédotokat, az a csaj egy utálat komolyan mondom. Tapintatlan tahó :!: :evil: Én nem hiszem hogy nagyon szóba állnék vele és ha jól értem a szomszédod lesz ráadásul, jobb lenne ha maradna a kertvégében.

Kép

Kép
melcsike70

Tünci
Nem semmi a kolléganőd, Jó ég.

Betti
Kép
betti0412

Hát ez a baj tényleg, hogy a legtöbb gyorsház egy kalapsz.t sem ér, de olyan irreális összegekért épitik. Bár nálunk meg aztán végképp nem olcsó az osztrákok miatt, na meg persze most a szlovákok előszeretettel költöznek át a magyar oldalra és most ez miatt is jól felverték az árakat. Nálunk már a falukban is lakóparkok épülnek.

Kép

Kép
melcsike70

Azt hallottam talán a rádióban (mivel tévét nem nézek, nincs is :oops: ), hogy a várandósság pont arra tanítja a nőket, hogy nem irányíthatnak mindent az életükben. Nagy igazság!!! Akik akarnak azoknak nem megy, akik meg nem azoknak meg nagyon. De akkor is igazságtalan.

A másik meg, van unokatesóm, akinek valamiért nem lesz babája, pedig semmi szervi oka sincs. Ő azt mondja, hogy neki nem volt jó a gyerekkora, mert az anyja kikészítette őket a hülyeségeivel. Lehet ettől fél, hogy ő nem akar ilyen lenni. Volt vetélése, méhen kívüli terhessége. Érdekes, nem???

Hasli, látom működik a terápia! Imádok ám olvasni!!!
hettuli

De az is milyen rossz már, hogy az ember a jelzálog miatt 20 évig azon parázik, hogy el ne veszítse a munkáját, mert akkor oda a ház is....hol van már az ,hogyha spórolt egy fiatal pár ,akkor a család, meg a barátok néhány év alatt kalákában felépítette a házat.....?????
tünci28

Hettuli

De gondolom azért szeretne kis babát az unokatesód ugye?

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike a kezem alól vetted ki a szót!!! Pont erre gondoltam, hogy szereti-e a gyerekét???

Ja, Tünci: könyvelek. Illetve csak -nék, mert inkább itt vagyok. Családon belüli "szívesség". Anyós még azt mondta hagyjam az unokát, du fél hatkor kelt, bírják még mindketten. Hát én nem vagyok semmi jó elrontója.

Betti, csak azt tudom mondani, ez a lakás dolog csupa kompromisszumkötéssel jár. Azért remélem van olyan, amit nektek építettek. Lehet még ti sem tudjátok. Majd hív benneteket!
hettuli

És bizony van aki fizet 80-90 ezer forint törlesztést is. Ezt hogy lehet csinálni, én komolyan mondom el sem tudom képzelni.

Kép

Kép
melcsike70

Mi panelba lakunk, de hálisten nagyon jó környéken és nagyon csendes házban lakunk, itt még mind az eredeti lakók vannak, rajtunk kivül. Mindenki nyugdijas szinte és szeretik a csendet a tisztaságot. Úgy hogy én nagyon el vagyok ahol lakunk. Bár én is laknék családi házban, de itt nálunk :shock: A férjem unoka húga tavaly adta el az ikerházrészét egy egyszerűbb utcában, kb. olyan 15 éves körüli volt. 19,5 millióért. És nem is volt nagy. Egy jobb helyen 35 milliónál kezdődnek a 10-15 éves körüli házak.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike,
tényleg maradhatna a szomszéd a kert végében kerti törpének... kis undorító... jujjj de borzasztó vagyok ma... :lol: 8)

Tünci,
pont ettől félek én is, ha nem lesz munkám, jön a felszólítás... tiszta hülyeség: a fővárosban nem akartunk maradni, mert kosz és büdösség és méregdrága lakások, panelbe meg nem akartunk menni. falun nőttünk fel, vágytunk is erre az életre, és tessék...most retteghetünk a banktól... Pusztán azért, mert nem akartam hajléktalanok közt és kutyasz.rban felnevelni a gyermekeinket...
Neked is "üdítően" eredeti a kolléganőd, mifelénk ezt s.ggfej bunkónak hívják...mint a kerti törpét, Melcsike, tudod, ki az?!

Hát, lányok, ha belegondoltok, az életünkben nagyon sok mindent életkori határhoz kötnek: a vezetést, a szavazást, mikortól vehetsz hivatalosan dohányt és szeszesitalt, a házasságkötést, stb, de azt senki nem nézi meg, az illető ALKALMAS-E SZÜLŐNEK???!!!
Mert aki dicsekszik az ab-jeivel, az szerintem teljesen éretlen erre a szerepre, mert milyen értéket is ad át a gyerekének? Tiszteld az életet? Főleg a másét??

Kép

Kép

Kép
lyly

Èn közben repülö jegyeket nèzegettem!Menni akarok valahova ,csak kèt napra a pàrommal ,most itt swiss-el van 1 halom jo àr!Màr ,csak harcolni kell èrte! :roll:
Vendég

Lyly

Szerinted akar egyáltalán valami értéket átadni a gyerekének ha lenne is neki valami?

Kép

Kép
melcsike70

Bocs a tèma vàltàsèrt!--,de gondoltàtok volna ? -èn 20 ezer ft-èrt jövök megyek m-ora nem fapadossal!Ugyan ez a malèv-nàl 120 ezer!
Nem durva?
Vendég

Örület mi van otthon!
Vendég

Lassan kène valamit nèzni,de töletek megvàlni.....-nem egyszerü! :lol:
Vendég

Hát igen ez tényleg elég számottevő különbség.Hát igen itt nagyon drága a repülés és még a hozzátartozó illetékek.

Kép

Kép
melcsike70

Hasli,
de mennyi a reptéri illeték??!! 1800 Ft-ért én is tudok foglalni nektek repülőjegyet, de 25-36 ezer a reptéri illeték! Ez a röhej benne...

Melcsike,
szerintem üres mint a vakuum.
Egyébként mi 70 ezret fizetünk / hó törlesztőt... :cry: Teljesen önerőből, még az albérletekben gyűjtöttünk össze annyit, hogy a telket megvegyük és legyen még egy kis önerőnk is... Tiszta brutál, hogy kishazánkban egy élet munkája egy ház, és még csak nem is nagy... Ebben az ingatlanban egyetlen rokonunknak, barátunknak SENKINEK nincs egyetlen Ft-ja, de még munkája sem, csak a mieink. Ennyit a nagy szerető rokonságról...

Kép

Kép

Kép
lyly

És még a kisdobozos üditőt is elvették a 6 éves gyerek kezéből. :evil: Hogy ott vedd meg irreális árakon.

Kép

Kép
melcsike70

Megyek csinálok egy kis tiramisut...nyamm-nyammm...

Kép

Kép

Kép
lyly

Hát mi is saját magunk dolgoztunk meg a lakásért először vettünk egy kisebbet, aztán gyüjtögettünk tovább és mire már cserélni akartunk a kicsi értéke is 3 szorosára nőtt. Úgy hogy anno még jó befektetés volt egy ingatlan, mármint ha úgy gondolkodták hogy nőni fog az értéke ha el akarod adni, de ma már csökken inkább.

Kép

Kép
melcsike70

Főzőcskézek, nemsokára vacsi, aztán jövök
Vendég

Lyly

Nem ér ilyet csinálni, hogy nem elég hogy ilyenkor nassolsz még le is irod. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Szia Boboka!

Volt délutáni alvás :?:

Kép

Kép
melcsike70

Boboka mit főz?

Betti
Kép
betti0412

Iyly 136frank mindennel eggyütt! www.swiss.ch ezen lehet összehasonlitani èn most basel-böl repülök.Ja és még igy is mindig kapok inni valot nasit v 1 szendvicset!Én is akarok tiramisut!
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?