Új privát üzeneted érkezett!

Nagyon édes Vivien!

Én is hoztam egy pár képet!

Kép naná, hogy a számítógépet bámulom

Kép elmélyülten olvasok

Kép egy kis mosoly a fiúknak

d.dodó

Titi, én este is szoktam gyümit adni :shock:

Kép
Kép
patr

Titi! Hát nem alszol! :lol:
Ha Áron időben ebédel akkor én gyümit szoktam adni uzyira,most is azt kapott.

Kép

Kép
ibm

Nagyon édesek a csajok, természetesen a pasik is!!

Kép
Kép
patr

Csajok emlékeztek Anha-ra??? (hát persze tudom)
Most olvastam el az első oldalunkat,bakker 8 hónapos és 2 hetes már a babája!
Nem semmi!
Mi lehet velük????
Nincs időm elolvasni amiket ír a másik fórumra!

Kép

Kép
ibm

Én is úgy hallottam, hogy késő délután, este nam szabd gyümit, mert megroadhat a belekben. Más egy gyümölcs ízű tejpép.

d.dodó

Én szoktam gyümölcsöt adni az 5-ös kajánál...
Bármikor megrohadhat a beleikben, miért pont este?
Nem nagyon látom magyarázatát.

Kata, Te mit gondolsz?

Kép
andkata

Andkata! Egyetértek!
Nekme azt mondták,hogy azért ne adjak,mert Áron ugye reflux gyanús és a gyümi savas!
Szerintem az is mind1,hogy 10-kor vagy 15-kor jön vissza neki,ami egyébbként nem jön vissza!

Kicsit nosztalgiáztam,akkorát röhögtem!
102. oldalon olvastam,márciusban hatlmas szél volt és ezt írta Szly:
[quote]O írta:lyan szél van! Az előbb egy öreg bácsi robogott vagy 30-al a bringájával, pedig nem is kellett hajtania. Kíváncsi lennék, hogy jön majd vissza!

Emlékeztek rá??????
Én akkor is sírtam a röhögéstől ahogy elképzeltem!

Na most kicsit lépek megint

Kép

Kép
ibm

SOS bárki!
Ha mini pizzákat akarok csinálni, akkor egy normál pizzatésztát csináljak, csak mondjuk fél adagot?

d.dodó

Ami!

Hát nekünk nem jött be a finom főzi...olyan sírás lett h alig lehetett megvígasztalni.
Megkóstoltam,borzalmas íze van.Soha többé nem veszek neki.Felér egy kínzással...

Kata,mit jelent h megrohad a beleiben? Az akkor is lehet ha megfogja az alma meg a banán és nem tudja kikakilni?

nicike

Mav! Akkor te vegyél 400-at és hátha kitart! :lol: Ez a pelus légáteresztő és nem nylonos. Szép kis tengeri figurák vannak rajta. A másik tescos az rossz és nem légáteresztő ezért fiúknak nem nagoyn ajánlják. Meg az nem is tépőzáras, hanem ragasztós és úgy odaragad, hogy csak feltépni lehet. Szóval az tényleg nem jó, de ez a másik szerintem nagoyn is jó!

Viki! Igen a színes tescosat! Az hiszem így nevezik. Ez szerintem nagyon jó. Nekem már Rolinál is bevált!
Látom már nektek is felesleges szépen megigazítani alatta a plédeket, ilyesmit. Nagyon édi Laló! Kis mosolygép! Most az lesz a feladatod, hogy komoly képet hozz róla!

Véda!De jó neked, hogy így szeretnél főzni és szeretsz. Nekem minden nap kell és útálom!

Muffin! Nagyon cuki Eliot! Azok a pofik a vigyori képen!

:P

Tami! Nagyon sajnálom, én is kiakadtam volna és tuti lerántottam volna a 10 körméről, hogy mi a helyzet. Szerintem is beszéljétek meg4

Titi! Olivér nagyon cuki, helyes kiskölyök.

Nagyon édi Emma a hajkoronájával!

Mav! Édik a fiúk!

Patr! örülök, hogy semmi komoly gond ninncs Zsuzsival!

Bondi! Nagyon cukik a gyerekek!

Linda! Vivi is nagyon cuki, hó nagy szempillái vannak!

Dodó! Lizy is édes kisbaba!

No sikerült visszaolvasni. Nálunk délelőtt és tegnap este esett a hó. Közben olvadt, szóval nagoyn jól tapadt. Ki is mentünk anyuéknál és csináltunk rolival hóembert, meg szánkóztunk! Annyira élvezte, ez volt az első igazi "hóélménye" .
Mindjárt rakok róla képet, csak fel kell tölteni meg lekicsinyíteni.

Vettem pelust is, meg tejet is (az is nagoyn olcsó és nálunk elfogy napi egy liter)

Ami! Jót nevettem megint! Köszi!

Kép
szly27

Koszonjuk a kepet a tunderi csajokrol :wink:

Bence meggyogyult most valtas van.Reggel Csaba volt lazas,es most megint az,de nagyon :cry: Pedig napkozben vidam volt,de most csak ugy eg a homloka :cry: :cry: :cry:

Mi is eszunk 6-7korul gyumit. :shock: Ezt megfejeljuk szopival es ejfelre igy is total fitten ebrednek.Nem tudom,lassan egesz sult malacot kene belejuk tuszkolni h kitartson az alvas reggelig :lol:
Vendég

Váááá...miért pont most fúr a szomszéd, mikor elaludt a gyerek? :twisted:

d.dodó

Szly! Dobsz rola kepet? Amit en vettem az is lila zacsis volt es pont olyan szar mint ahogy irtad :?
Vendég

Mav!
Gyógypuszi Csabinak! Mennyi a láza?

d.dodó

Sok lesz és nagy lesz, előre is bocsi!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

No azt hiszem egy ideig én nem rakok képet! :oops:

Kép
szly27

Gyorsan lefotózom Anita!

Kép
szly27

Tescos pelus:

Kép Kép

Kép
szly27

Szly!
Nagyon edesek a kepek!!!!Barcsak itt is lenne ho :(
Koszi a fotokat! Az en lila zacsisom nem ilyen volt. De erre a delfinesre emlexem h volt nekunk csak azt ilyen csak pelust arulo pelusostol hozta apa. Tenyleg jo volt csak neha kijott belole a zsele,de most megneztem a csomagolast es lehet h akkor veszek.

Dodo!
eleg durva 39,8 levonassal. :cry:

Katak!
Meddig normalis ha felmegy a laz? Ugy ertem mikor nem eleg mar a lazcsillapito?
Vendég

Elég a lázcsillapító, csak idő kell neki. 3 óránként más hatóanyagtartalmút lehet adni. Ha emellett is 39 c fellett akkor hűtőfürdő!!! Valószínű holnap kutya baja...Kitartás!!!

Kép
andkata

Koszi! De ugy ertettem ha megmerem es mondjuk megvan x c felett (ha extra magas)muszaly doki,injekcio stb...
Vendég

nehogy lazgorcsot kapjon.
Ja es a hutofurdonel hany fokra hutsem es mennyi ideig legyen benne?
Teljesen fedje a viz v csak lubizzam ra?

Bocsi h farasztalak,de gyerekket sose hutofurdoztettem meg,es remelem nem is kell :(
Vendég

Mav!
Juj, szegényke! Mi 37 fokos vízven fürdünk...szerintem azt kb fokonként 2 fokonként 31-30-ig vissza lehet hűteni! De lehet nem tudom jól. Mindenesetre ugy hogy ne jéghideg legyen, hanem még elviselhető!

d.dodó

39 c-ról kb 28-29 C-ra. Érjen a mellkasáig. 5-6 percig legyen benne.
Kell egy kis idő, hogy hasson.

A betegség súlyossága nem a láz magasságától függ. Injekciót én részemről csak az osztályon fekvő gyerekeknek adtam, ambulánsan szinte sose. Ott kúp és hűtőfürdő. Szóval ha nem látsz rajta nagyon fenyegtőt, nem kell orvoshoz rohanni. Ha egész éjjel ilyen, akkor azért holnap bevinném. De ilyen nem lesz!!!

Kép
andkata

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.08 16:55-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.08 16:56-kor.
Vendég

vkata!
Algopirint lehet bevenni fejfájásra szopi alatt! De a gyerek dokinő nekem még a rubophent is mondta.

d.dodó

HU mennyi visszaolvasni valom volt.
Itt volt Anna keresztmamaja, aztan eresztpapaja is felugrott( ilyen ritkan lesz Anna eleteben hogy egyszerre lassa oket, mert baratnom Angliaban el)akito Anna megint siro rohamot kapott( 2 hete ez van ha meglatja sir, de nagyon :oops: ).
Most iszonyat hisztis mert csak 2szer 20 percet aludt.

Baratnommel jot beszelgettunk de ezt a dolgot nem mondtam el nem volt erom hozza.
Es igazabol vegiggondoltam most mar barmit mondana Aleko hova ment el a penz nem tudnam elhinni.

Ezerszer bocsanatot kert, emailban smsben...de hat ez hosszu folyamat lesz magamban mig ujra bizni tudok majd benne....
Vendég

Mav: jobbulást Nektek. Nem lesz semmi baj!

Tami: úgy sajnálom :cry: Annyira eggyütt érzek veled.Sokáig az én férjem is hasonlót csinált.Vagyis nem avatott be a pénzügyekbe és úgy viselkedett mintha külön kasszán lennénk.
De tuti nem hagynám h ne magyarázza el!!!!!!
Mikor ér haza?

nicike

Hát Mary elhiszem, hogy így érzel! Biztos nagyon nehéz lehet!

d.dodó

Mav. drukkolok, hogy hamar lemenjen a láza!
Ha a hűtőfürdő sem viszi le, még priznicelheted! Az talán gyorsabban leviszi a lázat! Zsu-nak egyszer volt 40,3! Én már totál pánikban voltam!

Kép
Kép
patr

Csak gyors bekukk!
Tesóm beolvasott ide,üzeni TITINEK
Hogy azért esett be a kenyér teteje,mert sok volt a folyadék!

Kép
Kép
Kép
kike

Anita remélem lemegy hamar a láza! gyógypuszi a picurnak!
bencuri

Nicike: este fel 9 korul er haza. jo keson, en meg mar most hula vagyok!
Vendég

Anyjuk:akkor szerintem hagyd holnapra a beszélgetést-biztosan ő is fáradt lesz már.

Betegeknek mielőbbi gyógyulást!

Kép
Kép
Kép
kike

Kata jobbulást! én algopirint és tantumot eszek, sok méz és citrom!
bencuri

Bondi!
Végre Te tettél fel tesóképet! Puszillak! Édesek alszik Nattancs!

MAv!

[quote]V írta:iki!
Persze tudjuk mi! Csak kamu a duma a body-n. Zabalja a spenotot mint popeye

Azt még nem kapott, de a sütőtököt nyeli, mint kacsa a nokedlit!

Vivi édes! Hány fejpántja van?
Lindám! Te nem jössz a fogyós topikba?

Lizi mit olvas?

Szly!

Tényleg nehéz komoly képet találnom, de rakta leszek. Szokta ráncolni a szemöldökét.

Édesek a tesókák! Rolkót még mindig csippantom!

Nicike!
Az a zöld trutyi Lackónak sem ízlett!
20150601134430

Viki!

Tesó 1. Kép
tesó 2. Kép
tesó3. Kép

Kép
Kép
patr

Húúúúú, de gyönyörű Zsuzska!! Azatamindenit! De nagyon szép!! Jól sikerült ez a kép!
Többiek is szépek nagyon! De Zsuzskán nagyon megakadt a szemem.Bocsi :oops:

sz.andi

Andi! Tudom, hogy ő a szived egyik csücske! :D :D :D

Kép
Kép
patr

Bizony!! De azt tudni kell, ahogy a Lackó szíve sok csücsű, úgy az enyém is! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sz.andi

Niki
Köszi mégegyszer! Egyelőre CSilla még nem írt, így nem tudok még válaszolni.
Én is egyszer próbáltam meg a finomfőzeléket, nem is ízlett Nórinak meg fájt is a hasa tőle. Azóta már sok bébikaját kipróbáltam, most már mindent megeszik, de olyan akkor se veszek neki többet! :roll:

Ami
Jaj, én emléxem Szly-nak a szélfújós dumájára :lol: , akkor is sírvaröhögtem rajta és most is sikerült! Én is imádok így nosztalgiázni!! :D :wink:

Lehet hülyének néztek de én úgy félek hogy mivel ez a gyerek is ikrek lesz, és az sem kizárt, hogy 12-én születik, pont olyan lesz mint Levi...
Titi
Ne parázz drágám, úgysem lesz olyan mint Levi! Egy kis angyal lesz, majd meglátod! (Nóri csak 2 nappal idősebb Levinél és jól eszik, sőt, éjszaka még jól is alszik - általában! :wink: )

Babák és tesók nagyon-nagyon szépek!! :D
Vendég

Sziasztok!

Szégyen szemre egész nap nem jutottam odáig, hogy egy tisztességes hsz-t megírjak. De próbáltalak olvasni benneteket, viszont mindenkire reagálni számomra képtelenség. :oops: Szóval most amennyi erőm van, próbálok írni, de előre is elnézést azoktól, akiknek nem írok.

Képek nagyon tetszettek, édesek a gyerkőcök, mind egytől egyig!!!

Anita: Kicsi fiadnak jobbulást, sajnálom, hogy ennyire lázas.

vkata: Jobbulást! Oscillococcinum és Coryzalia homeopátiás bogyeszokat tudom ajánlani neked, nekem nagyon bevált anno! Ezek komplex készítmények, tényleg hatásosak.

Marcsi: Hogy vagy lelkileg? Szörnyű még olvasni is, mikre képesek az emberek embertársaikkal, ráadásul azzal, akit elvileg szeretnek. :(

Tami: Remélem, sikerül megbeszélnetek a dolgokat, megértem, hogy rosszul esik, hogy nem volt veled őszinte Aleko. De én tudom, hogy ha igazán szeretitek egymást, nem lehet nagy baj, idővel újra bízni tudsz majd benne hidd el! Jó pihenést!

Nici: Én is hiányoltalak ám, nem csak Viki! :lol: Kaksival mi újság? Szilva hatott?

bondi: Hát, fogyókúra ide vagy oda, lehet én megsütöm a sütidet! :lol: Jön hozzám vendég hétfőn, legalább lesz mivel megkínálnom. Sósnak meg kipróbálom Zsuzsa sós rúdját.

bencuri, csugi: Betegecskéknek jobbulást!

Titi: Tetszik a pocakod, Levinek gratula az álláshoz, hihetelen, milyen ügyes!

Ami: Tök jó, hogy áron ilyen nagyokat alszik! Isten tartsa meg a jó szokását!

Véda: Lassan Csabinak is lesz fogincája? De jó! Tudom, már kezdünk teljesen kizsigerelni, de megkockáztatom a következő kérdésemet... Kérhetek én is egy jóslást? :oops: :oops: :oops:

kriszta: Köszi a poénos képeket!

Szellemek: Én mindenképpen hiszek benne, hogy vannak olyan racionálisan megmagyarázhatatlan dolgok, amik össefüggenek az anyagi világtól független, "magasabb" szintű szellemiséggel. Elvileg én is "látó" vagyok, a születési dátumom alapján jósolták nekem atlantiszi számmisztika alapján. Néha tényleg vannak dolgok, amiket megérzek előre, és nem tudom megmagyarázni. Annak idején azt is tudtam, éreztem, mikor fogant meg Lea, nem okozott nagy meglepit számomra a pozitív teszt. :lol: Valaki olvasta a Kérd és megadatik című könyvet, vagy a Mennyei próféciát?

Orsi: Párod nem akar az APEH-nál dolgozni? :lol: Nemrég nagyon sok szabad álláshely volt, mostanában nem néztem a honlapjukat. Az egy tuti biztos munkahely, mert adók mindig lesznek. :lol:

teó: Páromnak nem is merem mondani, hogy van "kóla torta", ő totál colafüggő. :lol:

akata: Majd mesélj, milyen lett a főztöd, és hogy éreztétek magatokat este! :D

Azt hiszem, most ennyire futotta. :oops: További szép estét mindenkinek!
fmarti

Viki!
A képen éppen kisvakondot olvas!

part!
Nagyon jók a képek! Nagyon szép lány Zsuzska!

d.dodó

[quote="fmarti"]
írta:
fmarti

Nici: Én is hiányoltalak ám, nem csak Viki!

Neharagudj,tényleg.Emlékszem is pedig :oops: Szilvát nem adtam neki végül,mert h este tudtam volna csak.Így majd holnap.

Hát akkor a finom főzi kilőve,senkinek nem ízlik :lol:

Wera, okés,majd szólj ha tudsz valamit.
Milyen főziket eszik Nóri?

Tami, remélem minden lesz.Mesélj ha tudsz valamit.

Én tényleg nem tudom mi van a gyerekemmel.Úgy üvölt mint ha nyúznám :cry: Ez lehet a foga?

Az üveges zöldborsó főzit meg a cukkinit adhatom neki magába?Mármint azt nem kell krumplival kevernem nem?

nicike

Most nézem, én írtam Lizyről és Jázminékról!! De hova tűnt????

Már vagy 10X átnéztem, de eltűnt a hozzászólásom! Vagy el sem küldte??A fenébe!

Akkor mégegyszer!
Lizy is milyen nagy lány már!!Olyan szép lett ezzel a frizkóval és a fülbevalóval!!

Szly! Ahogy nézem Jázmint meg Rolit, arra gondolok, hogy milyen jó lesz, ha Vikknek lesz tesója! Úgy szeretem, mikor együtt vannak a képeken a tesókkal! Gyönyörűek együtt!!!!!

Te meg milyen csini vagy!!

Na ezt írtam vagyis valami hasonlót. De hova lett?? Vagy én hülyültem meg? :evil: :evil:

sz.andi

J, Niki! én is hiányoltalak! Fene a csőröd! :lol: :lol:

sz.andi

Átjöttünk anyáékhoz, mert egész nap fúrtk, kopácsoltak. Szegény Müttyke nem tudott aludni egy jót! Úgy sajnáltam! Így nem is eszik rendesen.
Apa elment éjszakára, csak vasárnap reggel jön haza, mert holnap reggel egyből megy ügyelni. Így itt ragadunk anyáéknál...Legalább lefoglalja egy kicsit Mütyikét, én pihizek :oops: :lol: :lol:

sz.andi

Andi, majd küldd el a címed!

Kép
Kép
patr

Andi!
Azt mi :lol: De veled beszéltem azóta :lol:
Vagy nem? :oops:

nicike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X